hoho

Jag skiter i om nutrilett/naturdiet är dåligt för kroppen! Jag använder det för att se om jag kan gå ner snabbt! Jag ska ju förfan till Turkiet i maj och funkar det så använder jag det innan jag åker! Eftersom jag slarvar med både träning och mat måste jag använda en fuskväg! Skulle bara vara väldigt otrevligt om någon blandar ihop med med en späckhuggare när jag ligger där på stranden.


ELLER, åker till Turkiet och hoppas att jag åker på magsjuka igen. Men jag satsar hellre på nutriletten.

Nu kokar jag upp vatten för 83458735687 gången. Min frys vill inte frosta av sig på NORMALT sätt!


MAAAT!

Andra dagen med naturdiet, eller nutrilett köpte jag idag! var så jävla hungrig så jag åt nyss lite sallad. Men sen ska jag bara dricka den där skiten. Ska bli intressant att se hur mkt man kan gå ner på kort tid.

Nu fick jag helt plötsligt lust att städa! Bäst att passa på för det händer ju inte ofta!

Hohoo!

Inatt har jag slagits som fan. Anledning: Herr Åström bredde glatt ut sig i sömnen. Som ett kryss. JAG BLR VANSINNIG!!! Iallafall så slog han mig med en kudde i ansiktet imorse när jag var nyvaken, jävligt otrevligt. Som straff skulle jag slå tillbaka men råkade slå med näven. Jag hade faktiskt en kudde i handen men jag träffade fel. Det hela resulterade i Stockholms blodbad från Johans näsa. Sen hotade han med att torka sig på en av kuddarna om jag inte hämtade papper?! Jag blir så förvånad varje gång någon blöder näsblod för jag har ALDRIG gjort det. Undantaget var en gång när jag skulle dricka festis när jag var liten och körde upp sugröret i näsan.
Jag räknar inte det som riktigt näsblod.


Men nu slutar jag om 2 timmar och det är ju himla trevligt! Två dagar kvar till ledig helg. Men jag ser mer fram emot nästa vecka när jag är ledig FREDAG, LÖRDAG OCH SÖNDAG!!!!

Idag bokade jag tid för min andra uppkuggning!

MEN NÄE!

Kärring.

Jag har aldrig längtat hem så mkt.

lkserjksb

Nyss ringde det en gubbe som småfnissade mkt. Det var upplyftande!

Allra högst upp på min hatlista idag står; FOLK SOM STAVAR USCH FEL. Hur i helvete kan man stava det ursh? Jag är typ sämst på meningsbyggnader (vet inte ens om det finns ett ord som heter så) men jag klagar gärna friskt på andras fel. Jag är en mycket trevlig människa.

Och allra högst upp på min intehatlista (ni ser ju hur jag har det med svenska språket) finns idag;
Trocadero
Att jag får skjuts hem

Vilken underbar dag!

Gick precis som jag trodde på uppkörningen. Kan ju säga att jag inte är något större fan av väjningsplikt.

Och vad fan är det för människor som ringer idag? SÅ FÖRBANNAT JÄVLA OTREVLIGA!!!!! Nu tror ni förstås att det har varit jag som var otrevlig först men det stämmer inte. Jag har varit svintrevlig tom mot alla som sagt att vi är dumma i huvudet. Fy fan vad jag förtjänar en eloge idag,

Fittuppkörning.

Alltså jag orkar inte!!!! Pappa ringde nyss och frågade vad jag gjorde, jag svarade sanningsenligt att jag funderade på att hänga mig. Nu är jag inte ens nervös. Jag känner bara ingenting. Blir galen av att jag gör en så stor grej av den här förbannade jävla uppkörningen!

OCH FÖR FAN HÅLL ER BORTA FRÅN VÄGARNA MELLAN 13:45 OCH 45 MINUTER FRAMÅT IDAG!!!!!!!!!!

Jag kommer förmodligen gråta hela kvällen på jobbet.

AAAAAAAJ!

Fan vad ont jag har i magen. Ända sen imorse, nu börjar det bli jävligt irriterande faktiskt. Konstigt ont. Nästan som att det sitter mest i mellangärdet och ibland på sidan högt upp. Därför ska jag snart lägga mig på soffan och kika på Vänner.

Jag är så sjukt nervös för i morgon. Jag har på riktigt en magkänsla som säger att jag inte kommer att klara på första. "Men det gör inget Lisa, du kan ju göra om det flera gånger" var Niccos svar på mitt gnällande. MEN JAG VILL GÖRA EN GÅNG ANNARS KOMMER JAG TAPPA LUSTEN. Min körskolelärare sa idag iaf att han var superimponerad över hur jag körde idag. Mkt bra! Fast jag var så hungrig att händerna nästan skakade.

Vänner och vatten tack.

Sängläge.

Fy fan vad trött jag är. Jag vaknade NIO i morse. Jag fattar inte varför jag ska vakna så tidigt så fort jag har varit ute. Baksmällan har varit rätt okej idag. Minnet är det värre med. Frida ringde förut och frågade vad som hände när vi skulle gå hem. Jag hade för mig att vi hade börjat bråka men det mindes inte hon så nu vet vi inte hahaha! Hennes kommentarer gick ungefär i den här stilen;

"Ja alltså du köpte shots igår. Du köpte ju två sambuca och en cider och en öl...eller det kanske var jag?"

Coyote ugly börjar klockan åtta! Iofs har jag sett den ca 30 ggr men ändå. Men jag tror fakiskt inte att jag orkar vara uppe. Köpte faktiskt två nya läckberg när jag var ute i Birsta igår. Måste hetsläsa båda samtidigt.

Ja herregud nu är det alltså i övermorgon jag kommer vara hysterisk och nervös.

Lovely!

Jag älskar French Connection. Jag är sugen på en klänning som jag spanat in länge. Men om jag tänker använda den lika mkt som den jag redan har (dvs 0 ggr) så kanske det inte är någon idé.
Men jag vill att den ska hänga här hemma så jag kan titta lite på den ibland. 

I don´t care what they say.

Då var turko bokad och jag har nyss tryckt i mig en sallad. Mycket trevligt. Jag är lite för trött för att njuta av att ikväll är första kvällen på ännu en till ledig helg. Fast om sanningen ska fram så smuttar jag lite på en breezer watermelon. Men imorgon ska jag ut på riktigt. Har haft en vit månad nu hehe. Fyra veckor är ju egentligen ingenting men det har varit skönt att slippa baksmällan. Kommer ihåg den där dagen när jag låg hemma hos Frida och hon tvingade mig ner på Athena för att vi skulle äta. Och sen gick vi ut den kvällen också. Jag är helt klart för vek för 2-dagars.

Nu ska jag betala lite räkningar och sen lite nätshopping!

Kom ihåg att ladda upp mer tröstande ord inför tisdag när jag kuggar min första uppkörning!


HAHAHAHAHA

Wehoo! Jag slutar om typ 4 minuter, och sen ledig helg! Gud vad skönt!

Och till dig som lämnade den töntiga kommentaren kan jag bara säga att dom jag älskar mest är de personerna jag irriterar mig mest på. Johan är världens snällaste så länge han inte visar sina psychosidor hehe.

Lön och ledig helg!

Ledig helg och lön som rullar in på kontot. Lovely! Morgondagen blir inte sämre av att jag och BB bokar våran turkresa imorgon! Kan det inte bara bli maj så vi får åka iväg? Iofs har jag redan bikiniångest. Vaniljkola-gifflarna jag har hemma hjälper bra mot sån ångest.

Jag kan inte sova, jävligt konstigt. Jag vart så irriterad att jag ringde och väckte Johan. Han frågade om man aldrig fick sova?!?! Det var ju han som väckte mig i morse. Iallafall frågade jag om jag fick sjunga en sång men då sa han hej då och la på. Snacka om att jag vill byta ut honom mot en annan kamrat!

Men va fan.

Fan vad jävla tröttsamt. Jag vaknade NU. Hejdå lediga dag med tvätt. Jag låg i sängen och läste ut Camilla Läckbergs predikanten (snorbra) sen tänkte jag vila någon timme. Sure. Nu är jag trött och känner mig bakis. Måste skaffa en städtant hem hit.

Som ett lejon.

Nu har jag precis kommit hem från min drivinglesson. Magen kurrar och jag är svinhungrig, men det skiter jag i för att jag ska sova. Fy fan vad skönt! Äntligen behöver jag inte stressa ihjäl mig.

Kul att Johan ringde 6:20 imorse. JAG SA ATT JAG SKULLE UPP 7. Jag blir galen på folk som ringer innan klockan ringer. Då ligger jag bara och halvsover och har panik för att jag ska försova mig. Men det är lite synd om honom idag. Hans plan till Stockholm är försenat 3 timmar. Och Midlanda är ju ett jävligt spännande ställe. Inte för att Arlanda är speciellt roligt heller. Kom ihåg när jag och Nicco fick sitta där hela natten när vi kom hem från Skottland. Vi missade sista nattåget med typ 10 minuter, Men hem kom vi ju till sist iaf.

Näe, god natt. Ska försöka hinna tvätta idag innan jag ska ner på EGO. Latino och core är inbokat.

Kom ketchup så går vi.

Alltså fan vad äckligt. Dom har alltså parfym som luktar lettuce och en annan som luktar tomat?! Frågar är ju hur jävla sugen man är på att gå omkring och lukta ketchup. Jag kräks av ketchuplukt. Jag är mer sugen på den som luktar jordgubbsglass! Då luktar man ju sommar hela tiden!

Helt sant.

Imorse när jag slog på datorn läste jag på aftonbladet.se att Heathan hade dött. Det var ju jävligt tråkigt, stackars hans lilla flicka. Hon är ju bara två år.

Iallafall. ikväll ska jag se "Fetman tog hennes liv". Det kanske kan bli en motivation till att börja träna lite mer, hehe. Nu lite eleven.se

Satan också!

Det har skavt i ögat hela dagen. Till slut var jag tvungen att springa och kolla vad fan det var som hände uder ögonlocket. Linsen var i två delar. Nu sitter jag här som ett blockmongo och har halva dagen kvar att jobba.
Jag ser fan ingenting!!

Eh?

Någon i min närhet har blivit psykisk instabil. Johan ringde nyss och sa "Godnatt, nu ska jojjeboy sova"

Jag låtsades som att jag inte hörde det.

God natt.

Gud vad trött jag blev. Var som att någon slog mig i huvudet med en slägga. Nu in i badrummet och sen sova. Jag är jävligt orolig över listerinet. Det är jag varje kväll, den bränner bra i mina kinder och på tungspetsen. Jag gråter nästan varje kväll av smärta efter det där förbannade munsköljet. Well well.

Gynning var dålig ikväll. Men jag skrattade så jag grät (I know, jag gråter jämt) i förra avsnittet när hon sa:
"Mörda dig?"
"Jaha, mata dig.."
Och när hon började prata om Bingo och lillgrabben sa; "Ja, han älskar att pussa dom i smuttan"
haaaaaaaaaahahahaha

Skitsamma, nu ska jag sova om jag ska orka leva imorgon.




FAN VAD JAG ÄR NEGATIV. IMORGON BÖRJAR MITT NYA POSITIVA LIV!!!
(Det håller nog inte många timmar.)




MEN JAG BLIR VANSINNIG SA JAG!!

Jag kommer aldrig kunna gå ner till 55. Varför måste jag vara en sån jävla sockerjunkie? På fredag är det jag som köper naturdiet. Eller kanske inte om jag eventuellt ska ut. Men veckan efter. Om jag går ner kommer jag på ren vilja sluta äta så mkt skit. Men så länge vågen bara står på samma känns det bara PISSHELVETE!!

Jag har tyvärr en körlektion inbokat 07:20 (I know) på torsdag för jag skulle eg börja jobba 8:15. Men nu är jag ju ledig på torsdag! Thank you flexie. Iallafall. Måste försöka boka om. Jag vill ogärna kliva upp halv sju när jag är ledig!

Efter att jag och jennifer var på bio har jag fastnat för Answer med Sarah Mclachlan (ungefär). Vilken myskänsla. Lite som att man vill grina skrika eller bli pissfull. Fast det ska jag inte. Iallfall inte idag.

Johan klagade igår på att jag alltid lägger ut samma bilder. MEN JAG VET REDAN DET! Det är för att jag aldrig knäpper några nya. Idag gjorde jag ett försök att dokumentera min dag. Jag knäppte en (1) bild. Det var i bilen på väg till jobbet. Den vart dessutom suddig. Därför kommer här bilder jag aldrig har visat.
När ni ser dom kommer ni förstå varför!

image133

image134

image135


image137


image139



Gud vad jag vill ha sommar. Men Turkiet går också bra. Jag vill ha sommar så jag får sådär mkt fräknar! I vanliga fall hatar jag dom men så sommaren tycker jag att det kan vara lite mysigt!

Jaaaaaaja.

Glömde lägga upp den här bilden jag fick av systeryster för några dagar sen. Fick en på henne också men den hittar jag inte!? Jag visade den för Tony i helgen men nu vet jag inte vart den har försvunnit!


Här är världens sötaste systerdotter och syrrans nya karl!
På den här bilden har Hilma framtänder. Jag vet inte riktigt hur det ligger till på den fronten nu efter att hon har slagit av båda när hon var ute och fångade regndroppar! Världens sötaste lilla tjej! Gud vad jag saknar henne!

image132

Irriterande.

Morgonen började med att Frida ringde 10 minuter innan klockan skulle ringa. Då ville jag helst skära halsen av både mig och henne. Men jag klev upp och var förvånansvärt pigg. Jobbade två timmar (förbannat mkt sura människor på måndagar) sen var jag ledig i 4 timmar. Jag hann göra av mig 800 kr på ingenting. Sista timmarna på jobbet flöt på bra. Nu sitter jag hemma och ska sova. Så jävla ointressant liv. Någonting måste hända snart innan jag lägger mig ner och självdör. Iofs ska vi boka resan på fredag. Det ljusnar lite i mörkret!

Nu har jag just klickat hem ett par nya skor från have2have. Ännu ett ljus i mörkret! Men nu måste jag nog stänga av datorn innan jag sätter mig själv i personlig konkurs.

Idag har jag ringt Johan 9 ggr. Nu har han sagt att jag får bara ringa en gång till och sen stänger han av telefonen! Vad är det för sätt? Han är den enda som vill lyssna på när jag berättar helt meningslösa saker! Plus ni som läser den här sorgliga bloggen of course! Nu lägger jag upp lite bilder jag blir glad av!


image129

image130


image111

image92

image62


114814-119


image131



Movienight!

Jag och BB (bajsbryggan) ska på bio ikväll! Jag var lite sugen på We own the night, men det vart Stranger inside, den verkar också bra! Jag ringde nyss och berättade för Snorhan att jag skulle få gå på bio ikväll. DÅ AVSLÖJADE HAN VAD SOM HÄNDER I FILMEN!!! Hur kan man vara så jävla dum? Han lovade dyrt och heligt att det var bara i början. Inte 1 minut in men kanske 30 minuter in i filmen? Jaja, om han hade fel skulle jag få en kram. Jag hade ju hellre tagit typ massage och kill på ryggen men jag antar att en liten kram kan sitta på sin plats. Lite action måste man ju få som singelbrutta, HAHAHAHAHAHA! Eller nattgympa som BB skulle ha sagt.

Den bakade potatisen satt fint. Den var inte riktigt färdig men jag orkade inte vänta så jag högg in helt enkelt. Och snart ska jag få POPCORN. Älskade popcorn med EXTREMT mycket smörsalt på. Den främsta anledningen till att jag går på bio. Det ska vara så mycket att man nästan kräks. Då är det som allra bäst! Ganska bra att inte Johan följer med. Varenda gång vi har varit på bio har han ätit upp sitt godis under reklamen och sen har jag fått mata honom med popcorn. Vi kanske var ett sånt där par som alla andra i biosalongen ville spy på. Men det går bra!


image50


Jag vet att det är en gammal bild, men jag ville bara göra er uppmärksamma på att vi har ungefär lika tjocka ögonbryn. Det är vad som kan ske om ni glömmer att ta med pincetten på semestern!

TP!

Nu lyssnar jag på Junior Jack - stupidisco! HAHAHAHAHAHAHA. Jag blir på bra humör av den. Jag blir också glad över att jag har bytt plånbok idag och därmed slängt alla förbannade kvitton. Jag samlar alltid på mig en miljon. Sen slänger jag när plånboken inte går att stänga längre! Jag blir så jävla trött.

Igår visade Elle mig och Tony en tjejs blogg som har slutat äta. Hon tycker att hennes egna föräldrar är äckliga när dom äter. Alltså jag är inte så jävla insatt i hela den där sjukdomen men jag tycker att det är så jävla sjukt. Och jag tycker jävligt synd om dom som inte förstår själv att dom är sjuka och att det är FULT när benen sticker ut både här och där. Nu fick jag lite dåligt samvete för att jag skrev att folk med uppenbara psykiska problem är fula men ändå. Jag vill gå ner LITE i vikt för att jag inte trivs när magen hänger ut ibland! Men jag tränar ju hellre bort det än att svälta mig själv. Och jag skulle aldrig gå ner så mkt att jag ser ut som en sticka. Men men. Nog fan tycker jag att Tyra Banks är bra mycket snyggare än vissa av stickorna som springer på catwalken.

http://www.youtube.com/watch?v=j5RtMGbUgNs

Jag vet ju fan inte hur man gör när man ska lägga in videos!!

Näe, nu ska jag äta bakad potatis, med min special ROMNröra. Massor med creme fraiche! Äckligt va?

Mätt som en skvätt.

Helvete vad mätt jag vart efter min olivciabatta med salami och brie. Jag åt det sista fast jag var mätt. Ikväll ska jag inte göra ett skit. Fy fan vad tråkigt. Men jaja. That´s life. Alla ska ju bara vara med sina nya boyfriends haha!


Har någon film på i bakgrunden och en av killarna är han som spelar mördarliftaren i Den där Mary. Jag hatar sånt. Om folk spelar psycho i ena filmen och sen superpoeten i nästa. Som den där bruttan som är med i både white chicks och har huvudrollen i emily roseblablabla eller vad den heter. Jag bara garvar när jag ser den sista för att jag tänker på White. BRING SHAMUUUU BACK TO THE OCEAN!


Mario var det ja!

Ledig helg!

Håhå, vaknade vid elva men var helt slut. Var i vilket fall som helst, ledig eller ej, tvungen att gå upp och tvätta. Har så sjukt mycket tvätt. Fan ta grannarna om dom börjar tvätta. Jag har inte tvättat på länge! Jag är så jävla äcklig. Men nu ska allt bli rent igen


Nu ska jag ta tag i disken så man kan få börja njuta av sin lediga helg snart.

ANDREAS BJUD MIG PÅ EN FYLLA IKVÄLL!

Piss också.

Näe, just nu ser jag fan inte det positiva med att få gå hem tidigt. Varför måste jag gå upp 05:30? Det är fan inte mänskligt. Dessutom är jag lite deppad eftersom att Johan igår sa att jag inte kan laga mat. Det var bland det värsta jag hört. Iofs kan inte han heller laga mat för fem öre. Jag kommer minsann ihåg när han skulle grilla fläskfile och den var helt rå i. Eller när han skulle fritera pommes i gammal olja så dom stank och jag mådde illa.

Nu kommer pappa och ska skjutsa mig.  

Snart helg!

Idag var jag så förbannat trött. Så jävla trött att jag skrev mitusushi när jag skulle leta efter mitsubishi. Haha idag ringde det en rolig gubbe. Jag förklarade för honom att jag inte kunde koppla honom pga hans operatör, varpå han svarade:
"Jag som nyss bytt från 3 till tele2. Då har jag alltså än en gång skitit mig själv i hatten."
Vet inte om det var tröttheten som spelade in men jag började tokgarva!

Nu har jag ätit lite fiskgratäng men det var iiu så jag åt bara en halv. Nu ska jag ägna mig åt min nya hobby!
TV-SPEL! För tillfället är jag så jävla nördig som man kan bli. Ja, jag tycker att det är lite pinsamt.

MEN IMORGON. Börjar 6:15 men det betyder ju också att jag får gå hem rätt tidigt! Ska iväg och kolla på lägenheten efter jobbet och sen ska jag övningsköra med pappa. Eller parkera rättare sagt. Jag verkar inte vara född med parkeringsgenen. Johan sa att det var bara att köra in? WHAT?! Jag fattar ju inte när jag ska börja svänga in i fittparkeringsluckan. Det spelar ingen roll hur många tips min körlärare ger mig eller hur mkt pappa och jag försöker. JAG KAN INTE. När (om) jag får körkort tänker jag fan aldrig parkera. Det ska vara på en stor jävla tom äng isf.

Till den person som vill flytta in med mig (om jag får den hehe)

Jag ska baka kladdkaka en gång i veckan.
Jag kan stå för dammsugningen.
Jag är grym på att steka halloumi. (inte light för den flyter ihop till en stor gegga)

Läs och begrunda.

Shit.

Jaha. Nu ska jag på en lägenhetsvisning på fredag med totalförvaltningen. Hoppas jag får den. Men jag är i jävligt stort behov av en roommate kan jag säga! Hur får man tag i en sån på lättast sätt? En NORMAL. Tack.

Mat tack.

Jag vill ha mat. Jag orkar inte, och jag hinner inte. För om 3 minutas börjar I huvudet på gynning! haha jag att hon är så jävla rolig!!!

Jag har inte kunnat ringt till Johan på 5 timmar. Det är nå fittfel. "Det är svårt att komma fram just nu" MEN JAHA. Jävla anus 3. Ni kanske inte förstår varför 5 timmar är mycket men jag ringer honom ca 2 ggr i timmen. And he loves it! Nu har jag inte tid. Måste slänga i mig något innan jag kräks.

Godnatt.

Sådärja. Då har man spenderat två och en halv timme framför tv-spelet. Haha, sick. Jag är ju faktiskt ledig imorgon men det var väl självklart att jag har bokat in en körlektion då. Jag blir galen säger jag! Jag får aldrig sova. Förutom i helgen, funderar på att stänga av mobilen, dra ner alla persienner och sova hela helgen.
DET mina vänner skulle vara mycket välbehövligt.

Näe, om man skulle ta och polera porslinet inne i köket och dra sig mot sängen.

More than life.

Idag vaknade jag 13:38. Imorgon börjar jag 9. Kul. Jag kommer vara dödens lammunge imorgon.

Men iallafall!!! Vi hittade mitt gamla nintendo idag! (typ 8-bitars eller vad det hette, hehe) SÅ JÄVLA ROLIGT!!! Det var trasigt förut men nu funkade det hur bra som helst! Jag spelade först megaman! Sen spelade vi super mario 3. Hahahahaha, precis när det gick som bäst skulle Johan flytta spelet och då dog allt. Aningens glappt tror jag. Jag kunde iaf lätt konstatera att jag är BÄST på gammaldags tv-spel. Jag undviker att nämna Johans (kassa) insats.

Sitter hemma hos Frida och Johan har nyss åkt hem. Frida gick ut med Kira nu så jag ska slänga in min feta valrosskropp i duschen!




Fy fan.

Johan hade städat mkt fint. Han har tom städat bort min elräkning men vill inte erkänna det. Men nu har jag betalat allt utom den. Letade frenetiskt efter cdonräkningen också. Sen insåg jag tyvärr att jag slängt den. Så jag fick ta med mig soporna ut och ta med mig en annan soppåse upp. Och mycket riktigt, där låg den! Karriären som sopletare har bara börjat!

Jag tänkte spela en fin gammal bit för Johan så nu lyssnar vi på East 17 - stay another day
HAHAHAHAHAHA fina hot space-minnen!

Ja, herregud.

Det här borde hon skaffa sig; oslagbar humor, typ som min! När jag ändå har en tvångstanke att läsa hennes blogg kan hon väl för fan klämma fram något roligt. DET HAR ALDRIG HÄNT. Jag får svettningar och klåda av obehag bara. Jag hatar min bloggnoja.

Kvällens konstaterande; Jag måste skicka en blombukett pga förolämpning.
Många kommer ha ångest imorgon pga borttappade kontokort.
Jag har löjtnantens finaste badrum. Johan har nämligen storstädat hemma hos mig medans jag jobbat.

Idag upptäckte jag fördelarna med min halsduk! Man kan gömma ansiktet i den när man träffar någon på bussen man inte vill heja på! Fullkomligt fantastiskt. Nästan lika fantastiskt som min nya favvo Pigall. Vill helst äta 10 om dagen. Det är däremot inte så jävla fantastiskt för vikten.




Nicola; Vi ska till Turkland :)

Haha

"Hon va skitsnäll den där, de ä alla flicker på eniro"

MYCKET TREVLIGT!

Svett.

Idag sms:ade Andreas och jag och Frida drog oss ner mot Ego. Ganska pinsamt när man inte varit där på x antal månader. Jag lyckades gå 1 km och springa 2. Jag förstår att ni inte är imponerade men det är jag som har tyckt att promenaden till busshållsplatsen har varit en kraftansträngning. NU SKA JAG SKÄRPA MIG MED TRÄNINGEN. Vi lyckades sola också och jag tror jag brände näsan en skvätt. Gör lite ont när jag rynkar den haha!

Och nu har jag och jennifer helt klar med semestrarna! Yeeey! Balkongen here I come!

TONY!!!!! Jag väntar fortfarande på att du ska ha tid att ringa upp! Nu har jag väntat mer än 4 dagar!

Nytt inlägg.

Goodmorning sunshine säger jag bara. Jag försökte verkligen sova längre men jag var så kissnödig att jag var tvungen att gå upp. Så nu har jag väckt Frida också! Jag är jävligt hungrig så jag förväntar mig frukost! Blääää, ikväll jobbar jag 20-04. Hatar när man vänder sådär på dygnet för hur mycket eller lite jag än sover vaknar jag alltid med huvudvärk.

Nu ska jag rosta bröd, gud vad länge sen!

Så jävla pinsamt.

Nyss ringde det en engelsk kille som ville ha tag i polisen och undrade vad numret 11414 gick till. Jag kan helt allvarligt säga att jag har ingen aning om vad jag pladdrade fram. Han verkade nöjd och tackade glatt. Jag funderade på vart fan jag ska anmäla mig till närmaste engelskakurs. Det här var tamejfan droppen!

Men va fan.

Igår när jag sa till min körskolelärare att jag ville flytta fram min uppkörning sa han: "I helvete heller." Eh, MEN NÄHÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, men jag kör väl upp 500 ggr då. Jag har två lektioner kvar innan uppkörningen och jag vill hellre ha typ 25. hahahahaha, det roligaste är att dom faktiskt tror att jag kan köra bil!!! Jag improviserar ju typ.

Iallafall, igår kom jag till insikt att jag måste sluta fika/äta så förbannat mkt ute. För att fira detta beslut ska jag träffa Ida för en lunch nere på stan. Jag och min karaktär. Men jag är hungrig så det skiter jag i.

Igår var vi och hämtade resekataloger jag och b-bryggan. MYCKET TREVLIGT! Sen fikade vi lite på coffee house. Som vanligt fick jag jävligt ont i magen efter. Vad är problemet? Det verkar som det blir turkiet. Eller alltså DET BLIR TURKIET. Jag satt och kikade på hotell hela kvällen igår. Sökte tom semester, beviljat alla dagar utom dagen jag kommer hem. Pretty irriterande. Måste prata med coachi idag.

Nu måste jag städa lite innan Idaslida kommer.
Förresten är det bara jag som blivit kär i Carlos i desperate? hehe
Jag blir lite äcklad också.

Ja, jag säger då det.

Nu kokar jag ett ägg som jag ska äta till frukost. Sen kommer pappa och vi ska ut och övningsköra. Känns som jag knappt kommer ihåg hur man gör. Speciellt inte med fittvolvon jag kör på körskolan. Jag hatar den! Jävla växelspak. Men men, jag är ju redan inställd på minst två uppkörningar så det spelar ju ingen roll.

Jag har pengaångest den här månaden. När fan hann jag shoppa så mycket? Och var är alla grejer? Igår fick jag iaf skorna och den här http://nelly.com/shop/?Section=rea&BrandID=&ColorID=&StyleID=11&SizeID=&Order=9&StyleExtraId=&SpecCat=&ID=154009&ColorCode=1 hahaha, vet inte hur man länkar! En desperatebox har jag ju också köpt. Igår grät jag tom till ett avsnitt när Nora blir skjuten. Eller det var egentligen när dom bar ut Lynette på båren hahahaha. Sen skämdes jag och gick och la mig.

Idag var det tänkt att jag ska tvätta och städa. Jag håller nog fast vid det för det är äckligt här hemma. Jag ska lägga upp efterbilder tror jag minsann. Då kan jag inte fuskstäda!


Nu måste jag hetsäta mitt ägg och torrschamponera håret lite innan pappa kommer!

nej

114814-121
Jag från lägenheten i Haga.


114814-120

hahaha, från maland när jag sov istort sett hela kvällen och Frida var vaken hela natten och väckte mig 700 ggr i timmen!

114814-119

Lördagen när vi körde 2-dagars. Lägg märke till benföringen.
114814-118

Frida på Aveny.
image117image116image115

Sen tre bilder på Frida i sitt esse! Jag vill dö när jag kollar på hennes bilder på datorn. Gud vad jag är sliten på 70 % av bilderna. Man kan ju tro att jag är alkoholist. Minst.

Hoe.

11 minuter tills jag får gå hem. Den här dagen har fan varit den längsta i världshistorien. Så jävla skumt.

Pappa kommer och hämtar mig för en snabb övningskörning, hämta johan och sen ska vi äta lite innan jag beger mig upp till parkgatan. Vi kan ju hoppas att hon är vaken när jag kommer! Nu ska jag bara jobba imorgon sen är jag ledig två dagar! Vilken lyx. Då ska jag hinna ha körlektion, klippa & färga håret, träffa bajsbryggan och kolla resor och helst hinna gå ner typ 10 kg. Drömma kan man ju.

Hrm.

Ganska irriterande när det inte går någon buss när man ska jobba. Första bussen idag gick 8:43. Jag började jobba kvart i så den bussen var ju bara att glömma. Det blev en härlig taxifärd som slutade på 116 kr. Tur att jag bara jobbar till 12:45 idag.

Igår började jag se underbara säsong 3 av fantastiska desperate. Jag vart så exalterad att jag råkade avslöja för Johan att Alma Hodge visst lever... visst gör hon? Vart lite osäker där efter mitt avslöjande. Jaja,det lär väl visa sig.

Idag har jag den där förbannade låten Anna Anaconda på hjärnan!!! När ska bröllopet stånda!

Matmatmat.

Jag är ledsen Frida men jag måste skriva om mat. Jag är så jävla hungrig. Glömde ju såklart min "matlåda" (en kiwi, en avokado och lite fisk hahaha). Så jag fick äta min kvarglömda keso och ett päron till lunch. Jävligt mättande när man inte ens har ätit frukost. Jag har för dålig karaktär för att självsvälta. Nu säger Johan att vi ska äta soppa ikväll. Om jag inte är för svag för att ta mig från jobbet vill säga.

Jag har dessutom hittat min drömlägenhet. Nu saknas bara 440000 kr.


Mongoblogg.

Det har ju försvunnit ett inlägg! Mellan androgynagrisinlägget och det sista. Jaja.

Igår var vi ut och åt lite jag och Frido, mycket trevligt. Sen var vi och köpte karra (I know, men det är helg) och hyrde film. Parfymen vart det! Jag tyckte faktiskt den var bra om än lite lååååååååång. (WHY THE LONG FAAAACE) Sen hann jag precis sova i 20 minuter innan Kira började skälla och Frida var prompt tvungen att stå och kolla i fönstret på poliserna som kutade omkring utanför. Sen blinkade hon lite med ljusstaken och jag la mig ner och dog av skam. Var inte så farligt trött imorse faktiskt. Rätt skönt att jobba helg känner jag. Måste fått en släng av nåt.


BRO BRO BREJA STOCKAR OCH STENAR, ALLA GODA RENAR!

Kan man inte få sjunga en trevlig morgonmelodi utan att folk ska tro att man supit?!

Men åh.

Jag har inga nakenbilder på Frida. Men jag ska fixa! Hon ska få spö. Jag får tydligen inte blogga om jobbet, vad jag äter och om jag är trött. Hon förstår tydligen inte att det enda jag gör är sover, äter och jobbar.

Ikväll ska vi ut och göra en sak. Ska bli mkt trevligt. En annan trevlig sak är kommentaren jag fick av min kära syster och min älskade lilla favorittjej Hilma! Jag saknar er också!

Idag har jag lärt mig att folk kan heta både Herkules och Snygg i efternamn. Jag skulle välja det senare.
Lisa Snygg. Det klingar betydligt bättre än Lisa Lök.

Väldigt många svenskar borde bli skickad på charmkurs. Fattar inte vad man får ut av att vara otrevlig (hehe).
Äh, jag är för det mesta svinsnäll.

MEN AAAAAAAÅR¨ÅHÅTF!

Precis så känner jag. Fan att jag inte kan sluta läsa den där androgyna grisens jävla blogg. Jag är så jävla otrevlig men jag blir galen på riktigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vissa borde kolla lite mindre på typ fotbollsfruar och ägna sig mer åt verkligheten!

Nu tänker jag minsann sova middag.

Heja!

Varje jävla morgon jag vaknar tänker jag samma tanke "så fort jag kommer hem från jobbet går jag och lägger mig för natten". Detta händer visserligen aldrig men jag tänker så VARJE VARJE morgon. Imorse tänkte jag "jag går till tandläkaren, går till körskolan sen går jag hem och sover middag." Måste ju vara någon form av störning! Allt jag tänker på är mat och sömn hahaha!

Iallafall, 0 hål! Det har aldrig hänt förut. Eller han sa såhär; "man kan säga att du har ett hål men egentligen är det bara en taskig fyllning vi måste göra om". Sen sa han också att jag behöver en hink lugnande innan jag kommer nästa gång. Och det har han rätt i! Jag öppnar ogärna munnen utan lugnande. Alltså jag fattar inte varför jag är så jävla rädd för tandläkaren. Idag höll jag andan tills jag nästan svimmade när jag var där. Och det var bara en undersökning! Hatar ljudet och så ligger jag och spänner mig hela tiden. Tror att det har lite med min förra tandläkare att göra. Hon som gjorde att en halv tand ramlade bort när jag var nere hos syrran för några år sen. Upp på akuten fick jag åka och rotfylla i variga kanaler haha. Penicillin vart utskrivet och tandläkaren därnere sa "det första du gör när du kommer hem är att byta tandläkare, hon har förstört den här tanden totalt."
Och nu har jag VÄRLDENS BÄSTA TANDIS! Om jag inte får gå till han stannar jag hemma säger jag!

Nog om det. Idag bokade jag uppkörning iaf. 29 februari 13:45. SÅ nu vet alla det så slipper jag höra något tjat. Jag är redan nervös och kommer förmodligen kräkas i bilen. Krockar gör jag säkert också.

Nu ska jag dricka snuskdetoxbajsbrunasörjan jag köpte igår på hälsokostaffären. Jag är så jävla lättlurad. Den här gången inbillar jag mig inte ens att det funkar. Vid tre ska jag träffa Majo iallafall. Vi ska fika. Eller jag får väl dricka ett glas vatten och tugga på någon gammal morot.


Han bönar.

Idag bara älskar jag Kent - dom som försvann. Det är nog för att det är så mörkt ute. Man blir lätt lite deprimerad. Jag är fortf förbannat trött. Nu ska jag ta en dusch sen ska jag se två avsnitt av vänner innan jag lägger mig. Jag hoppas att min desperate-box kommer imorgon. Börjar bli trött på säsong 2 nu hehe.

Är det vanlig dag imorgon eller? Har så dålig koll att det är pinsamt. Iallafall så måste jag BOKA UPPKÖRNING.

Tröööött

Så jävla trött. 50 min kvar. Frågan är om jag ska skita i att sova eftersom jag självklart börjar jag 7:30 på onsdag. Hur hade dom tänkt att man ska hinna vända på dygnet igen? Frida föreslog att jag skulle sova typ tre timmar och sen gå upp. Men för en person som varken har karaktär eller självdisciplin kan det bli svårt. Som det känns nu avlider jag om jag inte få sova. Fast iofs behöver jag städa. Frågan är hur happy grannarna under skulle bli om jag börjar dammsuga där kring halv sju-snåret. Å andra sidan tycker jag fan att dom hamrar i tid och otid. Men jag gillar dom skarpt så jag står liksom ut med det där jävla hamrandet. Och barnen som brukar springa efter mig i trappen.

Kvällens konstaterande; Fy fan vad många som kommer ligga med järnkeps och kväljningar imorgon.
Jag kommer INTE vara en av dom. Eller kanske, fast av helt andra anledningar isf.

Är förresten affärerna öppna imorgon? Alltså mataffärerna. Eftersom jag ska börja mitt smala liv måste jag definitivt handla. Kylskåpet är fulproppat med typ gammal vispgrädde och sånt. Inte sånt man får platt mage av alltså.

Jag är jävligt sugen på kebab. Har alltid hört att pommes, kebab och mycket vitlökssås gör susen för en bantningsstart. Iallafall om man äter från den där pizzerian i Nacksta. Snacka om bortkastade pengar.


MEN NU ORKAR JAG INTEEEEE SÄGER JAG 

Men va fan?

Precis när jag skulle koppla hör jag; "hon var värsta kåt på mig, hon i luren alltså"

Men näe det är jag verkligen inte. Nu vart jag äcklad för att ever bli kåt igen.

Iallafall. Hoppas den där tjejen Emma ringer igen, hon var lätt kvällens trevligaste!
Bara 4 timmar kvar.

RSS 2.0