LF.

Mycket trevlig dag om man ser förbi mina vredesutbrott när ingen svarade på hur fan jag skulle köra i helvetesrondellen i Birsta. Jennifer, Jennifer och Nicco har varit mina kompanjoner hela dagen. Fast senare var det bara jag och Jempa som satt hemma hos henne och kollade på Let´s Dance. Vi hetsåt tills jag fick ont i magen. Så nu sitter man här med 1000 vitlöksmarinerade kräftstjärtar i magen och gnäller. Stjärtar i magen?! Låter hyfsat disgusting.



Propp.

image176

Kolla vad mörkt hår jag hade!!! Det vill jag nog ha igen! Men då ska jag vara lite gladare.

Nu blir det tvätt och dammsugning och sen hälsa på nyopererade Nicco.

Ge mig värme sa jag!

Johan sitter och skickar massa bilder från bl a Kreta. Kan det bli 24 maj så jag får åka till solen igen tack!

image173

Som ingen människa kan undgå så syns mina valkar på magen där väldigt tydligt.
Förklaringen till dessa helveten kommer på bilden nedan.

image174

image175

Inte nog med att jag hetsäter som att jag är rädd att någon ska ta maten av mig. Jag har smulor i HELA ansiktet. Stackars er som måste umgås med mig.

Påpekande.

Vi är alltså inte tillsammans igen. Han är bara en av mina absolut bästa kompisar.

Without you I wouldn´t survive.

Men gud vad jag har kört mkt bil dom här dagarna haha. Snart är det väl slut med det. Detta blir en mkt fattig månad när det kommer räkningar från både det ena och andra samt att turkiet-resan på nästan 6000 ska betalas. Men jaja, det går nog det här också.

image95
Som knoll & tott! Jag saknar dig bejb!

men haaaaaaaaaallå!

Nu har jag ringt pappa 3 ggr för att höra när han kommer med bilen! Han har sagt snart varje gång.



Men snart får jag köra min egna lilla fula pärla!

image172

En helt vanlig dag!

JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!!!!!


MEN JAHA.

När man för en gångs skull är lite sugen på att betala räkningar så fungerar inte ens internetbanken. Vilken jävla stil.

Nu kollar jag på top model ist! Jag ska övningsköra och handla sen! det här ska jag köpa:
Couscous och apelsiner!

Nästan som magi!

Precis när jag höll på att somna igår så kom jag på hur låten gick! Jag var tvungen att spela in på telefonen när jag nynnade fram det jag kom ihåg. Jag kommer förmodligen skämmas när jag lyssnar på det.

Jag bytte bara ena linsen imorse. Är jag störd eller? Nu ser jag suddigt med ena ögat för den ena linsen är 100 år gammal.


Irriterande.

En sak som är jävligt irriterande är att jag hörde en låt igår som jag har letat efter svinlänge. Och jag satt och tänkte att jag måste komma ihåg en rad ur låten så jag kan googla fram den på nåt sätt. Sure. Jag kommer varken ihåg melodin eller textraden. Men jag vet att jag tänker likadant varje gång jag hör den.


LS.

Sista dagen på lediga helgen då. Men det är okej, jobbar bara fyra dagar nästa vecka. Tack igen superflex.

IALLAFALL så ska jag städa nu. Det är så grymt skönt väder ute! Jag har nämligen redan varit ute och övningskört fast jag somnade typ 7 imorse (men jag var faktiskt inte full). När det är såhär fint väder vill jag städa! Och sen ska jag faktiskt belöna mig själv med lite nätshopping. Det kan jag behöva! Jag tjuvstartade redan igår med världens sötaste tygskor! Mycket bra. Jag och jempa kanske ska ner och sola sen. Det kan också VERKLIGEN behövas. Jag är lika blek som en ipren. Det är inte ett dugg roligt, man ser ju sjuk ut!

Förresten, kommer ni ihåg småstjärnorna? det var ju hur roligt som helst!! Det borde dom börja med igen. Söta barn!

Jaja.

Istället för att få en ursäkt hetsade du upp dig och slängde på luren i örat på mig. Tack.






Tacka vet jag denna karl! Och han har jag bara träffat en enda gång!

image170


image171

Men herregud.

Jag ska inte gnälla om hur jag mår. Men det är inte bra. Har fortfarande ont, hela vägen bak i ryggen nu.

Iaf är Johan mkt negativ till att jag kommer kunna spara pengar till Turkiet. KOMMER JAG VISST DET. Han är bara avundsjuk för att han får sitta hemma i sitt tråkhärnösand när jag är ute på galej!

Nu ska jag äta lite lördagsfrukost och vila lite. Jag älskar ledig helg. IDAG ÄR DET JU LL.

MEN AJ.

Jag har så sjukt ont i bröstkorgen. Eller iaf på på ena sidan. Det strålar upp från mellangärdet och jag avlider i princip varje gång! Går ju fan inte att söka på vårdguiden för det finns inget som passar. När jag pratade med Johan för 100 timmar sen sa han att det skulle gå över. MEN NEJ, det försvinner inte och jag är vilken sekund som helst redo att ta ambulansen till sjukhuset. Frida brukar tycka ibland att jag överdriver och det kan finnas en viss smula sanning i det hon säger! MEN den här gången gör jag faktiskt inte det. Det gör SNORONT.

Pics.

Gud vad mycket jag har hunnit med idag! Städade light och tvättade sängkläder imorse. Hade körlektion och efter det köpte jag sushi och for hem till Lina. Kan ju säga att jag aldrig mer kommer köpa det! Vi beställde pizza ist haha. Nicco kom förbi också och jag hittade Mattias gamla skolkatalog så vi letade upp diverse ex och ragg.
Lina; Den där killen känner jag igen..
Nicco; Han ser nog rätt bra ut nuförtiden!
Lisa; Nicola, det där är ditt ex.
Jag har skrattat så jag har ont i magen. Tog en sväng förbi Frida och nu sitter jag här och har ont i magen efter mer hysteriska skratt efter att jag försökte knäppa kort på mig och monstret Lyon. Precis när jag skulle knäppa skallar monsterhunden mig så jag flyger iväg för jag blir så rädd! haha

Har äntligen fört över bilderna från telefonen och här kommer dom jag vågar lägga upp haha


Frida & jag

frida och jag


Lilla papi på julafton

papi


Nicco och våran former co-worker Rickard

niccric



Testhelvete. Bara för att jag kan allt om bakterier!!

dat


Tony & Elle

tony


Jonas

jonas


Frida

frida


Anledningen till varför jag var tvungen att frosta av SKITFRYSEN

frys


Emelie på CH

emelie


Lina

lina



Hanna, Jens & Rebecka

för


Mongot med sin godisburk


mongo



Lyon & Kira

khjh


Lyon & Kira
Lyon är en monsterhund! Fast snäll.

jhg


Nu måste jag vila magen efter alla liter vatten jag har druckit.

Va fan!

Jag som hade ställt klockan på 12:30 idag (hahahaha som att det skulle hända). Jag vaknade kring halv tio och Nicco kutade omkring som en galning MED KLACKAR för att hon hade försovit sig. Sen ringde Johan och var sur och sa inte ens hej då innan han la på. SEN avslöjar Malena i Våra bästa år att det är hon som är mördaren! Jag har iofs inte sett det på flera år men lite chockerande är det ju. Räcker det inte med att hon blev besatt för 100 år sen? Inatt var jag uppe och kollade på c-dokusåpan Forever Eden. Vart helt besatt och var tvungen att sitta vaken till kvart i tre för att veta vem som åkte ut. Vet ni vem? NEJ, INTE JAG HELLER EFTERSOM DET KOMMER I NÄSTA AVSNITT. Men nu ska jag vara positiv resten av dagen! Har min sista körlektion 13:30 och sen ska jag nog prova att äta sushi. Hoppas det inte smakar asgam.

image155

Nicco kommer att bli jätteglad över att jag la in den här bilden!

Undernärd.

Jag är så grymt hungrig. Jag sitter och tänker på mat HELA TIDEN! Vad är det för fel på mig? Inte nog med att jag åt wok förut, jag har också klämt i mig mazariner och en kexchoklad. Snart ligger jag där och väger 200 kg och då är det kört kan jag säga! Jag får panik när jag ser dokumentärer om folk som väger 500 kg.

På väg hem ska jag nog köpa nån fettig baguette.

Usch.

När jag för en gång skull är lite sugen på kaffe inträffar följande: Jag börjar med att spilla ut kokhett kaffe på benen. Försökte dricka men det var ju så förbannat varmt att jag fick första gradens brännskador på tungan! Så jag lät muggen stå en LITEN stund. Nu är kaffet iskallt och odrickbart. Snacka om i-landsproblem men det var himla irriterande!

Jag tycker nog att KP:s (karl-petter) flickvän är lite lik Sanna Nielsen.


Saker jag måste inse.

1. Jag är för gammal för att gå på efterfest.
2. Jag kommer aldrig att bli ekonomisk.
3. Jag kommer aldrig bli organiserad.

Sådärja, positiviteten flödar idag. Men jag ska äta wok till lunch!


Bye.

Nu är det bye bye workie. Snälltony kommer och möter mig. För fan hoppas att det inte är snorfittkallt ute!

Jag har åt nerverna.

Ingen fara med mig, jag har bara en SKADAD NERV i ansiktet.

Hurra!

Gud vad skönt att vara ledig idag och börja sent hela helgen! Synd bara att jag vaknade 9:20. Men då har jag mer tid på mig att göra någonting! Om jag orkar alltså. Jag ska iaf övningsköra med pappa tror jag.

Snacka om intressant inlägg. Jag förstår varför jag har 1 läsare om dagen.

Iskallt.

Mitt ena lillfinger är iskallt. Måste bero på att det alltid sticker ut när jag gör nånting! Jag ska försöka hålla in det i fortsättningen, man vill ju inte amputera. En annan har ju en pappa utan långfinger och det kan vara ganska obehagligt, det gör nog jävligt ont också.

Nog om detta. Jag är gristrött och tänker sova. Är dessutom lite deprimerad över att Tony tyckte att jag var tjock på en av bilderna här nedanför, jag är bara naturlig! Imorgon ska jag nog sluta äta godis.

Idag fick jag igen min klocka från Pilgrim, det var inte batteriet som var fel utan något annat så jag fick en sprillans. Synd att jag inte tycker om den längre.

USCH

Idag köpte jag chips! Att äta nyttigt och sådär funkar skitbra. Iallafall, det var en ny smak "med smak av Italien." Jag har aldrig vetat att Italien smakar SKIT!!!! Dessutom fastnade en liten bit mellan mina tänder så jag fick vålda ut den med fel sida av en plackers. Hela det där turned out till en väldigt otrevlig situation. Jag har ont i tandköttet och äckliga chips.
Slutsats; Köp inte dom nya italienska chipsen.

And it hurts with every heartbeat.

Maybe we could make it happen baby
We could keep trying
but things will never change

So I don't look back
Still I'm dying with every step I take
But I don't look back


image154

Men åh!

Jag somnade innan halv elva igår. Men jag vaknade till vid halv ett av att jag hade så sjukt ont i magen. Låg och tänkte att jag var tvungen att gå upp och kräkas men jag somnade istället haha. Mår lite illa nu men det är ju vardagsmat. Däremot måste jag nog ringa tandläkaren idag (eller vart jag nu ska vända mig) för jag är fortfarande svullen i ansiktet, och kinden är fortfarande hård. Men jag har iaf inga hål! Man måste se allt positivt hehe.

Nu lite frukost och sen iväg till jobbet (på min lediga dag)
image153

Åh, snart snart snart åker vi. Eller inte så jävla snart men det går nog snabbt!

Dagens.

Dagens addiction; V6 GREEN TEA JASMINE! Nu har jag snart tuggat upp en hel påse. Undra om jag får ont i magen snart? Men det gör inget för dom är så gooooooooda!

En sak som är lite irriterande, tuggar jag mest med högersidan biter jag i kinden eftersom den fortf är uppsvullen (tänk jawbreakerkind) och tuggar jag mer med vänstersidan tuggar jag på tandköttet eftersom jag har en visdomstand som jävlas. Jag har inte känt ett dugg av de andra tre. Men samma jävla vänsternerevisdomstand fortsätter att svullna och göra ont. Rätt tråkigt kan man tycka.

Nu har jag lyssnat på with every heartbeat med Robyn 5 ggr på raken. Jag är både bitter och fet. Men rätt glad.


Svettigt.

Nu har jag städat lite här hemma. Ska precis springa ner och hämta tvätten. Idag gjorde jag yrkestestet och hade ETT fel. Surt! Jaja, nu förtjänar jag en isglass! Jag köpte paketet i går och nu är det bara en kvar.
Jävla skitspiderman. Men man blir ju snygg när man äter dom. Bildbevis på detta kommer här;

image152

Grattis mes.

Jaha, välkommen hem efter en mkt pinsam upplevelse. Jag grät redan när jag gick in i behandlingsrummet(? hehe). Jag hyperventilerade när de tog bedövningen och när dom började borra ur den gamla fyllningen andas jag en gång i minuten. Men sen gick det svinbra! När han skulle lägga runt det där metallbandet runt tanden vart det lite knas och tandköttet började blöda och det krockade med alla tänder men då sa jag minsann inte ett ljud. "Lisa, jag tror inte att det är smärtan som är problemet utan mer obehaget" Där slog du huvudet på spiken Kjelle! Jag sa iaf att jag aldrig ville byta tandläkare, jag tror dom vart lite glada, Eller jävligt less kanske eftersom jag är så fjantig hahaha!

Nu får ni ursäkta designen, ska ge mig i kast med att försöka fixa lite. Det går nog SVINBRA!

Som ni kanske har förstått funkade inte tabletten. Däremot funkade bedövningen exemplariskt, mitt ena öga och kind praktiskt taget hänger ner. Jag provade spotta förut och det gör jag inte om.

AJAJAJAJAJAJAJAAJ

Kommer jag att skrika idag. Som ett annat psycho. jag är så trött och så nervös att jag mår illa.

YEAH

ALL THE CHILDREN SAY, WE DON´T NEED ANOTHER HERO! NA NA NAAAA


God natt cutiepies.

haha

Lisa: "Jag tror jag måste skaffa mig en lover"
Tony: "Äh, själv är bäste dräng."

PILLTONY!!!

Skit.

Imorgon ska jag till tandläkarhelvetet. Jag har haft ångest i två dagar redan. Dessutom kommer jag få någon ny lugnande tablett. Jag vill inte! Jag vill ha den där shoten för den funkar skitbra haha! Det är faktiskt snorjobbigt att vara såhär tandläkarrädd. Jag förstår att dom också tycker det. Men vad fan ska man göra, jag blir hysterisk så fort jag hör ett surr eller ser en borrjävel.Om jag bloggar imorgon vet ni att jag överlevt.

Anyhow, om jag överlever och mår bra ska jag fika med Nony imorgon. Jag tror att BB bjöd in sig själv också! Måste dra en snabbdammsugning också för nu är det grisigt här igen. Jag tror att det är Niccos fel.

Hehe.

Jag älskar en annan del av Köping!!!! "Linda du ser förjävlig ut i håret" HAHAHAHAHA

Skitsamma. Jag mår illa som ett as och tänkte bara snabbt lägga upp bilderna från i fredags. Mycket trevlig kväll. Gårdagen däremot var bland de värre baksmällor jag varit med om. Hövva.

image142


image143


image144


image145


image146


image147


Men det går så segt att jag orkar inte nå mer. Lejter dudes.

Pissliv.

Igår var jag så trött hela dagen och var så jävla glad att jag skulle få sova ut idag. Vad händer? JAG VAKNAR HALV ÅTTA AV ATT JAG MÅR ILLA OCH HAR UPPSVULLET TANDKÖTT. Ibland vill man bara sluta andas alltså. Dessutom var det någon stod och skottade utanför huset. Det lät som om dom bara slog med spaden mot stenhård is. Gör vad fan ni vill men EFTER 10 tack. Jävligt irriterande.

Jaha, vad gör man nudå när man är uppe i ottan? INGEN har budat på mina traderauktioner än och dom går ut om 8 timmar. Men Nicco vill nog köpa mina skor om ingen annan köper dom. Pissfrench connectionklänningen ska jag klippa sönder. Varföööööör vill ingen köpa paljettisen?

Täcke i soffan och lite SATC kanske.

Please, save it!

Jag som hade packat träningskläder och bokat in pass. Satt på jobbet med snoret rinnandes och en röst som raspade som Sven Wollters. Fick avboka skiten och ha ångest över fettet ist. Jag åt en brownie nyss. Snacka om mental störning. Men bättre blir det i helgen när jag planerat  in baksmälla på lördag. Då brukar jag inte kunna äta pga kväljningar. Det ska bli trevligt!

Undra hur mkt Karl-Petter får ligga eg. Alltså hela Sverige verkar ju vara helt tagen av bondfanskapet. Fast jag kan ju inte säga att jag är ett undantag. Eftersom Johan redan har konstaterat att Bruce Willis aldrig skulle vilja ligga med mig (fast jag har å andra sidan aldrig sagt att jag var intresserad) får jag väl drömma om nån b-kändis ist.


image141


www.bondesokerfru.net är ju min nya sysselsättning.

Bra början.

Kliver man upp i tid hinner man både duscha och läsa bloggar framför frukosten.

Pappa skulle komma kvart över men nu ser jag att han står utanför!!!!!


SNÄLLA DÖDA MIG.

Nu vet jag hur det känns att ha dödslängtan. Skorna finns inte kvar i min storlek. Fy fan vad dålig stil.

Jävla skitfan.

Nu har det gått jävligt längesen jag beställde mina skor från have2have. Jag kanske borde fattat att jag inte ens hade beställt när jag aldrig fick någon mail-bekräftelse. Men jag antar att det går så när man är hjärndöd.
Jag beställer om nu.

Förresten är det jag som åker raka vägen till Ego imorgon efter jobbet. Nu jävlar börjar helvetet,

Mycket bra.

45 minuter kvar sen är det bye vye work. För idag alltså. Imorgon får jag ju släpa mig hit igen.

Idag slutar jag nog banta. Jag får fan träna istället. Jag är för hungrig för att banta haha!

Johan skickade ett skämt förut; Varför pippar flodhästar i vattnet? Hur ska man annars få en 50 kilos fiitta våt.
Jag är så jävla äcklad och illemående nu att jag funderar på förskjuta honom.

Stupid girls.

Mycket lättsam dag! Kortdag + ett teammöte. Det bjöds tom på semlor idag. Men jag tog ingen, grädde och mandelmassa smakar iiu!

Nu är det EN timme kvar till House börjar! Jag har väntat JÄVLIGT länge nu. Snorhan brände säsong 3 men som vanligt när han har bränt nånting så funkade det inte. Men han var vänlig att BERÄTTA vad som hände. Aldrig kan man få se något med egna ögon!!! hahaha

Jag gjorde faktiskt en paj till middag, Med spenat, fetaost, rödlök och svarta oliver. Den vart faktiskt rätt god även om den inte såg så aptitlig ut hehe. Men imorgon blir det bara nutrilett. Köpte mer idag.

PIA: Dom uppdaterar schemat imorgon, jag smsar med förslag på helger! Jag har faktiskt inte glömt.


image140


9:30-18 imorgon. Sen en dag kvar innan långhelg. FAN VAD SKÖNT!


Men åh

Kan man ha ont i halsen för att visdomständerna håller på att växa fram? Det gör liksom ont ändå från det svullna tandköttet och ner i halsen. Eller så är det bara för att jag råkar bita i tandköttet hela tiden när jag tuggar.

Good day.

Så jävla sjuk natt. När klockan ringde imorse trodde jag att det var ett skämt! Kändes bara som att jag precis hade blundat. Fast jag blev rätt pigg när jag väl pallrat mig ur sängen. Har bara haft utbildning idag! Skönt att slippa jobba! Jag har dessutom JÄVLIGT ont i halsen. Men det hörs inte, så då känns det som att jag ljuger hahaha
MEN JAG HAR FAKTISKT ONT I HALSEN, DET KÄNNS SOM EN GRÖT!!

Efter jobbet for jag ner på stan och träffade Tony och Nicco. SKITkul är det rätta ordet! En sallad på coffe house satt bra efter en dag med en naturdiet och en mandarin. Sen for jag och Nicola hem till mig och nu står hon bakom mig och provar kläder. Jag har däremot inget att prova eftersom jag lämnade tillbaka conversehelvetena idag.

Så skönt att lägenheten är städad! Jag älskar att komma hem när det är rent. Speciellt när jag får sova själv för det är så grymt skönt att få bre ut sig i sängen och bara få göra precis som man vill! Fast jag tycker om Johan också.


HEJ DOOO

iiiiih

GOD MORGON GOD MORGON, HÖR FÅGLAR SJUNGA GLATT!

Har drömt så jävla sjuka drömmar inatt. Emelie var Britney Spears och hade problem med ungarna och gömde dom på någon buss, och sen var jag vid hedbergska och drack diskmedel, haha


MAGKNIP.NU

Jag vart rörd på riktigt när Richard fick fyra 10-poängare i  Let´s Dance. Nu får jag fan skärpa mig! Johan började anklaga mig för att vara störd bara för att jag ställde mig upp och klappade i händerna lite. Jaja.

Johan har nyss stört grannarna genom att hacka sönder isen i min frys med en mejsel. Nästan allt försvann. Jag blir vaninnig på det där förbannade jävla fryshelvetet!!!!!!!!!!!
Jag städade köket som en galning och sorterade byrån under tiden. Skönt.

Hmm..

En upptäckt har gjorts! Det är samma ip-nummer som har skrivit kommentarerna och att Johan inte var något att ha och som skrev att nutrilett är dåligt. VEM ÄR DU?!!

RSS 2.0