jag blir galen..

Jag lär mig inte teorin. Den gick in än gång men måste följt med ut med magsjukan i Turkiet. För den är som bortblåst. Dags att pumpa cykeln för här blir det minsann inget körkort...

!

Jag måste googla fram hur man gör paj. FRAMFÖRALLT ädelost & broccolipaj. Det är min favoritmaträtt! hahaha finns ju en annan maträtt som slår den med hästlängder men med fruktan att få 0 bloggläsare berättar jag inte vad det är. Nony vet. Och Angela har känt lukten :p

håhåjaja

Vad tröttsamt. Jag har uppenbarligen luftrörskatarr. Men efter lite googling tycker jag inte att det verkar allvarligare än en vanlig förkylning. Fick iaf antibiotika och hostmedicin. Det ska bli spännande.

Jag lyssnar på Mika- lollipop. Haha, jag bara garvar, vad rolig!


Näe, nu ska jag teoria lite innan jag ska dö av pinsamhet framför tv4 20:00.

ååh!

Idag har jag en jättekär dag i lilla älskling! Skönt att man har såna också så man inte bara går omkring och hatar honom hela tiden haha :p

bejb&jag


image50



äocj


image27


image96


Samma gamla bilder. Skulle kunna knäppa nya om inte pappa hade snott min digitalkamera!
(som egentligen är hans, men han använder den ju inte ens.)


Mkt imponerad!

Idag är jag enbart  imponerad av Ljustadalens vårdcentral! (Jag vet att jag bor i stan men jag vill inte byta till surpuppornas högkvarter härnere i stan, speciellt inte efter dom var otrevlig mot en gammal tant med rullator för att hon var på fel våning. KÄRRINGJÄVLAR!!!!!!!!)

Stod i telefonkö max TRE minuter och under samtalet så hann jag hosta ca 85% av tiden så hon sa att det var nog bäst att jag fick komma och träffa en doktor! Mycket snällt.

Jag ska alltså till vårdcentralen idag kvart över två.

Hon frågade om jag brukar ha vaxproppar ofta eftersom jag sa att jaag hade ont i ena örat och då började jag garva, haha! Gud, vilket roligt ord!


Nu, kurera under täcket.

mätt som en plätt!

Åh, vad jag är mätt! Jag och Nony var och floskade i oss tacobuffé på biteline :D mycket trevligt!


Här är världen hetaste bild från i lördags. Väldigt fotogenisk skull jag kalla mig själv faktiskt.


image92


Näe, duscha och snosa kanske skulle vara på sin plats.

great

Baksmällan är inte alls är farligt,drack det där bakisbruset när jag kom hem i natt iaf! :)

Herregud vilket jävla skämt säger jag bara...

tackpusshej

Sådärja. En halv corona är intagen och nu väntar jag bara på att nicco ska hämta mig så vi kan åka till förfesten! :)


image74

!!!

Men jag saknar Turkiet sa jag!!!!!!!!!!!!!!!!!

To get on your side.

If I could escape
I would, but first of all let me say
I must apologize for acting, stank and treating you this way

Cause I've been acting like sour milk fell on the floor
It's your fault you didn't shut the refigerator
Maybe that's the reason I've been acting so cold?

If I could escape
And re-create a place as my own world
And I could be your favorite girl
Forever, perfectly together
And tell me boy, now wouldn't that be sweet?

ajaj

ont i huuuuvudet, i tre dagar. Jävla förkylning. Gick iaf bra att jobba i natt och jag kom hem och somnade vid halv fem.

Ikväll ska jag ut! Men jag ska börja med frukost nu tror jag.

illamående

Jag är lite illamående efter mitt hetsätande på max idag. Sen åt jag lite godis när jag kom hem, haha. Behöver en sockerkick för att hålla mig vaken, men jag tror jag måste lägga mig och sova innan jag börjar elva för annars kommer jag vara så FÖRBANNAT trött. På tal om förbannat är det pissigt att jag hittar fan inga tjocka svarta strumpbyxor nånstans? Bara bruna. Vill ju kunna ha min nya mysklänning fast det börjar bli vinter. Försökte förklara problemet för Johan förut men fick till svar att; "på vintern ska man inte ha klänning, köp ett par täckbyxor"
Jag spelade oberörd över den kommentaren.

Nu till något trevligare, jag köpte jeans idag! Dom som känner mig vet vilket jeansberoende jag led av förut och köpte minst ett par i månaden. Men nu har jag faktiskt inte köpt på länge så jag passade på att prova typ åtta par :p fastnade iaf för ett par svarta replay som satt som en smäck. Kostade 849:- och det tyckte jag var MYCKET överkomligt!


Nu tänker jag panikleta strumpbyxor på nätet sen slänga mig ner i soffan för en liten tupplur! Jag somnar väl i lagom tid att jag måste klä på mig och gå till bussen haha.

En sak som verkligen förstörde min dag var att pappa påpekade att jag måste köpa vinterdäck till biljäveln. Känns konstigt att behöva tänka på sånt när jag inte ens har körkort men snart jävlar!!! Det är ju fan snordyrt med däckhelveten! Då kan jag väl få ett par i tidig julklapp eller? :(

Det här önskar jag mig i julklapp;

Vinterdäck. Fina vinterdäck som gör att jag kan hålla mig på vägbanan och inte glida ner i diket som vissa andra som inte ska nämnas vid namn (MAJA ÖBERG)

Tavlan på gallerix.

En sodastreamer. Egentligen behöver jag ingen men pappa avslöjade i Turkiet efter för många öl vad han skulle köpa i julklapp åt mig. Efter för många öl lovade jag honom en fallskärmshoppning i födelsedagspresent. Herregud.


Näe, nu ska jag prova mitt nya nagellack. Jag har långa naglar nu. Det får man på mitt nya jobb.

finally

haha det tog lite tid men nu är jag på väg mot mysfika!!

Idag ska vi inte klämma varandra på brösten :(

114814-8

lkjeffsdfhsfhsajkfs

Innan jag duschade fick jag ett ryck och skurade badrumsgolvet. Eller iaf halva för sen orkade jag inte mer haha

Jag längtar till i morgoooon!!!! Jag längtar inte till måndag.

image62


kom nån gång maja!!!! :D

hahahahhaa

aaaaaaaahahaha jag är så jävla ironisk. Lite för ironiska för mitt eget bästa ibland. Känns som om 90 % av mina blogginlägg är reeeeen ironi.

:)

Hoho, då har man redan varit vaken en timme då. Jag är så jävla dålig på att sova nuförtiden! Vaknar tidigt av mig själv och kan inte somna om. Men ganska skönt för då blir dagarna mycket längre.

Angående shoppingen igår är jag dödligt besviken. Jag beräknade att komma hem pank och fullastad av påsar. Jag kom hem med EN bodybutter från body shop. Satsumas, gud vad den luktar fräscht! Snart har jag provat alla :) Eller näe men jag har iaf haft blåbär (va fan den tror jag dom har tagit bort?), passionsfrukt (iiu), cocos och nu den nya. Det var inte mycket att hänga i julgranen.

Kan jag hålla käften nån jävla gång och gå och duscha och äta frukost för jag ska träffa MAJABAJA idag! Sen ska jag och pappa fixa lite på graven och ikväll blir det jobb. Och sen ledig helg. Jag är alldeles förstummad av alla lediga helger jag har! Ren lyx.


Johan är oerhört otacksam som inte svarar när jag ska ringa och väcka honom. Men han ringde visst upp nu..


DUSCH - FRUKOST - SITTA BEREDD PÅ ATT MAJA RINGER

Jag är en härlig kamrat.

Min Frida.


image91


So you want to give up and you can't find the strength
I believe that you will make it in the end
So you want to stare back and you want to retreat
I believe that there ain't nothing you can't be
Nothing you can't be


Jag älskar min Frida!

ååh

Jag fryser om fötterna! Måste väl börja klä på mig snart.. kröp i pyjamasen efter duschen haha.. jag vill viiiila! Shoppingplikten kallar och jag ska snart pallra mig ner till Frida. Men jag kanske kan ta mina nya varma stövlar på mig... toppenidé!



"Och var försiktig - du har mitt liv i din hand"

som en kråka

Igår tog jag 361 samtal på jobbet haha! Inte konstigt att jag har pissont i halsen idag! Går omkring och hostar och kraxar som en kråka! Åh, äckliga kräkhosta! :(

Strax innan 5 I morse/natt åkte lilla snos iväg till Åre för att ha föreläsningar! Lilla söta bejb som shoppade skjortor igår! För att vara säker på att han inte skulle försova sig ställde han 41 larm. Ganska irriterande för mig som är ledig idag och ville han en LUGN natt och morgon utan alarm. Men jag somnade om rätt fort efter att han åkt. Vaknade bara till när larmen ringde och när johan grävde i min större garderob efter en resväska han kunde låna! Hahahah, annars hade han bara en plastpåse!

Jag köpte ett par stövlar igår! Ett par mörkbruna superfina!

Näe, nu ska jag ta mig i kragen och äta frukost, plocka lite i lägenheten och betala hyran! SEN får jag äntligen shoppa! Jag har inte shoppat på 5 år känns det som! wehooo!



PS. Min hosta är inte värre än att jag ska nog gå ut på lördag. Jag kan ju alltid hosta tills jag kräks på O´learys också. DS

En kvick notering.

Note; Johan ska aldrig mer gnälla när han får vänta på Lisa. Som straff ska han följa med mig på H&M när vi åker ut till birsta. Om han kommer innan 20 vill säga,




aaaaaayo

Aayooh
I'm tired of using technology aye, why don't you sit down on top of me

Aayooh
I'm tired of using technology aye, I need you right in front of me





;)


Hahahahaha, pappa har precis köpt en ny mobil, hans gamla la av. (En nokia 3210 från 50-talet) Han ringde igår och frågade om jag kunde hjälpa honom för han kunde ställa in datumet men mer änså var det inte. haaah. Vet inte riktigt vad jag förväntas göra men det visar väl sig för nu står han utanför...

alternativa metoder

Hmm, undra om det där kan jang eller vad det heter funkar på riktigt? Nån som vet? Nu får det fan vara nån jävla måtta på den här jävla förkylningen.

Haha, jag drömde ingen mardröm inatt iaf men den var ganska rolig! Jag saknar turkieeeeeeeeeeeeet!


Idag jobbar jag till 16:45 och sen ska jag följa med J och köpa byxor hehe

tröstgodis!

Jag äter tröstgodis för att jag är så förkyld! Haha jag har sagt det senaste året när folk blivit sjuka att det enda jag brukar råka ut för är magsjukorna (hua, peppar peppar) men att förkyld DET BLIR JAG AAAAAALDRIG. Jamen heja säger jag bara.

Efter en dusch och lite mat är jag helt slut! Skulle kunna somna på stört. Bara jag inte drömmer mardrömmar inatt igen. Drömde i natt att jag gjorde massa olagliga saker på fyllan och johan blev irriterad och blev tillsammans med emelie medan jag fick gömma mig för polisen i en rutten lägenhet. Den här drömmen resulterade i att jag 06:20 imorse ringde till Johan gråtande och bad han att aldrig lämna mig! HAHAHAHAH

hostihosti

Jahaja, då påbörjar jag min provanställning då 1 november! Jag har nämligen fått erbjudande om en fast tjänst på 100 %!!! Helt sjukt, men gud vad glad jag är att slippa timanställningen!!!!


söndag söndag

skön söndag med mycket mys! och god frukost :D Åh, det är ranking the stars i kväll på femman! Min tv-smak är ibland riktigt pinsam, men det är bara jag som lider av det :)


Jag har precis skivat upp gurkstavar och morötter (fan vad svåra dom är att skära i stavar) och blandat ihop ranchdipp!

Nu får inte jag upp mitt schema på intranätet heller så jag är lite osäker på när jag börjar imorgon. Jag tror att det var 8:15. Skulle sitta fint att komma sent allra första dagen.

!!

Just ja, jag köpte en skohylla idag! Himla trevligt! Köpte även en ordentlig nagelfil så jag kan kapa lite på längden, behövs speciellt på ena tumnageln som är hur mycket längre som helst än dom andra hahaa!



Nu ska jag slappna av och dricka en corona och känna att det är leeeedig lördag!

så jävla efterbliven

Jag fattar verkligen inte vad ett operativsystem är, jag fattar inte jag fattar inte jag fattar inte! Johan tycker jag är mongo.


lovely!

Sådärja! Än så länge har det här varit en riktigt toppendag! Detta betyder att nåt snart kommer gå åt helvete haha :D
Har gått bra på jobbet hela dagen faktiskt, fick en SUPERTREVLIG överraskning på slutet av dagen! Haha, jag är verkligen jätteförvånad! Men glad såklart!

Var ner¨på stan och handlade "lite" onyttigt och nyttigt faktiskt till helgen, det vart fan 262 kr! Herregud vad jag måste sluta handla varje dag! Men det är med att veckohandla är inte min grej! Kan inte tänka mer än två dagar framåt! :)

Hihi, nu sitter jag och lyssnar på Akon - sorry, blame it on me ... Myslåt och mysfredag!

Fast inte mys att min favvovovve pascha har dött! Åh, vad jag tyckte om henne! Henne ville jag rida på varje dag! :)

Här får ni en väldigt trevlig fredagsbild på mig! haha egentligen funderade jag på hur många som irriterade sig på hårstråna som sticker ut från huvudet där på ena sidan. Blir irriterad varenda gång jag ser den här bilden. hahaha


image90


Det skulle inte sitta fel med en liten utlandsresa kan jag känna. Iofs har jag varit utomlands två ggr den här sommaren. Och det sjuka är att nu är jag och pappa var i Turkiet var det mer drag och party än när jag åkte med Johan! haha

horribelt

Herregud vad fan är det med mig? Vad är det här för störd jävla förkylning! Igår fick jag gå lite tidigare från jobbet för jag hostade lungorna ur mig! Åkte ner på apoteket och köpte hostmedicin men så jävla dum i huvudet som jag är så tog jag inga tabletter för jag tyckte jag var mycket bättre. Kul när jag vaknade av mig själv i morse för jag har så ont i hvuudet och kan knappt prata! Tack gode gud att det är fredag så jag om några timmar kan få gå hem och lägga mitt snorfyllda (trevligt) huvud på kudden och sova förkylningen ur kroppen.

ge mig 16:30 nuuuuu

PS. Igår morse hostade jag till att jag var en nanosekund från att kräkas. DS

åh herreguuuuuuuuuud

alltså helt allvarligt, jag vrider mig i soffan av pinsamhet, det här programmet är ju minst lika pinsamt som idol-uttagningarna! Måste nästan hålla för ögonen ibland, hahahaha! Fy fan vad jag älskar det!!!!


Ayo technology - 50 cent feat Justin Timberlake förgyller min dag, varje dag!

Gud vad jag är glad hela tiden! FY FAN VAD SKÖNT! Vilket jävla helvete allt har varit!


Back to bönderna.

mmmmm

Kinapuffar är ju himla gott! Himla craving efter choklad fick jag... undra just vad som ligger på lur nurå..

sovasova

Hövva vad trött jag är. Vart ännu tröttare efter middagen. Eftersom jag legat i sängen typ vid nio varje kväll känns det motigt att johan ska komma kvart över tio haha, jag hade hellre sovit :D NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄERÅ

I ALLA FALL, imorgon är det sluttest på jobbet, får se om man duger eller ej! :p har fått massa beröm iaf! Känns ju skönt för omväxlings skull!


Hehe, dina planer gick nog inte som förväntat din lilla råtta! HAHAHAHA förstörare.nu
Nu ska jag sitta som en ljus i soffan och bara längta till Bonde söker fru! hihi

host host

hostan driver mig till vansinne! uuuuuuurrrhghghgh


Nu väntar pappa utanför! tjingeling!


I alla fall..

Nu har jag hittat en ypperlig sida på nätet där det stod att man kunde träna med "lätt hosta", HALLÅ, det har ju jag! Men att man skulle ta det lite lugnare. Jag vill helst inte ha hjärtmuskelinflammation eller vad det stod.

Jag får helt enkelt nöja mig med vardagsmotion. Nu ska jag gå och diska. Igår diskade jag två gånger. Allvarligt talat är det nåt fel på mig och mitt beroende av porslin.

ursäkta

Fråga; hur farligt är det att träna om man är sjuk men inte sjuk? ALLTSÅ jag ligger inte i sängen och gnyr. Jag hostar lite (ytterst lite), lite ont i halsen också. Men annars pigg som en lärka. Hur farligt är det egentligen?

mätt som en plätt!

Jaha, skaldjurssoppa och vitlöksbröd satt ju inte fel! Kul att man satt och åt det ensam haha. Så går det när man har en pojkvän med en ovilja att träffa sin flickvän :p haha näerå han kommer imorgon den lilla snosen!

image89


Säga vad man vill men ett snyggt par är vi då fan inte! MEN VI HAR ANDRA FINA EGENSKAPER!!!!!!



hahahahaha

mums!

När man är lite hängig och ledsen är en pastasallad och en bit marabou minkrokant precis vad man behöver! Nu känner jag att jag orkar leva igen :) Tänkte laga tacos till min matlåda imorgon fast tänkte köra med quornfärs ist för köttfärs för rå köttfärs är fan det vidrigaste som finns!

Åh, jag saknar Turkiet idag. :)


men åååh

Jag är sjuk. Fy fan vad jag har ont i halsen och i kroppen! Jag är ju praktiskt taget aldrig förkyld?!


Ja hej då, inte tusan får man vara hemma och ligga under täcket, käka bafucin och kolla på vänner heller.

hahahahaha

Med risk för missförstånd vill jag bara påpeka att jag tryckte in bananen i MUNNEN. Mao så åt jag den. Kanske bara var i min hjärna meningen i förra inlägget vreds till nåt skruvat sexuellt. Anyhow.



HEJHEJ!

Idag fick jag ett blodsockerfall tror jag hihi, måste äta ordentligt, ska börja ta med mig frukt så jag inte sitter hungrig sådär!

Idag till lunch åt jag iaf grönsakswok, sen var jag så hungrig efter jag slutat så jag var på konsum och köpte varsin sallad till mig och bejb, passade på att köpa bananer också. Var tvungen att trycka i mig en på busshållsplatsen :D


Näe, nu ska jag pussa på Johan lite innan han far hem!

Ont i magen

Har haft ont i magen tre dagar? Undra om det är lite "allergi" mot nåt jag äter. laktos? Eller så är det att min mage inte är van med all den nyttiga maten jag proppat i mig senaste dagarna och druckit massa vatten, den är väl i chocktillstånd haha! Tycker faktiskt jag är duktig som har lyckats peta ihop iaf halvnyttiga matlådor i tre hela dagar! :)


Nu är en surpuppa på väg hit. Om han inte skärper sig kastar jag ut han på gatan.



Allt om min mamma.

Åh vad jag saknar mamma idag!



114814-4



Snart kommer änglarna att landa
Snart står morgonen i brand
Törs jag säga att vi har varandra?
Törs du lägga kinden i min hand?

Jag drömmer om mamma nästan varje natt! I början tyckte jag att det var så otroligt jobbigt att vakna och veta att hon inte finns. Men nu känns det nästan lite mysigt, för det känns som om hon är nära mig i drömmarna. De är så verkliga att jag ibland tror att det är på riktigt. Jag vet att jag aldrig mer kommer få träffa mamma så jag blir glad varenda gång jag drömmer om henne.



Jag kräver inte att någon ska förstå hur jag känner.
Det enda jag vill är att folk ska förstå att det inte är alldeles lätt alla gånger.

f4

Gud vad trött jag är. Det tär på krafterna att lära sig nya saker. Det bevisade jag genom att lämna mitt häfte och block på ICA, kom på fem minuter innan bussen gick att det var borta så jag fick kuta in igen och fråga efter det. Haha, så jävla slarvig! Men jag träffade ju Lina i kön :p

Såna där hårda små salta dödskallar är det bästa jag vet! Finns inget som slår dom, jag åt precis fyra stycken! Nu är dom tyvärr slut så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Får väl hälla i mig ett saltpaket eller nåt. Fy fan.

SNÄLLA kan jag få en personlig hemhjälp som lagar mat, städar, diskar, killar mig på ryggen, plattar mitt hår, fluffar upp kuddarna och använder tandtråd på mig. De här sakerna gör mitt vardagliga liv till ett rent helvete! Johan, kan vi flytta ihop nån jävla gång så jag kan skärpa mig?! Det är min enda lösning.

MEN GÅ UT I HELGEN NÅGON. VARFÖR HAR JAG INGA KOMPISAR? Jag är faktiskt jättesnäll.


Nu skiter jag i om jag har några kompisar eller inte för nu ska jag hämta tvätten.


Just ja, kom precis på vad den VÄRSTA lukten jag vet är; otvättat hår. Alltså när det bli en sån där konstig lukt som verkligen får mig att kräkas. Var nära en morgon på Mcdonalds, men det var ännu närmare på bussen förut. När killen gick förbi och hans smutsigahårvind blåste rakt i min näsa hade jag svårt att hålla kräket borta. Hela han var smutsig. Ärligt, tvätta håret innan ni går ut! I af för att jag ska slippa vomera publikt i fortsättningen.

god natt

Nu tänker jag gå och lägga mig så jag orkar med i morgon, för idag var det bye bye mcdonalds.

Det här kommer jag inte sakna; folk som ska vara "roliga" när dom skriver under sitt kvitto för kortköp. Jag har läst alltfrån att folk skriver "John Holmes" till "vill du knulla". Nej tack. Jag vill inte knulla. Speciellt inte med en fjortisgrabb som efter dom varit roliga/dryga/otrevliga vänder sig om till sina kompisar och garvar. GROW UP!!!!

Imorgon MÅSTE jag städa för det är riktigt stökigt här hemma! Måste vara nåt fel i huvudet på mig som aldrig kan hålla det städat! Jaja. Duktiga jag har iaf gjort matlåda som står i kylen. KOM GÄRNA IHÅG ATT TA MED DIG DITT PÄRON IMORGON LISA. Vill gärna påpeka att jag har ETT (1) päron kvar. Eftersom en viss persons "favoritfrukt, och den enda frukt jag äter" var just päron fick jag inte ens behålla båda.






image88

Hahaha, johan i sitt esse, gillar speciellt håret ala tysk bögporrstjärna på 90-talet.
Om ni ser en liten mörk fläck i min ena tinning är det ett bevis på att jag faktiskt ramlade ner för Tonys trapp, för det är mitt sår :p


However, nu ska jag lägga mig med min nyinköpta Stieg Larsson-bok och hoppas den är lika bra som jag hört. Annars vill jag reklamera den.




Nästa helg vill jag gå ut. Får jag genom bloggen föreslå att mina kära vänner drar ut mig på något roligt?
Tack på förhand. "Nästa fredag vid den här tiden då är jag skitfull" hahaha

vad har jag gjort?

Idag är det bara 13 personer som läst min blogg? VAD HAR JAG GJORT FÖR FEL?! VART ÄR NI ALLA?

Well well. nu ska jag äntligen få min efterlängtade kebab.

herregud

Ja, jag säger ingenting ja så har jag ingenting sagt.




så jävla uttråkad

fy fan vad jag är uttråkad! blääää

Jag gör den där töntlistan jempa gjorde för att fördriva tiden lite grann innan jag ska diska för andra gången idag! Vad fan är det för fel på mig? Hur är det möjligt att jag kan använda så FRUKTANSVÄRT mkt disk helt själv?!?!!?!?

Anyhow

10 Favoriter:
Färg: Alla
Mat: Vågar inte vara ärlig pga utmobbning så jag svarar helt enkelt FISK! :p
Band: Men lägg av
Film: White chicks hahahaha! squeeeeeeeeeeze me! Fast jag tycker om Schindlers list också :)
Bok: Tycker om alla Marian Keyes
Sport: Den här frågan måste vara en konspiration mot mig eftersom jag inte tränat på två veckor.
Årstid: Vår
Veckodag: Lediga lördagar
Glassmak: älskar kaktussorbeten
Tid på dygnet:  ?

8 För tillfället:
Humör:  Mätt och glad. Jag är precis som pumba. (Johan det uttalas POMBA)
Smak: Extras strong mint
Kläder: Mörka dieseljeans, vit tröja och grå kofta :)
Bakgrund: Ingen självvald iaf
Nagellack: Har bara trind nailsgrejs på så dom blir stenhårda! :) Bevis på detta är att jag i Turkiet kunde skruva i en liten skruv i mina solglasögon som lossnat enbart med hjälp av tumnageln! Det ni!
Tid:  15:15
Irritationsobjekt: Så jävla snorig är jag!

7 Första:
Bästa vän: Karin och Emelie
Screen name: pass
Husdjur: En kanin som hette tussen. Han blev tappat i govlet sen dog han. Tragiskt.
Piercing: örat
Förälskelse: Ingen aning men det var iaf inte Tomas på lekis, jag tyckte han var äcklig.
Musik: Diggade dansband när jag var spädis. Det växte bort.
Bil: Föräldrarnas var en volvo tror jag, min egen är en hyundai :p

6 Senaste:
Cigarett: Flera år sen under grupptryck hahaha
Mat: En hårdbrödmacka för kanske en halvtimme sen
Dryck: favvojuicen
Biltur: nyligen när pappa och jag åkte hem från birsta
Spelad låt: Times like these
TV-program: Vänner

5 Har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej? Eller? Är ju en viss person som vägrar erkänna att han var dödligt förälskad i mig en gång i tiden haha ;)
Brutit mot lagen: Förmodligen.
Blivit arresterad: Not yet.
Badat naken: Alltså inte bland folk. haha
Varit med på TV:  Ja. Ofrivilligt när jag var liten och lekte däruppe vid sporthallen.

4 Nej tack:
Mat: Lever eller blodpudding.
Musik: jazz
Dryck: typ lingondryck
Personlighetsdrag: besservisser, hur fan stavas det egentligen?!

4 Saker:
Du gjorde igår kväll: Åt
Du kan höra just nu: musik + tv:n
Du inte kan leva utan: Linser
Du gör när du har tråkigt: Tuggar tuggummi och surar.

3 Personer:
Du kan berätta allt för: Ingen.
Du tycker om: Dom flesta i min närhet. Vissa undantag.
Du inte gillar: Tycker inte om den där kärringen som bråkade med mig på jobbet för ett tag sen. Åttiotalet är slut nu.


Okej, den här listan var inte ens rolig att göra. Men tiden tickade på iaf!


Kan nån tipsa om nån parfym som luktar svingott? Jag fick panik nu när jag skulle köpa en, så först var jag lite inne på att köpa det där gröna äpplet igen men nu har jag använt den två omgångar. Så jag köpte mexx pure life. Den har jag haft förut hur länge som helst! Jag måste vara störd. Men jag vill inte lukta gammal tant!

Nu ska jag diska sen ska jag fila naglarna med min nya nagelfil :D


Min Majabaja!

Här får du ett helt inlägg som förlåtelse för att jag har varit kort mot dig och inte hört av mig tillbaka!
Förlåt bejb och jag är inte arg på dig!

Jag tycker om dig huuuuuuuuuur mkt som helst majabaja!!!!!!!!!!!!!!!

image85


image86

114814-3


114814-8


Förlåt!

celeeeeebration times

Första dagen


image83




image82


Såhär brun vart pappa. Eller bränd snarare haha


Vet inte om jag vågar lägga ut nån bild på mig för jag tror att jag kanske blev blekare därnere haha!


Aja, äntligen har jag tagit mig för att plocka mina ögonbryn, gör man en snabb sammanslagning av alla bortnoppade hårstrån så noppade jag förmodligen mina ögonbryn senast julen -95. Jaja, dom vart lite ojämna också men va fan! Man får vara glad att man har några överhuvudtaget!


Det här gör mig jävligt trött: Folk som inte betalar tillbaka det dom är skyldiga.

Just i denna sekund slog det mig att jag faktiskt är skyldig pappa pengar.


I ALLA FALL imorgon tänker jag åka ut till Birsta City och shoppa. Känns som om jag inte gjort det på väldigt länge! Men det får fan inte plats. Får försöka kasta lite kläder, men det gör ont i hjärtat! Jag är helt övertygad att jag kommer använda alla mina grejer! Speciellt den där svarta klänningen som är öppen i ryggen och med guldkedjor! Haha

?

Jag skrev jävla fem ggr i förra inlägget. Måste sluta svära så jävla mycket!


HAHAHAHAHAHAHA

håhå

Var ut en sväng igår också haha, Frida fyller ju tjugoett idag så vi drack ett par glas för att fira lite :) FettoLisa var ju självklart tvungen att äta en lång jävla skagenbaguette på vägen hem, men jag har varit sugen på räkor i flera veckor så då var det fanimej dags :p haha köpte min efterlängtade dipp också men den blandade jag inte i ordning, kollade på sex and the city sen gick jag och snosade.

Hahahahaha, jag gick ner till Tony en sväng innan vi gick ut igår och han bor några trappsteg ner och jag drog VÄRLDENS FETASTE vurpa nerför trappen så jag skrapade kinden mot betongväggen på ena sidan hahaha, notera att jag inte hade druckit en droppe alkohol vid tillfället!

Sitter nere hos Frida nu efter min jättefrukost med ost&groddmacka, ägg&kaviarmacka och ett glas med svingoda godmorgonjuicen med apelsin, passionsfrukt och fikonfrukt eller nåt sånt! Skulle kunna dricka flera liter om dagen!
Jag är lite sugen på att fara på IKEA och köpa lite grejer till sovrummet och en jävla skohylla. Blir helt galen av alla skor som ligger och skräpar i hallen när man kommer in. Skulle vilja göra om lite i sovrummet men jag vette fan hur, lite svårmöblerat. Jag har fortfarande inte löst mitt problem med garderovsutrymme. Det är verkligen det största problemet. Varför kan det inte bara finnas en stor jävla walk-incloset med speglar och en soffa i mitten sm man kan sitta på när man blir trött på att prova kläder :D

Näe, jag återkommer. Ska gå och sno åt mig en bulle av Frida. En sån där god med strössel på. Jag måste ha nån jävla ätstörning. Äter ju hela tiden!



Man fåt helt enkelt glädjas åt det man har och sluta fundera så jävla mycket.

lalalalaa

Nu är jag klar med alla körkortsfaserna, finally!

Har jag precis tryckt i mig en omelett samt en hårdbrödmacka med ost och groddar :D Sen en bit vit toblerone på det och min kväll var gjord. Jag är inte krävande som Frida brukar påstå :p




.

Uppe med tuppen!

Uppe med tuppen kan man verkligen säga att jag är eftersom jag somnade vid fem! Men gud vad trevligt det var igår! Började med att äta tacobuffé på BiteLine med Jennifer S, Jennifer P, Nicco, Ylva och Lina, sen gick vi på irish, haha!

Nu sitter jag med teorin igen. Ganska UTTRÅKANDE. Men vad gör man inte.


Jag är fortfarande sjukt sugen på chips och dipp. Om det inte går över snart blir jag galen.

!!!

Jag grät mer när jag såg den här!

http://youtube.com/watch?v=uWvqcDrS3kk&mode=related&search=


Vilken stjärna!

herregud

Jag gråter VARENDA gång jag ser den här videon! Han är helt otrolig!!!

http://youtube.com/watch?v=9oxTy7KIAaA

pissmätt

Gud vad mätt jag är! Tack snälla Frida för korv och pommes. Precis vad jag behövde efter en vecka på risdiet haha, men nu har jag gått ner nääästan tre kilo. Men med den här farten och portionerna är det nog uppgång som gäller haha..


Nu sitter jag med den där jävla teorin igen, jag blir galen. Trött är vad jag blir. Näe, nu ska jag fan sluta vara så jävla negativt. Kunde varit värre. T ex att må illa på flygplan är ju ingen höjdare. Speciellt inte när det är kö till toaletten :p


Näe, imorgon blir det lite stan med nicco, nice!



HEEEEEEEEEEJ DOOOOOOOOOOOOOOOOOO



Bland det bästa som finns.

Bland det bästa som finns är att prata med Frida. Om jag ska förklara hur jag känner men inte vet hur jag ska berätta behöver jag bara börja prata och sen säga; fattar du? Och hon säger alltid: Jag förstår precis hur du menar.

Underbart.

Hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem från Turkland! Fan vad sköööönt, både att komma hem och att ha fått varit därnere en vecka och sluppit allt häruppe hihi :D

Jag har garvat så jävla mycket den här veckan, min pappa är en riktig pärla! Var ju bara svenskar på hotellet typ så alla umgicks med alla hitåt och ditåt.

Jag har gjort något som inte är likt mig. Jag har gjort en sk  "paragliding" över alanya. Alltså springer ut och hoppar från ett berg och flyger ner med fallskärm ner över stan och landar på stranden. Fan vad jag är cool! Var riktigt roligt faktiskt! Inte så roligt i jeepen på väg upp när jag nästan grät hela vägen upp. Fick låna ett par skitfula gympadojor att ha på mig under hoppet och det sista jag tänkte innan vi hoppade var "fan jag kommer dö och dom kommer hitta mig i dom här skorna" I´m sick. Jaja, jag överlevde och nu finns hela hoppet på film också så ingen tror att jag ljuger! haha

"Jadu Lisa, det var ganska nice där när du hoppade från klippan" haha pappas fulkommentar.
Jag blev nästintill ihjältjatad att ta jävla bikinibilder nere på stranden av fotografen på hotellet som ville att vi skulle gå på nattklubb hela veckan. Han hade knäppt jättefina kort faktiskt men mina vart väl inte så mycket att hurra över. Men det kan ju vara roligt att ha.

Jag har knäppt ett kort på ett av korten. :p
image80


image81

Vart lite dålig kvalle. Men det var tokigt med programmen i datorn, gjorde den sista lite suddig :p

Jag håller mig lite ifrån att lägga upp dom värsta posebilderna. När han sa åt mig att puta med brösten och svanka och det var det ena med det andra! hahaha jag bara garvade hela tiden :D

Undra vad jag kommer få för kommentarer nu. Jag gissar på.
"Hur fan kan du lägga ut såna där bilder?"

Jag älskar positivitet.


---

Jahaja,

Got this feeling that I can't resist you
From the moment I laid my eyes on you
Won't you tell me what you want to do
Cause my heart is getting lost inside of you

RSS 2.0