2010

Ja, fy fan vilket år. Men det slutade ju bra i alla fall!

Vi har nyss varit och ätit lite lunch i medskogs och träffat pappa i cirka 23 sekunder. Nu känner jag mig så stressad att jag inte ens vet var jag ska börja. Kjolen som jag tänkte ha på mig pajade igår. Jävla skitdragkedja. Får väl dra på mig någon sexy icapåse ikväll istället.

Nä nu måste jag in i duschen och tvinga Kristoffer att göra sallad.



Vilken snygg katt jag har!

Uscha

Idag ringde en människa som jag saknar så fruktansvärt mycket. Jag är arg för att du flyttade ifrån mig och vi hörs ALLDELES för sällan!







seni seviyorum ditt lilla monstermongo

Fröken fräken

Vad sjukt ändå. Nu ska jag snart börja min tredje termin på lärarutbildningen. Och bra har det dessutom gått! Det hade jag aldrig trott för ett par år sen när jag jobbade på mcdonalds och hatade allt haha. Ibland blir jag fundersam på vad i helskotta jag håller på med men det är korta stunder i jämförelse med dom då jag är helt övertygad om att jag har valt rätt. Hur kan man vilja jobba med något annat än barn? De är det finaste som finns.

Kristoffers fina mamma säger att ångest är en bra drivkraft. Snacka om att jag borde vara driven isf. Jag är ju ångesten personifierad!


Flyttkarl

Fick ett ryck förut och rensade bland alla kläder och möblerade om i sovrummet. Mycket bättre! Fick dock en eventuell hjärnblödning när jag skulle flytta byrån, vilket tungt as till möbel! Kristoffer kom hem med pizza men jag mår illa för ovanlighetens skull. Mest bara törstig, kanske kan dricka upp vitlökssåsen.

Bloggade för min själ behövde en paus från den gröna milen som är på åttan. Jag mår så dåligt av såna filmer att jag måste genomgå terapi efteråt. Så ni vet liksom.

Nightmare on Korstavägen

Fy fan ska man aldrig få sova en enda natt? Vaknade 04:51 av att någon dum jävel plingade på dörren. Smög fram som en panter till dörren men eftersom vi inte har något titthål fick jag försöka titta genom ett större nyckelhål lite längre upp på dörren. Såg ingenting men väckte Kristoffer och sa att jag trodde att kinesiska maffian stod utanför. Sen låg jag hur länge som helst och kom på olika teorier. Var det ett hot för att jag bokade tvättstugan i 8 timmar igår? Var det någon som tänkte smacka in en bomb i brevlådan? Var det störningsjouren för att Kristoffer snarkar så högt? osv osv. Till sist somnade jag och drömde att jag tappade en tand. Var ganska glad för jag hatar den tanden. Vaknade av att pappa kom hem hit och skulle laga en lampa. När han nyss klev upp på en stol ramlade ena glaset ur glasögonen ur haha. Varför känns det som att jag bor i ett dårhus?


Hehe

Vad är det för skillnad på en älg?





Svar: Den är brunare på ryggen än på sommaren.


hahaha precis min humor! Flashback är världens bästa tidsfördriv när man egentligen borde göra något annat!

Aber jaaa

Jag trotsade magen och for ut en snabbis på ÖoB för att köpa sköljmedel. Sen kände jag mig tvungen att slänga in ett getöga på kicks. Kom ut med en parfym och TVÅ cellulitkrämer (mmh) rikare. Celluliter, snacka om djävulens verk!

Den här parfymen köpte jag iaf. Tror jag, det kan lika gärna vara en bild på en karlparfym men skitsamma. Skillnaden är hårfin! När jag blir rik ska jag dock införskaffa Dolce Gabbanas The one. Tycker att 1100 för en parfym är i överkant..minst sagt. Just nu måste jag prioritera kurslitteratur haha




Nu ska jag städa! Vi har hur mycket tvätt som helst och Kristoffer skulle lägligt nog fara och jobba. Själv får man slita i ett evigt mörker.

Men åh

Nu är jag manisk igen. Tycker hela magsjukan ligger som ett täcke över lägenheten. Fy fan vad äckliiiiiiiigt. Måste emigrera omgående. Kristoffer svär över all reklam på tv och jag svettas och har ångest över alla bakterier.

God natt.

peppar peppar

Tror att jag eventuellt har blivit lite bättre. Men med min tur smäller det väl snart till igen. Britt-Marie spydde flera gånger förut och jag trodde ett tag att hon var döende. Sen såg jag att den lilla marodören var och åt av julgruppen vi har fått av Kristoffers föräldrar, så jag ställde bort den. Då börjar mongokatten äta på en plastgran. Är ju inte direkt någon Carl von Linné men hoppas det lilla hon fick i sig inte var dögiftigt. Dögiftigt fattar ni?!

Tips

Vad ska man äta när magen gör kaoz med en? Vad kan man äta? (förutom potatismjöl frida) Jag mår som en apa. Fy fan, ska aldrig mer gnälla om jag mot all förmodan blir frisk från detta!

Sick

Varit vaken hela nattjäveln. Tror jag har blivit matförgiftad. Frida pratade om något konstigt virus men jag väljer att inte tro på det för nu måste jag bli frisk! Jag råkade dessutom ätta mögliga syfilis (physalis) igår så vi kan ju hoppas att det är därför.

Vill att Kristoffer ska komma hem och kurera mig. Inatt när jag var uppe och sprang och sen kom tillbaka till sängen och försökte söka tröst eftersom jag mådde som ett arsel sa människan; "LIGG INTE SÅ NÄRA OM DU ÄR SÅDÄR SJUK, JAG SKA JOBBA HELA VECKAN". Säger man så när ens älskling eventuellt håller på att dö? vavavava?

Mår illa. Vågar varken äta eller dricka. Halsen är så torr att jag snart tappar rösten. Måste lägga mig i sängen och kolla på Melrose Place!


Rea

Idag har vi minsann spenderat massa pengar i Birsta. Intalar mig själv om att det var högst nödvändigt. Nu vill jag ha kinamat men Kristoffer tvärvägrar, påstår att inget är öppet nu. Tss

Imorgon ska jag börja banta. Fy fan vad tråkigt men jag orkar inte simma omkring i mitt eget fett längre!

Fet!

Ja, det var en trevlig julafton. Vi var hos pappa och jag åt janssons tills jag var så när aa tt spy att jag knappt vågade andas. Sen pratade pappa och Kristoffer om fiskar och jag lockade håret. Sen for vi till medskogs och skulle äta middag. Sjukt god mat! Åt ännu mer. Trodde seriöst att jag skulle dö. Jag hade så ont i magen och kände mig som en spärrballong. Tänkte att jag kanske inte behövde äta något idag men nu vaknade jag upp ashungrig. Nu ska vi till medskogs igen och fortsätta att äta upp deras beställda mat!

Mycket nöjd över julklapparna. Sitter för närvarande i den nya morgonrocken!

Måste leta upp bankdosan, fattar inte hur den alltid kan vara borta, blir tokig. Känner mig dessutom bakis fast det var jag som körde igår. Behöver minst tre dagar för att repa mig.



tänk att få gå på en gata i turkiet och svettas istället för att förfrysa samtliga kroppsdelar i -30!

Oh happy day!

Nämen nämen vilken bra dag det här blev trots allt. Jag vann 500 spänn på Bingolotto men som den kärring jag är hade jag såklart dubbellott! 1000 pengar direkt in på kontot! Sen har jag ju svettats över denna förbannade mattetenta och haft ångest och gråtit. Men nu har resultatet äntligen kommit och jag klarade den med hyfsad marginal. Nu har jag ångest att han ska skriva och säga att han har råkat skriva fel poäng haha. Orkar inte med mig själv.





idiot

Jag som bara skulle äta lite och fortsätta städa har tryckt i mig ca 48 mackor. Nu mår jag illa. Och förstår varför jag inte ser ut som så smal-bilden längre.

Ikväll är det bingolotto och jag har en dubbellott! Tänk om jag vinner en miljon va! Då ska jag skaffa mig en privat mattelärare, en personlig killare (som killar mig på ryggen med nyckel utan gnäll om kramp i armen), en apfarm och ett hus där jag kan bo med 55 katter och ev Kristoffer. Och kanske pappa kan få bo där också så han kan klappa katterna.

Imorgon kommer kristoffers föräldrar hit och grattar honom. Förmodligen okristligt tidigt men det ska bli trefligt! Sen ska vi till papa bear och äta lunch och ha trevlig samvaro! hahahah vilket skämt en av julklapparna till honom är en rubiks kub. Han påstår att han har något form av rekord så nu vill jag allt se vad han har att komma med! Iallafall. Sen ska vi till medskogs och kramas med Kristoffers familj. Katterna är ett obligatoriskt inslag hela dagen. Gud vad hemskt jag är en sån kattkärring att jag måste söka hjälp snart.

Hittade förresten en gammal bild på Britt-Marie. Gud vad hemskt men hon var verkligen den absolut fulaste kattunge jag har sett i hela mitt liv!



HAHAHAHA vilken ful katt!!!!!! Är inte helt säker på om hon var en kattunge eller en fladdermus!

Nu är jag inte säker på om hon är katt eller en säl.. hon är bara så liten och ullig. Mindre tassar än kattungen.





Nu ska jag slå in julklapps!

Us.

Varit i Birsta sen strax efter åtta. Känner mig onöjd med julklapparna men det får gå. Nu ser lägenheten ut som ett mindre (större) kaos  och vi måste cleana asset av oss. Imorgon är det julafton OCH Kristoffers födelsedag!

Jag har köpt två halsband till katterna som ser ut som halsdukar haha dom blev så bedårande!



haha vi är verkligen the happy couple!

Svar tack!



Jag och kristoffer hade en hetsig diskussion om denna bild för ett tag sen! han har mage att påstå att jag ser ut som ett sjukt skelett :s vad menar han med detta? jag är helt klart mycket smalare än nu men inte fan ser jag sjuk ut? Eller? vavavava?

Tjoho!

Jag har avaktiverat min facebook för jag tycker bara att det är skit, så det så. Så jag tänkte börja blogga istället!

Det har hänt senaste tiden:

  • Jag är 100% säker på att jag har kuggat min första tenta, mår lite illa över det faktiskt.
  • Jag grät i flera timmar för att jag fick ett e på en uppsats. Fick en uppläxning av syrran och Kristoffer att sluta vara en sån prestationsprinsessa.
  • Fick ett c på en annan uppsats och grät då också.
  • Bakade kanel och vaniljbullar igår för första gången. Vaniljbullarna vart toppen, kanelbullarna smakade ved.
  • Kristoffer har tvingat med mig på Harry Potter på bio och nu har jag fastnat för filmerna och haft maraton de senaste två dagarna.
  • Jag och Frida var ut och dansade nykter. Frida höll på att hamna i slagsmål och jag var mest generad över att Kristoffer dansade som Ricky Martin uppe på scenen.
  • Hittat en kamera hos pappa med massa bilder från när jag bodde på södermalm vissa av er borde vara väldigt nervösa. T ex Nony figurerade på ca 60 % av bilderna!
  • Vi har förlovat oss! En blankpolerad titanring sitter just nu på fingret och det känns helt rätt!

Här kommer några av bilderna jag hittade på kameran:
















Nu ska jag springa och väcka Kristoffer! Han påstår att han är sjuk men jag tror snarare hans trötthet beror på att han satt uppe och spelade till 05:30 imorse!

RSS 2.0