Att blogga efter ett bråk.

Att den man älskar och den andra man hatar kan ha så likadana sätt att hantera situationer skrämmer mig en aning. Jag är jävligt less på detta och har lust att sätta mig på första bästa plan härifrån. Där ingen förväntar sig något av en och det största bekymret är sand i skorna under nattliga strandpromenader. Jag orkar inte vara kryptisk och orkar inte ens tänka på det här. Imorse svepte ångesten över mig och jag vill helst bara sätta mig i ett hörn och grina. Sverige har ingenting att erbjuda mig längre. Jag vet inte vad riktigt vad jag vill men jag vet att jag inte vill göra det i det här landet med den här mentaliteten som ligger som en spya över hela landet. Varför kan ingen ge mig en spark i röven så jag kan ta mitt pick och pack och dra härifrån?!

Tills denna människa behagar dyka upp ligger jag i soffan, lyssnar på Beautiful och gråter en skvätt.

I wanna get with you.

Jennifer är sicko idag och det hjälper inte brännan. Vi ska försöka få i oss ngt att äta eftersom vi sov bort hela dagen igår pga svår baksmälla. Jag saknar Kristoffer, tjejerna och sushi. Adioooooooos


Queens garden tonight!

Jahaja. Första ölen är intagen och ikväll bär det av till queens garden. Kanske ett snabbt stopp på carisma, de är så trevliga! Hela dagarna går jag omkring och är avundsjuk på andras ass. TURKARNAS ASS. Varför har de så små stjärtar? Jag byter ut min putröv anyday!!!



Titta vilket tinyass!

Alanya.

Nu tar jag min håriga kropp ner till biiiiiiiiiiiitchen. Eller som Jennifer sa igår när hon öppnade en bild på mig i Photoshop, "här har vi mycket att jobba med". Till mitt försvar var klänningen i storlek 34 och mina behag passar INTE i en 34:a. Då flyter dom ut åt alla möjliga håll. Anyhow.


Jennifer och jag.

Jempa kräver lite uppmärksamhet i min blogg så då får hon väl det då. Hon står fortfarande i duschen medan jag håller på att svälta ihjäl eftersom jag inte kunde äta någon middag igår. Hon har skött sig utmärkt, det var bara lite tjat i bilen ner. Typ "sätt på tarkan" eller "måste du läsa sms när du kör 160 km/h". Hon steker i solen och jag svettas under ett parasoll dagarna i ända men jag är fortfarande browner! Men jag noterade att hon börjar komma ikapp så imorrn blir det inget umbrella minsann.





Pga dålig bloggning bjuder jag på den här fantastiskt osmickrande bilden på mig själv när jag ser ut som en fläskpannkaka!















Näe det går så segt att jag avrundar här, see you lataaaaaaaa




Ont i hjärtat.

Då var det vi brudar då. Det kommer bli asroligt men jag är bara lite ledsen idag för att lammet har åkt hem. Jag älskar dig bebis!


Halloooooo

Jag känner mig en aning bakis om jag ska vara helt ärlig. MIN KAMERA ÄR BORTA DESSUTOM!!!!!! Första kvällen försvann dom, sen blev mina skor utkastade från taxin så dom försvann också. Men vi har roligt som fan. Nu ska jag kasta min feta kropp in i duschen för snart kommer lammet och co och vi ska på Cubana och äta middag med Jempas moster.



Hej dooo bebis som åker hem imorgon!

Okej.

Hej då mina älsklingar. Mitt batteri på telefonen är slut så jag kan inte ringa som jag hade tänkt. Jag har mitt gamla kontantkort med mig alltså 070659 osv ifall det skulle vara en nödsituation. Jag älskar er och jag ska uppdatera bloggen så ni vet vad jag sysselsätter mig med därnere!


HEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Adios nu drar vi neråt! Jennifer ringde klockan 9 imorse och sa att vi måste köpa vin som vi tydligen ska dricka när vi vaknar imorgon. Det här kommer bli två sjuka veckor!


Herregud.

Vad är det med mig och solarier? Jag köpte dessutom en annan kräm idag. Den hjälpte föga. Men i allafall. Jag var tvungen att hänga huvudet utanför bilfönstret när jag körde för jag höll på att kräkas idag IGEN. Finns det inga kalla solarium?

Lägenheten är inte städad och väskan är inte färdigpackad. Eftersom allt inte fick plats fick jag ta ut allt och bestämma vad som ska med eller inte. ALLT ALLT ALLT. I-landsproblem men det känns inte lättare för det.

Iiiiih

IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA, IMORGON ÅKER VI TILL ALANYA.

Okej, jag tror ni fattar. Nu ska jag hinna sola solarium,  packa och städa lägenheten till klockan 12. En sak är jävligt säker. Slår man upp framförhållning i ordboken finns det INTE en bild på mig där.

Väskhelvete.






Jävla alanya. Nu har jag inte bara ångest över att Kristoffer är där utan mig. Nu ger packningen mig ångest. Och svettningar. Och dödslängtan.


What goes around comes around.

Nu har jag varit en sväng hos Emlan och umgåtts med världens gosigaste och hostigaste Lucasbebis. Där försvann min ångest ett bra tag. Jag börjar också bli sugen på bebis. Det är 7 ord jag aldrig trodde jag skulle yttra. Det ultimata kanske inte är att skaffa barn efter bara ett par månader tillsammans så vi får väl vänta antar jag. NU ska jag faktiskt försöka ta tag i packningen inom en väldigt snar framtid. Men först... lära mig hur man gör en inbakad fläta.



I never really cared until I met you.

Svacka.

Helvetes jävlar. Kan tiden bara gå fortare så jag slipper sitta här med en klump i magen och känna mig helt maktlös. Jävla pissdag.

Ah.

Gud vad hungrig jag vart. Nu blir det fullkornspasta med spenat, färsk chili och vitlök. Tvättstugan börjar 14 och sen finns det ingen återvända. Väskan MÅSTE packas! 

Sovkompis.

Jag och bebis gjorde en adressändring i tisdags. Så nu bor vi väl officiellt tillsammans då. Visst har det gått fort men vad gär det när det känns rätt. Skulle vi göra slut finns det nog betydligt andra anledningar att må dåligt över än att han måste flytta ut sin säng. Och så är det med det.



Alltså vi 2 kan ju inte dricka tillsammans haha

Herregud.

Ja, det var en utmärkt idé av mig att använda sån där kräm innan jag solade imorse. Jag är så sjukt fläckig på armarna, men Jennifer sa att det kommer lägga sig för hon har varit med om samma sak. Men benen vart iaf bruna och fina. Kan vara en fördel om man ska använda lite kläder.

Jag hade ett litet fullt lamm i örat inatt som avslutade samtalet genom att kräkas.
Gud vad jag saknar honom.

Och..

att jag förhoppningsvis inte äter lika onyttig mat som vi gjort senaste veckan. Max, Mcdonalds och samtliga pizzerior kan tacka oss för vårat brinnande intresse. Smart att hetsäta veckan innan man ska ligga på stranden. Men i alla fall, nu har jag druckit detoxte och snart ska jag äta spenat. Bättre sent än aldrig...

Aha!

Jag kom på 2 positiva grejer med att vara ensam;

1. Jag har insett hur jävla patetiska och töntiga våra bråk har varit. Spö ska jag ha för min dramatiska sida.

2. Man kan färga ögonfransarna och dansa naken till Robyn!




Jag har för övrigt aldrig varit så nära en vomering som jag var idag i solariet.


A place to hide.

Herregud vad har lammet gjort med mig? Jag är som en kärlekskrank 14-åring som mår illa och gråter i soffan bara för att han inte är här. Jag försökte gråta ut all separationsångest igår men det gick inget vidare. Nicco tjatade ihjäl mig på msn så jag skrapade mig upp ur soffan och åkte dit. Följt av världens sämsta natt. Jag har kanske sovit 10 minuter i taget och vaknat exakt hela tiden. Nu måste jag ta tag i mitt liv och skärpa mig. Och åka ifrån den här lägenheten för jag mår dåligt av att se hans saker ligga här.

Sola sen ringa emlan!




Alltså vi har ju inte gjort slut. Han är bara i Turken... och jag kommer på lördag!



TILL FRIDA!!!



 Varsågod, lyssna dig less!

Nuuuhuu.

Nu har jag socialiserat mig ute på alnö, skjutsat fader vår och handlat margaritamix. Jag och lammet och Frida ska dricka tequila! Så in i duschen med mig annars kommer de inte vilja umgås med mig..

It´s not love.

Kristoffer sa nyss;

"Bara för att jag inte åker och köper kräftost betyder inte det att jag inte älskar dig"'

Vad fan menar han med det? Kräftost är kärlek för mig.


Va fan..

Min knallrosa bikini visade sig ha en nackdel. DEN FÄRGAR JU FÖRIHELVETE AV SIG! Bra. Nu är halva min fd vita hårfärgningshandduk rosa. Jävla bajsbikini.

Aha!

Igår var jag nästan gråtfärdig på jobbet för jag ville bara hem hem hem. Sen tänkte jag igår att "fan vad skönt att få sova ut". Nu är jag klarvaken och har försökt väcka Kristoffer med att sjunga 5 verser av Fader Abraham. Jag är osäker på att det uppskattades men han sa att han älskade min röst, men eftersom jag vet att den skär in i benmärgen anar jag en osanning.

Idag ska jag umgås med Fridus vad jag vet, måste hämta klänningen från pappa också och lokalisera dammsugarpåsar. Och börja packa. Jag ska packa ner linser idag. Tänk om jag skulle komma på ute på arlanda att jag inte har några linser med mig! Den chocken står jag helst över, jag ser inte ett piss utan linser. Fast i Alanya kanske det är bra så slipper man se idioter bete sig som.. idioter.


I know sometimes it´s gonna rain.

GRATTIS FRIDUS SOM KLARADE UPPKÖRNINGEN IGÅR! Nu är det bara det fittiga teorin kvar sen kan jag ringa och be om skjuts hela dagarna!

Igår provade jag min nya bikini i badkaret. Den hade suttit perfekt om jag antingen hade mindre bröst eller en storlek större på överdelen. Men det är väl något man får stå ut med. Anyhow. Kristoffer dök ner i badkaret också och det var ju trevligt. Mindre trevligt att 2 humlor också gjorde oss sällskap, första gången behöll jag lugnet cool som jag är! Tyvärr höll inte nerverna andra gången så jag flög som en projektil ut ur badrummet så det blev total översvämning pga min brist på size zero-kropp.

Nu jobbar jag till tolv ikväll sen har jag SEMESTER!!!!!! Jag är så jävla uppspelt att jag kan knappt stava rätt. Nu måste jag varva ner och vänta in lammet som är och lämnar en sop till sin mamma eller hur det nu var.

Jag vet inte hur många som hann läsa inlägget jag raderade ganska snabbt för ett par dagar sen. I vilket fall så efter en ganska djup svacka såhär tidigt så har det nu löst sig och jag kan på riktigt inte hitta en bättre kille än honom. Jag har aldrig träffat någon som gör mig så glad och får mig att känna mig så älskad.
Och för det så älskar jag honom.




mmm, she's staring at me i'm sitting wondering what she's thinking,
mmm, nobody's talking, cause talking just turns into screaming,
ohh, and now as im yellin' over her, she yellin' over me,
all that that means, is neither of us is listening,
and what's even worse is that we don't even remember why we're fighting.

so both of us are mad for, nothing
fighting for, nothing
crying for, nothing (woah)
but we wont let it go for, nothing
no not for, nothing
there should be, nothing
to a love like what we got, oh baby

Frukost!

Lilla lammet står och lagar matlåda mig. Trots att jag i halvsovande tillstånd imorse bad honom dra åt helvete. Jag drömde något konstigt om någon brud och att han var ett as. Men jag bad om ursäkt sen somnade jag om. Ikväll efter jobbet ska jag ut till någon tant i Timrå som ska sy in min klänning inför resan. Adjö.

Tisdag.

3 dagar kvar till semestern, FATTAR NI?!!! Nu ska jag duscha efter solningen, dricka te och slänga mig framför Sex and the city!

Anna: haha, ja det var roligt mycket blöt kväll!

RSS 2.0