Uääääck

Hoppsan vad jag drack öl igår. Fast än så länge är jag inte speciellt bakis hehe. Nu ska jag bara vänta på att Nicco har badat klart så ska vi ut till Jempa som fyller år. Ut på landet med oss!


Äh.

Skit i uttrycket nu har jag bestämt vad jag ska göra. Snälla gode gud gör så att jag inte dör av smärta.
Jag är väldigt känslig! haha

Ouch.

Okej. Snart ska jag ju tatuera mig igen. Tänk om det blir såhär http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2776626.ab hahahaha. Jag brukar gå in där när jag är lite deppad för då börjar jag alltid att skratta.

Jag behöver hjälp! Vad är det rätta latinska uttrycket; Ad astra per aspera eller Per aspera ad astra? HJÄLP MIG SÄGER JAG. Annars måste jag tatuera in en rhodostiger. Och nu vet vi ju alla hur dom ser ut. Mjaaau!

Kära barn.

Jaha, här sitter jag på jobbet. Jag gjorde dessutom något väldigt olagligt på vägen hit, rent misstag var det faktiskt. Mycket bra att jag är ledig imorgon då tänker jag sova tills jag kräks.

Joy.

Jaha, det är väl lika bra att stänga ögonen då. En annan ska ju upp 04:30, helt jävla sanslöst. Borde vara olagligt att börja så tidigt. Men jag får iaf gå hem 14 så jag överlever väl förhoppningsvis. Nååååväl.



KAOSKAOSKAOSKAOS
Så känns det.

Bästa bästa!

You live, you learn
You love, you burn
You win, you lose
Becoming you

Jag tycker verkligen om longing for lullabies med kleerup och titiyo! Något jag inte tycker om är att jag har gått UPP 1 kilo sen jag började med dieten. Hur i helvete är det möjligt? Snacka om failure.

HAHAHAHAHA

Jag var uttråkad nyss och tänkte att namnet på den personen nästa kund söker är namnet på den jag ska gifta mig med.

TAMMERS SPORT!!!!

HAHAHAHAHAHA

Det går bra nu kompiiis

Hungerstatus; obefintlig! Inte ett dugg hungrig. Gud vad skönt! Det här kommer gå som en dans säger jag.

Dumdum.

HAH! Jag är mätt minsann. Och jag har bara ätit en halv bar till lunch. Fast frågan är väl om jag är mätt eller bara äcklad och illamående eftersom den där baren smakade brända löv. Men jag gnäller inte.

MEN AAAAAJ!!

Alltså jag känner mig inte ett dugg smal haha. Det ser däremot ut som att jag är gravid i femte månaden och det är ju alltid trevligt. Jag har så sjukt ont i magen att jag helst vill lägga mig ner och dö. Jajjamen.

It´s like I waited my whole life.

Hej då raringar. Nu åker jag till jobbet där jag ska inta dagens första Naturdiet smoothie. Förhoppningsvis smakar den inte kräks. Först måste jag nog fan byta en lins för helvetes helvete vad den skaver. Hej doo

Nytt inlägg.

Hungerstatus; fruktansvärd. Men det ordnar väl sig. Jag har alltid hört att de första dagarna är dom värsta.

Tillägg

Jag sitter förresten och suger på en just nu. Naturdiet alltså. Caffe Lattesmak och det smakar förjävligt.

Jävla helvete.

När jag kom till jobbet imorse hade jag ett hål på mina leggins. Nu har jag 4!!!! stycken till. När fan hände detta? Är jag så fet så alla mina kläder bara spricker hursomhelst. Den här naturdietkuren är MYCKET välbehövlig!!


Onödigt.

Okej, det var kanske lite onödigt att skriva att det var synd att det inte var i Izmir. Självklart vill jag inte att dom ska bomba någonstans. Säger vi. Nu ska jag bara dricka en naturdiet till idag sen har jag fått i mig 4 stycken. Känns konstigt att inte tugga på något eftersom jag alltid äter konstant.

"Alltså vad fan är det här såret på ryggen? Jag tror det är den där sjukdomen som fanns förr i världen, som har ett äcklig namn?"
"Lisa, du har inte spetälska"

Snillen spekulerar i Turken.

Jag. orkar. inte.

Jag är svimfärdig tror jag. Ringde pappa just och han hade beställt en familjepizza och tyckte jag skulle komma dit när jag slutat. Jag vägrar! Här är en som står för det hon säger! Hahahaha, jag är så hungrig att jag dör. Pappa berättade även att dom har faktiskt bombat i Istanbul idag. I ett svagt ögonblick tänkte jag att det var synd att det inte var i Izmir hehe. Näe, positiva tankar var det ja.

Mirakel!

Ett mirakel har skett. Jag är jättemätt! Iofs hetsdricker jag vatten också men det ska nog gå bra det här! Hah. jag har haft 0 problem med min karaktär nu i nästan 5 timmar. Det är ju ungefär 4 timmar och 50 minuter längre än vad jag brukar ha. Jag visste väl att Johan hade fel! Iiiibiiiiiibiiiii

Dödens dag.

Alltså jag svälter ihjäl. Jag måste dricka en till naturdiet omedelbart. Sen blir det bra!

Naturdiet dag uno.

Okej, nu kör vi så det ryker. Här sitter jag med min första Naturdiet. Jag tänkte vara lite cool så jag köpte en naturdiet smoothie också med banan och apelsinsmak. Hrm, alltså gammal gubbspya smakar förmodligen bättre, fy fan!! Men men, blunda och tänk på roligare saker. Som när jag höll på att drunkna i Alanya och Tony fick dra upp mig så jag skrapade upp höfterna mot sanden. Det var roligt!

Hahahaha

Nu har jag iaf träffat på Sveriges mest blåsta brud. "Men det gör inget att min 'pojkvän' ligger med andra när han är i Alanya och jag är i Sverige för det kommer alltid vara han och jag"
Jadu ditt lilla retard det kommer vara du, han och ett gäng könssjukdomar!

Denna dag ett liv.

Okej, nu kör vi. Nu har jag just käkat min sista skagenmacka. Imorgon börjar jag med naturdiet på RIKTIGT. Ingen mat, bara shakes. Johan säger att jag har för dålig för karaktär men nu ska han få se på fan! Jag är så jävla trött på att gå omkring och känna mig som en fet säl. Smal ska jag bli!!


Apart.

Jaha, jag spontanreste till Stockholm i fredags i ren protest mot allt. Nu är jag hemma igen och svettas ihjäl i min jävla lägenhet. Det är SÅ SJUKT JÄVLA VARMT HÄR!!!! Och imorgon ska jag börja jobba. Man blir ju fan deppad för mindre.

TACK!

Okej, vi överlevde giftattacken och tack för alla värmande och hjälpande kommentarer haha. Jag sov till kvart över ett idag och för första gången sen jag kom hem från turken så är jag pigg! Sköönt! Det är grymt varmt ute men här sitter jag och betalar räkningar. Men nu ska jag ringa Andreas och höra vad han ska göra ikväll.

Döende?

Alltså jag och Emlan har blivit förgiftade av en honungsmelon. Våra tungor är bedövade och det smakar hårsprej i munnen på mig. Emelie håller som bäst på att ringa sjukvårdsupplysningen efter att hon googlat "bedövad tunga" "besprutad honungsmelon" "giftig honungsmelon ica". Ingen verkar ta oss seriöst men vi har ingen känsel i tungan!!

Fettoooo

Nu käkar vi massa onyttigt IGEN! Samtidigt som vi kollar på tv4fakta, nåt program om fettsugning bland annat. Känner mig jävligt osmal. Äh, imorgon är en ny dag! Jag vill åka utomlands tror jag.

Fancy pants!

HEJ HEJ HÄR SITTER OCH JAG OCH INGEN! Har filat ner mina naglar så jag känner mig naken. Naken säger jag! Skit i det för nu ska jag åka och träffa Emelie och äta. Jajjamen, självsvält är inget för mig. Men kanske en annan dag.

Vad konstigt det känns att använda linser och smink nu när jag gått omkring som en amish i flera dagar. Nåväl.


Another chance.

Goodmorning sunshine! Låg uppe och halvsov och var orolig för att Emelie inte hade kommit hem från barnmorskan. Men sen när jag kom ner satt hon och käkade fil med tallriken ståendes på magen hahaha

Nu ska jag ringa pappa så vi kan åka och kika på tatueringstider och en garderobsjävel.



HAHAHAHAHA Kolla Nicco vad jag hittade på Emlans dator. Vad blond jag var! Jag hade på mig mina sexypants!!

Paltkoma.

Alltså, jag är så grymt mätt. Har käkat världens godaste middag hemma hos Emelies pappa. Först var det vitlöksbröd med tzatsiki, sen grillad fläskfile med stora potatisklyftor och sallad och grejor. Efter det kunde jag inte röra mig men det stoppade inte mig från att trycka i mig glass, grädde, bananer och chokladsås. Sådärja, färdig för självsvält imorgon. Nu är vi iaf hemma hos Emelie ute på landet haha. Det verkar lugnt på bebisfronten iaf. Puuuh!

Förut berättade jag för E om en gammal kompis som ville träffas då sa hon

"Ja, han har ju alltid varit lika liten som ett p-piller" Jag förstår att ni inte ser det roliga i det här, men det gör jag!

Tights!

Jag känner mig inte helt bekväm i tights. Leggins är väl en sak men tights får mig att känna mig som en femåring på väg till ett kalas. Dessutom är det ett fult ord. TIGHTS.



Här är lilla gosnosen som var och hälsade på här igår



Jag försöker förbereda mig mentalt på att Emelie kommer föda barn inatt. Jag vet att hon har typ två veckor kvar men ungen vill förmodligen träffa mig så fort som möjligt! Inatt ska jag minsann sova med ett öga öppet!

Älskade syster.

Piiiipiiii!

Vi får se om jag överlever detta. Förhoppningsvis ser hon inte den här filmen förrän hennes semster är slut haha

Varmt!

Det är så sjukt varmt i min lägenhet. Man känner sig allt annat än fräsch när man vaknar!! Jag och Frida råkade äta maxmat till frukost. Sen ska jag till Emelies pappa och grilla. Imorgon ska jag börja svälta mig själv, har jag en gång bestämt mig för att vara fjortis måste jag ju gå hela vägen. Tracey Chapman och självsvält!
Synd att jag inte har självdisciplin nog att sluta äta.


You´re so ugly when you cry.

Okej, nu ska jag fara till Frida sen ska jag tvätta. Tjohooo!



How 'bout a round of applause?

Hahaha



Haha fy fan vad jag älskar Dan Bäckman!! "Hello stupid"

oooone


Alanyabilder!

Jag bjuppar på ett par alanyabilder.












Okej.

Nu har jag bloggat tre gånger på kanske 5 minuter men jag är så SJUKT uttråkad. Vad fan gör man?

WHAT?!

Jag såg just en sak när jag kollade i bakgrunden på bilden jag la in nyss. Det sitter ju för fan BARN vid bordet bakom mig!! Snabb fråga; vad fan gör barn på Robin Hood i sickoalanya mitt i natten?
Det är ju knappt att jag vågar gå in där. Hrm.

HAHAHAHAHA

"Ta med dig 6 ägg när du kommer imorgon" Vem fan skriver en sån sak? Jag tyckte iaf att det var JÄVLIGT roligt.
Men så är jag ganska uttråkad just nu också.




Take a bow.

Haha, fan vad jag har garvat idag. Tack Emeliebejb, hann knappt vara deppad en enda sekund. Imorgon ska jag dit och vakta henne medan Magnus ska till Norge. Förutom när lilla grabben började sparka började hon stöna och jag skrek till. Jag är det perfekta stödet!




But you put on quite a show

Det är lite oklart.

Emelie ringde förut och sa att jag hade skrivit i min blogg att jag har blivit kär i en turk? Jag tycker faktiskt att jag är mycket tydlig med att jag har problem med en HÄST, one horse! Såna som springer omkring i en hage och sätter på allt som rör sig. Man blir inte kär i någon på en vecka. Däremot kan en olycka hända väldigt lätt ungefär som när T skulle visa sina nya skor samtidigt som han körde en vespa. han försökte lägga upp foten på styret i farten och jag försökte i lugn takt säga "ta ner foten förihelvete"

Nu knackar Emelie på.

Superman.

Jag ska duscha och sen försöka äta någonting. Jag är mitt inne i en fjortisdepression så jag vill ligga under täcket och lyssna på Tracey Chapman. Typ skriva dikter på bloggen och sen gråta en skvätt. Jag säger ju att jag inte kan bo här längre. Kan inte vänta tills maj när jag och Nicco drar, frågan är hur jag ska klara mig ensam när hon åker hem.
Men det är klart det löser sig, jag landar alltid på fötterna.

BITCH YOU MAKE ME HURL. Ja, jag lyssnar lite på eminem just nu.

Snart kommer Emlan. Då ska jag surra tills hon gråter och ber mig på sina knän att jag ska hålla käften! Fast hon är nog för gravid för att ens komma ner på knä. Jag är lite nojig att hon ska få för sig att föda när hon är med mig. Jag med mina svaga nerver kommer förmodligen svimma. Hur fan ska detta gå?

but whyyyyyy?

Jävla idiothäst. Vad är det för fel på mig?

OOOF COURSE MY HORSE

VIKTIGT MEDDELANDE!!!

Inga sms kommer fram till min telefon bara så att ni vet, den är helt fucked up. Ungefär som jag.
 Nu ska jag skrapa upp mig själv från golvet och sluta deppa över en ful häst i bastulandet.

Uttråkad.

Jag är sjukt uttråkad. Kollade på K:s bilder på facebook och hittade den här



HAR JAG SHORTSEN UPPKNÄPPTA?
Bilden har jag döpt till Idiot som bör knäppa byxorna.




Helt allvarligt, vad fan gör jag på bilden?

Jahaja.

Nyss kommit hem från Andreas, eller knölen som han heter nuförtiden!! Världens konstigaste knöl på ryggen som syns genom tröjan, jag skrattade så jag nästan kräktes. Nu ligger jag här i sängen och tycker synd om mig själv.
Fy fan vad det är synd om mig!!!

Torr konversation.

Crazyman skrev just och frågade hur jag mådde sen sa han inget mer. Fan vilken torr konversation.

Problem.

Crazyman är inne på msn men skriver inget. Man får ta det man får när man har blivit dissad via mail haha

Vart gick det fel?

Pappa; Ja, jag skulle bara höra om vi skulle åka till Finland i veckan.
Jag; Näe, det tror jag inte att jag ska.
Pappa; För att?
Jag; Jag har varken pengar eller lust.
Pappa; Nu tycker jag att vi ska åka så du får träffa mormor
Jag; Men jag vill få i ordning i lägenheten innan semestern är slut
Pappa; Vi åker isåna fall på onsdag kväll
Jag; Men jag ska inte åka
Pappa; Senast i morgon måste du säga om vi ska åka eller inte
Jag; Men jag tänker inte åka
Pappa; Jag måste boka biljetterna imorgon
Jag; Jag åker inte
Pappa; Senast imorgon Lisa båten går på onsdag kväll
Jag; Jag vill inte åka
Pappa; Säg till imorgon om vi ska åka eller inte.

Movietime!



Alltså, jag pratar sjukt irriterande. Fy fan vad töntigt med videoblogg.

Fucking a-hole.

Alanyabilderna finns på facebook.

Nicola.

Vad gör man när halva ens hjärta tänker flytta till Spanien? Jag är så jävla arg på dig Nicco för att du ska lämna mig!!!



JAG ÄLSKAR DIG SÄGER JAG!!!!

Fy fan!

It started out with a kiss, how did it end up like this?
It was only a kiss, it was only a kiss.


Fan och helvetes jävla skit. Jag är precis lika jävla patetisk som alla andra.

Just ja.

I maj åker jag och Nicco iväg i två veckor. Sen åker hon hem och jag stannar kvar. Jag har kommit fram till att jag trivs bättre när jag inte är i Sverige och NEJ DET HAR INGENTING MED DOM DÄR FÖRBANNADE TURKARNA ELLER TURKIET ATT GÖRA. Jag blir vansinnig, sköt era egna patetiska liv istället och låt mig göra precis vad fan jag vill.

Hemma.

Ja, jag är hemma. Jag mår skit och hatar Sverige.

Kul.

Igår var det bara kaos. Jag var ute på en snabb promenad inatt för att lösa ett och annat och när jag kom tillbaka efter typ 45 minuter var Karin jättesjuk och spydde jättemycket. Hon tror att det kanske var maten hon käkade igår. Min röst är fortfarande inte bra och jag har sjukt ont i halsen. Har sovit jättedåligt inatt och vaknat flera gånger, typ som när man har feber. Anyhow, sista dagen idag vi får se vad vi hittar på ikväll.



Den här bilden är så jävla smickrande tycker jag!

Dudu.

Kan hon komma hem snart?! Jag grinade nyss för jag fick sånt sjukt sendrag i vaden hahaha fan vad ont det gjorde! Jag tror jag måste gå och käka nånting snart, är sjukt hungrig. Hur i helvete ska jag orka ikväll? Det positiva är väl att jag slipper prata med någon eftersom rösten har försvunnit, jag får sitta där som ett jävla retard.



Helt jävla otroligt.

Jaha, här ligger jag på hotellrummet medans Karin är nere på stranden. Jag är så jävla sjuk. Vaknade förut och kunde knappt andas för jag var så jävla förkyld och jag har INGEN röst. Jag kunde prata lite grann förut men sen när jag kom tillbaka till hotellet och pratade med dom som jobbar i receptionen så försvann den. Haha Charlie var nyss här och gav mig te som luktar hur gott som helst. Dom är så snälla så. Igår var vi och förfestade i Tony och Emelies rum och sen var vi nere på James Dean och Robin Hood. Jag och Emelie hann med en avstickare till Capella också. T sa igår till Emelie att han tyckte att jag var snobbig?! hahaha what? Nåväl, det hindrade inte honom från att leta igenom hela Robin Hood för att hitta mig. Men jag gömde mig på en av balkongerna så han hittade mig inte. Däremot träffade jag honom på Bistro Bellman och då vart det kaos som vanligt. Jag vart så less så jag drog med mig Karin och hoppade på bussen till Auditorium, kom på att det kosar att gå in där och vi hade inga pengar men dom tur va träffade vi en hotellägare som vi gick in gratis med. Vi kom hem vid 7 imorse. Behöver jag säga att jag är rätt sliten?


Han var faktiskt helt normal. Om man bortser från kajalen.
Blåa tungan beror på ett jävla tuggummi.

Hej och hå.

If i had another chance tonight
I´d try to tell you that the things we had were right.



Totally sick.

Helt sjuk kväll igår. Jag gick barfota nästan hela kvällen för jag fick så sjukt ont i fötterna. Träffade T på Capella och han var hur sur som helst för att vi ville vara själv en kväll. Sen helt plötsligt så säger en av tjejerna vi hängde med att han följde efer oss och gömmer sig bakom en skylt hahaha jag såg honom iaf inte så han kan göra precis vad fan han vill. Kunde inte hålla mig från att bråka med N på Robin Hood heller. Vårat lambadabesök slutade i total katastrof, jävla psychon som jobbar där. Träffade Naim (herreguuuuud) igår också en sväng sen for vi hem haha.
Han är inte riktigt frisk han heller.
Jag är inte helt klar i huvudet men nu ska vi på stranden!!



Madde och Sedkan


Tony och Jennifer




Söndag.

Jaha, jag vart visst lite magsjuk igår, men det löste sig och vid halv tio gick vi ut och käkade middag och sen var vi på capella och drack öl. Sen var vi tvungna att åka iväg på varsin jävla vespa eftersom vi skulle på någon karaokebar (stavn?) Åka vespa i en kort kjol är inte alldeles lätt, det var dessutom lite svettigt att försöka kliva upp på den där jävla maskinen. Nåväl, vi kom både dit och hem iaf. Det vart rätt lugnt ändå igår.

Ikväll kommer Martin och hämtar oss redan åtta så vi ska iväg till capella och sen ner i hamnen. Ikväll hoppas vi att vi får vara själva för nu har vi varit med TAAAAAAAAAAAMEEEEERRR och SEAAAAAAAAAAMUS två kvällar i rad.

Ikväll ska jag inte;
Dra upp en diskussion om en viss turkisk/tysk bebis
Dricka gröna shots
Säga till folk att jag är gravid
Åka vespa

Här kommer lite bilder från Karins kamera. Mina kommer så fort jag är hemma, och dom är mycket roligare haha















Och nej, det är absolut INGENTING mellan oss. Men han är min nya bästa kompis haha





Nu ska jag vila lite så jag orkar med natten.

Alltså ich liebe dich aber heute nicht är kanske den mest klockrena kommentaren jag har hört.
 Den ska användas flitigt ikväll.

Reporting from enemy lines.

Hej älsklingar! Här sitter vi bakis och skakis i hotellobbyn. Har nyss varit och käkat lunch. Jaha, var ska vi börja? Första kvällen var verkligen a beautiful disaster. Ingen kan beskylla oss för att inte gått all in. Vi började på Lambada sen var vi på både James Dean där jag bråkade med Jack Sparrow och sen var vi på Robin Hood. Igår gick vi förbi Capella (hehe Nicco) och träffade Martin så igår var vi först och käkade på Havana sen var vi med honom och hans kompis Tommy på Summer Garden. Jag gjorde mitt bästa för att bli full så jag slapp höra Karin och Martins jävla tjafs, de startade redan när vi var uppe i bergen på utflykt haha. Jag försökte medla lite grann på Summer Garden men det hela slutade bara med att jag har ett stort jävla tuggummi under foten som inte går att få bort. Haha, det var så sjukt igår för Tommy frågade mig om jag hade varit på Robin Hood och då trodde jag att han menade dagen innan så jag svarade ja och frågade om han hade sett mig, "ja i maj" Micket bra minne!

Jag har filmat sjukt mycket men frågan är om det är okej att lägga upp dom här. Ikväll ska vi käka tidig middag sen ska vi upp på Capella och sen ner i hamnen. Helst inte Robin Hood då det där jävla motherfucking asshole jobbar kvar där och är sur för att jag varken hade gett honom mitt nummer eller msn innan jag åkte hem sist. Lika bra är väl det för igår fick jag reda på att han har en jävla unge!!!! Spöstraff.

"Hoppas att Karin inte spyr i sin säng inatt"
"Hoppas att Lisa sover i sin säng i natt"

ICH LIEBE DICH ABER HEUTE NICHT

Well well.

Nu orkar jag inte ligga och stirra här längre. Jag åker till min käre far istället. Hej då Sundsvall och alla som jag älskar och hatar. Om en vecka kommer jag hem, då ska jag tjata sönder öronen på er om alla dumma saker jag gjort.


So this is goodbye.

Jaha. Då har jag iaf packat lite. Har duschat och bestämt vad jag ska ha på mig på resan. Känns fortfarande inte som att jag ska åka, fattar väl det först när jag sitter där med en efes i handen haha. Fan vad nice!

Alltså en anledning till att jag hatar att packa är att jag vet att jag kommer glömma något. Vad fan ska man ha med sig? Nu har jag lagt ner kläderna iaf och dom tänker jag fan inte ta upp igen. Skorna har jag fortfarande lite problem med. Jag har 4 par med mig nu men det räcker. Vad har jag glömt?!?!?!

Fatöl och turkiska pojkar.

Okej, har skrattat väldigt mycket under den här snabbvisiten på stan, men det är ju som vanligt när jag är med Nicco haha. Hon var lite besviken på sin lånemobil "Det går ju inte ens att göra smileys på den" hahahaha. Träffade Alex som frågade vem den "lyckliga" var i Alanya? Verkar som att min käre far har berättat för några landsbröder att jag har träffat någon i Turkiet, hahahahaha! Vilket iofs inte är sant.

Nåväl, ska se om Nony behagar höra av sig, annars blir det solarium och sen hem och gråta över den här förbannade packningen. Jag kommer snart att inte packa ner ett skit. Flipflops och bikini. Vad poppis jag kommer vara!

Ganska mycket svett!

Var nyss in på tv4vädret och skulle kolla vädret i turken, alanya har 34 grader men känns som 41.
Det är med andra ord ganska så jävla varmt.

Har fortfarande inte börjat packa. Men jag kokar däremot ett ägg just nu.


Dudududududududduuuuu

Jaha, här ska man sova ut sista morgonen man har möjlighet. Känner på mig att det kommer bli mkt lite sömn denna vecka. Då ringer K och väcker mig. Vad är det för sätt? Jaja, nu är jag pigg iaf och väntar på att Nicco ska ringa så ska jag ner och träffa henne och så ska hon ge mig en liten present hahaha. Får se om Maja kommer också. Nony skrev igår att han ville träffas men han slutade inte förrän 16. Men det ordnar sig nog. Jag ska ju inte vara hos pappa förrän vid 23
"Lisa, nu kommer du i tid så vi hinner fika också"

Det känns fortfarande inte som att vi ska åka. Och nej, väskan är fortfarande inte packad.

Överläggning.

Andreas ringde just för jag hade skickat en bild på en klänning och behövde en opinion om den var för kort för att tas med till Alanya, jag sa även att det finns en risk att jag kanske inte kan böja mig framåt;

"vad spelar det för roll när du ändå bara ska ligga på rygg?"
Fy fan vad otrevligt.

(Jag ska inte ligga en endaste dugg på rygg, jag ska ut och se den turkiska kulturen säger jag!)

That´s what I want.

Jaha, imorgon åker vi. Iallafall till Arlanda, my favourite place. Jag kom ihåg när jag och Nicco var där en hel natt. Det var INTE okej. Men men, den här gången behöver jag bara vänta dryga två timmar på att incheckningen öppnar.

Väskan är inte packad. Eller jag har packat den två gånger och packat upp allt igen. Seems like a mönster. Men det går nog den här gången också. Jag har iaf lagt ner mina flipflops! Haha


When you were young.

Vilken jävla skitmorgon. Jag vaknade 07:42 (!!!) av att något jävla mähä håller på att föra nå jävla oväsen utanför fönstret. Jag ringde till pappa och frågade om det var lagligt att hålla på med kärnvapen såhär tidigt på morgonen. Har legat och vridit mig och varit irriterad ända till nu. Jag försökte kika ut genom fönstret med en arg blick men jag såg inget.
Har lust att ringa kommunen.

Anyhow, nu ska jag kamma mig och åka ner på stan och träffa Maja.


You better start frontin´

Jaha. Jag börjar gilla det här med semester, fy fan vad skönt det är! Just nu äter jag piggelin (ovanligt), lyssnar på musik och ska precis fixa naglarna, och känner absolut INGEN stress. Första gången på 10 år haha!
Om tvp dagar bor jag på ett skabbigt hotell i Alanya, men vem fan bryr sig för då är jag iaf glaaaad! hahaha

Eh, jaha?

Andreas ringer och säger;
"Jag kan inte vara med dig imorgon.."
"Nähä, men det visste jag väl att du skulle säga."
"Ja jag ska jobba över men jag kan komma efter"

Alltså är det bara jag eller är han lite retard?

Jag hatar mitt liv.

Alltså jag blir så förbannat trött på mig själv. Kom hem och skulle kolla på min nya mascara. Jaha, jag har köpt en BLÅ mascara! Är jag helt jävla dum i huvudet eller? Fel att kolla innan man köper, näe jag bara tar och betalar.
Om ni ser en gråtande kärring i alanya med blå mascara så är det bara jag. Fy fan.

La la laaa!

Jag sitter och lyssnar på Tarkan för att bli lite laddad haha låten heter dilli düdük, bara det är ju hysteriskt roligt!

TARKAN!

Då har man gått upp 30 kilo då. Var och fikade med Nony sen vad vi på max! Fast jag åt bara mozzarellasticks. Blev fetto ändå. Jag åker om typ tre dagar, helt sjukt! Jag kommer aldrig vilja åka hem igen. Jag vill vara där det är varmt, och det är det fan inte här. Mina fötter kan lätt tas för isbitar för tillfället. Jag slängde mina tofflor när jag flyttade. Smart tjej.


AAAAAAAAAAAJ

Jag fick en glasbit i foten förut, fan i helvete jag kommer inte ihåg att det gör så jävla ont. Men jag fick ut den på en gång iaf, så nu har jag gått omkring med flipflops här haha. Jag tänker bara ligga under täcket hela dagen tills någon behagar umgås med mig säger jag,

Huvudvärk.nu

Godmorgon förihelvete. Nu tänker jag inte ta någon morgonpromenad pga huvudvärk. Äggvita och sen fortsätta packa upp. Fy fan vad jag hatar att flytta!!!!!!!! Blir en riktig långprommis sen. Anyhow, imorse åkte syrran Hilma och Max till Makedonien, vi kommer hem till Sverige samma dag så jag ska träffa dom på Arlanda så stannar jag därnere ett par dagar. Välbehövligt.
 Näe, diska och frukost var det.




Ditt lilla fanskap.

Sådärja, sprang (gick lite också faktiskt) ett varv i spåret och sen var jag och solade. Sitter och äter biggaråer och dricker ramlösa persimon och grape, mycket trevligt! Det är så himla skönt att inte göra någonting alls. Och dessutom slippa baksmällan imorgon, hur bra som helst!

Jag såg en ekorre i spåret. Han satt på marken och sprang iväg när jag försökte prata med honom!
Fan vad oförskämt.

Gärna i ögat!

Tog en runda i elljusspåret förut, men fan vad kort det var?! Kommer inte ihåg att det var så kort. Ska bara klä på mig sen blir det ett varv till. Men hörlurshelvetet ramlar ju bara ur örat så jag skulle behöva typ en hjälm som håller fast haha. Sen ska jag sola och sen bara ta det luuuuuuuuuuuugnt.

Igår tvingade mig Fredrik att googla micropenis. I´m damaged for life.


Haha fantastiskt!

Läste just en hysteriskt rolig sak på ett forum jag av en slump kom in på!
Låter som kharma eller vad säger du BEJB?!
Din jävla looser.

HAHAHAHAHAHAHA

Jag ligger i sängen och asgarvar för mig själv. Kom att tänka på när Jennifer skulle beställa en strawberry daiquiri och allt gick fel, till sist sa hon att det ska vara som glass, då kom han ut med en jordgubbsdrink med grädde i! HAHAHAHAHAHAHAHAHA "åh herregud det är grädde i"

Här ser ni hur roligt man kan ha fast man inte går på gatufesten!

Drömscenario?

Ligger alldeles nyduschad i en helt nybäddad säng med iskall loka päron och muffins bredvid mig. Det känns helt klart som att livet kunde vara värre just nu. Och nu ska jag se på Melrose place haha!

Igår när jag pratade med K så kom vi av någon anledning in på något som fick mig att säga att jag inte har några fördomar. "Näe, det är nog bara för att du gör så mycket dumt själv". Jaså? Ja, det har hon jävligt rätt i. Fy fan vad jag gör mycket dumt jämt, slutar alltid med att jag får ringa nicco och säga "Det är något helt sjukt som har hänt.." Och inte fan lär jag mig något av mina misstag heller hahahaha

Jaa!

Nu bloggar jag i nya lägan med mitt egna bredband! haha ÄNTLIGEN!! Håller på att tvätta sängkläder för tillfället, har packat upp lite i köket nyss också men jag tycker jag förtjänar lite ledig nu när jag äntligen har semester!!!
Fyyy fan vad skönt! Nu ska jag äta en piggelin!

Bananas.

Vad fan är det med mig och frukt och papper? Jag åt nyss lite servett när jag satt och åt ett äpple. Jag har fortfarande inte glömt klistermärket jag åt som satt på ett päron.

Fy fan vad fyndig jag var med rubriken!

Misslyckat badförsök.

Jag badade aldrig igår för jag tyckte det var för varmt i lägenheten. Försökte däremot vänta på att batteriet till kameran skulle ladda klart men jag somnade, men idag kan jag leka med kameran hela dagen (när jag inte packar upp) Det här är min sista dag innan semestern, gud vad sköönt!! Och på onsdag natt åker jag ner med pappa till Arlanda och på torsdag morgon flyger vi till turken! K ringde igår och övervägde att stanna hemma eftersom hon tyckte att hennes lår dallrade för mycket. Herregud om det bara var låren som dallrade, en annan kommer se ut som en stor brylépudding när jag går där på stranden. Men sånt är livet! Gud vad jag är hungrig.

Woho!

Jag bloggar från nya lägan!! Vad sägs om det? Håller på att bryta ihop så jag måste åka på hemköp och hoppas för fan att dom har en nagelfil! Håller på att tvätta för fullt men jag har lagt uppackningen lite på is. Började hänga in lite kläder och så diskade jag en stekpanna haha, men det räcker fan för idag. Näe, tvättstuga, hemköp sen ska jag lägga mig i mitt NYA badkar!
Jag har inte haft badkar på flera år, fy fan vad jag ska simma.

Just ja, jag ska hämta ut min nya digitalkamera nu också!

Jävla skitfötter.

Fan i helvete vad jag har ont i fötterna!!!!! Måste vara de nya klackisarna jag hade igår, dom var konstigt nog lite förstora men ändå har jag fått en blåsa på en tå och fötterna känns som storlek 40. AJAJAJAJAJ. Så känns det säger jag.

Skjut mig.

Jag är så jävla trött. Jag vill bara hem och sova men idag måste jag definitivt börja packa upp. Känns bara tråkigt att packa upp när det är inte målat och när man dessutom inte har någon förbannad soffjävel.

TYNGDEN PÅ DALSKIDAN ÄLSKLING!

Mardrömstisdag.

Jag tänker aldrig mer flytta. Fy fan vilken jävla mardrömsflytt, det tog aldrig slut på kartonger att bära eller saker att packa ner. Dessutom gick det förbannade jävla soffhelvetet inte in i hissen och fastnade halvvägs upptill första våningen, nu ska pappa leta en skylift ifall vi kanske kan få in den genom vardagsrumsfönstrena på baksidan haha jag blir så jävla trött. Jag vart klar med städningen kvart över elva. Hade världens jävla hvuudvärk och ätit en liten macka på hela dagen. Åkte till nya lägan och duschade och kollade på White Chicks, har sovit sjukt bra i natt även fast jag har vaknat ett par gånger. TUSEN tack till pappa och Andreas som svettades som grisar medans jag mest bar typ en lampa.


So little time.

Sex and the cityfilmen var verkligen svinbra, jag grät redan efter 20 minuter.

Anyhow, jag pratade lite med Jennifer (som blivit sambo, grattis) om att jag tycker att alla har så bråttom med allt och då sa hon att 22 är faktiskt inte speciellt ungt när det kommer till att skaffa barn. Jag känner bara att för mig spelar det väl ingen roll om man skaffar barn när man är 22 eller 30 bara man känner sig mogen för det. Jag kan säga helt ärligt att det finns ingenting i mig som längtar efter att vare sig skaffa barn, köpa hus eller bli sambo. Jag menar inte att jag tycker att de flesta av mina kompisar gör fel val, jag tycker bara att det känns som att jag är den enda som inte har någon lust med det här. Jag kommer bli en ensam gammal tant med fiskar bara för att jag är barnvägrare.
Jag vill bara vara uuuuuuuuuung!

RSS 2.0