Follow me, and let´s go..

Jag har rätt tråkigt faktiskt. Jag antar att jag får slå på Kunskapskanalen och se på Lyckan att få se en puma.


Dagens låt - Alex Gaudino - Destination Calabria

Hey

Well well, haft en rätt omtumlande dag på stan haha. Har iaf kunnat, till en viss del, tänkt på annat. Var först med Nicco och sen ringde Tony precis när jag skulle åka hem, så jag träffade honom och senare Lina också :) Köpte lire grejer på Face och massa onödigt på nedvärderande H&M :p Har nyss kommit hem nu och tagit en dusch och gjort en sviingod omelett! Testade att klicka på lite pesto, yummie! :D


Dagens mest förnedrande kommentar (när jag skulle fylla i en sån där grej för H&M:s klubbkort)

"Du är väl över 16?"


Men näe jag är fjorton och nu går jag hem och hänger mig!!!!




Snart stannar våra liv igen. Nu finns det ingen väg ut längre. Det gör så ont.
Vi älskar dig.


Great

Gick upp halv sju i morse och herregud vad jag är sugen på en powernap nu. Men då lär väl jag vara vaken hela natten i stället. Dessutom kommer Linabejb och sover här efter hon har slutat.

Pappa skjutsade hem mig från jobbet och lämnade samtidigt av mamis gamla cykel som jag tänkte använda! Rätt ovacker men den funkar fram och tillbaka till jobbet så länge! Snart ska jag köra MIN bil!!!

Saknar Johan jättemycket idag, ringde honom klockan två idag men då sov han fortfarande, lilla snosning! Tänkte lägga in en bild på oss från telefonen men det funkar inte. Den måste vara trasig. Jag är ju ett tekniskt geni.


Näe nu fortsätta se vänner och hinka Loka smultron.

Dagens låt: Timbaland feat. one republic - Apologize 


Jag orkar inte se dig så sjuk. Jag vill inte se dig bara ligga där utan att varken kunna prata eller röra dig.
Jag säger som pappa sa igår; "Hjärtat stannar varje gång telefonen ringer"

Så sant. Varje gång jag ser att pappa ringer förväntar jag mig det absolut värsta. Jag vet att det är nära nu.
Det här helvetet har tydligen inget slut..

Snabbis

Tänkte blogga lite snabbt och sen snosa. Främst för att Tony uppenbarligen var less av att Dumma Tony var det första han läste haha..

Jahaja, har klippt mig. Ganska mycket faktiskt. Återkommer om vad jag tycker, har inte bestämt mig.

Garvade åt Agnes idag när hon "hejade anton" hahaha! Han ringde nyss från Majas mobil och ville ha hennes nummer, gud vad happy hon ska bli om han ringer och väcker henne nu :p

Skitsamma, imorrn är jag ledig. MEN ska; städa, handla mat, träna och Johan kommer. Lugn och skön dag.

Godnatt och fridens liljor..

The way I are.

Dumma Tony. Försökte övertala honom igår att följa med ut på ett glas. Men han bestämde sig klockan 23 (!) för att vara hemma. Jag duschade och ringde Thoran, fixade mig på rekordtid och tog taxi hem till Erika och Hanna. Jaha, det var typ två minuter från mig, men jag hann inte tänka för jag var så stressad.

Gick en sväng in på Coppers eller vad det nu heter nu för tiden. Blä. Men jag fick ett körsbärskonto där iaf haha, "du får hur många körsbär du vill, det är bara att komma fram". Beställde en Lond Island ice tea, Erika fick den. Den var absolut inte att leka med, säger som Miranda i Sex and the city "hello I´m drunk" efter första klunken, bläääääääääää!!!!

Jag och Linalainen gick på O´learys istället och dansade till The way I are, lovely! Vart bjuden på inte mindre än 5 efterfester! Det händer ytterst sällan att nån ens orkar yttra orden. Jag var lite sugen på den vid Liquid men Lina åkte hem så jag var duktig tjej och åkte hem. Stannade till på Max och köpte ett GI-mål, men till min förskräckelse var bönsalladen slut! Jag fick en vanlig grönsallad ist och surade i hemlighet. Väldigt dumt val att ta taxi i driven. Tog SVINLÅNG tid. Men taxichauffören var himla trevlig! haha han tyckte att jag skulle fundera på att öppna en nattrestaurang som serverar husmanskost. För han var himla sugen på stekt strömming och potatismos på nätterna! :D

Inte ett dugg bakis är jag. Men jag var inte så full igår heller. Men jag hade superroligt iaf!

Sitter och väntar på min sega karl. Han skulle hem till Linus och "surra" sa han. Det var klockan två. Jag är hungrig och börjar bli irriterad! :p Idag ska jag äta nyttigt fast det är helg är tanken. Men det spricker nog. Ska iaf försöka träna tre ggr nästa vecka! Men jaha hade jag stängningsvecka. Jag hatar mitt jobb.


Gud vad jag babblar. Haha märkte förut när jag stod i köket att jag och pratade mig själv, men kom inte på mig själv förrän jag började prata med flugan som flög omkring. Ganska psycho.



image59


HEJHEJ!

ajaj

usch vad jag har ont i benen och fötterna, tack gode gud för att jag har ledig helg!! annars hade jag nog inte orkat leva.

Hade tänkt träna, har tom bokat in mig, men jag är så jävla trött! Men jag måste måste måste om jag inte ska bli en sån där som dom måste lyfta ur sängen med en truck!

Dessutom var jag nyss och nallade på mina lantchips som jag hade tänkt spara. Good luck att spara nånting onyttigt när jag är i närheten säger jag bara...

Jag måste nog träna när jag tänker efter.. måste iaf gå till OKQ8 och hämta mitt paket på eleven. Alltså, jag ÄLSKAR dom. Hur var mitt liv innan jag hittade den sidan egentligen?! Undra vad jag får för spännande gratisgrejer den här gången hihi :p snabba är dom också. Det kanske är för att jag är världens snällaste och bästa människa. Ett svar jag hade hoppats på att få av Johan häromkvällen när jag frågade honom varför han blev kär i mig. Svaret blev till sist; "för att du var en bitch" (?) Eh, jaha? Det var det värsta jag har hört. Det är inte ett svar som är ok om han vill ha kvar sin käresta! :) Men jag älskar honom ändå! Speciellt när han är nyvaken och inte vill öppna ögonen. Min finaste älskling!!!!

Idag fick jag hem räkningen för mammas gravsten. 13400 kr. Billigt och bra :s. Jaja, den är fin iaf. Mamma ska ha det allra finaste i världen!

Eeeen endaste öppning kvar innan jag får ligga kvar och snooosa i sängen på lördag! Jag tror att jag kanske måste ställa klockan på kvart över fem då också bara för att få stänga av och sova vidare! :D


Näe ett ansträngande försök till att vila innan EGO.

Här är en bild på VÄRLDENS sötaste systerdotter. HILMA! Världens bästa unge!

image57



Dumma

Jag kunde inte köpa min telefon idag för alla hade bara gula! Jag vill (läs ska) ha en svart eller grön annars blir jag mycket upprörd.

Jag ska nog börja tjata mindre. Idag tjatade jag på Johan att vi skulle hinna på teliabutiken i stan och han fick köra foort, men då vi kom fram hade dom stängt för en timme sen. Så tjatade jag också på Tony i natt att han skulle öppna din godispåse. Eller rättare sagt, jag tjatade och sa att om han inte öppnade den så skulle jag sparka honom av cykeln! Jag är en mycket trevlig kamrat. Men jag ska nog sluta tjata.



Duktiga jag var och tränade och solade idag. Heja fläskfia!!!

Nu äter jag dock godis. Smart. Jag har bara en fråga, varför varför varför är det så få orangea godisar i min tutti-fruttipåse?!?!? Dom är ju godast. Jävla skit.


Näe nu ska jag mysa med lilla snos i soffan. Kanske dags att sova snart eftersom jag börjar 6 imorgon.
Love my life.

Yeey

Nu har jag städat! Men dom där jävla blommorna jag köpte på IKEA igår som ska sitta på väggen har ramlat ner tre ggr, nu skiter jag i dom. Piss.

Nu har jag äntligen köpt hyllan till badrummet så nu är det inte lika rörigt där längre. Vore ju himla bra om jag köpte, eller ännu bättre om nån GAV mig, den där gigantiska byrån jag såg igår. Då skulle jag bli himla happy :D


Imorgon är lilla snos kommer så ska ni köpa en ny mobil till mig! wee! jag tror den blir en sony ericsson s500i, himla fiiiin!!!

I veckan ska jag tränatränaträna!!!! Börjar 6 hela veckan så jag har ju nästan hela dagarna efter! Slutar tiiidigt varje dag också!









Nä nu har jag bara en sak kvar att säga, TILL TONY!!!

JOSIES ON A VACATION FAR AWAY!!!! :D

Nya favvolåt!

Jag har hittat en ny favvolåt, en jättegammal haha! The outfield - your love! hihi tony försöker fixa den åt mig nu så jag kan spela den på repeat tills jag tröttnar på den som med alla andra låtar!!!


Imorrn ska jag och papi på Ikea och köpa roliga saker till mig! behöver massa förvaringsgrejor, och en hylla till badrummet innan jag blir galen på alla grejer som står på elementet, handfatet och ÖVERALLT!



Näe, regn regn regnbågsklara diamant!



Hihi

Hittade världens sötaste kofta på MQ idag! jippie! Nu ska jag nätshoppa lite på eleven.se. Men det ska jag inte berätta för lilla snos för då ska han bara skälla på mig att jag har för mkt grejer, hihi!



Like a boy.

Your love, it feels so good
And that's what takes me high
Higher than I've been before
Your love, it keeps me alive
Thought I should let you know
That your touch it means so much
When I'm alone at night
It's you I'm always thinking of




image54



Jag älskar dig så att det gör ont.

Oh happy day.

Jag kan fan inte ens koka gröt, hur sämst är inte jag egentligen...

Åt min geggklumpgröt i morse iaf men sen åt jag och lilla snos kiiiinamat! Mums, har nyss knaprat i mig morotsstavar innan jag traskar ner till Helvetet.

Ska träffa göteborgarn imorrn på stan och käka lunch. Min älskade majabaja ska med också! Myyysigt, me like!




HEJ DÅ LILLA ÄLSKLING VI SES PÅ TISDAG!!!!


supermätt

Mätt mätt, karra smakar bäst efter träning haha.

Duktiga jag var på både afropowerdance och core idag :) skönt att börja igen efter att jag har legat rejält på latsidan under semestern. Kul att den också är slut. Rolig sommar.

Bejb sitter bredvid och kollar på Ali G. SÄMSTSÄMSTSÄMST. Fattar inte vad som är så roligt.


Natthelg i helgen nurå. Jippietjohej!!!!!


Snosi

Idag hade jag en heldag med Fridan och hennes råtta, detta inkluderade;

Hundbajs
Trädklättring
Ronja & Birk som skulle hoppa över helvetesgapet (där Ronja tappade ner både sina nycklar och Birks tändare)
Fridans suuuuupergoda köttfärssås, den godaste som finns!
Picknick med vin, karra, gula plommon, honungsmelon och hallonsoda!

Alldeles nyvaken nu och väntar på lilla snos. Fast först måste jag tydligen lämna ingen våra hyrfilmer! Otrevligt tycker jag. Funderar på om jag ska in på Ica samtidigt och bjuda Johan på nån smarrig lunch. Hmm. Egentligen tycker jag inte att han förtjänar det men han får det ändå för han lät sååååå söt imorse när han ringde och sa "det är så skönt att sova" haha.


Näe, frukost, dusch och promenix till stan.


Bajs.

Ganska irriterande att en viss sida, nämner inga namn (www.forever21.com),  inte fraktar till Sweden. Dom hade himla mycket jag annars kunde ha handlat för mina allra sista matpengar!!!!


Usch, jag har druckit himla mycket äppeljuice ikväll. I love äppeljuice.  (äppel eller äpple? :S)



Näe nu ska jag kolla på So you think you can dance, skratta åt dom som suger, för att sen komma ihåg hur jag såg ut på body lowen för ett tag sen. INTE SOM EN PERSON SOM HADE KOLL PÅ SIN KROPP. Hmpf.


image52


Bild från midsommar. På fritiden kör jag ambulans.


Ajajajajaj

Idag har jag Lisa Häggblom, tro´t det eller ej, lackat bil! Jag var en himla duktig tjej och hjälpte bejb med hans skruttiga nyinköpta bmw :D tyvärr började det regna men jag tyckte iaf jag gjorde en strålande insats!!!


 


Tjockis-Lisa

Alltså, när jag är bakis kan jag äta hur mycket som helst. HUR   MYCKET   SOM   HELST!

Iste
Blodapelsinjuice
Vatten
Pepsi Max
Grekisk sallad
Nudlar
Ostkrokar
Chips
Djungelvrål
Gott & Blandat
2 spirelloglassar




Detta är inte normalt ätbeteende! Äckligt! Men gott :D



Saknar min lilla snos jättemycket idag. Men han är bara och håller på med sin nya gammbil. Men imorrn ska jag snosa på honom jättemycket!!!!! :)


image51

Såhär ser han ut när han ligger och snosar!


HELT JÄVLA SJUKT!!!!!!!!!!

Alltså, jag har haft så jävla skumma drömmar nu i natt!!!

Nr 1: Drömde att pappa ströp en städerska på skämt när vi var i Grekland och så blev han efterlyst överallt. Så skulle jag ta bilen för att leta efter han på gatufesten(?) då skickade polisen med cheeseburgare med svart gegga på?! :s Sen ropade jag på honom överallt på stan men innan jag hittade honom hittade jag Kim (hon finns på riktigt) på Zara där hon var med sin pojkvän och köpte ölkorv som precis såg ut som kvistarna jag har i en vas här hemma på golvet. Sen hittade jag pappa i en trappuppgång där han stod med en resväska och sa att han skulle till el stockholmo och aldrig mer ville träffa mig! Vaknade av att jag grinade så mycket, hahahahahahah!


Nr 2: Nu var jag i Grekland igår med massa från jobbet. Så träffade jag Fredrik och Filippa Reinfeldt, sen helt plötsligt hade jag och Fredrik sex hela tiden! Vi hade en kärleksaffär haha, ååh det var så äckligt! Så var vi och badade och blev jagade av paparazzis eller hur det stavas. Usch.


Herregud, är alldeles skakad nu av nattens händelser haha.


Näe nu blire frukost och lite städa innan föris! Kul väder!



image50

Jag älskar er.

Lilla mamma. Jag saknar dig varje dag. Men jag blir ändå glad när jag tänker på vilken underbar mamma jag har fått växt upp med. VÄRLDENS SNÄLLASTE MAMI!



--


Min "plastmami" var jag och hälsade på idag på sjukhuset. Det är inte roligt att se människor vara sådär sjuka. Mer död än levande. Men idag var hon ganska pigg. HEJA ANNICA! Lilla söta papi som är där två ggr om dagen och alltid köper med sig en top-hatglass åt henne. hihi :)


Ja vi har det inte lätt just nu. Men vad ska man göra? Efter 26 september känns det som att jag klarar allt! Jag är väldigt stolt över mig själv att jag har skrapat mig upp från sorgens allra djupaste botten.

Jag vill göra det mesta av mitt liv och VERKLIGEN leva för min mammas skull.


Min familj är MITT ALLT.

The real thing.

image49

Jag vet att jag är ganska rufsig i håret men vi är faktiskt kära i varandra! :)


IAF

http://smuss.bilddagboken.se

Där hittar ni några av kretabilderna.




CPHELVETE

Försöker få ihop en bilddagbok med kretabilderna. Går ganska jävla bajs faktiskt.


RSS 2.0