Oj oj.

Vilken sinnessjuk mardröm jag har haft. Vi var i alanya och kristoffer vart sur och sprang iväg. Sen helt plötsligt var tamer inne på vårat hotellrum och vi skulle ut och leta efter kristoffer som vi till sist hittade på Murphys!


Nånting säger mig att jag behöver ut och resa omgående. Men snart grekland!
Nu ska jag upp och duscha sen till Frida. Idag flyttar vi ut till medskogs en vecka för att vakta hus, katt och morfar medan kristoffers föräldrar är i TURKIET!!!!! Precis som jag är på en här bilden:
Jag vet jag har bara gamla bilder men man säger ju alltid att det var bättre förr så håll käften och njut

slynor

Myggen borde tamejfan utrotas, numer är mitt ena smalben klätt med två jätteknölar som spänner och gör ont. Jävla terrorister vad fan är det för fel på er?

Fredag

Finally! Nu jobb till 15 sen ska jag hem och städa en sväng innan vi ska springa ett varv runt sjön. Vilket suveränt flås jag hade igår när vi sprang, kände mig nästan som Bolt eller vad han heter. Tyvärr segade Kristoffer ner rätt rejält och skyllde på bröstsmärtor så nu ska jag minsann få honom till en läkare!
Nä nu måste jag leta upp ett par rena och matchande strumpor här någonstans. Chansen är större att jag kommer hitta hitlers lik i min byrå långt innan jag hittar ett par strumpor. Nåväl.

Jobb.

Nu jobb 17-00. Helt ärligt ger det mig ångestkänslor. Men vad fan gör man. Can´t wait for nästa termin!

Herregud.

Pappa har just tre gånger. Första gången var han halvtrevlig och sa hallååå hallååå? typ som att jag inte hördes. Sen la han på och ringde upp igen och halvskrev vad i helvete!!!! Sen la han på och ringde upp en tredje gång och frågade VAD I HELVETE DET VAR SOM HÄNDE?! Ursäkta då att en viss person (kristoffer alexander björk) tvättade min mobil i tvättmaskinen så den funkar halvdant. Han hade varit ute och testat sin nya syn, han gjorde ju en sån där laseroperation igår. Jag blir halvirriterad över att han får gå omkring och se bra medan jag knappt ser vem jag vaknar bredvid...hoho men jag kan oftast urskilja kristoffers jättekrull. Jag tror dessutom han och katten är i maskopi med varandra för förut hann jag skymta hur hon hetstvättade min mobil med snusktungan.
Nu ska jag till Frida och umgås. Hade tänkt sola innan men jag somnade om, hade eg tänkt motionera också men K har lovat en springtur ikväll. Jag känner mig mkt nöjd eftersom Nicco vägrar springa. Tyvärr sa Kristoffer igår att han bara orkar springa ett par meter men jag kunde ju springa i förväg så kunde han försöka komma ikapp. Kul kille.

RSS 2.0