FRIDA!!!!!!

Kommer du ihåg den här?




Nu ska jag polera tänderna och kolla på house under täcket. Förhoppningsvis kommer inte Kristoffer vara så full att han ramlar över mig inatt när han kommer hem. Det är väl egentligen ingen mening ens att försöka somna..

Måndag.

Jag orkar inte bloggar för jag städar. Och tvättar. På en annan tants tvättid, men efter lite bönande från min sida så tog hon den andra tvättstugan. Snälltant!

Förlåt.

Jag har kanske har försummat de viktigaste människorna i mitt liv. Och de är de människor som jag ser som min familj. Dom som jag ANTAR att jag alltid kan komma tillbaka till. Ni förstår kanske att jag älskar dessa brudar lika mycket som min egna familj!













Inte speciellt smickrande men hur mycket jag älskar er kan inte beskrivas med ord. Det är ni som är MINA brudar!! Sen att jag nu träffar tjejer som betyder mycket för mig gör ingen skillnad, jag räknar er till min familj.



Onsdag.

Show me what it's like
To be the last one standing
And teach me wrong from right
And I'll show you what I can be
Say it for me
Say it to me
And I'll leave this life behind me
Say it if it's worth saving me

Herregud.

Jag har inte direkt någon lust att outa våra tidigt begynnande relationsproblem men idag har jag ångest för att jag var elak inatt. Eg är det väl inte direkt ett problem det ligger nog bara i min dåliga attityd och ett alldeles för snällt lamm. Därför ska jag hädanefter vara en exemplarisk flickvän. Och det är ju något nytt för mig..

Men det var då själva fan.

Jag ber om ursäkt att jag inte kan stava till klimakterie. Men jag har andra bra egenskaper! Nu inväntar jag lammet som kommer med sushi. Det kan jag behöva när jag har varit så pedagogisk en hel dag...


Jävla klimakeriekossa.

Jag ska stanna hemma och dö av cancer eftersom jag inte får komma till vårdcentralen, såhär sa häxan som ringde;

"Vi kanske kan kalla dig om 2 månader men vill du verkligen att de ska operera dig då, för då kan du ju faktiskt inte vara ute i solen"

Nähä, men är det bättre att jag dör i hudcancer då jävla idiot...sa jag inte. Men jag hade god lust. Nu ångrar jag att jag bytte vårdcentral för ljusta har iaf en de gulligaste sköterskorna ever. Bortsett från att hon en gång sa att jag antingen hade klamydia eller var gravid när det senare visade sig vara bara en vanlig urinvägsinfektion.

Aaaaahahahahaha



När Nicco visade mig den här första gången höll jag på att dö. Jennifer även kallad den humorlösa skrattade inte en enda gång.

I fredags hände detta;






Nej, det är inte cykelbyxor, det är strumpbyxorna.






För övrigt så råkade jag kräkas igår kväll när jag råkade dra upp något oidentifierbart objekt ur avloppet i duschen. Fyyyyyyyyyyyy fan var vidrigt. Nu ska jag städa och vänta på att vårdcentralen ringer. Lammet informerade nämligen mig imorse om att jag borde kolla ett av mina födelsemärken. Han måste vara med i någon form av organisation som vill få folk att tro att de har cancer för han sa samma sak till Nicco igår. Nåväl.

Finns inga ord.

Jag är så jävla förbannad att jag snart kräks. Vilka jävla idioter det finns. MÄN!!!!!!! Dessutom gjorde det inte saken bättre att är lammet var en jävla surpuppa nyss när jag ringde. Som straff ska jag slå på jazz alternativt opera på högsta volym när jag kommer hem. Hah, då kan han ju försöka vältra sig i sin tequilaångest!

Åhgud.

Jag kanske är lite bakis. Jag skickade just iväg lammet till donken för att köpa grismycket mat till frukost. Jag. drack. fishermansshot. igår. Men än så länge känns det okej. Det är värre med systeryster som lät som en 190-årig tjackpundare när jag ringde henne nyss. Och Jennifer som väste fram "vill ni ha chips barn" eftersom hon har varit barnvakt sen 9 imorse. Men nu ska jag se senaste gossip girl och tråna efter chuuuckieeee!

Misshandlad!!!

Lammet högg mig just med en mascaraborste i pannan så jag blöder.
Jag kanske måste stanna hemma pga chock.

JAAAAA!

Äntligen slipper jag den här jävla råångesten över att jag inte skulle få min semester! Men nu vet jag att allt är klart och nu måste jag bara skaffa mig en ekonomisk rådgivare som kan hjälpa mig med en budget.  Men jag tror det kommer gå bra, i annat fall har vi ju alltid Jennifers kreditkort!



Visst är det ganska fascinerande att jag gör samma min på samtliga bilder?
 Måste fundera ut nya poser ögonblickligen!

I love you.



Var sak har sin bitter smak. Jag har sällan träffat en människa som lägger orden i min mun..





Men kanske får jag träffa min frida imorgon?

Gammal goding!


Bildtime!

Snälljennifer ska bjuda oss på våfflor ikväll samtidigt som vi ska dit och kolla på bebisarna. Här kommer lite bilder som jag precis hittade på kameran;





Vi har färgat hår, som resulterade i en mindre smickrande utväxt för min del;



Open mind;






Och sist och minst LAMBIIIIII







Nu måste jag duscha innan rullgardinsinköpen!

Leeeeeedig.

Men äntligen är jag ledig. Idag måste det göras något åt ljussituationen i mitt sovrum så idag när pappa Häggblom slutar ska vi ut till Birsta och köpa en fettorullgardin. Jag var för övrigt vaken 7 imorse för Jennifer smsade att Barbro hade fått kattungar. Jag fick tvinga mig själv att somna om och nu är jag dödstrött. Jag ligger i sängen och lyssnar på Roxette medans lammet diskar haha. Men jag ska snart pallra mig upp och göra omelett.



Effektiv!

Nu är jag mitt i städningen igen. Jag ska finally slita tag i badrummet och jag kommer förmodligen att kräkas men det är bara bra inför beach 2009. Om jag får min semester vill säga. Annars finns här en turkietresa med Jennifer att hämta. Special price for you!

Och just ja, jag har INGA nummer på min telefon så kan ni vara så jävla vänliga att ringa så vi kan umgås eller bara smsa erat nummer så jag har det.


Ja, jag vet att jag jobbar på Eniro.


Okej då.

"Vet du hur många trasiga balkongdörrar det finns i Sverige i egentligen? Jag skulle gissa på 3 miljoner. Och du bodde i Sundsvall, då bor väl du i en lappkåta så du har väl ändå ingen balkongdörr..."


Gå och dö.

Igår jobbade jag, idag jobbar jag, imorgon jobbar jag. Det är förmodligen därför jag aldrig svarar i telefonen. Jag är så lesssssssssssssssss. Jag blir gladare om jag vinner på bingolotto ikväll!

Attention!!

Jag skojade bara, jag har kvar mitt gamla nummer igen.

men åååh

Bara så att ni vet så gick min telefon sönder igår så jag har mitt andra nummer nu ett tag 070659 bla bla! Okej?

Little babes!


Gårdagen spenderades ute i skogen med dom här milfarna! Vi satt och diskuterade gamla hångel och allt tok vi har gjort när vi var yngre. Jag agerade också tvåbarnsmamma när bruttorna var ute och gjorde annat. Treeeeevligt. Såna här tjejer ska man vara rädd om, såna som alltid finns kvar! Och snygga är dom dessutom.


Bästa!



Hur man vet att man är soulmates;

"Om jag skulle säga att jag hade legat med en hivsmittad neger med asmycket herpesutslag, vad skulle du säga då?"
"Jag med."

JAG ÄLSKAR DIG NICCO!!!!

Can´t remember what I was fighting for.

Jag kan väl inte direkt säga att jag var på ett strålande humör över att befinna mig på jobbet klockan sju imorse men eftersom jag fick gå hem redan kvart i elva så kändes det lite lättare. När jag kom hem satt lilla lammet och matade bebis med pannkakor. Gullunge! Jag fick superstädnojan (hrm) och rensade upp i byrån och städade sovrummet. Nu är jag hos little J och dom håller på att sätta upp lampor i lägenheten. Men nu orkar jag inte sitta här så nu måste jag tjata med mig Jennifer till coop!


Här suger jag av Jennifers kindben! Avancerade sexlekar!



Reeeeeeeeeent!

Mitt kök är sjukt rent nu. Inte så konstigt kanske när jag och lammet städade i två timmar! Jag hann dessutom, rensa upp i hallen och imorgon tas det tag i sovrummet och badrummet. Jag gör mitt bästa för att få honom att rensa avloppen och jag tror att han har gått med på det bara han får låna ett par handskar.

Nu ska jag fortsätta se rosings flopprogram och vänta på min sallad från gonzalos! Klockan 21 börjar housie! Synd att det är säsong 4 och jag har bara sett typ 3 avsnitt från säsong 3 men skit samma. House som house! Jag är alltid lika kär i honom ändå.

Next to me.

Jag ligger under Jennifers täcke och kollar på bilder... vissa mindre roliga än andra;










Jag ser på riktigt ut som hon i the ring. Med hår i munnen. Och nej jag orkar/kan inte vrida bilden.



Nu kommer Jennifer och vi ska se Beck


Måndag.

Nu vill jag sluta så jag kan åka till Jempas nya lägenhet och äta sushi. Jag känner mig smått irriterad över att jag ska behöva sova själv i natt. Jag har blivit bortskämd med sovsällskap senaste veckan och jag tycker det är så jävla astråkigt att sova själv. Men J är nog inte svårövertalad om det ska vara så!

Happyfaaace.

Det spårade ut lite grann igår kanske. Men det var ju roligt till en början haha. Så jag har hört att vid halv tre rundade vi av och jag och lilla lammet for hem och sov. Jag känner mig mer död än levande men det är väl bara att stå ut..

Young boys.

Mitt i all skrik och panik hemma så beställer Jennifer en taxi åt mig och jag har 5 minuter på mig att bestämma vad jag ska ha på mig och packa ihop allt. Jag slängde ner något och två par skor i väskan. Jag vågar inte kolla vad det vart för är det något förjävligt kommer jag bryta ihop. Nu när jag väl har kommit hit så har J inte ens duschat än!!


Jag lägger ju sällan upp smickrande bilder på mig själv så here it goes!

SEXYYYY!


Find my way back home.

Jag känner mig en aning desperat gällande kläder. Jag funderar på att gå i mjukisar och oborstat hår. På tal om hår så dök jag ner i säng igår efter att jag duschat och imorse var jag så trött att jag bara satte upp det innan jag åkte till jobbet. Detta resulterade i att jag fick en hjärtinfarkt light när jag såg mig själv i spegeln. Jag har ju för fan afro!!! Om jag slutar borsta håret behöver jag ju aldrig använda min volumaster. Inte för att jag brukar använda den speciellt mycket ändå. Nu MÅSTE jag noppa ögonbrynen omedelbart. Dom ser ut som två vettskrämda tusenfotningar som har lagt sig och vila ovanför ögonen. Fruktansvärt. Sen ska jag fortsätta gråta över min garderob.



Haaahahahahahaha

Det finns få människor som kan få mig att gråta av skratt. Mongonicco är garanterat en av dom. Hon hade ringt inatt och spelat in ett meddelande på mitt mobilsvar. Jag höll på att kräkas av skratt när jag lyssnade på det på väg till jobbet.

"Ja, jag ville bara säga att * är här. Han har ingen tjej... och kommer förmodligen aldrig få någon heller. Men ring mig imorgon. PUUUUSSEEEEEEEN"

Jag kan inte andas. Det här var det roligaste på länge!

Offentlig ursäkt.

Ursäkta mitt fruktansvärda misstag att skriva pälp när det skulle vara PLÄP.
Bra nu vet ni!

Dead and gone.

Jag spendera lite pengar ute i Birsta igår med flickvännen innan jag åkte och sov hos lilla lammet. Nu kom jag precis hem och måste akuttvätta och städa upp den här röran. Det kommer sluta med att jag tvättar en maskin och inte städar ett dugg. Jag ska tvinga sanna eller jennifer imorgon när de kommer över. Någon nytta måste dom väl kunna göra?! Nu måste jag leta upp mina jeansleggins och tvätta dom i 700 grader så att de kanske kanske blir liiite mindre.


Förresten lärde jag mig ett nytt ord idag, PÄLP! Jag hade fan aldrig hört det förut men det var roligt! Det ska jag börja använda så ofta som det bara går.



Borde vara tröttare.

Sammanlagt har jag inte ens sovit tre timmar inatt. Vid 04-tiden kände jag att jag kanske borde göra en kraftansträngning att försöka sova eftersom klockan skulle ringa tio i fem. Men det var så jävla mycket oväsen i mitt öra så det gick åt helvete haha. Men jag är faktiskt inte ett dugg trött. Förmodligen så är jag väl som ett vandrande lik på eftermiddagen..

Idag ska jag iaf införskaffa mig en rullgardin till sovrummet så jag slipper vakna med solen i ögonen hela jävla tiden. Ska också möta upp Jennifer för en snabb shoppingrunda och sen ska jag socialisera mig i skogen. Imorgon tänker jag inte jobba ett endaste dugg!


Matkoma.

Jag är så mätt att jag inte kan koncentrera mig. Nu måste jag duscha av mig dagens motgångar och gå och lägga mig haha. Det har onekligen varit en svettig dag på jobbet..




Tjaaaaat!

Jag är en aktiv bloggare! I fredags var jag och sanna stekpanna på open mind, och i lördags var jag med hot mamas Frida och Emlan på Aveny. Jag var så sjukt trött i lördags natt att jag tror att jag somnade samtidigt som jag pratade haha.

Igår hämtade jag Jennifer ute i Bergeforsen och sedan plockade vi upp Thoran och åt suuuuushi. Jennifer åt för övrigt en sked med wasabi innan hon hade insett vad det var för något. Man kan fan aldrig vända ryggen åt den ungen! Sen var jag iväg på ett hemligt uppdrag. Det har varit en jävligt märklig natt. Jag har vaknat flera gånger och inte vetat om jag har sovit eller inte. Kan bero på att någon har travat omkring som en törstig häst också.

Idag ska jag umgås med Fridus och INTE STÄDA. Jag tänker aldrig städa min lägenhet. Fan vad skönt nu känner jag ingensomhelst press över att bo på en soptipp!


RSS 2.0