skoja bara

Sedär ja. Ena sekunder avskyr man och i nästa älskar man. Nu älskar jag igen. Nu lägger jag mig med min lilla snos i soffan. Tack hej.

Fuckface

Jag är så jävla trött på att vara den enda som bryr sig. Jag orkar inte det här och så får du se hur jävla roligt det är den här gången. You won´t last a day. Livet är för kort för att ägna sig åt negativa saker/människor.



Think I'll leave it all behind, save this bleeding heart of mine.

iiih

Fy fan vad jag har ont i magen! Alltså det är helt jävla otroligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är jag fin och fräsch i håret igen, skallfläckar never again haha :D

Eftersom min lilla snos väntar här på mig ikväll när jag kommer hem från jobbet i natt så ska han få klappa mig på magen hela natten! då känns det bättre. För nåt kill lär man knappast få :)

Nej, jag är inte gravid. Tvärtom. haha

Orättvisa och professionell (stavning?) Slå upp det.


Home at last!

Nu ska jag slänga mig ner i sängen och snosa så jag orkar upp i morgon bitti! Tony ringde precis efter han släppt av mig och sa att han såg en grävling!!! Ska det vara på det här sättet vill man inte gå ensam ute på nätterna! Grävlingar är aggressiva och jag är inte snabb!

Till alla er som varit otrevliga och skällt på mig idag, DRA ÅT HELVETE! Jag hatar er för ni är fula om helt jävla dumma i huvudet! Såna männniskor som er borde faktiskt inte få finnas! In på charmskola med er eller gör omvärlden en tjänst genom att aldrig mer visa er ute! Ni äcklar mig.


sådärja

Nu har jag både tränat, duschat och ätit! Var så hungrig att jag åt upp min matlåda som jag skulle ha med mig på jobbet haha, fullkornscoucous med kyckling och sweet-chilisås, jag la i lite majs också :p Var tvungen att äta en apelsin också, fattar inte varför jag inte äter mer apelsin, svingott!

Näe, bloggläsning sen jobb.


arla morgonstund

haha, jag jobbade natt natten som var men nu är jag uppe och vaken! Drömde att jag var tillsammans med Lindsay Lohan (? usch ful) och att Frida var tvungen att belåna sin pappas hus för att hon skulle kunna köpa grejer och knark på avbetalning? Inte konstigt att man vaknar helt svettig. Dessutom hade jag legat på ena armen så den var helt jävla bortdomnad. Jag fick alltså ta den andra armen och lyfta den ena åt sidan. Fan var armar är tunga.

Well, nu väntar skidåkarfrukost (gröt), sen bär det iväg till Ego för att träna!

Vi bokade våran Turkietresa igår, wee! Fattar inte varför alla gnäller så jävla mycket. Är det konstigt att jag och pappa åker själv efter det här jävla helvetesåret? Vi är inte precis ett hemligt kärlekspar. Irriterande.

Nu har jag lyssnat på Rise up tre gånger. HEJ DÅ

lovely

Jag blir så glad när jag hör rise up med Yves Larock! Vilken humörhöjare!


My dream is to fly
Over the rainbow so high


trevlig helg

Mycket trevlig helg måste jag säga! Var på aveny med Frida, Emelie, Simon, Magnus och Micke i lördags, synd att Johan inte ville följa med men han ville hellre sitta hemma hos mig och sitta på blocket, haha! Jag hade bestämt mig för att inte blanda massa alkohol så jag höll mig till vin hela kvällen. Fan vad äckligt russinvinet var haha :D

När jag kom hem låg Johan och snosade på soffan framför tv4 komedi :) världens sötaste! Söndagen var tråkig för honom för jag sov mest på soffan hela dagen, var så jävla trött! "du är tråkig idag bejb" hihi

Vi beställde pizza lite senare iaf och jag insåg att jag aldrig kommer kunna banta eller äta nyttigt på riktigt! Jag är helt enkelt inte Maria Persson :)

Nu har Johan farit till jobbet och jag ska äta frukost och städa en skvätt. Sen kommer pappa och vi ska boka våran reda till Turkiet, fan vad skönt!!!!

Dags för intagande av frukost.

aaaaaaaah

Mysmorgon med bejb! Åh vad mysigt! Nu har vi precis ätit frukost men jag vart på dåligt humör för Johan ville kolla på något pissprogram på discovery.


Näe, en dusch kanske skulle sitta fint.


I LOVE LEDIG HEEEELG!


Det här skulle egentligen vara en inlägg till min älskade pappa! Låg och funderade i morse på hur otroligt SNÄLL han är! Skjutsar hit och dit och hjälper mig med allt! Han ringde igår och sa att eftersom att Johan hade sålt sin bil kunde han komma och lämna den så vi fick ha den hela helgen för han kunde bara vara hemma! Världens snällaste papi!!

image24image78

image79

JAG ÄLSKAR DIG!

iiiiiiiiiiiiih

ÄNTLIGEN! Det är allt jag har att säga.

we´re taking over

Allvarligt, vilken pissnatt! Låg först och tänkte; sju timmar tills jag ska upp.. sen sex sen fem och sen fyra.. sen precis när jag höll på att somna skickade mongomichaela ett sms haha :p

Nu sitter jag och vill helst sova men nu är Johan på väg hit med Bite linemat, han äter pizza och jag sallad utan fet dressing!!!

Igår var jag en duktig kis och var på både bodystep och core precis som i torsdags! Skulle ju bli afropowerdance idag men pga FRIDA så blev det inget. Men känn dig inte skyldig :D

varseguuuuuuuuuuuuuuuuud

Men kan snorhan komma så jag får äta och sen lägga mig för natten. Annars dör jag.
Eller som jag sagt hela dagen, då väljer jag att avsluta mitt liv. TONY vi ba göre!

I´m gonna rock

Är det det här som kallas adrenalin tro? Har förmodligen ALDRIG NÅGONSIN varit på så förbannat jävla dåligt humör som jag är nu.


Skit samma. Jag har nyss ätit fullkornscoucous och grillad kyckling, åt en kiwi till efterrätt, smaskigt! Nu ska här bantas! Näe men jag ska iaf sluta äta så jävla onyttigt och förhoppningsvis gå ner lite. Ska ner och träna sen också. Duktig tjej idag.


Nu ska jag bjuda på mig själv. Skratta för fan inte för då dödar jag er.

hahaha


image64

image65

ps. Jag är osminkad och hungrig. Inte läge för att knäppa kort. Men byxorna sitter snyggt hahaha! ds.
image66


image67


image69


image70


image72


image73


image74


Klicka för att stänga bilden


image75



image76



Nu ska jag städa!

herregud

Eftersom jennifer inte har blivit nämnd i min blogg än så tyckte hon att det var viktigare att jag bloggade om henne än fortsatte med min körkortsteori. Man märker ju att hon vet vad som är viktigt här i livet hahaha :D

JENNIFER PERSSON ÄR VÄRLDENS SNÄLLASTE TJEJ MED EN HUDN SOM BITS OCH EN MYSIG LÄGENHET!
 I LOVE HER!


image63

Här är en bild från midsommar. Jag och min jennifer!

Our love is allt that I need.

Nu kommer ett sånt där fjantigt inlägg. Men jag lyssnade nyss på Heaven med bryan adams, det är bland dom fiiiinaste låtarna jag vet! Jag kommer osökt att tänka på min lilla älskade snos. Han betyder allt för mig.

bejb&jag


Och han älskar mig fast jag är ett kinesmongo på bilden.

Meen.

Jag menade såklart inte att Agnes borde känna sig pressad och inte jag!!!! Jag är fetare än henne. Jag orkar bara inte bry mig. SÅDESÅ :)

Gud vad nöjd jag är över mig själv just nu. Nu har jag storstädat vardagsrummet, hallen och papperssorterat! Imorgon blir det hyllan på toaletten som ska sorteras och det lilla skåpet mittemot köket. Gud vad gott det luktar hääär!! Moppen och skurtrasan ligger i klorin nu iaf och nu kan jag slappna aaaaaaaaaaav.

Nu ska jag kika på vänner och äta lurre.




wooowoooow

Jajjamen, jag åt både godis och maxmat efter jag hade tränat igår. DUKTIG TJEJ!!! Till skillnad från AGNES LUND så känner inte jag mig pressad av size zero-hysterin! hahaha :D Nej, agnes det gick inte speciellt bra på body stepen igår. Det hela resulterade i ett snuskigt sår på handleden. haha :)


Jag som skulle sova uut idag. Men jag somnade ju för fan strax efter elva och vaknade nu, pigg som en lärka!

Nu ska jag iaf städa, sen får jag väl se om surpuppan nr 1 skulle med på yoga eller ej hihi

Just ja, eftersom en viss person har lovat att han skulle läsa min blogg lovade jag att lägga ut en bild på honom, självcentrerad som han är! :D

image43



fridens liljor

iiiihihihih

Jag har STORSTÄDAT köket. Min yttepyttekök. Rensat ur skafferiet och torkat ur under diskhon och allting! Nu luktar det gott gott gott! Jag och pappa ska åka och panta när han har slutat jobbat. Jag kommer bli miljonär på min pant!

Var på IKEA igår med bejbnicco och köpte massa onödigt krafs! Däremot kom jag på vad som ska förgylla mitt liv! En skohylla! Hur kan jag ha levt utan en skohylla så länge? Jag har ju jättemycket skor! En sån ska jag köpa minsann!


Gud vad jag tycker illa om dig din lilla utsugare. Usch för människor som dig.


Nu är jag trött och hungrig. Jag ska äta fiskgratäng.


Men gud

Jävla huvudvärk. Ipren is my hero.

Nu är min käre far på väg för vi ska köra lite biiil. Så kanske jag kan få mitt körkort lagom till Nony går i pension. :p


Om det är någon som läst Michaelas blogg vill jag bara påpeka att jag redan från första början sa att det sk "haschet" på jobbet luktade onekligen likadant som min morfars piptobak. I rest my case.

yes

Saker jag gillar väldigt mycket just nu

- min säng. Framförallt täcket. Jag vill aldrig komma fram.
- Pantertanter :p
- min "marc jacobs" t-shirt. Mycket bekväm.
- alla former av rengöringssprayer, jag älskar sånt! Det bästa jag vet!
- min nya gladespray, den heter refreshing spa och luktar SVINGOTT! måste spraya 50 ggr om dagen!
- Brämhults lemonad
- remixen jag nyss hittade på the way I are. Mycket trevlig.
- Mina nya ljuslyktor
- Käck, som uppenbarligen heter kick nuförtiden. Skamligt.
- Att jag är svinbra på att stava. Hewlett packard :D



Saker jag gillar lite MINDRE just nu

- folk som FISER publikt. Speciellt om det luktar avfallskvarn! Jag får panik! Typ som han igår på jobbet. Jag ville lägga mig ner och dö. Inte fan blev det bättre av att Jennifer började garva som en galning!
- Mitt hår
- kiwiglass
- Min pappas reaktion när jag ringde och berättade att jag hade sånt jävla tryck över bröstet igår. Han svarade "jaja, vi hörs i morgon, jag är på surströmmingsfest."  ? Tack
- Landskap och sånt
- Mitt kontoutdrag
- att jag är så jävla dålig på att komma iväg och träna. Men nu jävlar.
- Min slarvighet
- Min slösighet med pengar. Jag är så jävla sämst.

Nu ska jag bli en ordentlig människa. Sådetså! Jag ska börja med en vila på soffan. LATER




 


hövva

Jag är redan uppe! Ganska sick eftersom jag somnade strax efter 6 i morse. Men jag är inte ens trött :)

Gud vad jag garvade igår på jobbet, men nu kommer jag inte ihåg ett enda ord som sas! Men det var himla roligt iaf..

AGNES: JAG JOBBAR NATT I HELGEN OCH NÄSTA HELG MEEEED! :D lucky me

Men jag orkar inte, hejdååååååååååå

RSS 2.0