En ängel flög förbi.

Jag som skulle fortsätta skriva om saker jag var rädd för. Men livet kom emellan. Min kusin gick bort i helgen och jag lider med familjen något så fruktansvärt. Att förlora en familjemedlem är som att förlora en del av sig själv!
 
 

Hero

Jag och P brukar ibland prata om saker vi var rädda för när vi var små. När jag först började tänka på vad jag var rädd för tänkte jag att jag måste varit larvig som liten unge. Sen när jag kollade/lyssnade på det jag var rädd för då så får jag fortfarande kalla kårar längs ryggraden. Detta får bli ett terapiinlägg där jag får möta mina demoner från barndomen!
 
1. Mördarsniglar (bild från www.mordarsnigel.com)
 
 
Vi hade fullt av mördarsniglar på tomten efter att det hade regnat och jag var så fruktansvärt hysterisk. En gång skulle jag och Emelie gå och titta på något längs ner i en slänt men jag kunde inte följa med hela vägen för det låg en snigel tvärs över stigen och jag vågade inte gå över den haha. Tycker fortfarande att de är äckliga men idag vågar jag iaf befinna mig i närheten av dom!
 
2. Björn Afzelius - Morristown och Pippi på de sju haven - Kalle Teodor
 
Nu fanns inte den första på youtube med honom men ni får väl lyssna på spotify och jag är säker på att ni kommer hålla med mig! När de knäpper med fingrarna i början vill jag bara krypa in under täcket och aldrig mer komma fram. Samma sak gäller Kalle Theodor-låten som är med i Pippi på de sju haven. Jag älskade Pippi när jag var liten men när hon var på båten och sjöng denna låt så var inte tårarna långt borta. Herregud han blir vaggad i sjögräset som är hans grav och när det är storm ropar han HEJ HÅ från havets botten fast han är DÖD. Klart man blir skraj. 
 
3. Trolltider. Bergatrollet gångar sig att sova.
 
Min älskade syster köpte trolltider på VHS till mig och jag tyckte det var hur bra som helst. FÖRUTOM när de ska sjunga för bergatrollet så han somnar. Då gråter man. Särskilt när Mara sjunger. 
 
Från 16:25 och framåt. 
 
4. Ika i rutan 
 
Tror inga ord behövs för det här vidriga introt. När hon hade sjörövarhatten på sig var jag nära ett nervsammanbrott haha 
 
 
Nu ringde pappa och tjatade att jag skulle komma med grädde så fortsättning följer!

Friday

God dag!  
 
Igår gjorde jag ett par timmar på morgon på min ind. VFU sen åkte jag hem och väckte världens tröttaste pojkvän! Jag är så dålig på att vänta så jag gav min alla hjärtansdagpresent till Pontus redan på onsdagen. Jag hade framkallat lite svartvita kort och köpt en sån stor ram där det får plats flera fotografier. Det vart jättefint om jag får säga det själv höhö. 
 
Käkade kycklingfilé och hemmagjorda potatisklyftor igår. Sen rörde jag ihop en sallad med tomat, rödlök och fetaost, snacka om magisk blandning. Som vanligt gjorde vi en sås på creme fraiche och precis som vanligt missbrukar jag vitlök i mängder. Skulle åka med pappa och handla imorse och så fort jag klev in i bilen sa han att jag stank vitlök! Herregud, hade väl varit värre om jag stank svett eller liknande. Vitlök är faktiskt bra för hjärtat!
 
Nu ska jag dricka kaffe och våra mitt hår. P är borta och roar sig med sina dataspel och jag ska träffa Semlan om någon timme. I helgen blir det pluggggggggg hela helgen lång!
 
Och hörrni, kom ihåg att det inte är snällt att tala illa om människor ni inte känner. Tänk på det nästa gången ni bestämmer er för att lägga tid på skitsnack. 

Little talks.

Jag har problematiskt tandkött på ett ställe. Igår gjorde det så ont att jag var tvungen att gå och sova för att inte lägga mig ner och skrika rakt ut av smärta. Men idag är det lite bättre! Ska för säkerhetsskull ta en värktablett innan jag åker på VFU:n nu. Sådär, då vet ni vad som händer i min mun.
 
Imorgon är det alla hjärtans dag!!! Hoppas PJ blir glad för jag har har varit oerhört frustrerad när jag har försökt fått ihop en av presenterna. Tror jag måste köpa ett sånt stort jättepussel för att öva mitt tålamod. Nä, nu måste jag polera gaddarna innan jag ska ut och sopa av lyxåket.
 
 

Perfect vision.

Hej och hå och nu är hälften av intevjuerna (eller interjuv som jag skulle sagt) avklarade! Jag fattar inte hur jag kan ha så svåra problem med svenska språket!!! Vissa grejer har som hängt med sen jag var mindre och jag vill inte gärna inse att jag har fel. Exempel på detta: Romn (hahaha driver folk till vansinne!), solamrium, interjuv och dodderant. Jag behöver gå någon form av svenskakurs som lär ut hur man uttalar svenska ord. 
 
Jag och PJ har börjat med geocaching! Nu när jag inte har ngn fritid och han jobbar heldagar oftast har vi åkt ut på natten. Som om jag inte skulle behöva de timmarna till sömn. Men men, det är roligt och man får mycket frisk luft! Sen får man se sin älskade i fantastiska positioner när han letar caches så det är bara ett plus i kanten. HA HA HA kom just och tänka på en natt för ett tag sen när vi släpade med oss Mauro ut. Då ville Pontus att Marcus skulle lyfta honom för att han behöva komma upp en bit. PJ 2 meter lång klev upp på stackars Marcus hand och mössor flög och pannluggar hängde i vägen. För mig som åskådare var detta iaf hilarious. Kanske kan rita en bild om ni har svårt att skapa inre bilder med hjälp av fantastin. 
 
Nu smäller jag igen skolböckerna och ikväll ska vi se klart sista avsnitten av säsong 4 av sons! Jag har fastnat så mycket för serien att jag känner pure hate mot clay haha. Jag sitter som på nålar. 
 
 
Adios!
 
 

Sleepo

Men åh. Jag har sovit jättemycket idag. Fattar inte ens vad som hände! Nåväl, en dusch, 5 liter kaffe och nu är jag på plugghugget igen. Vet inte om jag hamnade i sockerkoma efter att vi åt så fruktansvärt mkt onyttigt igår. Men vi åt ju iaf lax till middag så man kanske fick i sig något bra höhö. Alltså fetaost och pesto på laxfilér som man kastar in i ugnen blir ju marvelous! Vi kollade lite på Sons igår också, Pontus försöker komma ikapp mig eftersom jag var i mitten på säsong 4 när han började kolla. Men med tanke på mitt stora hjärta och vänliga själ såg jag om serien med honom så snart kan vi börja se avsnitt jag inte sett ännu. 
 
I veckan ska jag försöka klämma in lägenhetsröjning mellan ind. vfu och examensskrivande och intervjuer. Det kommer nämligen en ny boende nästa helg! Hurra! Äntligen är vi samlade i en något större lägenhet.
 
Nu gäller det att bita ihop och fokusera på studierna så är jag färdig lärare om bara ett par månader. Då är det ju tveksamt om livet kan bli bättre!
 
 
 
Favvoplugglåt! (mästerihopskrivarn) 
 

I will wait for you.

Om jag kunde få lite extra timmar per dygn vore det bra. Jag blir handlingsförlamad när jag har mycket att göra. Men men! Håller på med ind. VFU och examensarbetet. Ska till kamelen senare och slipa på denna diamant, höhö. 
 
Jag och missarna är i Haga just nu. Som sann kattmamma tar jag med mig dom dit jag åker! Men nu måste jag svepa kaffet och ta med mig Pontus för att handla mat. 
 
Och du älskade Pontus. Tack för att du gör mig till världens lyckligaste tjej! GUMMANBUMMAN!!
 

RSS 2.0