Botten.



Efter att ha legat i Thessas säng i ca 7 timmar igår tvingade hon in mig i duschen för att hon ville ut. Det började trevlgit men sen kände jag bara att det här var inte riktigt vad jag orkade med så jag for hem och sov. Vaknade till och från hela morgonen och sista drömmen jag hade fick mig att vakna så jävla ledsen att jag kände att det här är fan inte okej. Så nu har jag varit och hämtat bilen men jag orkar inte åka till pappa idag. Jag borde inte ligga hemma och fundera mer på det här men det känns som att idag är jag kanske inte det bästa sällskapet. Jag behöver bara någon som kan klappa lite på mig och säga att allting kommer att bli bra igen. Som jag sa till Thessa nyss: "Det som känns bra är ju att nu är man verkligen nere på botten så nu kan det bara gå uppåt."

Do it for me.

Nu måste jag fan ta mig i kragen och hämta bilen, åka till pappa sen ska jag låsa in mig i lägenheten, dra ner persiennerna och aldrig mer gå ut igen.
Saknar Thessa gör jag också.

Lördag.

I´ve had you so many times but somehow I want more.





Ung i sinnet.



Jag: Jaha, vad ska du göra ikväll då?
Pappa: Jag tänkte nog kanske åka ner på stadshuset.
Jag: Det är 40+ där ikväll.
Pappa: Ja, så frågan är ju om jag överhuvudtaget kommer in. Jag ser ju ut som 37.

Han fyllde 58 i onsdags.


Ojdå.

Herregodegud hur ska detta sluta?

PUH!

TUSEN TACK Nicco för att du har räddat min kväll!
Jag kan ju tillägga att det var inte TVÄTTSVAMPSMETODEN jag syftade på!

Fredag!

Igår blev jag bjuden på bio av flickvännen Thessa. Vi såg Patrik 1,5 och jag grät för ovanlighetens skull. När jag vaknade imorse var jag på mycket bra humör men det försvann ju rätt snabbt haha. Men jaja, 6 ½ timme kvar att jobba sen blir det raka vägen till T, in i duschen och sedan spritintag. Trevligt!

Smarto.

"Ja, okej men keep me updating!"

Nicco briljerar med sin engelska grammatik...

Torsdag del 2.

Det kan ju vara ganska trevligt att jobba på torsdagar. Ikväll efter pappabesök ska jag sola och sen träffa Thessa på stan. Men nu ska jag ägna min dyrbara tid åt att svara på mail, dricka te och fortsätta kampen mot bakåtsträvarna.




Torsdag.

Igår somnade jag innan 20:00. Gud vad skönt, jag ska börja gå och lägga mig så tidigt varje dag för att försöka utrota min ständiga trötthet. Näe, upp med mig och iväg till jobbet. Ikväll ska jag hem till pappa och äta smörgåstårta och imorgon är det finally fredag!


Ååååååhhh



Jag hatar mina naglar för tillfället. Jag kollar på den här bilden och GRÅTER!!

Nej, det gör jag inte, men nästan. Jag ska släpa mig in i duschen sen är det sängen som gäller för jag behöver sömn! Det finns andra saker jag behöver också men det verkar inte riktigt gå fram hos vissa. Det verkar faktiskt inte gå fram för fem öre skulle jag nog vilja påstå. Krissituation.

Bravo Lisa.

Nu har jag äntligen köpt handtag och gardiner! Jag är lite skeptisk till om gardinerna kommer funka men det märker vi väl. Pappa och jag började nästan att bråka på gardincenter eftersom han menade på att jag hade GULDtapeter i mitt vardagsrum. Han måste vara totalt färgblind för det finns inte någonting guldigt överhuvudtaget i mina tapeter.

Nåja, handtagen är också inköpta och dom gick fan på 600 spänn. För att kunna öppna några skåp??!!! Dessutom gick handtagen på påsen sönder så allt for i backen. "Ojdå" sa pappa och gick därifrån. Jag var tvungen att skrika att han inte var någon gentleman bara för att få lite uppmärksamhet.

Näe, nu ska jag betala räkningar och sen träffa Idooo!

Chain.

Vad begåvat att glömma bort sin egen pappas födelsedag. Jag ringde imorse och hade helt och hållet glömt bort det. Sen när jag pratade med syster så frågade hon om jag hade grattat pappa. Jag fick akutringa honom igen och be om ursäkt. Jag tänkte köpa en present ute i Birsta. Blir nog inte så svårt eftersom att han har sagt att han bara vill ha doftoljor haha.

Men jaja då går jag hem om 1 timme och 45 minuter och då blir det pappaträff, sen middagsdejt med Ida. Frågan är bara om jag inte har dött av hunger då för det enda jag fått i mig idag är en risifrutti och den intogs 05:25 imorse.
Men den här ofrivilliga matvägran kanske är bra för mina valkar.


Trött för ovanlighetens skull.

Jag kanske inte behöver skriva att jag är trött eftersom att jag alltid är det. Men tänk då på att jag har redan jobbat i två timmar. bara 6 ½ timme kvar sen blir det Birsta med pappa för att köpa handtag i till skåpen i köket, gardiner och diverse. Jag tyckte att det var dags för handtag och gardiner nu, jag har ju bara bott där i fem månader. Snabb!


Alå vissla?

Idag när jag var mentor åt en stackare ringde det en som sökte vad vi tyckte lät som "allå vissel". Den stackars människan försökte få oss att förstå vad han menade. Till slut hittade vi vad han sökte. El och diesel. Mitt hjärnsläpp slutade inte där. När jag skulle ringa 3:s kundtjänst hemma hos Frida och Simon förut så var jag så inne i tv:n så när de svarar klämmer jag ur mig "Jamen hej det var från texttelefoni." Ett tydligt exempel på att jag jobbar för mycket!

Jag måste ju bara säga att Lucas är den sötaste pojkbebisen jag någonsin sett, och Meja tar förstapriset på tjejsidan. Vilken liten gullunge med pussmun!

Skakis.

Jag är alldeles skärrad över mina drömmar inatt. Jag drömde att jag födde en unge med bara ett öga mitt i pannan. Och jag glömde ungen precis överallt, så jag matade den aldrig eller någonting. Behöver jag säga att jag var i upplösningstillstånd när jag vaknade?

Oälskad!

Jonas säger:
ge mig en 75a så e ju tom du liggbar

Lisa säger:

Jaha, tack det var vänligt sagt.

Jag känner mig oerhört uppskattad idag.


Det är så jag säger det.

You must understand that the touch of your hand makes my pulse react
That it`s only the thrill of boy meeting girl
Opposites attract. It`s physical, only logical
You must try to ignore
That it means more than that



Måndag.

Herregud vad trött jag är. Jag höll dessutom på att krocka på tjädervägen för det var så jävla halt. Bättre start på morgonen kunde man ju inte få!

Aha.

Nu är jag precis hemkommen och det visade sig bli en betydligt trevligare söndag än jag trodde. Jag måste förmodligen sova nu eftersom jag börjar 7:30 imorgon. Fantastiskt.

Fynd!

Kolla vad man kan hitta om man städar; ett oöppnat paket tuggummi från turken!


Bluffsöndag.

När man inte trodde att söndagen kunde bli värre...

Hans Andreas säger:

http://www.youtube.com/watch?v=-Epev4Ty1Sg

Lisa säger:

kansje

Lisa säger:

med k

Lisa säger:

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Lisa säger:

tycker du att hon är lik mig?

Hans Andreas säger:

ja

Hans Andreas säger:

trodde det var du först

Lisa säger:

Om jag inte svarar nu är det för att jag hänger upp snaran..


Blä.

Jag har aldrig haft så fula naglar som jag har nu om man inte räknar den tiden då jag bet på dom. Jag inser att jag nu har bloggat tre gånger om mina naglar men den här nagelsituationen är ohållbar. Okej, solarium nu på en gång.
 Det är ju tamejfan ingen som vill umgås med mig idag!

Jävla naglar.

Nu känner jag mig som en kille. För att kompensera detta ska jag åka och sola.

Fan.

Man kan säga att jag blev ganska upprörd när jag vaknade när jag insåg att en till nagel hade gått av. Nu tänker jag akutfila ner alla naglar för nu ser det helt mongis ut. Jag visste att det här skull hända! Det var för att jag råkade göra illa Lucas ben igår, jävla karma. Jag ogillar korta naglar.


Nolby.

Jag och N är ute i Nolby och myser med Em och familj. Vi har pratat gamla resor, skrattat och nosat på bebis. Jag är verkligen inte ett dugg sugen på att gå ut, gud vad skönt! Tyvärr är det ångestsöndag imorgon, värsta dagen som finns. Bläääääääääääääääääääääääääääääääääääää.








One call away.

Nu sitter jag hemma hos min flickvän och väntar på hennes kusiner som ska komma. Sen ska vi ut till Emelie och Lucas och mysa. Frågan är vad man ska hitta på ikväll. Jag borde städa men det vet nog både jag och alla som känner mig att det inte kommer att hända.


Humörhöjare.

Pappa ringde precis och erbjöd mig wienerbröd. Det var ju en trevlig gest på vad som verkar bli den pissigaste fredagen på länge. Jag tror jag ska ägna kvällen åt att googla kurser i hur man blir mer positiv.


As.

Kul att tiden går så snabbt. Kul att jag har så mycket planer för helgen.

Bobo!

Jaha, nu har jag pratat med Nicco ca 10 ggr idag. Jag var tvungen att ringa och informera om att hon sov med munnen vidöppen imorse. Vi är lite deppiga idag men man kan ju alltid hoppas att det löser sig i helgen *hoppas* HAHAHAHAHAHA

Vi diskuterade igår hur mycket vi stör oss på *ler* *skratt* osv. Vi kom fram till att det är inte okej och att vi blir generade av såna där fasoner. Vi kom också fram till att vi skulle börja prata om våra karriärer istället för att varje gång vi pratat med varandra skrika "jag blir tooookig" och liknande. Nu ska jag jobba.

Fredag!

Men finally! Jag sov hos N inatt och vaknade av mig själv 07:00 imorse. Sen somnade jag om och drömde massa sjuka drömmar om hedbergska och gamla ragg men nog om det. Nu ska jag på mötet sen slutar jag 18. Gud vad skönt att inte ha något överhuvudtaget inplanerat i helgen. Men det slutar väl med att jag sitter hemma och är förbannad och uttråkad. Hoppas telefonen går varm i helgen.

Men piss.

Kul att unisex-tshirten jag budar på är L på en kille! Den kommer alltså att vara ett tält. Hoppas någon budar över så jag kan sikta in mig på samma i en mindre storlek. Nu slutar jag om lite mer än en timme och då är det stora frågan! Ska jag åka och sola eller inte? Det är iaf askallt ute så det vore egentligen välbehövligt. Jag har väldigt stora problem just nu känner jag.

Och imorgon är det fredag, äntligen!


Torsdag.

Idag jobbar jag 11:30-20. Trots det är jag faktiskt på ganska bra humör.




I can´t reach.

Ja, det finns ju betydligt bättre sätt att ta sig ur misären. Nu sängen och SALLY!!!


I´m not pop.

Hur man tar sig ur en deppsvacka;

* Ha en pappa som köper med sig ett 10-pack lakrisal när han åker på kryssning
* NÄTSHOPPA. Jag har precis lagt pengar på två Marc Jacobstshirtar. Jag känner mig mkt nöjd!

...

Jag är på fruktansvärt dåligt humör. Jag orkar inte ens fundera på varför men det är väl samma gamla visa som vanligt. Nu tänker jag städa så jag får rensa huvudet lite grann.

Och GRATTIS GRATTIS GRATTIS Fridan min som fick sin lilla tjej idag!!!!







You know that I could use somebody
Someone like you

Onsdag.

Två dagar kvar till helg och det känns fruktansvärt skönt. Jag har varit hos pappa idag och tvättat och ätit middag fär ovanlighetens skull. Sen plockade jag upp mitt lilla mongo och nu sitter vi här framför top model. Jag känner mig stressad för jag vill hitta på något ikväääääll. Det kommer förmodligen sluta med att jag ligger i sängen 20:00. Men sömn är ju bra. Men tråkigt. Tråkigt tråkigt tråkigt.

För övrigt kollade jag igenom massa bilder på gammdatorn hemma hos pappa. Vad jag hade knäpp med webcamen kan inte beskrivas som något annat är FRUKTANSVÄRT. Vad i hela fridens dagar sysslade jag med på den tiden? Hur kan man vara så mycket fjortis när man är 16?









Kluven personlighet.

Nu vart jag på jättebra humör. Ser tom fram emot att tvätta idag!

För trött.

Man borde få vara hemma om man är för trött för att ta sig till jobbet. Nyss körde jag på fel sida av vägen för jag är helt FÖBLINDAD AV TRÖTTHET!!!!
 Förstår ni det?


Jahaja.

Nu har vi precis kommit hem från två bleka. T diskar och jag sitter här och ska samla krafter och släpa mig in i duschen. Imorgon börjar jag 6 så någon sovmorgon är det inte tal om. Å andra sidan går jag hem 12 så nu ska jag sluta gnälla. Jag måste ta ta i mitt hem och till att börja med tvätta tvätta tvätta imorgon. Sen tänker jag göra något utav min kväll eftersom jag inte börjar förrän halv tolv på torsdag. Jag ska göra något kreativt!

Just ja, jag ska hämta ut en ny telefon! Äntligen får jag en telefon man inte behöver veva igång. Dusch ja.



Gah.

Det känns lite lättare nu efter att T ringde och frågade om vi skulle käka middag ihop och kolla på senaste gossip girl. Det kommer bli en mycket bra avslutning på vad som från start har varit en riktig jävla skitdag. Det måste hända något snart innan jag blir VANSINNIG. Jag är så uttråkad att jag saknar ord. Och det är inte bara ord jag saknar men det tar jag nog hellre med T senare.


Från wikipedia;

Frustration är en psykologisk term som avser den besvikelse som någon känner när vägen till ett eftersträvat mål hindras.

Pisstisdag.

Men fy fan vad osugen jag är på allt just nu. Jag vill ligga under täcket och sura hela dagen. En typisk dag när man inte vill vakna upp helt ensam. Det här kommer bli en lång dag.


hahahaha

Är det bara jag som är trött eller är det här roligt?

NicolaStewart säger:

ta på mig stilletklackarna och låtsas skrapa bilrutan eller nåt

Lisa säger:

haha ja i underkläder

NicolaStewart säger:

aa och pälsen

NicolaStewart säger:

hur stavar man alltihop?

NicolaStewart säger:

sådär eller?

Lisa säger:

stilettklackar

NicolaStewart säger:

nä "alltihop"

NicolaStewart säger:

?

Lisa säger:

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH

Lisa säger:

alltihop ja

NicolaStewart säger:

jaha haha

Lisa säger:

fan vad smart jag är.

NicolaStewart säger:

haha aa jag menar de

Jag tyckte iaf att det var roligt. Men jag är oerhört trött.







Men såhär glad och akrobatisk kan jag vara även fast jag är trött!

men blä

Jag är för trött för att blogga och definitivt för trött för att leta upp sladden till kameran. Jag har nyss kommit hem från diverse besök och nu blir det störtdykning ner i sängen. Ser verkligen fram emot att jobba imorgon...
inte så mycket.

Måndag.

Nu är jag hemma igen och bilder kommer ikväll! Be afraid!

Orolig pappa.

"Lisa, jag tycker verkligen inte att det är roligt att du ska köra till Stockholm i den här halkan. Du tror ju dessutom att du kan köra bil."

Tack för förtroendet.

Retard.

Aha! Genom bloggar får man reda på ALLT ALLT ALLT. Jag borde jobba som snokare. Nog för att jag vet att det alltid varit synd om dina flickvänner men ändå.


It's not the right time to be sober
Now the idiots have taken over
Spreading like a social cancer, is there an answer?

Torsdag.

Jag kan inte säga att jag strålade av lycka imorse när alarmet ringde. Men dagen gick snabbt iaf och sen var jag hos pappa och snyltade mat och försökte få honom att förstå sig på datorn. Det är en underdrift att säga att det gick åt helvete. Jag fick skriva ner i ett block hur han skulle göra för att ens slå på den, t ex tryck på knappen på själva datorn, tryck på knappen på skärmen. Sen ville han väldigt gärna gå in på Sveriges Radios hemsida för att kolla hur de som pratade i p4 på morgon såg ut. När bilden kom fram sa han "Är det sådär dom ser ut dom jävla idioterna. Och hon skrattar tamejfan var trettionde sekund. Tycker hon att man ska göra det i radio?". Jag är inte säker på var all den ilskan kom ifrån men den gick över när jag visade honom min blogg. Nu är jag hemma och har packat lite och tänkte snart lägga mig och se film. Det gäller att vara utvilad imorgon när jag ska först jobba och sen köra till Stockholm. Kameran åker definitivt med i helgen. Som sagt, det ska bli ytterst intressant att se hur detta slutar!


?

Jag fick just ett jävligt märkligt sms. Att livet inte är lätt utan mer som en gurka? Jag blev så trött i hjärnan att jag funderade på att slänga ut telefonen genom fönstret. Okej, fokusera på sömn.

Trouble.



Jag är tröööööööööööött. Jag har fortfarande varken druckit te eller duschat.
Men nu jävlar!

Fan också.

Jahaja, jag hann både käka middag och umgås lite med pappa innan jag åkte och träffade Ida. Nu har jag nyss kommit hem från solariet där jag tror jag låg nån minut för länge för jag känner mig lite stel haha. Tv:n står på i bakgrunden och det var nyss två otäcka tanter som åmade sig till Tarkan så jag bytte helt sonika kanal. Jag orkar inte med mer turk just nu. Nu ska jag duscha, dricka te och sen sova. Imorgon ringer alarmet 05:00. Lyxliv!

Lite lättare.

Livet känns lite lättare nu eftersom jag går hem om mindre än en timme och för att jag fick sluta 12:30 på fredag. Dessutom vaknade jag imorse och var på jättebra humör. Det har nog inte hänt på länge. Det gick tyvärr över lite grann när jag var tvungen att ställa mig och skrapa bilrutorna innan jobbet. Men sen vart jag glad igen när pappa ringde och sa att han skulle bjuda på middag idag. Med andra ord har det varit en väldigt ojämn dag om man ser till humöret.
Men snart är det helg och DET ska bli väldigt intressant.

Halvtid.


Otrevlig msnkonversation.

Lisa säger:

vill du höra en bra låt?

Hans Andreas säger:

nej

Hans Andreas säger:

jag ska gå och duscha

Lisa säger:

svin

Lisa säger:

förrädare

Hans Andreas säger:

håll käften

Lisa säger:

du är en pinsam ursäkt för en människa

Hans Andreas säger:

prata inte med mig då

Lisa säger:

Du behöver inte vara såhär bara för att du är kär i mig!

Hans Andreas säger:

jo

Hans Andreas säger:

blir ju svartsjuk när du ska träffa massa utlännignar

Lisa säger:

Näe, som jag sa till Nicco idag, white meat only!


Krasslig.

Nu sitter jag här med färg i håret och mår piss. Huvudet dunkar, är alldeles täppt och ont i halsen. Jag känner mig allt annat än pigg, jag har tagit en ipren och ska göra mitt bästa för att pallra iväg mig till jobbet imorgon. Som det känns nu vill jag lägga mig under täcket och inte komma fram förrän jag mår bra.

Förmodligen så inträffade århundradets pinsammaste händelse idag. Jag och Nicco skulle åka in på en pizzeria för att undersöka ett utseende så att säga. Synd bara att jag avr så fokuserad på att kolla in i pizzerian att jag körde rakt in i ett träd/buske. Jag skrek, nicco skrek samtidigt som hon försökte hålla in en spya hahaha. Jag tror inte det var någon därinne som missade våran buskincident. Eftersom den planen misslyckades helt och hållet parkerade jag lite längre bort och tvingade dit N för att fråga efter vägen till klippgatan. Mission completed!

Your sex is on fire.

Inatt har jag och Thessa sovit nästan 12 timmar.Jag känner mig lite grötig i huvudet men det var helt klart välbehövligt. Vi har nyss kikat på senasta Gossip Girl och nu sitter jag här och lyssnar på coldplay medan T duschar. Mitt hår är i stort behov av rengöring och sen blir det stan.





Snart avliden.

Det slog mig just vad jag har ätit idag. Nämligen INGENTING, jag har bara druckit vatten på jobbet. Inte konstigt att jag håller på att avlida av hunger. Pappa har åkt och hjälpt någon granne att flytta en soffa eller vad det nu var.
Jag hörde dåligt pga näringsbrist.

In my place.

Jag trodde på riktigt att det var ett skämt när klockan ringde 05:15 imorse. Jag satt i sängen säkert 10 minuter och funderade på om jag skulle lägga mig ner igen och sjukanmäla mig pga trötta nerver. Men vuxen som jag är klev jag upp och for och jobbade. Helvetes jävla regn + sibirenkyla imorse. Jag förbannade mitt liv en liten stund innan jag tog mig samman.

Nu har jag diskat, städa upp och har en tvätt i maskinen. Jag är mycket nöjd. Tack  vare Coldplay, den perfekta diskningsmusiken! Nu ska jag ner i tvättstugan och sen invänta samtal från pappa som ofrivilligt ska bjuda mig på middag. Jag är ledig imorgon så ikväll vägrar jag sitta hemma. Jag väntar på att se om Thessa tänker dissa mig eller inte. Jag hoppas inte, jag behöver lite uppdateringar.


Söndag.

Det känns mycket lättare att det är måndag imorgon när man har haft en mysig söndag. Nu blir det sängen och serier.



Bada?

Idag har jag fått sms av två olika karlar när dom ligger i badet. Frågan är varför? Hittills har jag kommit fram till detta;

*De vill att jag ska komma så de kan dränka mig. Jag litar inte på det manliga släktet.
*De tycker att jag luktar illa
*De kommer på att jag ser ut som huvudinnehavaren i Rädda Willy




aaahahahahha

Jag dog nyss när jag såg en bild på en människa som förmodligen är den mest patetiska som vandrar omkring på denna jord. Helt allvarligt talat så är jag inte säker på om jag ska skratta eller gråta. Fast nu skrattade jag. Högt.
Du är en skam för det manliga släktet.

Rörd.

Nu blev jag fruktansvärt rörd. Det var just en person SOM JAG INTE KÄNNER som sa "Ha det så bra och tack så mycket för att du finns".
Jag känner för att gråta en skvätt.

Dåligt humör.

Jag är på fruktansvärt dåligt humör idag. Enbart för att jag hittar inte ett par over-kneestrumpor som jag VET att jag sett någonstans på nätet. Nu har jag kollat alla möjliga sidor och snart är jag gråtfärdig. Dom var perfekta med en liiiiten rosett på haha. Dessutom har jag haft sickodrömmar hela natten om att jag var tillsammans med Chuck, Nate OCH min gamla chef Duncan. Man kan säga att jag hade ett harem, ganska så otrevligt.


Kvällsdramatik.

Jag insåg när jag pratade med Nicco i mobilen att jag inte hade något batteri och att jag förmodligen hade glömt min laddare hos Thessa. Panik utbröt och jag kastade mig in i bilen och åkte till pappa för att leta efter en. Bensinlampan lyste frenetiskt och jag dog av stress. Yrade omkring i pappas hus och hittade INGENTING. Funderade på att lägga mig ner och sluta andas eftersom om jag inte har någon telefon har jag heller inget larm tills imorgon bitti. Sen när jag kom hem ligger ju laddaren i väskan. Jag blev fruktansvärt trött på mig själv. Nu är bara den stora frågan om jag tar mig till Jet imorgon bitti innan jobbet. Med min tur... förmodligen inte.

Kväller.

10 minuter till frihet. Jag vill komma hem till en nystädad lägenhet och en snygg karl. Synd att mitt hem ser ut som ett bomnedslag och det bor endast gifta eller narkomaner i min trappuppgång. Ta tag i saken. Seriously.

Original.

Jag är leeeess. Nu vill jag åka hem och sura istället. Jobbhelg är inte speciellt underhållande måste jag säga. Tråkigt tråkigt tråkigt!!!

Fredag.

Det absolut bästa med vissa människor är att man vet att man kan berätta allt för dom, och att dom varken dömer eller ifrågasätter. Tack!

asdfghäölkjhgffgh

Fy fan vad jag är förkyld. Jag känner ingen smak överhuvudtaget och jag nyser hela tiden. Min panna gör ont och nu ska jag blunda och tänka på annat.


HEJ GUMAN

Åhgud.

Bakis bakis bakis. Vi säger inget mer om gårdagen. Varför får jag alltid ångest?

Åhgud.

Bakis bakis bakis. Vi säger inget mer om gårdagen. Varför får jag alltid ångest?

Aha!

Ville bara uppmärksamma er på vad jag hittade på wikipedia när jag sökte på äktenskapsbrott;

Islam

Inom islam stadgar Koranen (24:2,3) offentligt piskstraff för såväl kvinnor som för män som begår äktenskapsbrott.


För i helvete!!!

Jag hatar när man går in på en blogg och så har de gjort så att det spelas musik. Högt som fan och från ingenstans. Jag fick nyss en hjärtinfarkt och nu kommer jag aldrig kunna sova. Lilla jävla blogghelvete.

?

Läste just en inlägg i Kenzas blogg att hon vill åka tillbaka till sin "baby" och tycker att det är allmänt jobbigt.  Då har någon kommenterat ungefär "seriöst hur mycket kostar det, jag skickar pengar för jag blir tårögd när ni inte är nära". VA?!?!?!?! Ingen har någonsin erbjudit att skicka pengar till mig när jag har saknat Alanya. Fast sen kanske det är ett par stycken mer som läser hennes blogg haha. Å andra sidan kanske det är bra, äktenskapsbrott är ju inget positivt.

Tisdag.

Jag håller på att göra mat! Det blir veggiebiffar med couscous och ASMYCKET vitlök. Måste till varje pris undvika förkylning eftersom snart är det den 15 november och då måste jag visa mig från min absolut bästa sida haha. Jag funderar på att köra den här raggningsrepliken;

"Har du ett plåster? Jag gjorde illa mina knän när jag föll för dig" Pia höll inte riktigt med men hon är ändå en femtekollonare! Neeeej älskade syster du är mitt allt! Min förebild, drottning och chef.




Hmm, undra hur smart det där med vitlöken är eftersom vi ska ut imorgon.

Irriterande.

Igår när jag låg och kollade på GG hade jag fått hem två avsnitt med svensk text. Ja, det var ju bra ända tills att jag insåg att människan inte kunde stava för fem öre, verkligen blev värkligen osv. Fruktansvärt. Eller frucktansvert som den personen kanske skulle ha skrivit.

Jag fick helt sonika fokusera på min blivande make Chuck. Speciellt snygg är han när han kisar med ögonen sådär så att han ser ut som en lite mongis, I like!

God natt.

Mitt alarm är ställt på 05:20 imorgon bitti. Jag önskar verkligen att det vore ett skämt men icke. Iofs får jag gå hem 14:45 så jag ska väl inte gnälla alltför mycket. Tyvärr ska jag även ta min sista twinrixspruta imorgon också. Otrevligt för att jag hatar nålar och för att det kostar pengar. Tröttsamt.

Nu blir det sängen och Gossip Girl.


Måndag.

Mina endagslinser känns inte speciellt bra. Men vad fan ska man göra när man har något konstigt på insidan av ögonlocken som kommit pga slarv. Nåväl. Nu har jag iaf solat solarium och håller precis på att laga mat, kommer förmodligen svälta ihjäl innan det blir färdigt. Äta bör man!

Igår träffade jag min älskade älskade N hem!!!!! Det vart ett mycket känslosamt möte på tågstationen dit Thessa också följde med. Mycket kramar och lite tårar som tre stycken 5-åringar. Eller bara tre stycken som tycker om varandra MYCKET MYCKET!!!

Jag ser verkligen fram emot onsdag!


ÄLSKLING!!!

Nicco; skynda dig att svara!!! klart som fan jag kommer!!!

Söndagsplaner.

Jag ska först och främst jobba till 20:30, alldeles fantastiskt. Sen ska jag handla och SOLA SOLARIUM. Jag har försökt komma iväg och sola i cirka 3 veckor men jag är för efterbliven för att ta tag i saker. Men nu jävlar! Jag ska låtsas att jag är i turken!

Nicco ditt lilla retard nu kommer du hem omedelbart!

Jaha.

Fy fan vilken misärhelg. Jag tröstar mig med lite Gossip Girl.
Feel free to call me Dan Humphrey.

RSS 2.0