Avskedsbrev.

Hej dooo nu åker jag.

image205


image206


image207


image208

image209


Note; jag kommer inte ringa någon och säga hej då. Det går nämligen inte när man har 69 öre kvar på sitt förbannade KONTANTkort. Jaja, om inte annat så hörs vi om en vecka.
Fridens liljor.

Ajaj.

Emelie; jag åker med Jennifer Söderström.

Alltså förlåt att jag inte ringer någon, jag har så mycket att göra men jag kutar bara omkring i lägenheten som en yr jävla höna och får ingenting gjort. Jag lever, jag har bara lite hjärnsläpp för tillfället. Vi åker imorgon och jag har 79 kr på kontot. Det räcker inte till utgången Maja ska släpa med mig på ikväll. Ska bli mycket intressant att se.

image204

Imorgon kommer jag tillbakaaa!




I´m on fire.

Jag har tagit ur allt jag packat ner. Jag har lagt i 4 handdukar och 6 par skor. Vad är det för fel på mig?

Nu kan jag!

Det är min axel som luktar gott. Om man liksom drar upp axeln och sen kommer nerifrån med huvudet så når jag. Så jävla smidig!

Bonde!

Ikväll börjar bonde igen! Äntligen!

Alltså det är något på mig som luktar svingott men jag vet inte vad det är! Jag känner lukten när jag vrider mig skitsnabbt, jag tror fan att det är min axel men jag är ju helt jävla stelopererad i nacken så jag nååååååår inte!


Say what?

Kolla vad jag hittade!!

image203

Fråga. Varför gick jag ut i vit kavaj? Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vad hemskt!! Men jag såg smal ut!

Duktig pappa.

Eftersom jag för någon dag sedan var hysterisk för att pappa hade av sin telefon så ringde han idag och sa "Lisa, nu ska jag på möte. Jag kommer STÄNGA AV telefonen. Jag är på fresks och ringer sen" Mycket bra!

Min blivande man.

Det kan ju inte finnas nån snyggare karl är Johnny Knoxville?!
Skriv på skilsmässopapprena så korsar jag atlanten!

image202





(bild från people.com)


Yes!

Var inte avundsjuka.

http://www.bluestarhotel.com/


Svacka.

Det går både upp och ner. Tack gode gud att vi drar från skiten på lördag.

Have you ever dated a John Tucker?

Fråga: är det normalt att gå och lägga sig för natten 18:16 när man inte är spädbarn? Jag är så trött att jag inte ens orkar andas. Risken finns att om jag lägger mig nu att jag vaknar 22:00 pigg som en lärka.
Jag håller mig nog vaken lite till.

image199

Jag igår. Men Topphälsa och världens största godisskål hemma hos Ida.

image200

Jag med mitt kärleksbarn.

image201

Jag tillägnar den här bilden till Frida. Hon älskar såna här posebilder. Speciellt mongisens.

Du älskar mig.

Tvättade och torkade lite golv imorse sen var jag ute i Birsta och åt frukost/lunch med Ida. Toppen att båda är singlar och ska bo mittemot varann. Det kommer bli snorbra! Ida, du förtjänar en mycket bättre kille! Precis som någon har sagt så kan du aldrig få det sämre! Fan vad jag gör utropstecken.

Nu är jag hos Fridas mami och har snott åt mig lite av Fridas kinamat. Nu mår jag lite illa.


KLAPPA TAKTEN ALLA BAGARBARN, BULLFEST BULLFEST HELA DAN!


Bra dag.

Kommentaren från den unga kille som jag hade i mitt sista samtal gjorde min dag lite lättare

"åh, hon lät ju så rar"

JAG ÄLSKAR NORRLÄNDSKA!

Manic sunday.

45 minuter kvar sen är jag ledig en dag. Men sen har jag bara utbildning 4 dagar och det ska bli hur roligt som helst! Har nyss fått ca 500 hjärtinfarkter för att min käre far inte har svarat i telefonen. Ringde som en galning och till sist svarade han "men herregud jag har varit ute".
Jag behöver typ en babymonitor så jag har fullständig kontroll.

Note to self;
GLÖM FÖR FAN INTE ATT RINGA FRIDA INNAN DU ÅKER FRÅN JOBBET ANNARS HAR DU INGET NUMMER.


Hujedamig.

Var en sväng hos Jennifer och Thomas igår, sen for jag och andra Jennifer hem. Jag kollade på John Tucker och garvade så jag dog. Jag älskar den filmen! Men jag älskar 40 year old virgin mer!
Jag blir så kär i Andy varje gång jag ser den haha

Nu åker vi om sex dagar och jag känner mig stressad över att jag inte har börjat packa än! Spelar ju ingen roll om jag börjar packa 3 år innan så kommer jag ju ändå glömma hälften.

Man får lägga in mycket gamla bilder när man aldrig knäpper några nya. Detta ska åtgärdas i Turkiet.

image145


Just ja, min älskade syster förlovade sig igår!!!! GRATTIS!!

Helt fucked up så att säga.

Ringde just till Nicco och spydde galla över en person som står allra längst ner på min lista just nu. För att sammanfatta. Han är helt fucked up. Det blir vårat nya motto det. Alla karlar verkar ju helt fucked up.

Hrm.

Jag orkar inte ens kommentera vad jag fick reda på igår. Jag hoppas verkligen att du skäms.

Nog om det. En vecka tills vi åker!!!!

Så jävla tankspridd.

Jag måste fan söka hjälp. Följande hände när jag nyss skulle åka till Ica;

Jag tar på mig skorna och går ner för trapporna. Har inga bilnycklar.
Går upp till lägenheten och går ner för trapporna. Har inga lägenhetsnycklar.
Går upp till lägenheten. Har lämnat dörren ÖPPEN! Jamen fattar ni?

Du har lämnat mig på det mest vidriga sätt.

Rubriken får tala för sig själv. De flesta vet redan hur jag känner. Men men, en dag i taget så snart kanske jag inser att jag förtjänar bättre än såhär. Såklart jag gör!

Jävla skithelvete vad svårt det ska vara att få en ny telefon då. Förlustanmälningar git och IMEInummer dit. Fattar ni hur svårt det är för en sån ickeorganiserad människa som mig? Jag har fått ca 3 hjärnblödningar idag.

Nu ska jag på Ica och köpa något som gör mig ännu fetare.


image197

JAG VILL HA EN NY MOBIIIIIIIIIIIIIIIL!

Kul jävla jul.

Jag har slarvat bort min mobil. Ska försöka fixa ett tillfälligt nummer tills jag får en ny telefon.
Jag blir så jävla less.

Brännskadad!

Nu kanske jag måste börja tvätta snart. Jag skyller på mina brännskador från solariet igår, fan vad ont jag har i pannan haha. Har inte bränt mig i solariet på svinlänge. Nu solar jag nog inte mer innan Turkland. Jag har lite ångest att jag ska komma hem och vara kritvit. Som när vi var i Bulgarien, när syrran hämtade mig på flygplatsen var det första hon frågade "har du knarkat eller?". Nej, men jag har druckit ca 900 liter sprit och knappt ätit något på en vecka. Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua. Så går det när man är 17 år.

Calle och Alex, skärp er!!!

Vad är det för fel på mig?! Nu har jag drömt om bröderna Schulman igen. Att jag träffade dom utanför stadshuset när jag skulle på bröllop och alex började slicka mig i ansiktet som en hund. Sen skulle jag filma dom med min mobiltelefon för då var vi i min pappas hall och ingen skulle tro att dom varit där om jag inte filmade dom.


Jag är ledig idag och nu måste jag börja tvätta och städa lite.


Frida; vi åker 24/5 direkt från Sundsvall och är borta en vecka. VI bor på Blue Star.
Vilka åker du med och vart bor du?

image196

Såhär ser Jennifer ut hahaha

4 minutes.

Åh gud vad jag är trött. Jag är dessutom fortf kvar hos Jennifer. Snacka om att solningen tog min sista ork. OM jag inte håller på att bli sjuk, jennifer kommer säkert smitta mig med sitt jävla snorande!

image178

Trött, svar ja.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar som Jennifer gör sen ska vi ner och sola. Mycket bra.

Ett finare ord.

"Ska du med på Afterwork imorgon?"
"Vadå afterwork?"
"Men det var bara ett finare ord för att få dricka öl på en vardag"


Sicko.

Var det någon som såg outsiders igår? Snack om sick! Hålla på med smiskfilmer. Jag och klippan vred oss i soffan av pinsamhet. Ungefär som sanningens ögonblick. Hur kan dom ställa upp i ett sånt program? Jag skulle iofs kunna göra det om jag inte gjort så mycket dumt i mitt liv hehe. Dessutom ljuger jag rätt friskt säger Frida.
Men jag tror hon ljuger!


I don´t like waiting.

Men jag solade inte igååår. Jag kommer förbli blek som en ipren. Nicco sa att jag såg brun ut igår men jag misstänker att det var en lögn! Något som inte är en lögn är att jag är sjukt trött och verkligen skulle behöva sova ett par månader i sträck. Men imorgon är jag ledig och då jävlar alltså.

image143

Jag är 3 år på den här bilden!

Men gud.

Den här dagen har verkligen gått supersnabbt. Nu går jag hem om drygt en halvtimme och då ska jag och Nicco sola så jag hinner få lite färg innan Turkland. Och massa fräknar!!

Jävla fetto.

Idag har jag ätit smörgåstårta! Mycket välbehövligt. Fattar ni att jag ligger på stranden om två veckor och dricker öl?! Hur bra som helst.

Uppvilade nerver.

I fredags tog jag lillbilen och for ner till Stockholm för att hälsa på syrran & CO. Kul att köra när man sovit max 1 timme. Redan i Gnarp var jag grinfärdig. Försökte halsa en Redbull men jag började bara må illa. Men det gick bra sen, kom fram efter två felkörningar. Men nu har man ju sett Sollentuna också. Även att jag körde fel på hemvägen också! Kom till Danderyd ist för Sundsvall. Snacka om att missa en jätteavfart.

Imorgon kommer förhoppningsvis bilder om systeryster kommer ihåg att skicka dom!image144

Nu ska jag och klippan Nicco se Sex and the city

Det här med eskort.

Alltså man borde starta ett företag som hyr ut folk som kan sova med en när man känner sig ensam. Jag ska starta och ta mycket betalt. Igår kostade det bara två pantflaskor så jag kom jäkligt lindrigt undan!

Jävla looser.

Jaha då var man försenad en kvart till jobbet då. Somnade typ 03:45 men jag har ändå garvat hela natten så det är lugnt. Man kanske skulle kunna säga att jag arbetar snabbt, eller hur Nicco? haha



Så jävla fegt.

Ingen bra dag.

Det är ingen bra dag idag. Det gör nog jävligt ont trots allt.

With every heartbeat.

Nu har jag och klippan Nicco spekulerat i tre dagar. Det enda jag har skrikit är "men jag fattar iiiiiinte". Och jag fattar verkligen inte, hur kan man vara kär fyra dagar innan och sen vill man helst plötsligt bara vända ryggen mot en. Jag kan inte tvinga dig till något men nog fan förtjänar jag en förklaring till hur fan man kan göra såhär.

Jag orkar inte ens vara ledsen längre när jag känner så jävla mycket hat.

Hos Nicco.

Åkte till jobbet imorse hyfsat tärd efter 2 timmars sömn. Jobbade en halvtimme bara sen höll jag på att fixa med några pärmar resten av dagen. Världens bästa coach har jag förmdligen som var en superpeppare idag.JAG FATTAR INTE VAD DET HAR TAGIT ÅT DIG?! Det här är så jävla olikt dig.

Den här dieten vill jag helst inte prova igen. Middagen igår bestod mest av morötter och idag har jag ätit en macka. 

Here it goes.

Och till dig eftersom att jag vet att du läser; Mina kompisar vet precis hur det har varit mellan oss. Det vill säga att jag har betett mig jävligt otrevligt mot dig ibland också. Men jag är inte överhuvudtaget i närheten av dig.

Jaha.

Jag tog bort det förra inlägget för det kanske var lite väl magstarkt. Men som en person just sa;
Det var ju bara sant.



BS.

Jag är faktiskt inte speciellt bakis idag. Lite huvudvärk hade jag imorse men den försvann som en vind som Lasse Stefanz skulle ha sagt. Nu ska jag ta mitt pick och pack och åka hem och leka med Nony.

image96

varför svarar du inte lilla snoooos?

Tvätt.

Nu har jag tvättat två maskiner och känner att det är dags för frukost.


LL!

Gud vad skönt med LL! Jag har nyss vaknat från en dröm att jag var i Turkiet med Tony. Men jag kunde fan inte njuta av semestern för jag hade inte tagit min andra twinrix plus att det var en fågel inne i rummet. Stört. Pappagrappa ringde och väckte mig med ett skratt som han alltid gör när jag ligger och sover haha. Vi ska på Fresks och kika på kakel och sånt till MITT NYA HEM hehe. Jag är så jävla orolig att vi inte ska få upp klumpen till soffa i den nya lägan. När jag flyttade in här fick vi lyfta av dörren och pressa in den på högkant, och då var det knappt alltså. Grattis Andreas och Tony som jag ska tvinga att hjälpa mig :)

Nu ska jag lyssna på lite crosses så blir morgonen fulländad.

Just ja, jag skulle färga håret igår. Här har jag färg;
Handen
Armen
Pannan
Nacken
Här har jag inte färg;
Sporadisk blonda fläckar i hårbotten.
Inte konstigt att man blir jävligt trött ibland.

Analys.

Okej vi fattar. Du har träffat en karl Grattis, det måste kännas fiiiint.

Jamen dåså.

Det gick ju bra att jobba kväll också. Nu ska jag hälsa på Nony på donky sen är det hem och sova. 9:30 ska jag vara här igen. Men ledig heeeelg. Lovely. Jag ska städa och dricka vin.

RSS 2.0