Freeeeee.

Jag och lammet åt tacos till frukost. Mycket bra. Nu ska jag wash up och åka till Jennifer och bebis och umgås. Jag spelar NSync (och sjöng till och med till It´s tearin´ up my heart) för lammet men han verkar vara mer intresserad av sjunde himlen.


Söndag.

Sista dagen på semestern men det känns inte alldeles för jobbigt. Jag har haft världens bästa vecka trots en del regn. Nu ska jag packa ihop massa smutstvätt, ta en dusch och sen träffa ett par snygga bruttor. Sen går jag omkring och väntar på from G to gents som kommer ikväll. Ni kan stryka Teddy från min favvolista. Hallickar är inte min cup of tea.

How you changed my world you'll never know
I'm different now, you helped me grow

You came into my life, sent from above
When I lost all hope, you showed me love
I'm checkin' for you boy, you're right on time

Nothing means more to me than what we share
No one in this whole world can ever compare
Last night, the way you moved is still on my mind
Angel of Mine


Semester!

Vi är hemkomna till lilla lägenheten igen. Helgen var trevlig med stockholmsvisit och firande av lilla storasyster. Sen for vi till göteborg och hade supermysiga dagar tillsammans med Henrik och Karin. Mindre trevligt är väl att min SÅ KALLADE pojkvän tvingade mig att åka Balder på Liseberg. Fatta att på kortet förrädarna knäppte såg jag ut som lillkillen i cuppycakevideon blandat med den där tavlan skriet. Det krävs oerhört mycket kärlek och kill på ryggen innan jag förlåter honom för detta.

Idag höll jag nästan på att gråta av lycka när Kristoffer hittade Efes på bolaget. Det smakar kanske inte sådär jättebra just nu men det är så jävla varmt i lägenheten att om man blundar får jag nästan lite alanyakänsla.

Och grattis lilla goseLucas som fyllde 1 idag. Lite hängig var han allt men jag var snabb som en vessla och han med lite gos innan vi for hem. Jag hade saknat det lilla pyret. Jag är inne i en period där jag saknar typ alla jag någonsin har träffat men är för svettig för att ringa. Ingen vill kramas med ett svetto.

Nu ska jag och min (inte längre) vapendragare spela Guitar Hero. Jag har precis lärt mig hålla gitarren som en vanlig människa istället för att ha den i knäet och klinka som på ett piano.

(jag vet att jag svamlar men som ni vet har jag en rätt yr personlighet)


Tills nästa gång ni får njuta utav mina betraktelser kan ni kika på dessa mer eller mindre smickrande bilder:














Ganska intressant när en c-kupa försöker tränga sig in i en klänning i storlek 34.
Don´t try this at home.






















Torsdag.

ETT PASS KVAR!!!! Jag känner mig mör i min telefonisthjärna och överväger att telefonvägra i en vecka. Men nu ska jag packa kläder, duscha och sova.

Jag längtar till söndag när det ÄNTLIGEN är from g to gents igen. Mina och lammets gullungar Teddy och Baron är fantatiska... och all in när han slänger sig på klätterväggen. Ni vet vad man säger - once you go black...




Söndag.

En arbetsvecka kvar innan min sista semestervecka. Den är fruktansvärt välbehövlig. Det har blivit mycket jobb nu på senaste och jag behöver få lite egentid. Jag har dåligt samvete för att jag är så dålig på att höra av mig samtidigt som jag bara önskar att jag kan få lite tid för mig själv. Idag har jag iaf fått trädda lilla Thilde för första gången, lilla gulletjejen som bara snosade hela tiden. Jag tror jag börja fatta hela grejen med kids nu och om några år kanske det är dags för mig också att börja yngla av mig.


Ialla fall så var jag och Kristoffer på bio nyss och såg Män som hatar kvinnor och jag är faktiskt besviken. Alla har sagt att den är så bra och jag tycker väl mest att den bara var.. ingenting. Jag föredrar boken.


Adjö på ett tag, lammet kom precis in...


RSS 2.0