Party!

Nyårsoutfit: Gråa mjukisar och en brun björn borg-tröja. Snacka om stilig! Håret är knappt borstat efter duschen och inte en gnutta smink har jag på mig. Fan, vad jag kommer få ligga ikväll. Nä, just ja. Jobba var det ja.



Jahaja.

21:13 går min buss till jobbet. Jag är redan stressad och undrar om jag ska hinna? Vad har jag för sjuka tvångstankar när det gäller bussar eg? Måste gå typ tre timmar innan ner till busshållsplatsen (bussåsplatsen) så jag vet att jag hinner. Fruktansvärt jobbigt. Problemet är väl hur fan jag ska ta mig hem, Är sådär sugen på att promenera hem klockan 6 imorgon bitti. Taxi är det väl bara att glömma. Jaja, den som lever får se.

Första koppen detox-te är intagen. Känner mig redan mycket hälsosammare och friskare!

Kent - Ingenting

Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut
Jag älskar dig så
Som att vara beväpnad
Och under belägring
Kan jag skjuta dig ut



Jaha, vad kan man säga om det här året då? Det var sannerligen uppbrottens år. Par efter par gick ifrån varandra, Vi får helt enkelt hoppas att 2008 blir ett bättre år. Två resor hann jag med också. Kreta med Snorhan och Turkiet med pappa. Och förhoppningsvis väntar en resa med tjejerna i vår eller sommar. Minst tre olika hårfärger har jag hunnit med också! Och ett antal minttu-shots. Jag ska börja det här året med minst en vit månad.

Imorgon börjar den stora viktnedgången. Kylskåpet ska utrensas och det ska dras ner på sockret, Finns en bild från Turkiet när jag ser himla smal ut. Dålig mat och mage satt sina spår. :) Jag ska försöka äta godis en dag i veckan men det lär ju aldrig hända. Men man kan ju alltid låtsas.






Hello!

I vår åker jag till Italien alternativt Spanien! Vem vill följa med? Jag är väldigt flexibel vad det gäller resemål. Bara det finns sol och mat så är jag happy. KOM IGEN NURÅ ERA TRÅKIGA JÄVLAR!!!!!



Arrivederci / Adiós

Aha.

Upptäckt: Det finns ju för fan bara strlk 40 kvar på have. Det här måste vara någon form av kupp! Hah dom hade inte räknat med att jag kunde gå in på net-a-porter och handla. Yeah right.

Herregud.

Nu sitter jag så långt ner i nätshoppingträsket så det finns inte. Jag har tre shoppingsidor öppna samtidigt! Så jag inte missar någonting. Hittade ett par perfekta skor på have2have. Jag var GANSKA besviken när strlk 40 vart allt som fanns kvar. DET FINNS ALDRIG 37:OR NÅGONSTANS!!!!!!

Imorgon ska jag tvätta, träffa pappa och jobba härliga 22-06. Huvudvärken sitter kvar så ett besök på akuten kanske vore på sin plats? Men det känns jävligt dumt att åka dit. Jag är ju inte allvarligt sjuk.
Bara lite skärande smärta i höger huvudhalva (hahaha) i två veckor.

Mer shopping sen vänner och tänka ut en plan hur jag ska bli smal igen.

Hey

Banana skids är en jävligt underskattad godis. Hetsäter just nu. Resultat: Gått upp x antal kilon. Efter nyår ska jag gå ner till 55. Punkt.

IALLAFALL. Nya ramlösa blåbär är jävligt god. God nog att putta ner favoriten Loka smultron från förstaplatsen.

Puh, en timme kvar av Johans film. Men ett ypperligt tillfälle att nätshoppa.

Meen..

Snorhan är här och hälsar på i helgen! Efter att vi hade suttit och gissat hur långt skidhopparna (? vad fan heter det) hoppat och bråkat om vem som hade rätt kom vi fram till att vi hade förbannat tråkigt. Så en rask promenad till videomix ordnade saken. Snorhan var snäll och lät mig välja tre filmer, medan han valde två. Så jävla tröttsamt när han ska välja filmer. Första han valde (som vi ser nu...därför jag sitter vid datorn. Mkt trevligt sällskap) är drygt tre timmar och handlar om nåntingmagnet runt solen. Den andra han valde var operation al-Qaida. Hahahahaha. Sistnämnda var ett misstag pga av att den han hade valt förstahandsval var en annan 3-timmarsfilm men skivan låg inte i fodralet! Så han fick snabbt springa och rycka till sig en annan!
Tack Gud, fast å andra sidan är jag inte speciellt nöjd över det valet heller, hehe.

Nu ska jag spela en beta och äta upp Johans godis.

men åh!

Jag orkar inte blogga men Frida tvingar mig tror jag. Har nyss ätit räksallad till frukost.
Alltså räkor med GRÖNT. Inte sånt man har på korv.

Är ledig hela helgen men jobbar natt på nyår. Det gör mig inte så mycket faktiskt.

Nu tänker jag inte blogga mer men jag kan iaf säga att jag längtar till min och fridas tjejweekend som vi ska ha uppe på södra berget! iiiih då ska jag ta med mig salta grodor åt henne.

Hahahaha

Vad tittar du först på när du spanar in en tänkbar partner?

Anna Book; Ögonen. Jag kollar om de utstrålar värme och ödmjukhet.

Hahaha, allvarligt? Jag fick mig ett gott skratt i alla fall.

Åhnej.

Så jävla dåligt samvete har jag! Happy som jag var i morse när jag vaknade ringde jag och frågade pappa om han kunde skjutsa mig till jobbet. Han låg och sov och sa nej. Jag den trevliga och väluppfostrade dottern skrek "MENNÄHÄHEJDÅ". Snälla pappa ringer upp och säger; "ja alltså jag tänkte ju hämta dig när du slutade eftersom du hade bråttom." Nu har jag så dåligt samvete att jag avlider. Nu ska jag bli trevligare på morgonen.
Speciellt mot snällpappa.

Nu ska jag äta om en kvart. Mycket bra för jag svälter ihjäl snart.

Det sjukaste är att jag fortfarande har ont i huvudet. Inte dygnet runt men det är varje jävla dag. Jag blir vansinnig.


Fun.

Ingen har sagt till mig att rött te och mintchoklad är den perfekta kombinationen! Men jag kokar ett ägg också för tillfället för jag vart lite hungrig.

Alltså, snacka om att julen är överskattad. Jag hatar julen! Iofs har det nog mer med mamma att göra än själva julen. Men ändå, nu vill jag bara att det ska vara kväll igen så jag kan lägga mig och sova och sen få JOBBA (men åh) och sen få träffa Maja och stadshusa.

Så jävla sjuk dröm inatt. Jag drömde om magrutor hela natten. Att jag drog med fingrarna längs nåns magrutor för att det skulle låta? Nu kan jag inte tänka på nånting annat!!! hahaha

image113


Bild snodd från; http://www.gaysocialites.com (hehe)

Fruktansvärt.

Det är tydligen skillnad på inloggningsnamnet och användarnamnet på tradera. Jag fattar inte var mina namn kommer ifrån. Det pinsamma är att min användarnamn är NOSHORNING? Det var roligt i en dag ungefär eftersom jag faktiskt trodde att djuret hette noshorning. Inloggningsnamnet är inte så jävla roligt. Jag har valt fittapa?
Det här var iofs längesen, men ändå. Jag är ju fan inte normal.


DH!

Nu har jag sett hela säsong 2 av desperate. Jag är lite efter med serien men gud vad jag älskar den. Nu måste jag beställa hem ALLT SOM FINNS FÖR ANNARS ORKAR JAG INTE LEVA. Det är jobbigt att inte ha några intressen! hahaha

Pappa ringde förut för att berätta att han använder mitt smörgåsjärn varje kväll. Sen frågade han om jag inte ville ha tillbaka det?! Alltså han använder det (tydligen jämt) men inte jag. Sen försökte han nästan tvinga på mig det. Jag sa helt enkelt att jag inte har någon plats för det. Jag har ju för fan stekpannan på spisen jämt för att den inte får plats nånstans! Det enda jag äter är mikrofiskgratäng btw.
Resultat: Han suckade och sa att han kunde ha kvar det.

Nu ska jag se vänner säsong ett. Det är så jävla dåligt att jag vill spy upp alla kiwisar jag har ätit idag.

Alltså.

Jag vill bara förtydliga att det var INTE jag som sa det där om Peru igår! :)

Jag har fortfarande ont i huvudet. Nu börjar det bli extremt irriterande. Jag har ändå diskat, städat och nu håller jag på att tvätta. Har 'ven slagit in julkpapparna. Finally!



Allts¨vissa saker är så grymt jävla skrattretande. Eller vissa människor kanske jag ska säga.

Ojoj.

Dagens iq-fiskmås; Ja alltså han kommer från Peru, i Spanien!

men aj sa jag!

Huvudvärksstatus: Belägen till höger sida. Jävligt irriterande. Och ont.

Iallafall. Imorse hände en jävligt udda sak på bussen. Det satt fyra tjejer runt mig på bussen. Sen börjar den ena knäppa kort på dom andra, och för att få bra bild (?) typ lägger hon sig på mig. Och jag trycker mig närmare och närmare fönstret. Och hon bara trycker på!!!!!!!!!! Till slut flyttade hon sig iaf. Då såg jag ut som en perserkatt i ansiktet (eller vad dom nu heter som är helt platta?!).
Jag har inget emot att främmande människor lägger sig på mig. Men jag uppskattar om dom frågar först.

Nu har jag precis handlat julkappar, handlat mat och städat. Nu ska jag koka knäck och vila bort huvudvärken.

Ibiza ocensurerat står på i bakgrunden och det var precis en tjej som berättade att hon varit där i åtta dagar och legat med SJU(!!!) killar redan. Hon hade pojkvän sen ett år tillbaka hemma i England, men dom var iallafall inte gifta och då är det tydligen okej? ganska iiiu om du frågar mig.


Sista!

Sista bonde idag. Jag mår lite bättre. Men gårdagen är som en tjock dimma. Jävligt creepy.

Idag har jag bara vilat så jag kan återvända imorgon. Det komiska är att när jag var där allra första gången och pratade med en av coacherna sa jag; jag är typ aldrig sjuk. (alltså jag gnäller ju dygnet runt men jag är aldrig riktigt sjuk) Jag började med 7 veckors hosta och luftrörskatarr och nu detta. Dom måste tro att jag är en mytoman av grövsta laget. Ungefär som när jag säger att jag är serviceminded. Hahaha, men det är jag ju! Välkommen åter!


Pinsamt.

Jag tycker fan att det är pinsamt att sjukanmäla sig. Men med den här huvudvärken (ÖGONBRYNSNÄSVÄRKEN) finns inget alternativ. Vårdcentralen sa att om huvudvärken fortsätter och jag blir yr ska jag inte ringa till dom igen utan vända mig till akuten. Låter bra för en hypokondriker som mig. Fast nu har jag faktiskt ont som fan.

Jag vill inte sitta upp mer. Ska lägga mig under täcket och försöka få bort bilden av att de ska borra i min hjärna när jag är vaken. En annan har ju följt cityakuten så jag vet vad som väntar!


Inte bra.

En mindre bra arbetsdag. Jag jobbade en kvart och sen gick jag hem. Nu ska jag lägga mig under täcket och undvika att mina ögonbryn, näsa och tänder värker sönder.

Så jävla störd.

Jag har ätit ca 15 fefferoni? Jag måste skärpa mig på matfronten. Knäck och fefferoni är inte längre en godkänd frukost i det häggblomska hemmet.

Varför har jag inte köpt några julklappar än? Jag blir galen på mig själv. Vad fan ska jag köpa till pappa? Det är viktigast. Han sa igår att han ville ha en gps. Han sa även att han ville ha en som låg runt 5000-6000 kr. HAHAHAHAHAHA vilket skämt. Han önskade sig också en brandsläckare? Vart fan köper man såna? Han måste ha skämtat med mig.

Jag är så grymt sugen på att åka utomlands. Få ligga i solen och äta oliver, alternativt vinägerchips. Det är det bästa som finns. Men denna gång avsäger jag mig alla former av magsjuka på planet hem. Speciellt när man sitter längst in vid fönstret. Men greeeeeeeeeekland igen! Eller egentligen vart som helst? Vem är frivillig? Johan sa igår att han ville åka till Los Angeles men vad fan. Jag vill åka på svennecharter.


image109


image110


image111


image112


Sommar, ja tack.

Turn the lights off.

Det bästa med att bo själv är att man kan äta vad fan som helst till frukost utan att någon säger åt en att skärpa sig och äta nåt riktigt. Nu har jag nyss ätit knäck! Minuset är att man mår jävligt illa av knäck såhär på morgonkvisten.

Jag börjar iaf jobba 15. Innan ska pappa skjutsa mig på ok och entre. "Men herregud Lisa har du beställt kläder nu igen?" Ja, jag har ju det men nu vågar jag fan inte hämta ut dom om det ska låta såhär! Jag får nog bara köpa dom där tjocka kuverten jag ska skicka iväg kläder i :p

Undra om mina cdongrejer kommer idag också? Har för mig att dom kommer direkt hem utan att man behöver springa på nån jävla mack. Hoppas hoppaaaaaas. Jag har för tillfället glömt vad det var jag beställde men det visar väl sig hehe.

Näe, pantertanter och kamma luggen låter som ett alternativ.

Blä.

Jag får iiu-känsla i kroppen. Du är så heeeeeeeeemsk! Jag önskar jag vore så cool och elak att jag kunde namedroppa. Men jag får bara tycka illa om i hemlighet.

Idag höll jag på att krocka! Jag bara körde rakt ut när jag hade väjningsplikt! Pappa sa klart och tydligt "var försiktig nu så du hinner stanna om det kommer någon" Jag ville tydligen inte lyssna, rakt ut for jag bara. En sur gubbe i ny audi tutade och körde förbi samtidigt som han skrek någonting. Förmodligen någonting otrevligt om mig. Men så går det när man är rookie. Jag menar, jag har ju bara tagit ca 700 lektioner. Men snart så!

Natti natti då mina älsklingar.

Haha

Noterat: Jag kan inte ha abonnemang på mobilen. Jag blir en maniac och vältrar mig i sms och samtal.

Noterat2: Jag får jävligt ont i magen av fefferoni. Men jag tänker ändå hetsäta när jag kommer hem.

Fy fan vad jag ska sova när jag kommer hem. Helst över 12 timmar som inatt.

På nära håll.

Dom klöser varandra med klolika fingrar
Jag håller dig så hårt att du inte får luft

Vaknar intill dig med spritsmak i munnen
Jag vaknar av värme när jag är iskall

Jag viskar ditt namn som är allt jag minns just nu
Vi drömmer nog alltid om saker vi glömt



Jag älskar dig.

Totally sick.

Hahahahaha det här är helt sjukt. Jag har skrattat hela dagen. Nu har jag inte tid mer.
Måste gå och SPOTTA ut mitt SNUSKIGA LILLA HORtuggummi.


Typiskt

Pucko: En ungdom
Snäll busschaufför: En ungdom, är du säker?
Pucko: Jaa..?
Snäll busschaufför: Hur gammal är du?
Pucko: 21
Snäll busschaufför: Jamen är du säker på att du inte är barn?
Pucko: Eh ja
Snäll busschaufför: Jaja, då blir det 16 kr. Jag försökte bara hjälpa dig.

Alltså, jag är så dum så klockorna stannar. Nu ska jag steka fiskisar och kolla på bonde-repris.


Yes!

Nu är jag jävligt pigg efter ha sovit i 11 timmar! Så jag håller på att tvätta (äntligen), har städat badrummet och sorterat alla dvdskivorna till boxarna. Alla låg liksom bara i en hög. Näe, nu ska jag duscha och sen äta frukost.

Fridi!

Min lilla Fridi. Har lite dåligt samvete för att jag har försummat henne lite nu i veckan, men jag har varit så grymt trött! Så jag tänkte blogga om hur MYCKET jag tycker om henne! Och jag är minsann inte främmande för att sno bilder från andras bilddagböcker!


image107image108

Sen när hon kommer hem blir hon så glad för att jag har lagt ut en bild på henne! :D hehe


Nu ska jag sova. Jag beställde aldrig skärgårdsdoktorn förresten. Känns lite sorgligt.

hehe

Inne på cdon nu, har redan klickat i desperate säsong 2 och boken alex schulman skrev med gynning (jag vill inte att mitt intellekt ska ta över... kan inte stava intellekt?). Nu hittade jag precis skärgårdsdoktorn? Jag tyckte det var svinbra! Men det är typiskt en sån där box man måste gömma när det kommer folk.
Ungefär som min pang i bygget-box.

Sweet temptation.

Alltså jag är så trött att jag inte orkar leva, men jag kan ändå inte sova? Vansinne är bara förnamnet. Slötittar på Legally blonde och videosamtalade med Snorhan just. Det är rätt tråkigt för jag ser för det mesta bara hans panna. Men den är fin, det är den!

Imorgon ska jag ner på stan med Nicco och sen uuut.  Förhoppningsvis kan jag få tvätta imorgon också(!!!)

Näe, nu kallar cdon för jag vill beställa desperate! House säsong tre verkar ju vara jävligt seg.
Jag har väntat hur länge som helst! I miss houise.

Jag som köpte både sirap och grädde förut när vi var och handlade för jag skulle göra knäck. Jamen knäckformar kanske skulle underlätta? Pappa sa nåt om att man kunde göra i stekpannan? Jag vet ej om han knarkat.
Well well.

Men vad i helvete!

Okej, jag ska inte tvätta! Min granne har nämligen lyft ur min tvätt ur maskinen, och lagt i sin. TACK! Men grattis att du fick röra alla mina underkläder. Idiot. Jag agerade iaf moget och smällde igen tvättstugedörren samt klampade i trappen hela vägen upp. DÄR FICK HAN!

Jag ringde och var upprörd till Frida, pappa, Tony och Johan (vägrade svara). Det känns fortfarande inte okej. Ska jag ala surkärring sätta upp en lapp? RESPEKTERA DIN GRANNES TVÄTTIDER. Eftersom jag aldrig annars får tvätta. Gud, jag blir vansinnig. JAG VILL TVÄTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

håhåjaja

Ja, det känns att jag klev upp fem i morse. Är trött som ett as. Men jag STÄDAR! Och tvättar. Ska snart springa ner och slänga i andra maskinen. Har hunnit kasta tre påsar med skräp än så länge. Har hunnit ringt till pappa och velat tagit livet av mig för byråhelvetet har gått sönder. Botten på en låda har pajat plus att lådorna bara hänger ut! Det går inte att dra ut eller skjuta in. Försökte få tillbaka dom på dom där skenorna men lådorna var för korta? Vansinne.

Nu ska jag städa badrummet och sortera alla dvd-skivorna till boxarna. It´s hard being a cleaningkärring.


Oj.

Satt just och googlade gamla julkalendrar. Då kom jul i kapernaum upp. Åh vad jag var kär i killen med hästen! Vad hette han? Vad heter han i verkligheten? Vill han gifta sig? Är han mogen för sin ålder?


Nu tänker jag duscha. Jag är svintrött.

Jaaa!

En dag kvar till ledig helg! Imorgon börjar jag 6. Men det känns jävligt överkomligt när jag får gå hem 14:30. Har nyss ätit skagenbaguette, Nyttig middag. Jag riktigt känner smäckerheten rinna över.

Iallafall, idag när jag satt på bussen hörde jag ett barnskratt! Inte vet jag vad det är för psychon som tycker det är härligt med barnskratt men inte fan tillhör jag dom. Jag tycker det är ytterst obehagligt. Börjar tänka på Djurkyrkogården och ouppfostrade snorungar som snittar upp hälar på trevliga grann-farbröder. I övrigt tycker jag om barn. Eller mest bara Hilma. Jag tänker på magsjuka när jag ser småbarn.

Imorse slängde jag fyra par skor. Frida undrade varför jag inte sålde dom på tradera. Jag svarade sanningsenligt att ingen är intresserad av platåskor i ormskinn. Men dom var sköna, det var dom.

Nu laddar jag inför sista Bonde.


NEEEEEEEEEEEEEEJ!

Fredrik valde inte Lena. Dom kramades och tv4 spelade Mad world. Hon sa nyss att hon är besviken.
Jag är MYCKET besviken på Fredrik. Jag ska maila henne och skriva att Johan ****** ställer upp som hennes första boyfriend. Han har ju varit tillsammans med en del freaks hahaha! :D

Nu är det två dagar kvar innan helg! Lovely. Fy fan vad jag ska städa. Måste verkligen städa ur det här förbannade förrådet jag har INNE i lägenheten. Där har jag lite ouppackade kartonger. Jag känner ingen stress.
Jag flyttade ju bara in i mars.

Igår knäppte jag bilder på alla mina kvällsrutiner. Så jävla fult. Haha.. ska lägga upp bilderna inom kort. Då har ni verkligen något att skratta åt. Jag är grymt snygg när jag borstar tänderna dock.





haha

Kirilajnen!



image105

Hahaha, tycker den här bilden på Kira är fantastiskt rolig!



image106


Åh, vad jag tycker om Fridos vovve! Världens gosigaste.



I alla fall. Har hittat en blogg jag stör mig otroligt mycket på (Inte blondinbella, hehe). Jag tänker inte nämna den för efter lite snokning verkar den här personen vara jävligt sugig på att ta kritik. Iofs har jag ingen rätt att kritisera en människa jag inte känner men jag blir så ofantligt trött på att läsa om hennes "drömvärld".
Snacka om Beckhamkomplex. Fast tvärtom.


Jag lyssnar på coldplay & jose gonzalez och äter macademianötter eller vad fan det heter. Goda är dom iaf.

Spa, tack.

När jag promenerade hem från jobbet vart jag superskakis. Stannade var tionde meter och vilade. Kanske var värmeslag från räven. Det är lite bättre nu efter paj och kladdkaka! :)

Jamen helg nu skulle inte sitta helt fel. JAG ORKAR INTE. Iofs ska jag storstäda i helgen. Rensa ur massa skit som ligger och skräpar lite här och var. Men nu ska jag sova. Som den gamla kärring jag är.

Justja, jag hatar som bekant särskrivningar. Idag gjorde jag det stora misstaget att skriva hässel by. Det sved i ögonen och jag skämdes hela vägen till lunchrummet.




 


Mm.

Nätshoppingen börjar rulla igång. Jag fick nå spel så jag la ut två auktioner till på tradera + att jag började göra iordning kycklingwok till min lyxiga matlåda. Hehe.

Jag är så sugen på att vara ledig och få fika & skvallra med Nicco. :D

hahaha

Jag provade pilla lite med bloggen. Nu har jag det såhär för annars sliter jag av mig håret och gråter.

Jag har redan kollat på schemat så jag kan se bonde söker fru på onsdag. Jag slutar sju så jag hinner precis hem. Jag är beredd på att dö av skam. Jag fattar inte, har inte sett ett endaste avsnitt något år. Nu drömmer jag om Karl Petter och funderar på hur Fredrik och Lena ska inreda sovrummet. Hemskt!



Jag blir vansinnig. INTE BIRSTA IDAG HELLER. Nu har pappa ramlat och ligger hemma med ryggskott. Ska man skratta eller gråta? Svar; jag nätshoppar upp alla pengar jag har kvar så att jag inte ens har råd med el.


Nu blir det frukost framför www.asos.com


I alla fall.

Vilken myssöndag! Just nu sitter jag hemma hos Frida och bloggar. Vi provade knäppa kort med min nya mobil. På bilderna såg vi (läs Lisa Marie Häggblom) blek, menlös och gammal ut. Så nu sitter vi här med ansiktsmask (förebyggande) och ett halvt glas vin (lugnande). Hoppas jag upptäcker stor förbättring när den är borttvättad hehe.

Nu ska jag tvätta av den här skiten!

nähä.

Jag har inte varit på Ikea. Men det positiva är att då kan jag lägga pengarna på shopping imorgon på stan med Frido. Jag ska förresten till henne nu. Det är grejer det!

Och ska ska prova räven! Provade den nyss inomhus. Resultat: Svett. Den kommer nog värma bra.

Nu måste jag borsta håret för att Frida inte ska tycka att jag har utseendet emot mig idag också hahahaha!

Get better.

Jag har sovit tolv timmar inatt. Jag är allt annat  än pigg. Tror jag måste börja äta nå vitaminer eller liknande. Är ALLTID trött. Mren idag ska jag inte sura en enda gång, för jag är lediiiiiiiiiiiiiiig!

Såhär ser planen ut;

Diska
Duscha
Göra lyxfrukost
VECKANS HÖJDPUNKT; BONDE!!!!!!!!
Ikea
Köpa halsduk
Bli bjuden på mat


Därför har jag inte tillåtelse att sura. Så nu ska jag börja med snuskdisken.

welcome fjällis!

Idag hämtade jag fjällis! Men storleken är s?! Det stod i auktionen xxs. När jag mailade och frågade fick jag till svar att det var fjolårets modell och att s motsvarar xxs?! Är jag lurad eller what? Jaja. Jag tänker ta den på testtur imorgon så får jag se om jag fryser eller inte. Annars ska jag skicka ett argt mail med många utropstecken och gråtande gubbar. Sen ska jag avsluta med ~kramisar~ som en tjej gjorde till mig när hon vunnit mina stövlar.

Vad händer på löjtnanten då? INTE ETT PISS. Jag var färdig att gå och sova 18:10. Men vi åt bakad potatis istället. Nu är jag så trött att jag inte orkar leva men jag kan ändå inte sova. Funderar på hur jag kan möblera om i lägenheten. Men helst av allt vill jag flytta. Finns det nån ledig tvåa mitt inne i stan med en hyra på 1500 inkl allt?
Jag är på isf.

Imorgon ska jag se reprisen av bonde söker fru! Jag har laddat hela veckan! Synd att jag missade ännu förra avsnittet när Lena vart upprörd. Vilken äventyr! Jag har redan läst i AB att Hanna är ledsen över Isabells psykningar!

Jag har beställt grejer från www.eleven.se. Jag älskar eleven!!!! Dom har parfymer som luktar allt från popcorn till jordgubbsglass. Haha hittade även en som hette Dirt. Den köpte jag. INTE.


Träffade cicci idag! Och henne har jag inte träffat på flera år tror jag! Vi var ju ute jämt förut! Haha, det var roligt att se henne igen, och lilla söttjejen hennes :) Hon bor ju bara en gata bortifrån mig!


Jaja. dags för möbleringsplanering.

oooooohwee

Nu ska jag få sooova! Och jag har ätit godis nyss. Nu är jag lycklig.

Min fjällis har kommit. Men jag ska tydligen hämta ut den på ok. typiskt. Men det ska jag göra så fort jag slutar imorgon sen ska jag ha den dygnet runt tills den spricker! Jag ska aldrig mer frysa!

Ibland är jag fan mer än lovligt korkad! Följande råkade jag kläcla ur mig nere hos Tony. Vi flippade förbi nåt program som handlade om Gustave EIFFEL och om det kända tornet han grundade.
Varpå jag lägger kommentaren: "Var det lutande tornet i Pisa eller?"  Ibland undrar man ju. HAHAHAH


snälla låt mig sova!

Jag vill så gärna krypa ner i sängen igen och snosa hela dagen! Men jobbet kallas as usual.

Skönt att det är fredag iaf. Jobbar 9-14 imorgon och det känns ju himla överkomligt. Sen ledig söndag. Då ska jag soooooooooooooova!

Jävligt menlöst inlägg.


HOPPAS FJÄLLIS KOMMER IDAG!

men va fan

Fortfarande ingen jacka i sikte. Däremot sms på min kraschade mobil som jag INTE kan läsa. Så ni som smsat kan ju läsa förra inlägget tack. Nästa fredag funkar det vanliga numret igen.


Har nyss stått och gjort iordning matlåda tills imorgon. Fullkornsris, kyckling och nån uncle bens-sås :D
Jag är så jävla trött.


Får fan gå och lägga mig för jag ska upp 8 imorgon.




När jag tänker på saker blir jag fan lite darrig. Det är just en fin "bästa kompis" (inte du fridi :))
Snacka om att kasta sten i glashus.

?

Fattar inte grejen med halkbanan. Tyckte det vra tråkigt och sugigt. Men nu är den klar iaf. Thanks lord.

Nu ska jag springa till bussen. UTAN FJÄLLRÄVEN för den har inte kommit än.
Hur länge ska jag behöva frysa ihjäl?


Däremot har min nya mobil kommit. Så jag kommer inte svara på mitt gamla nr på ett par dagar om någon mot förmodan skulle ringa.


ååååååhnej

Jag missar bonde ikväll! Nu har jag inte fått vara generad på två veckor. Eller lite när jag var inne på youtube och kollade på filmerna om Fredrik & Lenas speeddate. Så jävla fruktansvärt. hahahahahaha

Nu ska jag promenera ner mot körskolan. Jag mår svinilla.

tröttare

än janssons gris. Nu har jag nyss duschat iaf. Har märkt en jävligt bra sak med att ha långa naglar; ibland när linsen liksom torkat in i ögat är en nagel svinbra att skrapa bort den med. Skitäckligt men praktiskt! Bra va, MAJA? :)

Frido och Kira promenerade med mig hem nyss, då kom det en arg dobermann och jag fick hjärtstillestånd. Tror ändå det gick relativt bra, Kira verkade glad som vanligt. Men jag går som sagt en omväg till parkgatan nästa gång :p hört talas om koppel?

Idag när jag gick från jobbet tänkte jag; "men va fan jag kan ju handla lite nu så jag har lite hemma" Alltså planen var att jag skulle köpa mat jag skulle TILLAGA. Jag köpte två panpizzor och kalkon. Jag är så jävla dålig på att handla. Har försökt att storhandla flera gånger men det går inte! Så jag handlar flera ggr i veckan ist och blir ruinerad på kuppen.


Näe, nu ska jag lägga mig och läsa Små citroner gula. För som Tony sa när jag frågade om den var bra;
"jaa, men alltså man vill ju veta hur det går med den där restaurangen och sådär.."

hahaha

Då ska vi se då..

Fy fan vad trött jag är. Och huvudvärk börjar jag få. Men skit i det för nu ska jag ner till Frida och se desperate som börjar om en timme. Sen ska jag hem och sova för jag har körlektion imorgon bitti. Och sen halkbanan. Jag är värsta nervös! hövva

Näe, nu ska jag dra på mig mysbrallor istället och traska ner mot parkgatan.


Åh, imorgon får jag förmodligen min nya mobiiiiiiiiiiiiil!

jaaaaaaaaaa

Jag gick till Nony och åt. Vi beställde från Playa. Men jag vart jävligt missnöjd med volymen på salladen. Å andra sidan är jag ju jämt gnällig och missnöjd så det hade ju ingen större sexuell betydelse, haha :D


Näe, nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon.

haha

Igår när jag kollade på Ranking the stars (hehe) så var det nån av bruttorna som sa nåt i stil med att "jag kan lägga ner flera tusen kr på väskor eller skor men jag köper inte ost för jag tycker det är så jävla dyrt". Haha det stämmer ju perfekt! Inte för att jag brukar lägga så mkt pengar på väskor eller skor. Men kanske på jeans eller jackor :D för häromdagen när jag var på Ica tog jag en diskborste från euroshopper för den var billigare än alla andra.

HAHAHAHA

Så jävla roligt!
Det går idolrepriser! Nyss var det den där tjejen som spelar munspel och sen börjar sjunga truly, madly, deeply. Hon sjunger snabbare och snabbare för varje sekund som går. Och jag skrattar tills jag gråter.


Otrevligt.

Jag var nyss på apoteket eftersom jag är så jävla fräsch att jag fått ett munsår (det är förkylningarna!!!!!!) En gång i mitt liv har jag haft ett litet munsår som försvann efter typ en timme. Den här gången gör det bara pissont.

I alla fall sa apotekbruden; "det är ju förmodligen herpes"  Men jaha, säger man så till en oskyldig människa? Jag protesterade och vart generad då sa hon ännu högre "nej nej nej det är inte inte SÅN herpes som du tänker på" Snälla gode gud döda mig tänkte jag bara. Jag valde snabbt en produkt och sprang ut därifrån.

Vad fan är det för skillnad mellan herpes och "SÅN" herpes?! Och vad är skillnaden mellan munsår och herpes?
Nu mår jag illa av att ha skrivit det här inlägget om äckliga munsår.




Idiotjävel!!!!!!

Läste nyss på aftonbladet.se vad Charlie Sheen sagt till exkexet Denise Richards, vars mamma nyss dött i cancer.

"Gå och gråt ut hos din skalliga morsa, din jävla loser"

Alltså vad fel är fel på honom? Inte för att jag är speciellt insatt i vad fan som händer mellan dom men inte fan yttrar man en sån här sak. Vilken jävla dåre. Nu ska jag diska bort ångesten.






 


yeah

image102

Michaela & Nicco


image103


Daniel (?) & lilla Maria


image104

Michaela & jag (vet inte vad jag försöker med för pose. Men pinsamt var det iaf)
Goda daiquiris (stavn?) som ni kanske ser har inte M nån lime på sitt glas. Den hade nämligen av någon anledning hamnat i min väska. jag hittade den dagen efter på botten efter att jag letade efter en halstablett. :p






Feel free to delete me out of your palm pilot.


Förjävligt.

Snart är det jul och det känns så jävla tomt. Julen har helt tappat betydelse. Det värker i hjärtat när jag ser allt julpynt överallt.


Jag har inte vett nog att uppskatta det jag har kvar när jag saknar det jag förlorat så mycket.


men herregud.

Jag blir så jävla less. Jag skulle betala min blivande fjällrävenjacka. (jag fryser ihjäl annars)

Skulle betala 3400 men råkade föra över 4000 kr. Nu hoppas jag att det här är en ärlig person som för tillbaka pengarna och verkligen skickar jackan. Jag känner mig oerhört skeptisk.


Så jävla tröttsamt.

RSS 2.0