Jaaaaa!

Nu är virus borta och datorn fungerar igen. TACK NIKLAS!!! Men ALLT ALLT ALLT är borta!!!!! Tur jag lagt upp så pass mycket på bloggen så det finns en del kvar. Men det kanske är lika bra att få ut det gamla och in med det nya. Jag är trött på gammalt.

Nu ska jag duscha och prova mina nya body butter som jag köpte idag. Fick sån beslutsångest så jag var tvungen att köpa båda. BB köpte hallon men jag tycker dom luktar alldels för sött, så jag köpte oliv och moringa. Sen att jag köpte sliskparfymen be delicious är ju en annan sak...

As.

Gammalt suger kom ihåg det. Men det verkar ju alltid vara din lösning på allt.





Såhär gravid var jag på nyårsafton.

Time after time.

Jag ger upp. Det är dessutom någon som försöker få mig att få dåligt samvete. Fetglöm säger jag bara. Sånt biter inte på mig.
.

Eller!



Snart är det 13 juni.

När fel är rätt.

Jag känner mig något deprimerad om jag ska vara helt ärlig. Det som eg borde vara en självklarhet och som är rätt är så jävla fel för mig. Efter mycket övervägande så har jag nog kommit fram till att fel är rätt. Jag kanske är så jävla dum som gör såhär men jag kommer ångra mig resten av livet om jag skiter i detta. Så är det.

If theres one spark of hope
Left in my grasp
I'll be holding it with both hands
It's worth the risk of burning
To have a second chance



Fint.

Jag antar att en del av er hann läsa mitt fina inlägg jag knåpade ihop efter för många minttu-shots. Jag tog mig samman och raderade det så fort jag kunde stå på benen igen. Man skulle kunna säga att det började bra men slutade i kaos. Ungefär som vanligt. Jag är så förvirrad och tänker så mycket att jag får huvudvärk. Men jag fick ett oerhört bra råd av Frida;

"Lisa, du måste gå till dig själv och känna efter. Inför vem kan du bajsa med dörren öppen?"

Vi får se hur detta slutar. MEN jag ska försöka vara så lite as som jag bara kan.

Det tråkigaste som finns.

Jag måste bara berätta vad jag drömde inatt. Jag drömde att jag var Tanja i Tre kronor och skulle sova hemma hos klimax för vi skulle ligga med varann. Men då kommer Sten Frisk (i reines kropp) och jagar oss med en yxa. Så jag försöker hugga ihjäl honom men det går inte, till sist lyckas klimax hugga på exakt rätt ställe och då vaknar Sten/Reine och blir snäll för han hade visst hamnat i en amningspsykos. Herregud.

Fredag.

Tack fredag. Jag skulle egentligen vara ledig idag men snäll som jag är jobbade jag 7-10. Lagom ansträngande. Nu håller jag på att tvätta och städa innan jag ska hämta J kl 17 för en snabbrunda på birsta och bolaget. Ikväll ska vi tydligen färga hår och vila upp oss inför lördagen då dekadens står på schemat, cant wait!





Såhär humoristisk kan jag vara när jag lägger manken till. Och nej det var inte ett försök till att tillfredsställa er sexuellt.

Gumman min.

Jag pratade nyss med gumman min på msn. Jag fråga henne om hon ville sola solarium, det ville gumman min. Så nu ska jag hämta gumman min. Vi ska åka och sola alltså. Jag och gumman min.







Det är ju eg bara en som fattar detta inlägget och han läser inte ens min blogg!!!!

All these days...

Men helvetes jävla asklänning. Inte nog med att det ser ut som att jag är gravid, det ser dessutom ut som jag är helt plattbröstad. Jag ska snart göra ett till försök att prova den. Det kan sluta i tårar.. I´m just saying...

Nu ska jag plocka iordning i vad som tydligen kallas mitt hem och sen tror jag att jag ska bada. Men jag hatar att bada  badkar, jag vet inte hur man gör sen får jag panik. Men det känns lite bättre för att det är fredag imorgon och jag jobbar bara tre timmar. Sen ledig heeeeeeeelg. Känns som evigheter sen. Förmodligen för att jag var döende i baksmälla hela förra söndagen. Då trodde jag på riktigt att döden knackade på!!! Men icke, så vi gör ett nytt försök nu på söndag.





Jag älskar den här bilden av tre orsaker;

1. Det var en sjukt rolig kväll
2. Det ser ut som att jag har peruk
3. Jag ser ut som en farbror. En farbror med peruk!

Tisdag.

Herregud, jag behöver skriva in mig på vilohem för att vila upp nerverna. Vart gör man det? näe, jag tänkte väl det. Men 13 juni får jag börja ladda batterierna igen, Även om jag förmodligen kommer komma hem med mer trasiga nerver än ever.

Idag var jag och fikade och surrade med Thessagull. Samma ämne som alltid diskuterades friskt. Men vi kom inte fram till något. Som vanligt. Jag har dock bestämt mig för att skita i as och lyssna på Jennifer som högt deklarerade att jag och resten av världens kvinnliga befolkning ska satsa på snälla killar ist. Men snälla killar är inte lika roliga. Så är det! Vi kanske är en bunt självplågare som bara dras till freaks. (Observera att jag använder ordet självplågare eftersom jag inte kan stava till masochist.)




På fredag ska jag och Thoran börja träna. Nu vart ju pilarna assmå men det är iaf VECK! Nog för att den här bilden är knäppt 2007 men ändå. Vecken ska bort och så är det bara. Men nu måste jag sova. Jobb imorgon samt träffa fd hyresvärd för att få min klänning.




Vafan.

När man för en gångs skull tror att man har en masterplan går allt åt helvete iaf. Att spelbrickan skulle bete sig såhär ingick INTE i planen. Jobb till 17 SEN...
 dags för överläggning.

Aha!

Fatta hur nöjd jag är över att jag jobbade igår?! Satt och hostade som en galning men jag stannade hela dagen. Skönt att jag har ledig helg även fasy jag knappt jobbat i veckan. Men det har inte direkt varit någon semester den här veckan. Fy fan blir jag såhär sjuk igen hänger jag mig. Nu ska jag iaf till pappa och käka firre sen ska jag och jennifer till hennes kompis ute i ingenmansland.




Du och jag Chuck!


Helvete.

Nähe, klänningen är visst på väg till fel adress, vi får väl se om den kommer rätt, åker tillbaka till nelly eller stannar hos min gamla hyresvärd. Jag ringde honom nyss och förvarnade att han kanske kommer få en klänning i brevlådan snart.
Och det vore ju trevligt.

Loosing it.

Alltså den här förkylningen klamrar sig fast vid mig som jag vet inte vad. Men nu jävlar har jag gjort inköp som ska förinta den jäveln. Nu ska jag vräka i mig c-vitamin, ipren, halstabletter, hostmedicin och massa vatten. Blir jag inte frisk nu så är det nog kört tyvärr. Då behöver Jennifer någon som delar rum med henne i Alanya i sommar. Any offers?


Hahaha, vilket skämt. Stor chans att jag skulle stanna hemma.

Jaaaaa!

Igår gnällde jag till Frida över msn att en klänning jag spanat på bara fanns kvar i xs/s. Men idag när jag tog min vardagliga titt på den så har det kommit in s/m. Jag har aldrig varit snabbare på beställknappen.

Smart tjej.

Jag ringde nyss Nicco för jag tänkte låta henne höra min förjävliga hosta. Synd bara att jag råkade hosta så mycket att jag var en nanosekund från att kräkas. Jag fick i panik slänga på luren. Men det gick bra den här gången. Jag. orkar. inte. hosta. mer.

Katastrof.

Jag bloggar från dödsbädden. Jag har på riktigt aldrig varit såhär sjuk i hela mitt liv. Klockan var 18 innan jag ens kunde ta mig ur sängen idag. Och då fick jag krypa till toaletten för mina ben var för darriga. Jag hostar dessutom tills jag kiknar och jag låter som en tjackpundare när jag pratar. Jag har inte råd att vara hemma men det är inte ett alternativ att jobba när jag är såhär dyngsjuk. Nu ska jag försöka få i mig lite vatten.

Okej heroes.

Kan man ha kikhosta två gånger eller? Det här börjar verka lurt. Kalla mig kräklisa...


Fy fan.

Jag har inte dött. Men jag tror att jag kanske kommer göra det idag. Jag har huvudvärk från helvetet, feber och inatt var jag uppe och kräktes (FYI) för att jag hostade lungorna ur mig. Nu vet ni. Kom gärna förbi med presenter.


Feber.

Tack febern för att du har drabbat mig.
 Det är jobbigt att jobba med feber och huvudvärk.

Hiv.

Jag säger:

du har ju halva inne där

Jag säger:

hos hasan

Jempa säger:

ja men då får du ta hans kompis

Jag säger:

svettfettot?

Jag säger:

fetglöm säger jag bara

Jempa säger:

men vadårå? han har säkert något att erbjuda

Jag säger:

ja hiv till exempel


Jag måste sluta prata om hiv hela tiden.


Ojoj.

Herregud. Vi var på efterfest igår. Och där slutar den historien.

Förnuft.

Jag har sunda funderingar.

Lisa säger:

jag vill göra sillisar

NicolaStewart säger:

varför det???

Lisa säger:

för då vet folk att jag har fått större bröst för att jag har opererat dom inte för att jag blivit fet/gravid


Vad cool jag är som säger sillisar.


Trippin´.

Godmorgon. Vad trevligt det är när man sover bort hela dagar! Nu ska jag sluta sura över det och åka och handla mat för nu har jag finally fått tillbaka mitt kontokort! Jag funderar på att skriva en inköpslista för jag är så jävla dålig på att handla. SEN ska jag bara vara lediiiiiiiiiiiig, ända tills imorgon när jag ska infinna mig på jobbet 16:30. Men det känns faktiskt inte ett dugg jobbigt. Dock måste jag prata med min coach lite grann om det faktum att jag har råkat bokat en resa utan att veta hur min semester ser ut. Skickligt.



Syster.

Pia säger:
det kanske är mannen i ditt liv
Lisa säger:
hivmannen
Lisa säger:
i mitt liv
Pia säger:
äh... du är inte så ordentlig du heller om vi ska vara ärliga
Lisa säger:
men jag har iaf inte hiv
Pia säger:
såvitt vi vet..
Lisa säger:
Nu slutar du fröken balkanlover



El bildos.

Här kommer lite bilder på vad jag har gjort senaste tiden;


Jag har gosat med bebis.


Jag har barnvaktat Kelly.


Jag har firat nyår med Jennifer


Jag har varit armlös i Stockholm.

Olala

Den mest smickrande bilden från nyår måste ju helt klart vara denna;

Det ser ju för fan ut som jag har en 6-årings ben!

Larv.

Nu ska jag lägga upp ett par lackpumps och forever21-klänningen på tradera. Men först måste jag betala min faktura där. På tolv (12) kronor. Fan vad larvigt.

Herregud.

Antal minuter jag har sovit inatt: 0. Jag är ganska trött.


Turkar och barngeni.

Det har varit en mycket trevlig helg där jag till att börja med höll på att skratta ihjäl mig när vi spelade barngeni. Sen tro det eller ej så gick jag ut och drack en öl med turken. Det kändes hyfsat konstigt att se honom här i Sverige men han var snäll och sa de rätta sakerna så jag bortsåg för ett tag att han eg är ett svin.










Jag skulle uppskatta om ni bortsåg från att jag ser ut att väga 500 kilo på sista filmen. Samt att jag inte kan prata pga hetsätning av godis. Förresten. Castor med c är en bäver! 

Fjant.

Kolla vilken fin kommentar som har trillat in idag;

Men heja....
ytterligare en blogg som bara går ut på monotont iqbefriat tjatter. fy fan! kan du inte göra dina stackars läsare en tjänst och sluta slösa med din egen och andras värdefulla tid...vad sägs om att faktiskt våga skriva något som verkligen betyder något för dej?

Jadu kära anonym jag har bara en stillsam fråga. Har du inte fått ligga på länge eller? Skaffa dig ett riktigt problem istället för att lämna idiotkommentarer på MIN blogg. Capish?

Keep it up.

Jag tänker inte ens kommentera det här. Jag kan inte säga att jag är förvånad precis.



Jag tror kanske att jag fortfarande är full. Så fort Jennifer öppnade dörren så började jag att storgrina. Det här året har fått bland de värsta starterna ever.

RSS 2.0