Lektion 1.

Jag ska börja med lektioner här. Hur man gör sig så bra som möjligt på kort. Lektion 1. DUBBELHAKA.

Försök dra in magen och se cool ut samtidigt som du böjer ner huvudet.
ELLER var så jävla bakis i ett asvarmt land så att du måste dölja kväljningar.
Det var så lyckades jag med denna.


Jag mötte Ida!

Träffade på Ida utanför Hemköp, hon hade sprungit två varv runt sidsjön och varit på pump. Vad trevligt tänkte jag och köpte godis och en stor Cola hahaha. Men i veckan ska det börjas med promenader faktiskt. Jag har ju skärpt mig vad det gäller mat och äter både frukost, lunch, middag plus frukt.. Dricka dricker jag nästan aldrig länge men jag vart så sugen idag så jag var tvungen att ha en till ikväll. Jag har faktiskt jobbat ihjäl mig den här helgen. Näe, åter till kycklingsalladen så den blir färdig någon gång i år.

Ang. garderoberna.

Jag vägrar rensa garderoberna ikväll. Anledningen är att jag är för trött och jag vill bara hem och laga mat och slänga mig i soffan och kolla på den allmänbildande filmen En prinsessas dagbok 2.
Bara jag, min kycklingsallad och Anne Hathaway.

Charmkurs kanske vore något?

Ibland undrar man vad det är för fel på vissa människor. Att folk inte skäms att vara så jävla otrevliga. TÄNK OM DIN MAMMA VISSTE HUR DU BETEDDE DIG!!!!!! Hah.

Bebis.

Jag träffade som sagt Emelie bebis Lukas igår, och tro det eller ej men jag höll faktiskt i honom en liten stund! Jag tror att min värsta panik gällande spädisar är över. Han bara låg där och var förmodligen en av de sötaste ungarna jag sett i hela mitt liv. En tjock liten snosare.

Snart två år sedan.



Vi saknar dig mami!

paaaus.

Haha, jag är så trött att jag inte orkar leva. Måste dricka vatten.


Här är ett exempel på ett fruktansvärt onödigt inlägg. 

Två dagar kvar.

Nu är det bara idag och imorgon sen är jag ledig en dag! Äntligen får jag vara ledig nästa helg, annars hade jag förmodligen brutit ihop. Jag har varit mer på jobbet än hemma de senaste två veckorna. Anyhow.


Bebis!

Jag kanske inte hinner rensa garderoben ikväll. Jag ska nämligen på dejt med Emelie och hennes bebis efter jag käkat middag! Äntligen får jag se den lilla tjockisen!!!


Note.

Jag har mobilen med mig.

Fattar jag rätt nu eller?

Okej, om ett företag shippar till mainland europe för 15 pund betyder alltså att de skickar till sverige för typ 180 spänn?! Är jag rakterforskare eller vad!

Note.

Bara så att ni vet har jag glömt mobilen hemma.

Där ser man.

Pappa ska visst åka och hämta Mats & Charlotte på travet sen och sen ska han bjuda dom på middag ikväll. Jag var inte sen på att bjuda in mig själv. Hah! Då slipper jag steka snuskkyckling ikväll. Jävligt gott att äta men jag får panik om jag måste ta i rå kyckling. Eller rått kött. Helst vill jag bara blunda när jag går förbi köttdiskarna när jag handlar. 
Fyyy vad äckligt!

Jag får helt enkelt rensa garderoberna efter middagen. Gör jag inte det straffar jag mig själv med smisk.

Hej hej!

På måndag ska jag till Härnösand. Snorhan ska hjälpa mig med min dator samt kolla på min faktura. När jag ringde och gnällde förut sa han att jag var precis den typen av kund man inte vill prata med på en kundtjänst. Sen sa han att det var mitt fel för jag var osmart och inte fattade mig på fakturan. HELLO! Det var ju därför jag ringde kundtjänsten. För fakturan var mongis. I alla fall så ska herr "JAGKANALLT" få titta på den där förbannade fakturan!





Den här bilden är ju himla bra. Jag har psychoögon och Johan är mongis.

Men jaha.

Jag har huvudvärk. Och det är alltså Maja och Frida som kollar bloggen hela dagarna. Jaaaaaaaaaahaaa.

Imorse bar jag ut kartongerna som stod i hallen. Var inte det ett bra initiativ? Fan vad svårt det är att stava det ordet. I alla fall ska jag faktiskt ta tag i mitt lilla helvete. Alltså garderoberna. Sist jag "städade" så tryckte jag in allt och smällde igen garderobsdörrarna. Ska bli jävligt roligt att öppna dom sen. Men idag ska det rensas!

Jag är ledsen.

Usch, vad jag är ledsen. Jag har nyss varit hos Nicco. Hon åker till Barcelona på söndag och det känns som att jag ska dö. Jag vill kunna prata med henne varenda dag och jag vill kunna träffa henne när jag vill. Hur fan ska det gå när hon är så jävla långt bort att jag nästan kräks när jag tänker på det. Jag älskar dig Nicco och jag kommer sakna dig så jävla mycket!!!!















Tillsammans är vi oslagbara bejb!!

Vem är duuu?

Vem är det som sitter och uppdaterar min blogg så mycket idag? Besökarna ligger lite som vanligt med sidvisningarna kanske är 50 ggr så många? Är det något du väntar på att jag ska skriva om?

Hahahahaha

Fy fan vad skrattretande. Jag måste nästan hålla i mig för att inte ramla omkull.

HAHAHAHA

Älskar ni mig?

Som sagt är jag deprimerad men jag tror att det kan gå över om jag får en present. T ex dom här;

http://www.garageshoes.co.uk/scripts/prodView.asp?idproduct=1923

Pappa.

Pappa gör förmodligen världens godaste köttfärssås. Han hade lämnat en matlåda i min bil imorse. Mycket trevligt! Han ringde nyss och sa att han skulle träffa Mats & Charlotte som vi träffade i Turken i september. Jahaja, här knyter vi kontakter minsann. Sen tror jag att han hade en dejt imorgon hahaha






Dessutom tycker jag att det är dags att min allra käraste syster pallrar sig hem från Kroatien också.

Haha

"HEJ PÅ MIG! Nej, hej på dig menar jag.."

Detta gjorde mig faktiskt på bra humör haha.

Olagligt.

Det är förmodligen olagligt att vara så less och irriterad som jag är idag. Ungefär såhär känner jag;


MEN ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH


Fattar ni?!

The reason.

And the wonder of it all is that you just don´t realize how much I love you.




Jag ska vara deprimerad hela den här här helgen bara så att ni vet.
Därför känns det extra bra att vakna med huvudvärk.

Lucky me.

Jävla bredbandsbolaget. Jag ringer igen imorgon för ska jag fortsätta sitta i kö får jag förmodligen en hjärnblödning. Ska jag fortsätta gnälla kan jag ju berätta att jag har fortfarande ont i nacken efter att jag blev attackerad av en hund. Dessutom hade jag råkat glömma framme pålägget från frukosten igår. Kändes inte helt okej att äta den imorse. Därför fick jag ställa mig och göra en omelett. Ska man vara lite positiv så räckte det till en matlåda också.

Jag förstår. Du är hemma igen.

Bredbandsbolaget.

Jag skulle ringa Bredbandsbolaget innan jag började jobba och vart ganska förvånad när jag kom till en telefonsvarare på jourhavande vän?! Jag hade råkat slagit 0771 istället för 0770. Även solen har sina fläckar.

Back to hoetown.

Aha, jag förstår. Anyhow, jag är så trött att jag kanske avlider nu. Upp och duscha och äta frukost. Jag ska jobba torsdag-måndag. Kan det bli bättre? Iofs hoppas jag att Nicco tänker HÅLLA VAD HON LOVAR och komma till mig ikväll OR ELSE!!

I´m coming nigga!



Strålande.

Fy fan vad jag älskar den nyare tvättmaskinen i tvättstugan. Stor och snabb! Jag slängde in allt i torktumlaren för jag orkade inte hänga det i torkskåpet haha. Stackars jeans. Och ja, jag vet att de förstörs. Men det är ju bara en anledning att köpa nya.


Finally!

Inatt kommer den här gosnosen hem!! Äntligen!!!!!




Och i helgen ska jag till Emelie och hälsa på bebis för första gången!

So what.

Jag som tänkte sova till 13:45 och sen gå direkt ner i tvättstugan. Jaja, pappa kom hit och började skrapa med någonting och började flytta kylskåp och frys för att kunna måla bakom. Så jag går helt sonika upp och städar.


Sen ska jag träffa Fridi! Hon vill ha ett skåp som när man öppnar det säger "Gud, vad du är vacker" "Du är så smal" osv. Jag sa att betalar hon 50 kronor i månaden kan jag säga såna saker varje gång hon ringer. Men vill hon att jag ska säga att hon är smal och smäcker med andra ord LJUGA kostar det 100 kronor extra! Hahaha




Bilder.

Jaha, då har man varit på besök ute på landet då.

Gravidstatus


Min mage var lite mer avlång. Det blir en låååång bebis!





Sen dagens roligaste händelse. Pappa var här och spacklade väggarna i köket. Sen såg jag vad han hade på sig

MITT GAMLA NATTLINNE!!! Han var kanske inte jätteberedd när jag knäppte men allvarligt. Ett nattlinne.




Imorgon är jag ledig och då ska jag tvätta, städa och hitta handtag till kökssåpen.

Hahahaha


VA?!

Lisa säger:

ska vi åka till turkiet i oktober? hahaha

Frida || säger:

oktober som är om typ 4 veckor?!?!?!

Lisa säger:

ja haha

Frida || säger:

haha jag tror inte att jag får flyga då Lisa

Lisa säger:

men gud jag tänkte inte på det haha vi kanske kan bila

Frida || säger:

DÅ KÖR JAG!!

Lisa säger:

UTAN KÖRKORT, du kommer bli dömd till stening

Frida || säger:

ja men jag lever iaf.. till skillnad från om jag skulle åka med dig fröken no brakes in the kurvor


Det var det värsta! Jag som kör så lugnt och fint.


Inspiration.

Wanna have you near me
I wanna have you hear me sayin'
No one needs you more than I need you

Haha.

Haha, nu börjar jag bli svartsjuk och irriterad. Fantastiskt roligt. Och natten mot torsdag kommer NICOLA hem!!!! Jag saknar henne så mycket! Och snart flyttar hon som ni kanske har fattar eftersom jag tjatat så jävla mycket om det i bloggen. Barcelona kommer få en frekvent besökare i vinter.

I alla fall har en av mina kärringar strulat till det med en karl med bootcutjeans och såna här skor


(bild från http://www.caterpillar-shoes.dk )


Haha, hon är mycket nöjd. Jag vet inte hur många gånger jag hörde under ett och samma samtal "åh, herregud han hade bootcutjeans och gula boots". Hon känner väl ungefär som jag gjorde när jag såg de avslöjande bilderna på tygbyxbäraren. Ett litet lätt illamående och blixtrande huvudvärk! Blunda och tänk på annat!

Nu är frågan, ska jag plocka lite i lägenheten eller ta en morgonpromenad?

Idiot.

Det är alltså såhäår det känns när man är på  väg att få en hjärnblödning.
 Fy i helvete vad trött jag är på fördomar.

Need you to be close.

Jaha, då har man storhandlat  då haha. Jag och Nony gjorde Ica Maxi! Sen körde jag mot rött. Sen höll Tony på att utlösa en airbag som inte fanns. Det hände mkt på våran shoppingtur! Räkningarna är betalda (utom idiotbredbandsbolaget som ska jag ringa imorgon) och jag la undan 5000 kronor på sparkontot! Tjohooooooooooo!





Notera ringen. Jag har inte kvar den längre. Den sitter på en bartender i Turkiet. På lillfingret. Och det är en han.
Det är helt klart och tydligt en tjejring. Jaja, vill han får han använda den haha. Jag hämtar den förmodligen INTE i oktober. Men om ett år får jag se my precious igen. Ringen alltså.

Hoho.

En timme kvar innan jag kilar hemåt. Skulle egentligen vara ledig tisdag och torsdag men jag ska jobba extra 5 timmar imorgon. Dessutom jobbar jag hela den här helgen med! Då blir semesterkassan till nästa sommar glad.

Här gäller det att ha framförhållning om det inte ska gå alldeles åt h-vete.

Middag.

Jag gjorde gröt när jag kom hem. Supergott vart det med blåbär! Tänker äta samma sak imorgon bitti, om jag liver upp i tid vill säga. Men det är nog inga problem för nu ska jag duscha och sen blir det te i sängen!

Hungrig.

Jag är skitsnurrig i huvudet. Gud vad skumt det känns. Tur jag slutar nu så jag kan åka hem och äta. Jag är inte ett dugg sugen på gröt som jag hade tänkt.
Jag vill ha skaldjursbuffé!! Anyone?

Men åååh!

Nicco ringde nyss!!!!
Nu har jag insett att jag faktiskt kommer att dö när hon flyttar.


Hamstra!

Man kan aldrig få för många svarta klackisar. Därför har jag för ett par dagar sen klickat hem ett par till. Dom kommer imorgon!

HJÄÄÄÄLP MIG!

Jag blir galen på en vägg i mitt vardagsrum, den är ju så jävla stor. Har ingen aning om vad fan jag ska göra där. När jag kommer hem ska jag knäppa en bild och lägga ut sen vill jag ha FÖRSLAG på vad i helvete jag ska ta mig till.
Tack på förhand.

Ikväll ska jag äta gröt med banan och blåbär till middag.


Jorå.

God morgon och välkommen till en ny underbar dag! Fy fan, jag skulle spy om jag var tvungen att vara sådär positiv hela tiden. Jag åt iaf en macka med kalkon på i morse. Frukost varje dag ska det bli för annars blir man tjock!

På riktigt.

Jag är en sockerbit. Det är något skumt i luften.

AAAAAJ

Jag skulle just lite elegant slänga upp foten på stolen och råkade sparka i bordet.
Jag tror helt allvarligt att jag bröt den.

På ljusterö?

Tvåtimmarkvartvåtimmarkvartvåtimmarkvartvåtimmarkvartvåtimmarkvar. Jag är förbannat trött just nu. Jag ska direkt hem och stänga ögonen.
Kanske ska jag tom stänga av vibbljudet inatt?

Going wrong.



You´re burning out my head

Brännmärken del två.

Alltså jag tycker verkligen inte om de här brännmärkena. Jag höll på att skriva bleknar dom inte?! Men det vill jag ju fan inte, jag vill att de ska bli mörkare. Alternativt att hela min kropp blir kritvit. Måste googla.

Note to self; dykardräkt på nästa gång något ska stekas.

Liiiisa.

Jag har laddat upp med banan, mandarin, vatten och halstabletter.
Nu börjar jag om 7 minuter.

SSSSSSSSS

Okej, nu är jag lite deprimerad.


Äckligt!

Känsliga läsare, BLUNDA FÖR I HELVETE!

Kolla här vad som har hänt med mina brännsår på benet



Snälla gode gud säg att det här är märken som kommer försvinna. Det ser ut som jag har fått vitiligo. Men det är helt vanlig jävligt het matolja.

Klargöra.

För att klargöra så är smst skickat FRÅN mig.

Idiot!

Sms skickat 23:55

Och du är en idiot som vanligt. Vänligen gör mänskligheten en tjänst och gå och dö.


Chocktillstånd.

HERREGUD han har ju tygbyxor på sig!!! Jag har hittat två bildbevis.
Det här är inte okej.

Hahaha

Hahaha, det här är ju alldeles fantastiskt roligt. Någon kommer att ha ångest imorgon! Jag ska ringa klockan 7 imorgon bitti och påpeka vad som skrivits i diverse fyllesms!


Idag har jag ätit en sallad och två nektariner och ett päron.
Bättre det än ingenting!

Lunchrast!

Jaha, här sitter man på lunchrast mitt i natten. Jag vill åka hem och kolla på Desperate housewifes.

Jag pratade just med syrran. Hur i helvete ska det gå när hon åker till Kroatien på söndag och jag inte kan prata med henne på en vecka? Jag kommer förmodligen avlida. Be prepared.

Frukt.

Hur noga är det att man sköljer frukt egentligen? Jag sköljde inte päronet jag åt nyss när jag pratade med K i telefonen. Däremot skrattade jag så mycket att jag nästan kissade på mig när jag skulle berätta att T stavade movie muve igår. HAHAHAHAHAHA det är ju jätteroligt!!!

Time to work.

Snabb fråga, hur kunde jag gå från att se såhär smal ut



till att se såhär ickesmal ut? Inte okej.


Det skiljer ju förihelvete baa 5 veckor!

Hehe.

Give it back
You hijacked my mind and soul
I'm falling in circles
Can't catch my fall so
I need you to be close 'cause
Where you go, I'll follow
So give it back

In my bed
Sleeping not
I cannot explain what's in my head
Longing for
An empty thought
But I seem to think of you instead



Den här låten tillägnar jag TONY! Jag tänker på OSS när jag hör den där låten hahahaha

Leave me alone.

Bilder från Stockholm.















Syrran skickade ut mig med soporna i SPÖREGN!!!




Nu ska jag kolla på Pretty Woman och fundera över mitt nästa drag.

haha

Gud vad roligt, svartsjukedrama såhär mitt i natten!

T-magnet.

Så sant som det är sagt. Gud vad roligt det är att kolla på någon i en webcam hahaha

Jaha!

Här ligger man och sover i godan ro och vad händer? Någon skickar en VIBBJÄVEL på msn. Kul, nu är jag pigg och har T efter mig som irriterar mig med sina dåliga uttryck. N E J L Å T M I G S O V A.

Tips mot illamående!

Jag kände förut att jag behövde spy men jag gick ist och hämtade min Ben & Jerrysglass.
Hah, illamåendet försvann som en vind!

Only one night.

Jag har faktiskt varit i Stockholm för att min Hilma fyllde 8 år! Kom nyss hem och har ångest över att man inte kan ta tillbaka skicka mail. HELVETEHELVETEHELVE vad fan har jag gjort? Anyhow, imorgon kommer massa bilder.

Jag och Nony!



Helt otroligt att vi är singlar.

Fantastiskt roligt.

Alltså tur att jag slutar snart för jag sitter och håller inne med ett asgarv. Ingen speciell anledning jag tycker bara att meningen "Babygirl I miss you and want you in my arms" kanske är det pinsammaste jag hört på länge.

Nåväl.

Jaha?

Här ligger man och sover i godan ro och vad händer? Någon skickar en VIBBJÄVEL på msn. Kul, nu är jag pigg och har CM efter mig som har frågat 10 gånger om jag saknar honom. N E J L Å T M I G S O V A.

Another chance.

Alltså det är fan inte okej att bli så full som jag var igår.








I did your boyfriend.

Här är jag och Maja. Jag älskar Maja.




Wok.

Har just pressat i mig lite wok. Är inte hungrig överhuvudtaget men det känns ju som en smart idé att äta innan man börjar dricka. Men jag har inget att ha på mig säger jag. Måste ringa Maja och konferera.

Trött.

Den perfekta uppvärmningslåten är Whine up med Kat DeLuna. Jag försöker mota bort min trötthet och öpnnar därför en xider pomegranate & rhubarb. Den enda cidern jag kan dricka utan att få kväljningar. Hipp hipp! In i dimman.


 

Just a lie.

Jag sket i att sola. Det är faktiskt farligt! Jag åkte hem istället och nu håller jag på att göra omelett.

Yria.

Nu ska jag skjutsa ut Simon och Frida till Alnö, hämta chinos hos Nicco och sen sola solarium. Sen ska jag hem och ge badkaret en ny chans! Och ladda kameran eftersom Maja tydligen är less på mina bilder haha

Maaaaja


Nu börjas det.

Finns få grejer jag hatar så mycket som mina visdomständer. Dom håller på att göra ont och jävlas i flera år men dom komemr aldrig upp? Typ en liten kant har jag på vissa ställen. Och nu har jag så förbannat ont på höger sida att jag helst vill kräkas. Men skit i det för idag är det lördag och jag ska städa nu och sen kommer Maja!


Men herregud.

Varför jag blir jävligt trött;

Skulle ta mig ett glas vin för att lugna ner mig efter tvestjärtschocken. Får inte upp flaskan. Smular sönder övre delen av korken. Korken trycks ner i flaskan och ner i vinet. Jag spiller ut vin över hela köksgolvet. Jag skär mig på fingret med vinöppnaren. Men nu ska jag vara positiv. Jag fick ett glas vin till sist.



 
Och tydligen har jag vunnit ett par pumps på tradera också.
Kul, jag la mest det där budet på skämt.

Jag dör.

Jag har nyss dödat två tvestjärtar till. Mina monkipumps är det bästa mordvapnet. Nu har jag stängt sovrumsfönstret och förmodligen blir det här mitt sista blogginlägg eftersom jag kommer att dö av värmeslag inatt. Men hellre det än att bli uppkäkad av en tvestjärtsjävel i sömnen. Jag tror jag måste hitta någonstans att sova inatt.

Skön fredag.

Herregud vad jag har skrattat idag. Jag och Jennifer var och åt varsin sallad på CH och sen åt vi mjukglass på torget och kollade på indianer. Sen var vi ut till Birsta en sväng och köpte varsin slushpuppy eller vad dom fan dom heter. Isdrink sa man iaf när jag var liten haha. Sen var vi på Selånger och det var så tråkigt att vi stannade max en kvart.

Nu ligger jag i soffan och Fredrik håller på att skicka Sex and the city-filmen till mig, Så jag ska se den och äta min Ben & Jerrysglass i sängen senare. Det blir bra så är jag utvilad tills imorgon också, pappa kommer hit och fortsätter med köket och jag måste städa upp lite innan Maja kommer.
Sen ska vi dricka sprit och snacka skit.  Det är ju det vi Sundsvallsbor gör bäst.




Jag ville ha lite cola i. Det ser helt klart ut som bajs.



Här är min lilla pappskalle och bajskörve Jennifer. Hon luktar bajsilla!


Fy fan vad jag är ledig!

Nu ska jag dricka lite blåbärste och äta en liten macka innan jag ska ner och träffa Jennifer på stan. Äntligen!! Pappa är också på väg och ska fixa taklisterna i köket. Idag har jag MYCKET ont i knäna. Måste köpa knäskydd.

AAAAAAAAAAAAAAAHHH

Jag dödade just en TVESTJÄRT på mitt sovrumsgolv!! Fy fan vad äckligt, jag hatar småkryp. Det ska tamejfan vara några jävla djur där jag bor jämt. I haga var det silverfiskar, på löjtnanten var det dom där suskiga pälsängrarna och här har jag massinvasion av tvestjärtar. Iofs har jag bara sett en, ser jag en till imorgon flyttar jag hem till pappa igen.

Men aj som satan.

Jag ramlade nyss. Inomhus. På Fridas köksgolv. Jag trodde att det var hon som satt vid datorn i bebisens rum så jag smög tyst som en indian genom hallen sen började jag springa mot köket och fastnade med vänster stortå i höger byxben hahaha. Mina knän gör ont som fan nu.

Inköpslista;
Knäskydd
Rullator
Störtkruka


Välkommen!

Välkommen till bloggen med Sveriges största header haha. Ja, Frida är gravid och svettig så jag är bara glad att hon hjälpte mig överhuvudtaget. Näe, nu ska vi på Mcdonalds så hon kan få en glass för besväret.

Leave me alone.

Näe, nu ska jag göra följande;

Tanka lillfisen
Solarium
Umgås med Frida

Imorgon är jag ledig och då ska jag sova ut sen kommer pappa och vi ska börja renovera köket. Äntligen!

Snusk!

Jag och min kära far (som dagen till ära valde att använda linne) var nyss på City Gross och skulle köpa vitlökskräftstjärtar. Jag avstog eftersom dom hade gått ut 29 juni!!! Här köps inga wastevaror!

Nästa vecka ska jag köpa den här spegeln från IKEA. Den passar perfekt i mitt sovrum!


Tvillingångest.

Åh herregud vilken ångest jag precis fick. Tänk om jag föder tvillingar (jag är iofs inte gravid men ändå). Min mamma har ju en tvillingsyster. Läste just på någon hemsida att magen växer mycket snabbare och att man kan må extremt illa. Det är inte det som oroar mig, tänk om man inte kan skilja på barnen? Kan sånt hända eller?
De kommer få gå omkring med namnskyltar tills dom är 15 år.

Snaart ledig.

Tack gode gud att jag är ledig imorgon annars hade jag fått psykiska problem pga trötthet.
Nog gnällt om det.

Varje morgon när jag åker till jobbet brukar jag lyssna på The everlasting med Manic street preachers. Perfekt att lyssna på när man är trött och skitsur på morgonen.
Och hungrig. Jag måste börja äta frukost.

Åh min lilla Emelie!

Emelie ringde just. Jag är så himla stolt över henne! Går omkring och flinar här hemma för att jag tycker hon är så duktig! Jag är så glad att hennes lilla pojke har kommit och är alldeles välbehållen.


Välkommen till min nya modeblogg!

Näe, of course inte. Men sist jag tvättade så råkade ett par jeans följa med in  i torktumlaren. Resultat; jag dog imorse när jag skulle dra på mig dom. Men dom gick ut sig efter ett par stapplande steg. Då kunde jag andas igen.





Pajpaj.

Jahopp då vill man kräkas då. Men pajen vart god, slängde i både fetaost, tomater och chilimarinerade vitlöksklyftor. Kände för en smaksensation haha.


Nej, nu ska jag faktiskt inviga mitt badkar och göra en hårinpackning på samma gång.


Min lilla jänta!



Här är min lilla ÄLSKADE ÄLSKADE systerdotter! Världens sötaste unge som snart ska må mycket bättre!
Jävla fästingar.

Här sitter jag och gråter.

Sitter och småsnyftar på jobbet. Jag fick nyss ett mms på världens sötaste lilla snosbebis.
GRATTIS EMELIEGUMMAN! Jag är så glad för din skull!!!!


Karin; Heter snobb typ snop på turkiska? Det är ett ord jag INTE kommer använda. Iaf så var det fruktansvärt roligt och ibland börjar skratta för mig själv när jag tänker på hur frustrerade ni såg ut hahahahaha

Tasteline.

Fast jag var in en sväng på tasteline för lite inspiration och tomatsoppa med fetaost lät himla gott!
Jag har aldrig gjort soppa förut. Det lär sluta med en eldsvåda!

Hrm.

Sådärja, nu slutar jag om sex timmar. Ikväll ska jag göra paj!

Som en liten tant.

Som en tant med ont i ryggen pga av det lilla jobbstolshelvetet ligger jag här med datorn i sängen och en kopp kvällsro i handen. Jag kan inte sova nuförtiden om jag inte dricker te innan. Jag måste svepa så det bränner i hela halsen.
Sen kan jag sova.






Godnatt.

Look at that stupid girl
The way she talks about someone else
That she don't even know herself

She bitches 'bout things that she's never seen

Ungjävel.

Det springer massa ungar utanför och ropar bajskorv. Varför sover dom inte vid den här tiden? Jag var ju för fan färdig för graven för två timmar sen. Här är en som inte är färdig för graven. Min UNGA SNYGGA lilla storasyster!


Måååste s ooo vvv a a a aa a

Är det okej att gå och lägga sig 17:30 om man är 22 år?

HOT HOT HOT.

Jag hade sån huvudvärk så jag åkte hem istället för att åka ut till Emelie. Om hon föder idag kommer jag att bli skitsur haha. Ikväll blir det en mycket tidig kväll skulle ju vara skönt att vakna innan klockan ringde. Hur stor chans det nu är att man vaknar av sig själv innan sju! Pratade just med pappa för jag vill åka ut på IKEA imorgon och köpa en spegel till sovrummet.
Han skulle tydligen till tandhygienisten imorgon. "
Gå dit du med, det är billigare än tandläkaren. Hon rensar lite bara och fy fan vad ont det gör"
Okej pappa, berätta gärna det för mig som dom måste trycka i lugnande för att jag ens ska öppna munnen.

Pigg som en lärka!

Hah! Jag är redan på jobbet. Är inte speciellt trött heller, men jag trodde däremot att det var ett skämt när klockan ringde. Men så fort jag hade klivit upp så gick det som en dans. Näe, citrontre på det här så.

Varsågod Jonas.

Här Jonas har du ditt kontrakt!


Hahahaha

Skaffa dig ett liv patetiska sate.


Let it slide.

När det knyter sig i magen för att man ser en gul vespa är det nog fan dags att söka professionell hjälp.
Näe, duscha var det ja.

Hrm.

Alltså jag är nog rätt dammig av mig. Jag fick nyss dammsuga dammsugaren. Men snart kan man äta direkt från golven!
Tyvärr så råkade jag visst trampa sönder en tavla imorse när jag gick omkring som en trött frankenstein här. Helvetes helvete. Men man kanske kan ha den utan glas?
 Jag behöver en tavla ovanför sängen.

Maniac.

Gud vad roligt det är att städa. Jag är som en virvelvind!


Whine up.

Sådärja. Jag hade tänkt att jag skulle försöka mig på naturdiet igen. Hade tom med mig 3 portionspåsar och min nya shaker till jobbet men vad händer? Jag blir inte hungrig på hela dagen så jag gav blanka fan i att äta överhuvudtaget. Men nyss åt jag en sallad med grillad kyckling. Och nu ska jag städa. Min lägenhet är på riktigt ett kaos. Det ser värre ut nu än när jag flyttade in. Jag är så jävla begåvad när det kommer till att vara rörig, det är helt jävla sanslöst. Måste finnas något syndrom jag lider av. Men men, nu hade jag tänkt städa upp skiten. Har tvättstuga klockan 18 också. Sen är det väl raka vägen ner i säng som gäller eftersom imorgon ringer min väckarklocka 4:50. Och det är inte ett skämt.


Hahahahahaha

Åh, gud jag dör av skratt att folk kan vara så jävla pinsamma!!!

Näe, en dusch och en kopp te kanske vore något. Jag försöker lägga upp en film på youtube när Karin försöker förklara för Tamer vad snobbig är men det går så segt att jag får åt nerverna.
Eftersom vi inte kom på ordet så skulle hon förklara i stället.
Jag dör av skratt när jag lyssnar på hur dom håller på.

"You know how rich people acts to workers?"
"WHAT?! Who´s rich?"

Ja herregud det var verkligen hilarious!



Hemma i rövhålet.

Jaha, då var man hemma igen och nu väntar en ny arbetsvecka. Som tur är jobbar jag bara fyra dagar och nästa helg ska jag ut med Maja! Hon lever och är på Gotland, så nu kan jag andas ut. Mer än så har jag inte att tillägga.




I didn´t push him into bed with a gun to his head

Dåså.

Dåså mina älsklingar, nu drar jag. Ikväll ska ju ut och käka på tapasrestaurang och dricka sprit tills vi avslöjar våra innersta hemligheter. Vilket jag tror att jag redan gjort den gången syrran lurade i mig ouzo. I alla fall, så kom jag just på att jag glömt kameran hemma. Helvete också. Men det är väl lika bra att det inte finns några bildbevis.




Jennifer mitt lilla hjärtegull. Snart måste vi fika så du kan få de nya alanyauppdateringarna!

HAHAHAHA

Det var en gång en polis som jävlades med en skurk i finkan.
- Jag ställer dig en gåta, sa polisen. Klarar du den släpper jag dig fri. Förstått?
- Mmm...
- Vad är det som har 4 hjul och rullar?
- Lätt! Det är en bil, svarade skurken.
- Jo, men du svarade inte rätt, för du sa inte om det var en Audi eller Volvo. Vi tar en till. Vad är det som har 2 hjul och rullar?
- En motorcykel?
- Njaaaa.... Du sa aldrig om det var en Yamaha eller Honda.
- Men shit, suckade skurken, okej, här har du en gåta av mig. Vad är det som går runt på gatan och säljer sig?
- Hehe lätt! skrattade polisen. Det är en hora.
- Jo, men du sa aldrig om det var din mamma eller din syster



Ja, det gjorde min fredag mycket roligare! Tur man har låg humor haha


Hallå, Majaaaa?



Maaaja, kommer du ihåg mig? Vart är du? Jag saknar dig.

Trött tjej.

Jätteroligt att man inte kunde sova i natt. Låg vaken hur länge som helst och vred mig i sängen, försökte tom lyssna på en ljudbok men jag vart bara irriterad så jag stängde av skiten. Nåväl, vart lagom glad när klockan ringde 06:30, men jag hann både duscha och packa så efter jobbet är det bara att bege sig neråt. Grattis storasyster!

Alltså på min mr musicskiva som jag fick av Nicola så finnsd et en låt som heter Blaming me med Chana, den som hittar texten till den vinner en handgjord teckning. Jag skulle verkligen vilja veta vad i helvete det är hon sjunger haha

Ajaj.

Jag har ont i halsen, men det är nog inte en HIV-primärinfektion. Nu ska vi sluta skämta om såna saker, OKEJ?!

Jag ska dricka te sen sova.

Smällkaramell.

Nu får jag gå hem om lite drygt en timme. Ska hem en snabbis och hämta alla flyttkartonger och köra dom till pappa. Han ville att jag skulle kolla igenom garderoberna där också om det var något jag skulle ha kvar. Hahaha, tror inte jag vill ha kvar playboylinnen eller spice girlstights men jaja. Hoppas jag kommer ihåg att sno lite nålar av honom så jag kan få upp sovrumsgardinen ikväll. Bytte tid så jag slutar 16 imorgon sen bär det av ner till systeryster igen.
Får se om jag hinner träffa Emelie på lördagen också.

Näe, sista rycket nudå kanske.

FLYING HIGH IN THE SKYYYY

Nu har jag sjungit på suddenly med Arash hela dagen. Jag blir galen för jag kan bara den här raden "suddenly I´m flying, flying high in the skyyyyyyy". Men man blir glad av den, det blir man. Jag blir glad av trocadero också.

Telefonterror AB

"Ja, det är jag igen. Telefonterror AB"
"Ja, välkommen till
medhavande jourmänniska"

Min syrra är inte heller någon raketforskare!

Jonas.

Jag lägger upp kontraktet ikväll hehe

Dagens låt.

Har ni hört den här låten;
a horse is a horse of course of course?


I går natt drömde jag att jag hade hade en livvakt med manboobs som jag vart jättekär i ioch jag liksom hängde i hans manboobs hela tiden. Inatt däremot drömde jag om en gammal barendeltagare som jag raggade på när jag hade på mig glasögon. Sen kom det en jättevåg och jag tappade glasögonen. Sen vaknade jag. Analys någon?


Rerun.

Jaha, när man väl börjar komma tillrätta här, näe tro på fan att hästen skriver.
Det är iofs skönt att känna att man är den bättre av oss två på engelska iaf hahaha



Jag gillar tydligen tröjor när man visar magen. Speciellt fin är det när magen hänger UT.
Jag skyller på att det är en gammal bild och att jag inte visste bättre.
Att jag var tillsammans med Johan är ju också ett tecken på det hahahaha

Slut för idag.

Nu är det slut för idag klapp klapp tack och adjö för idag klapp klapp tänk så mycket vi gjort, tänk vad tiden gått fort men nu är det slut för idag klapp klapp


Sådärja.

Det här var tamejfan droppen. Jag yttrar aldrig mer ett ord om resan. Jag kommer radera alla kommentarer ni skriver. Hoppas ni får svinbra förhållanden och liv. Men blanda ALDRIG mer in mig.


The winner takes it all!

Igår var vi och bowlade. Jag bowlade på samma bana som Nicco och Nony och jag vann! Nony surade under hela spelet och istället för att försöka få ner några käglor försökte han kasta klotet så hårt som möjligt för att komma upp i högsta möjliga fart haha.

Hoppas det löser sig med mitt pass på jobbet på fredag så jag kan åka ner till syrran nu när hon fyller år!


Så jävla tröttsamt.

Alltså vad är det för fel på er? Jag har inte mailat någon av er brudar.
Gör vad fan ni vill men dra inte in mig i det här.
Var det bra såhär nu eller?


Jag har inte skickat några jävla anonyma mail. Tror ni jag är 14 år?
Har jag något att säga så säger jag det rakt ut.
Även om jag för vissa raringars skull just nu håller käften om bra mycket saftigt skvaller.

Lite bilder.

Jag lägger upp ett par ändå. Jag vill inte ha några kommentarer om svett, alkoholhalt eller skumt hår.











Jag hade faktiskt inte den där blomman där. Det var en tillfällig lösning så att säga.








Den här bilden är bara rolig för mig och K. Afrikansk fågel kanske är det roligaste som finns. Haschbird?
























Jag ber om ursäkt för den här bilden. Jag var sjuk, sur och hade en dålig hårdag.





Sista kvällen med rosen och "titta, this is my eeeelskling"






 

Okej, är det någon som ser sin egen eller någon annans pojkvän på de här korten?
Var vänlig ring alanyas jourlinje 020567543221434


Åh, herregud!

Jaha. Jag har nyss kört över en råtta eller mus eller vad i helvete det var. Jag och Frida var på väg hem från Timrå och jag svängde av för jag skulle till pappa en sväng. Körde inte ens snabbt men tro på fan att jag prickade musjäveln ändå! Frida vart mycket imponerad och jag blev hysterisk och var tvungen att vända om för att se om jag var en mördare på riktigt eller om det var en träbit. Det var ingen träbit, jag är en mördare.


Insane.

Det var ju en persika utan hår! En persika utan hår är ju en nektarin, eller?! Nog om det.

Tänkte vara lite vild och lägga ut några av alanyabilderna som Karin skickade igår men efter en inspektion har jag bestämt mig för att behålla dom för mig själv. Helst åka ner till Göteborg och förstöra varenda bild för Karin också så hon aldrig kan visa dom för någon. Nu glömmer vi det och så gör vi nya misstag nästa år helt enkelt.
Jag ska ha Nicco i koppel hela tiden.


Aha!

Sådärja. Jag är ledig imorgon, jag kan knappt tro att det är sant! Nu ska jag åka hem och beundra min klädställning.

Lunchtime!

Är det persikor eller nektariner som är håriga? Eller är nektariner typ mandariner? Orkar inte googla.
Men jag åt en sån till lunch i alla fall. En persika utan hår.

Jag orkar inte.

Jag är så sjukt trött. Jag vill inte jobbaaaaaaaaaaaa, jag vill vara hemma och vila. Men okej, en dag till måste jag ju orka med. Kom just på att jag ändå inte får sova ut imorgon heller eftersom jag har bokat tvättstuga imorgon bitti. Äh.




Blaming me.

Fasen vad snabbt dom här tre jobbdagarna har gått. Hoppas resten av året går lika snabbt ooouiououououiii. Jag har druckit 4 liter vatten nu när jag har jobbat men jag har inte varit på toa en endaste gång?! Snacka om partyblåsa. Men det håller ju aldrig när man är ute och gör roliga saker. Då måste man ju springa på toa fem gånger i kvarten. Inte så värst partyblåsa.
Jaja pee works in mysterious ways!

20:08

Sådärja. Två timmar kvar innan jag får rulla hemåt. Bara imorgon kvar innan jag får vara ledig en hel dag. Fantastiskt!

Nu ska jag läsa Linda Rosings blogg och dricka vatten! Underhållande!


Räksallad.

Jag åt faktiskt nyss. Jag åt räksallad, men jag plockade bort salladen för den såg så tråkig ut och åt bara räkorna haha.
Mätt och belåten! 4 timmar kvar.

Klart slut.

Åh, jag vill bara hem och titta på min klädställning haha. Det går dåligt med dieten förresten, jag stekte en vårrulle inatt! Inte nog med det så sprätte det olja över hela mitt högra ben och arm. Alltså fy fan vilkem smärta, har rödblåa blåsor nu. Kändes precis som när man bränner sig i en ugn, över hela benet! Synden straffar sig själv.

Run the show.

Jag har nyss skruvat ihop min klädställning. De första fem minutrarna var jag nära ett nervsammanbrott eftersom jag inte fattade vilka pinnar som skulle skruvas ihop med vad haha. Men det gick bra och nu är den klar. Men mer än så hinner man inte en söndagmorgon när man är en working woman. Har precis duschat och nu ska jag fara iväg till jobbet.










Kolla vad cool jag är på den här bilden!


HAHAHA

Nicco; det var inte roligt, ett dugg!

Men hörru rikspucko hur har du det med svenskan? HAHAHA


Godnatt snart.

A: Jaså du där ser man. Ja, dom är galna i huvudet därnere, det är väl därför jag trivs där haha.

Men herregud.

Alexandra; Jadu. Martin har jag träffat de två senaste gångerna jag varit i Alanya och vi är bekanta bara. Tamer har jag absolut inga kommentarer om, vi har ingen som helst relation till varandra. Han var bara där. HELA TIDEN.
Hur känner du dom?

Inkommande samtal.

Okej, jag har nynnat teenage dirtbag i huvudet sen jag började jobba. Jag ska sjunga högt i bilen på väg hem!

Hahaha nicola har fastnat med sin tandställning i en tröja! Fast hellre det än i mina chinos som hon har snott!

Två!

Sådärja, två timmar kvar bara. Fan vad den här kvällen har gått snabbt, helt sjukt!
Nu ska jag springa och fylla på mitt vatten innan jag börjar jobba igen.

Hej hej hemskt mycket hej.

LUNCHRAST. Och lunchrast betyder alltså halvtid om man kan uttrycka sig så. Har varit på IKEA som sagt idag och köpt en klädställning, gardiner och ett överkast. Jag får väl upp klädställningen så fort jag skaffat mig en STJÄRNMEJSEL. Vad fan är det för stil, skicka med en mejseljävel då för jag är ingen snickare som har sån skit hemma. Men jag har en hammare. Jag har i alla fall haft en hammare men just i detta ögonblick kom jag på att jag fick spika upp de senast uppsatta tavlorna på löjtnanten med en kastrull. Det gick det å, en bra karl reder sig själv!

Jag tvingade Nicco att köpa en Mr Music idag när vi var på Erikshjälpen för jag ville så gärna lyssna på Teenage dirtbag i bilen hahaha. Nicco ville hellre lyssna på CRAIG DAVID? Det är fan inte okej.

Hejhejhej.

Alexandra: Nej, hon bloggar inte. Om du vill kan jag ge dig en GRUNDLIG genomgång haha. Ska di dit eller?

First time.

Jaha, här är jag vaken och har nyss plockat ihop alla kläder som ligger överallt i lägenheten. Nu måste jag fan bli klar här innan jag bryter ihop. Nu ska jag på Ikea med nicco för att kolla om dom har gardinen jag vill ha + att jag måste ha någon form av klädställning. Och en golvlampa till sovrummet. Uppenbarligen tycker pappa Kjell att jag ska leva med grönt och gult kakel i köket ett tag till. Anyhow, nu måste jag duscha.


Sommarhopp!

Vad tycker ni om mitt sommarhopp?


Ont det gör ooont

Jag kom precis på att jag har jordgubbar hemma. Det känns lite lättare att leva.


Blind!

Har en och en halv timme kvar att jobba och jag ser INGENTING. Linserna är torrare än sahara och här sitter jag och blinkar som en dåre. Jag behöver faktiskt åka hem och sova nu.


Say what?

Alexandra; Karin som jag var i Alanya med eller? Är det något speciellt du undrar över?

Äckelnaturdiet.

Alltså portionspåsarna är ju fruktansvärda. Smakar som välling med lite chokladsmak. Och klumpigt och jävligt. Tro fan att man går ner (alla utom jag som går UPP) när man helt tappat matlusten och går omkring med ett diffust vällingillamående hela dagarna. Jaja, om jag blir smal ska jag sluta gnälla.

Näthelvetet.

Just ja. Vi var i en lekpark igår och jag skulle klättra upp i ett nät. Och vad fan tror ni händer? JAG FASTNAR. Uppochner. Nicola har filmat hela skiten men filmen finns inte på min kamera men jag ska se det går att fixa. Däremot har jag en film när Nicco skulle klättra i nätet. Vi fixade ett litet blair witch projectslut på det hela haha.



Extreme sports och magsjuka.

Jaha, igår var vi ute hos Jempa och Tomas ute i Bergeforsen för att hon fyllde år. Sen var jag och Nicco ute på lite extreme sports innan hon blev magsjuk. Har nyss vaknat och ska blanda till en naturdietshake. Sen börjar jag jobba 16:30. Kul jävla liv.





RSS 2.0