Herregud

Ibland undrar man om inte människor kunde ta sig och skaffa sig riktiga problem. Folk gnäller så jävla mycket. Fan vad trött jag blir..

Nu kommer jag väl få en kommentar om att jag gnäller i varenda jävla inlägg men SKRIV DET DÅ!!
Jag bryr mig inte. Tycker andra faktiskt gnäller mer överlag. TYP VARJE DAG!!!!!!!
Sluta gnäll över småsaker och inse hur bra ni har det egentligen.


I ALLA FALL. Jag somnade nyss, typ 16:30. Vaknade nyss. Jag var piggare innan jag sov ?
Jaja in i duschen med mig och sen jobba. Har lust att skriva "I love my life" men det tar väl lite andemeningen ur det jag skrev först. Man kanske inte ens kan använda andemeningen i den här meningen men jag gjorde det nu. Eh.

Haha jag vaknde i morse med Jussåjack under armen. (Jag stavar så och det är en råtta. Ett gosedjur alltså) Jag har haft honom sen jag var typ ett år! Och nu har jag hittat honom igen! Jag hade lagt honom i fotändan av min säng igår när jag gick runt och småplockade och imorse var han bredvid mig! MYSIG RÅTTA!
Bild kommer på min råtta.


Dusch vare ja..


JUST JA. Om någon kanske har sett mig IN REAL LIFE. Frukta inte. Jag har inte fått skalliga fläckar. Det är ljust hår som håller på att växa ut från det mörka. Detta ska åtgärdas.


men dusch vare ja..

hewlett packard

Wehoo! Mycket trevlig dag! Var ute på nya Ica Maxi med Tony, jag köpte en ny stekpanna! hihi :D

Eftersom jag klev upp sju nu i morse och ska jobba till 04:30 i morgon bitti kan det vara en bra idé att sova lite.
Det ska jag göra nu.


Ont i armen.

Fan vad ont jag fick i armen. Måste vara nånting allvarligt. Har ju tom börjat tagit mina B-vitaminer idag.

Har spenderat dagen med Emelie, mycket trevligt. Började faktiskt dagen med att sortera alla kläder eftersom jag har fått en gigantisk byrå av pappa! MYCKET UPPSKATTAT!!!

Vi var så onyttiga att vi åt på max idag haha, jag skulle äta nudlar förut men det blev bara ett halvt paket.. jag skulle ju sila bort vattenhelvetet men hade bara en gaffel att stoppa nudlarna med så hälften landade i diskhon. JAJA jag kompenserade med en nektarin.


Nu är jag trött och behöver en kram. Hallonsoda och en nektarin skulle sitta fint men jag ska sluta dricka söta drickor är tanken. Jag börjar nog igen i helgen.

Nu ska jag ringa johanbejb och kolla vad han har för sig. Fast det vet jag ju eftersom han alltid gör samma sak när jag ringer. "näe, jag sitter vid datorn"



Chandler: I can handle this. "Handle" is my middle name. Actually, "handle" is the middle of my first name.




JAG ORKADE INTE TRÄNA IDAG HELLER, DET ENDA JAG ORKAR ÄR ATT SITTA UNDER TÄCKET OCH KOLLA PÅ VÄNNER. JAG ÄR SÅ FÖRBANNAT TRÖTT ATT JAG TÄNKTE  STAVA ENDA "ÄNDA" FATTA VAD TRÖTT JAG ÄR.

Done with versaler.






114814-4

Dom senaste veckorna har jag saknat mamma mer än någonsin. Kanske har det att göra någonting med Annica. Jag drömmer om min älskade mamma varje natt.. och jag förstår fortfarande inte att jag aldrig mer får träffa henne.
Att någonting kan görs så jävla ont.

Frysjävel.

Allvarligt, hur lång tid ska det ta att frosta av en frys?!

Mycket mätt efter couscoussalladen med falafel jag åt nyss. Mycket nöjd över att jag har fått två säsongen till av vänner. Jag köpte en säsong med Pantertanter också hahahaha! Love it!

I´m back!

Hemma igen, kanske med ett eller annat skadedjur på mig, men det tar jag inte nu. :) Himla trevligt var det väl och jag är lite kläder rikare och mycket pengar fattigare. Bilder kanske kommer senare om jag orkar :)


HAHAH, var ca 1 minut ifrån att jag missade bussen hem till Sundsvall igår. Tog taxi 16:45 (bussen skulle gå 17:20) men fy fan vad det var bilköer! När jag såg att klockan på hans taxameter slog 17:19 var jag alldeles gråtfärdig och han började köra fortare och svära åt andra bilar, haha han var ett bra stöd! Taxin in brukar kosta ca 120 men den här gick på 300, hihi. Han körde ända fram till bussen och jag hann precis med! Däremot hann jag inte köpa varken nånting att dricka eller läsa, fick vänta ända till Gävle innan värdinnan kom och jag fick köpa en juice som smakade iiiiiu! Hann iaf rensa plånboken från alla kvitton, städa väskan, kolla igenom allt på telefonen, prata med Johan ett antal ggr, prata med syrran och pappa. Men jag kom hem välbehållen.


Har jobbat 9-18 idag iaf och sen var jag och tränade med Fridi!! Mycket duktigt. Sen åt jag goood viktväktarmat, även fast jag är smal&smäcker (ny fortkortning kommer bli SS) tycker jag att den maten är fantastiskt god. Jag är inte storbjuden jag!

Imorgon är det begravning som gäller. Och sen ledig helg. Kan tyckas okänsligt att jag förmodligen kommer gå ut på lördag men ingenting blir bättre av att jag sitter inne och deppar. Ingen kommer komma tillbaka och jag går igenom och hanterar min sorg som jag vill. Alla är vi olika.


Här kommer en fantastisk bild på FL & FM (fantastiskaLisa & fantastiskaMaja)

Det var en fantastisk kväll! :)

image62


Nu kommer snart Snorhan och vi ska sova!

tips!

Det här var ganska gott: Tugga frenetiskt på en pistagenöt och en valnöt samtidigt. Smakar ljuvligt.

Jajjamen! Jag har gett mig på naturgodiset jag skulle ha imorgon på bussen. I´m a crazy girl.

Pannkisar!

Äntligen fick jag mina pannkisar, med gammaldags vaniljglass och lönnsirap. Var i sötaste laget men men.. tror jag mår lite illa. Imorgon jobbar jag bara till 15:15 sen åker jag till Stockholm! Yeey!

Jag dricker upp lokan nu som jag egentligen skulle ha imorgon, jag är himla busig.

Egentligen skulle det komma en lista här på vad Agnes har ätit idag men pga utrymmesskäl så kan de inte publiceras.

Ganska irriterande att jag läste ut boken jag skulle ha på bussen imorgon. Det var Linda Skugges blogg eller nåt sånt. Försökte intala mig hela tiden att det var Martina Haag eftersom hennes böcker är galet roliga. Den här var inte rolig.




FAAAN VAD TRÖTT JAG ÄR. Nu ska jag duscha och sen ska jag kolla på Beck.

Faan..

vad ont i magen jag har. Men jag dricker iste utan socker och är trött. Johan sitter bakom och äter daimglass :D han köpte massa onyttigheter nyss när vi var på shell. Duktiga jag köpte bara en mandarin, iste och juice.

Jag är så himla smal och läcker.

Den där kommentaren kommer reta mig till döddagar.

Näe, nu tvinga ner karln i sängen för lite sömn.

Trött

TRÖTT TRÖTT TRÖTT är jag. Hade precis somnat lite lätt i soffan när Johan ringde.
Vi ska INTE äta pannkisar idag. Vi får se om han kommer senare.


Eftersom jag kommer få en ny läsare idag så välkomnas hon med en bild! (om hon inte sover på soffan)
Det får man om man är en trevlig typ. Inte om man skriver onödigt töntiga kommentarer

Här är min pappa, Lina! :D

image25

Strawberry crush

Vilken superbloggare jag är idag. Snart i klass med Alex Schulman. Eller kanske inte.

I alla fall. Jag fick ångest och gick ut och sprang en sväng, det är faktiskt RIKTIGT pinsamt hur dålig kondis jag har, well well, 40 minuter lyckades jag hålla mig ute i af, innan jag anlände hem igen, lite mindre fräsch och mycket törstig,

BIG MISTAKE nr 1: Att dricka ca 70 liter lättdryck innan jag började springa.
BIG MISTAKE nr 2: Lova älskling att jag inte skulle förstöra dom nya hörlurarna jag fick av honom. Jag har förstört två innan genom att klämma dom i bildörren. Hur dom här har gått sönder har jag faktiskt ingen aning om. Men den ena har iaf gett upp. Den andra hänger mer. Tills den blir klämd i en bildörr.

Jag öppnade just en aquatini, hihi. Himla nyttigt och sådär men den var så kall och jag vart sugen. Strawberry Crush, mmm! Ska ju faktiskt jobba imorgon. Så den här ska jag smutta på heeela kvällen. Såg precis att Shrek börjar 20. Funderar faktiskt på att kolla på House i stället.



Foreman: Ten-year-olds do not have heart-attacks. It´s gotta be a mistake.
House: Right. The simplest explanation is she´s a forty-year-old lying about her age. Maybe an actress trying to hang on.




Jag tycker att det är nästintill hysteriskt roligt.



Näe, riskaka tack.

Ajaj

Lite av träningsvärken hänger uppenbarligen kvar. Men det känns nyttigt.

Har köpt Hilmas födelsedagspresenter idag, blev en jäääättesöt tröja och lite smink :) hihi det ville hon ha :)

Inget anmärkningsvärt har hänt förutom att jag har bokat mitt teoriprov! Tänker inte säga till nån när det är eftersom jag förmodligen måste göra ca 14 st. Men jag råkade berätta för pappa och Johan ändå. Att inte skvallra har aldrig varit min starka sida.


Svimätt blev jag efter min lax och broccoli.
VÅGAR INTE SKRIVA ATT JAG KÄNNER MIG FET FÖR DÅ SKA VÄL NÅGON BLI IRRITERAD.


Börjar sju i morgon. Great. Men dom tur är kommer Johan till mig då och då ska vi äta pannkisar! Funderar på¨att plocka hallon hemma hos pappa och ha till. I love hallon! Johan ville tydligen ha sylt, men jag är en syltvägrare av högsta rang så isf får han köpa en egen liten burk.


Näe nu ska jag dricka lite aplesin/persika-lättdryck och fortsätta kolla på favvoälsklingsbästivärlden-House!

Foreman: I think your argument is specious.
House: I think your tie is ugly


Hahaha

Den som inte har sett fettobilden har ingen rätt att uttala sig. Nu måste jag lägga ut bilden så den "henliga" bloggläsaren får se! Irriterar det dig vad jag skriver så läs inte..

Oh god Agnes, jag är den nya blondinbella!



Det stavas VERKLIGHETSBILD. Särskrivningar är det värsta jag vet.


Mamma Lisa

Oh yes, idag var både jag, maria och agnes gravida. Eller jag var väl mest bara fet! EN GIGANT!! Att komma ihåg: Gömma mobilen för Johan så att han inte kan kolla på fettobilden, vill ju helst undvika en eventuell dumpning.

Nu är jag trött. Ska ju upp 9 imorrn så jag stänger för idag.


Det här betyder att jag aldrig kan skaffa barn, jag vill inte se ut sådär. Det var som en titt in i framtiden! Som favvon Martina Haag skulle sagt, jag såg ut som dunderklumpens jättemorfar.







 


En helg med Majabaja.

Drack nån öl och myste i fredags och igår mådde vi illa och åt lite tillsammans. Sen sov vi. Sen åkte hon mitt i natten. Hihi :) Tråkigt att hon åker heeeeeeeeeeeem, dumma. Idag åker Nony till Egypten också. Har hört några skräckhistorier därifrån så jag hoppas han kan hålla tätt, hahaha! Det var roligt.

Snart kommer Johan med mat. That´s my life. Inte konstigt att jag väger 170 kilo snart.




Satans Johan

Drömde helt sjuka mardrömmar om Johan i natt, han var otrogen och låg med hur många fjortisar som helst och dom skickade dikter och allting, var ganska hysterisk när jag vaknade. För ovanlighetens skull liksom.

Jobbar till 19:45 ikväll sen ledig helg! SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT! Och imorgon blir det utgång med Andreas och hans kamrater :D


Nu måste jag gå. Eller hasa mig fram med tanke på mina snuskiga skavsår. Jag har dokumenterat med kameran. Funderar på att lägga upp bilderna här på bloggen. Sen får ni berätta hur många av er som antingen kräktes eller svimmade, för det vill jag göra varje gång jag tar mig en kik.


HEJ DÅ!

Polkagris

Jobbade till 24 igår och började 6 i morse. Jävla tur att Nony ringde och väckte mig för jag hade bara stängt av alarmet och fortsätt snosat...

Jag åt nyss wok. Thaiwok.. jag hatar thaiwok. Dessutom blev den sviinbränd. Förjävla äckligt. Eller som min gamla lärare Elvy skulle sagt, det var mindre gott. Men polkagrisen efter gjorde mig på bra humör igen!!

Jag har stäääääääädat helt lägenheten igen, torkat golven och allt! Fast i köket torkade jag bara runt mattan för jag orkade inte flytta den, haha! Sista maskinen ligger i tvätten också! Duktigt gjort av en som sovit typ fyra timmar i natt. Dessutom ska jag träna sen. Men jag måste nog powernapa lite först. Måste först hitta en bra program. Kan inte sova på dagarna om inte tv:n är på. Freakinacage.com som mun kära nicco skulle sagt :p






 


Fan också.

Oh härliga morgon gick just och öppnade mitt fönster alldeles yrvaken. Jaha, dom håller visst på precis utanför mitt fönster, alltså på en byggställning. Vart så nervös att jag gick därifrån. Nu måste jag nog ta mod till mig och gå och stänga fönstret. Fan.

Nytt inlägg.

Johanbejb har farit till jobbet. Inte så himla mysigt. Men igår for vi till Jempa och Tomas en sväng för att prova deras nya spel men ALDRIG att jag spelar ett spel som ger stötar om man trycker sist på den där förbannade knappen!!! Så vi spelade lite guitar hero och sen kollade vi på den senaste Mr Bean haha, jag tycker iaf att den var rolig!!! :D

Bläää, jobbar 16-00 idag. Innan det ska jag på en synundersökning. Haha kunde inte ha några linser på mig igår eftersom det hade blivit lite skadat på hornhinnan. Men efter några svettiga minuter hos optikern i förrgår och hans ord på att jag inte skulle bli blind blev jag lite lugnare.

Jippiee! Jag far ner till systeryster och lilla HILMI ännu nästa vecka för stortjejen fyller år! Myyysigt! Must träna my english until then.


Så FÖRBANNAT jävla trött på allt gnäll JÄMT JÄMT JÄMT!!! överallt! Jag orkar inte höra. Vänd er missbelåtenhet till nån som bryr sig.








Ja, alltså jag är ju väldigt serviceminded och sådär.. men ni gör ju som ni vill.





I LOVE TONY, SMACK SMACK SMACK!

MEN SERIÖST!!!!!

iDIOTJÄVLAR SLUTA HAMRA OCH BYGG OM ELLER VAD FAN NI GÖR NÄR JAG SOVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gud vad irriterad jag är.


Och du då cpfetto. Dö älskling.

Yees..

I need you like a heart needs a beat



image60

blää

Du är så jävla IIIIIIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!






Det börjar bli kallt..

Jag sitter faktiskt och håller på med fas b! Fast jag har inte läst i boken, men jag gissar duktigt haha :p

Mysdag med bejb igår. Först åt vi på Subway och sen var vi ute hos hans mami och klappade kattungarna! ÅÅÅÅH vilka mysiga. Jag är ju iofs the cathater men dom var så snooosiga! Sen for vi hem till mig men Johan stannade på videomix och köpte ett kilo godis (halva påsen var nötcreme) och hyrde little man eller vad fan det hette. Jag visade min uppskattning genom att sova igenom större delen av filmen :D men sen när jag hade blivit piggare så somnade Johan och jag smögåt hans godis :D

I morse när jag klev upp såg jag till min förskräckelse att han tagit med sig allt karra!!! Det brukar han aldrig göra
:( Ingenting kan pigga upp min morgon som en påse nötcreme!!!!!!!

Nej, mer teori, duscha, ner till helvetet.


----

Sov gott lilla Annica. Lidandet är för din del slut. Nu börjar vårat.


RSS 2.0