I´m back!

Hemma igen, kanske med ett eller annat skadedjur på mig, men det tar jag inte nu. :) Himla trevligt var det väl och jag är lite kläder rikare och mycket pengar fattigare. Bilder kanske kommer senare om jag orkar :)


HAHAH, var ca 1 minut ifrån att jag missade bussen hem till Sundsvall igår. Tog taxi 16:45 (bussen skulle gå 17:20) men fy fan vad det var bilköer! När jag såg att klockan på hans taxameter slog 17:19 var jag alldeles gråtfärdig och han började köra fortare och svära åt andra bilar, haha han var ett bra stöd! Taxin in brukar kosta ca 120 men den här gick på 300, hihi. Han körde ända fram till bussen och jag hann precis med! Däremot hann jag inte köpa varken nånting att dricka eller läsa, fick vänta ända till Gävle innan värdinnan kom och jag fick köpa en juice som smakade iiiiiu! Hann iaf rensa plånboken från alla kvitton, städa väskan, kolla igenom allt på telefonen, prata med Johan ett antal ggr, prata med syrran och pappa. Men jag kom hem välbehållen.


Har jobbat 9-18 idag iaf och sen var jag och tränade med Fridi!! Mycket duktigt. Sen åt jag goood viktväktarmat, även fast jag är smal&smäcker (ny fortkortning kommer bli SS) tycker jag att den maten är fantastiskt god. Jag är inte storbjuden jag!

Imorgon är det begravning som gäller. Och sen ledig helg. Kan tyckas okänsligt att jag förmodligen kommer gå ut på lördag men ingenting blir bättre av att jag sitter inne och deppar. Ingen kommer komma tillbaka och jag går igenom och hanterar min sorg som jag vill. Alla är vi olika.


Här kommer en fantastisk bild på FL & FM (fantastiskaLisa & fantastiskaMaja)

Det var en fantastisk kväll! :)

image62


Nu kommer snart Snorhan och vi ska sova!

Kommentarer
Postat av: Maja

Hihihi, jag älskar Dig :D Hoppas du klarade dig från löss ;) Puss!

2007-08-24 @ 22:53:16
URL: http://majo.blogg.se
Postat av: agnes

kul att nån rolig är tillbaka i bloggvärlden :D

2007-08-26 @ 22:37:06
URL: http://agneslund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0