Svensk maffia.

Såg precis reprisen på Svensk maffia på tv4play och gråter som ett barn. Tragiskt när föräldrar får begrava sina barn. Dessutom hade denna mamma förlorat båda sina söner. Ja gud vad fruktansvärt. Nu när jag ändå har tårkanalerna öppna ska jag fortsätta se dokumentärer!

Take a look at yourself.

Jag sov jättebra fram till 04:00. Då började kattungen skrika igen och putta ner allt som stod på bordet i golvet. Sen slogs musiken på Kristoffers dator på klockan 05:00. Men sen sov vi faktiskt till 11:45. Men seriöst varför skriver jag det här, vem byr sig om hur mycket vi sover? haha

Nu ska vi duscha och sen fara på Birsta! Vi ska bara fika och flyta omkring lite, mysigt.




Borderlinetjej.

Herregud igår höll jag på att dö. Åk aldrig turbon på himlabadet! Bikiniöverdelen åkte av och jag hade vatten upp i alla bihålor som finns. Sen var alla vi och åt asgod middag hos pappa, lövbiff fylld med ädelost! Jag drack lite rosévin och klockan 00 (!!) kläckte någon den smarta idéen att vi skulle åka ner och ta ett glas på allstar. Det var osmart. Ingen egentlig lust så jag satt mest i en soffa sen for vi hem och sov!  Idag for halva familjen hem och här är det en lugn och skön söndag. Jag har (som vanligt) House-maraton och Kristoffer sitter och spelar. Känner mig ovanligt harmonisk idag. Jag blir så glad när jag och Kristoffer får chans umgås med syster, Hilma och Max (ev pappa). Familjen är trots allt det viktigaste som finns.

Jag trivs så bra i skolan nu och snart börjar de 5 praktikveckorna, ska vara i en etta och det kommer säkert bli skitbra!
Telefonen lever sitt eget liv just för tillfället, smsn kommer inte fram och det går inte att ringa någon fast det funkade nyss när jag pratade med semlan! Irriterande men jag är ändock harmonisk haha
Papa bear!

Take another little piece of my heart.

God morgon lovers! Gud vad trött jag är men snart kommer familjen Partridge hit och sen bär det av till Himlabadet. Uppenbarligen skulle de först komma upp och busa med katterna haha. Kan eventuellt bli roligt att plaska lite men jag hittar ingen av mina bra bikini så de bikinitrosorna jag ska ha nu är så små!!! Katastrofläge för någon med så tungt släp som mig om ni fattar vad jag menar haha


Städhjälp sökes!

Alltså städa! Vem kan kom på detta horribla moment? JAG ORKAR INTE SÄGER JAG! Det ÄR värt att betala för att få hjälp med såna här mardrömssysslor! Det är dessutom helt omöjligt att städa med Kristoffer. Jag städade som en galning och hann städa 3 (!!) rum medan han knappt hunnit med ett halvt. Och då var han tvungen att sätta sig ner och vila. Fatta frustrationen då! Men jag älskar honom trots allt. Det gör jag verkligen.


Tror jag är lite känslig just nu. Pappa ringde förut och sa att vi skulle åka och lämna bilen på verkstaden. Jag tyclte han lät så otrevlig i telefon så då började jag grina. Då frågade Kristoffer varför jag måste grina jämt  och då grinade jag ännu mer hahaha. Komiskt i efterhand! Jag grinar inte jämt. Ibland kan man låtsasgrina för att få lite sympatier. Han har alltså inte lyckas listat ut detta faktum än. En liten parentes bara... utan parentes. Varför säger man så?? En liten parentes när det inte ens finns någon. Denna fråga övergår mitt höga intellekt.




Fredag!

Såklart kunde jag inte sova ut imorse så jag gick snällt upp strax innan 9. Men bättre det än att klockan ringer 06:00 som den gjort hela den här veckan!

Ikväll kommer syster, Hilma och Max! Blir bra det. Har ångest för imorgon när vi ska på himlabadet. Känner mig lite för valrossig för att visa mig halvnaken publikt. Men vad gör man inte för barnens skull dvs. Hilma och Kristoffer haha

Torsdag.

Är uppe i H-sand nu. Har en liten paus i en 4-timmars föreläsning om kartläggning, jag är så trött att jag kreverar snart. Seminarium på eftermiddagen sedan ska jag hem och träffa Nicco. Det var ju hundra år sen! Sen måste jag ut till Birsta för att hitta en massagedyna som pappa ska få som en försenad födelsedagspresent. Sen ingen skola imorgon, skönt!




Ur spår!

Av någon anledning fick jag för mig att vi skulle ut och åka längdskidor runt sjön igår. Snacka om dåligt val. Efter ca 20 meter hade jag andnöd och hjärtklappning. Men vi tog oss runt och efter det hade jag huvudvärk hela kvällen som även har hållit i sig hela dagen. Lite bättre nu dock.

Såhär kommer Britt-Marie och lägger sig när man sitter i soffan. Helt hopplös och tung.

Söndag!

I fredags upptäckte jag en nackdel med att jobba med barn. Magsjuka. Igår var kände jag mig svimfärdig nästan hela dagen men vi for ändå och åt middag i medskogs. Sen somnade jag på soffan där haha ovanligt. Vi ska till pappa och äta idag (ekonomiskt för mig som lever på studiebidrag) men Kristoffer vägrar vakna!! Jag måste ju åka och sola omgående. Nästa helg kommer syster & CO och då blir det himlabadet och ett försenat firande av pappa!
Men först! Innevecka uppe i H-sand!

Jaa!

Det ser ut att bli en bra söndag ändå! Vi var nyss hos pappa och åt oxfile, potatis och grönpepparsås. Tyvärr råkade Kristoffer backa rakt in i en  snövall på pappas uppfart så vi fick skotta ihjäl oss för att få loss bilen. Sen satte sig pappa i bilen och jag och Kristoffer skulle putta på bilen framifrån. Vad händer då (såklart)? Pappa får fart på bilen bakåt och jag flyger med och drar fetingvurpan och landar på axeln. Såg säkert roligt ut men det gjorde ont på riktigt.

Nu ska Mona åka på semester. Hon får vara i Medskogs över natten. De har turen att ha sovrumsdörrar och kan stänga ute denna terrorist. Jag vill eventuellt ha en glass för sveda och värk.


Dårhuset

Inatt har jag iaf sovit lite. Hon började gapa vid 6-tiden. Sen somnade hon om från 8-10 och vi likaså. Nu ska vi städa upp lite och sen åka och äta hos pappa. Imorgon är det jobb igen!




Terrorist

Katt bortskänkes (en stund)

Vem vill ta hand om Mona en dag eller två? Jag har migrän, spykänslor och känner en fruktansvärd frustration. Jag måste få sova efter denna jobbvecka och hinna vila upp mig inför nästkommande. RING MIG ISF! Hon är snäll. Men sååååååååååååååååååååååååå påfrestande just nu att jag snart stoppar huvudet i ugnen!

Allrakäraste syster.

Aaaahhaha vad roligt. Det kanske bara är vi som tycker det men det drabbar ju ingen fattig så att säga!

 

Pia säger:

haha ja fast jag har sett den 100 gånger. Kollar just nu på Rosings blogg....hon är katastrofalt dålig på att stava

Lisa säger:

haha jag vett det är pinn samt

Pia säger:

hahahaha

Pia säger:

HAHAHAHAHA Rosing skriver " nu är tvättberget ett minne blått" aaaaaaaaaaahahahahahah blått jag dööör

Pia säger:

vidare...." vi hade en jätte trevlig disskution"

Lisa säger:

aah not såo clever swedish görl

Lisa säger:

fruktansvärt pinsamt att hon kallar sin karl för Mr Big

Pia säger:

aj vod sej a dissaster

Pia säger:

hemskt hemskt hemskt

Lisa säger:

jag hatar folk som skriver såhär;

Lisa säger:

*ler*

Lisa säger:

*skrattar*

Lisa säger:

gud vad pinsamt

Lisa säger:

det är så pinsamt att jag dör

Pia säger:

fruktansvärt

Lisa säger:

Sen några sekunder senare hade jag ett flertal sprut stick i ansiktet

Lisa säger:

älska särskrivningar

Pia säger:

ahahahahahahahahahahahahahaha *ler*

Lisa säger:

jag vet *rodnar*

Lisa säger:

HAHAHAHA

Pia säger:

*asg*

Lisa säger:

gud jag kommer dö av detta

Pia säger:

aj blasching over her

Lisa säger:

totally krejsi

Pia säger:

jag fattar inte att folk kan skriva uppmuntrande saker till henne...hon är ju hjärnkapacitet som muterat öronvax

Pia säger:

har menar jag

Pia säger:

så här stavar Pernilla Slemghren: kockos



---------------------------




Lisa säger:

vad snorig jag är idag

Pia säger:

har du snortat?

Lisa säger:

haha näe

Lisa säger:

no drugs only hugs

Pia säger:

wow....cool...

Lisa säger:

i knööw

Pia säger:

haow is thä toonzi duing?

Lisa säger:

dont nöw he is not at compiter

Pia säger:

a hi is sliipin i sink

Lisa säger:

or maby with fitness

Pia säger:

a jes jes jes aj lajk!

Lisa säger:

his a biiist!

Pia säger:

haf to lav him!

Lisa säger:

his balkanbody with si jellow shiirt

Pia säger:

ååååå ajm svetting!

Lisa säger:

mona liiski


Jag orkar inte mer.

Tänkte att eftersom katten har gapat hela natten och sömnen har varit sisådär tänkte jag ta mig en välförtjänt vila när Kristoffer for på jobbet vid 12. Har det gått? NEJ. Hon sov i cirka 20 minuter sen började hon gasta igen. Hon tar dessutom ingen paus i sitt skrikande och jag vet inte vad jag ska göra. Finns det någon veterinär som gör jour-kastreringar på helger eller? Om inte, sitter jag nog på hispan innan helgens slut.

Morristown!

Godmorgon! Av någon anledning började jag och Kristoffer diskutera vargjakten. Kristoffer blir upprörd över att de skjuter vargarna och ja det är hemskt men eftersom jag har varit rädd för vargar sen jag var liten vill jag knappt se en varg på bild ens. Hur kan man vara rädd för vargar? Jo, mamma spelade jätteofta Björn Afzelius i bilen och han har en fruktansvärt sång som heter Morristown. De knäpper med fingrarna och sjunger om mördare och förvridna lik och någonting om en varg. Jag håll seriöst på att bryta ihop där i min barnstol. Var tvungen att lyssna på den nu på spotify och samma känsla infann sig. Hjärtklappning, svettning och illamående! Fruktansvärt.

Något annat som är fruktanvärt är Mona. Hon har skrikit HELA jävla natten. Blir galen på henne, så antingen får vi kastrera henne typ igår eller åka till någon som har en viril katthane haha.
Jättetassen!

Äntligen helg!

Herregud jag är så gristrött att det liknar ingenting. Har jobbat hela veckan. Måste meditera hela helgen för att hitta mitt inre lugn haha.

Slökollade på reprisen av konferensresan förut och skämdes å Blondinbellas vägnar. Hur vågar man säga i tv att man har haft bortamatch? Jag är ju inte direkt pryd av mig men det är något jag aldrig skulle göra! Tänk om pappa skulle kolla. Pappa som tror att man är 12 år fortfarande och försöker bestämma över en mest hela tiden. Men det gör inget för det dämpar min åldersnoja en smula. Kristoffer påpekade dock häromdagen att jag fyller 25 i år. Varföööör gör han så mot mig?
Gud vad jag svamlar. God natt.

oh what a beauiful morning!

Godmorgon godmorgon! Var tvungen att duscha typ 20 minuter för att ens vakna till. Nu ska jag börja fara mot skolan så vi får hoppas att bilen startar. Annars måste Kristoffer skjuta mig och han lär ju inte bli överlycklig direkt om jag väcker honom nu. Jag råkade dessutom lova pappa att Kristoffer kunde skotta hela hans gård idag. Åh vad dum jag är men jag fick dåligt samvete för pappas skull. Nu har jag dåligt samvete för K:s skull. Men han har ju ändå gnällt på att han inte tränat på länge och skottning är ju bra för armarna!





Shining.

Work work. Jag är så trött men måste hålla mig vaken minst till 20 annars blir det kaoz med mig. Jag ska öppna imorgon på fritids så 06:30 jag ska vara på plats. Men då sover man iaf inte bort dagen haha
Vi gjorde pastasallad med pepparsalami & brie förut. Fifan säger jag bara, det var det snuskigaste jag ätit på länge! Kristoffer gjorde nån form av curry/vitlöksdressing till haha katastrofblandning.







På tal om katastrofer har jag av någon anledning gått omkring och tänkt på äckliga lukter i flera dagar. Här kommer topp 4!
4: Rutten uppsugen kycklingpytt. När jag bodde på södermalm råkade jag tappa ut en påse med kycklingpytt. Så jag DAMMSUGER upp den frysna pytten men glömmer att byta dammsugarpåse. Lägenheten luktade gräsligt hur länge som helst.
3: Avlopp. Ingen närmare förklaring behovs. (tänk naglar, gammal hud och iiiiiiu!!)
2: Gammal fetaost. Grävde i kylskåpet häromdagen och hittade en öppnad fetaost (inte i olja utan en hel bit). Det luktade sur gammal jäst ost. Så fruktansvärt horribelt att jag nästan svimmade.
1: Kristoffers andedräkt häromdagen. Han hade ont i halsen och av någon anledning åt han en chokladbit det första han gjorde när han vaknade. Detta är det värsta jag har känt. Det stack i ögonen och kväljningarna var ett faktum!

Måndag.

Lyckades somna i någorlunda tid igår tur nog. Däremot har jag vaknat många gånger och trott att jag hade försovit mig. Första gången jag vaknade var klockan 23:40 haha. Hade sovit max 20 minuter då.
Har nyss kommit hem från jobb och ska nog diska och slänga mig i badet tills Kristoffer kommer och vi ska fara till medskogs och äta middag!
Måndagsfräsch! Fint BH-band.

Tack vare dig vet jag vad kärlek är.



















Jag älskar älskar älskar älskar dig!!!!

Håller på att bli galen.

Känns som jag snart tappar det. Jag har varit vaken hela natten! Jag somnade kl 6:45 och vaknade när Kristoffers alarm ringde 07:30. Då gick jag upp och fixade lite sen försökte jag sova lite mer. Sov 1 timme. Thats it. Är så trött att jag mår fysiskt illa. Men då kanske jag kan somna i normal tid ikväll för jag börjar ju jobba 8 imorgon bitti. Skönt att få något att göra ist för att ligga här som ett fån.
Men nu ska ni få höra någonting sjukt! Igår skedde ett smärre familjegräl och jag behövde tröstäta. Så jag åt några krustader med kräftost och romN. 21 stycken. Detta är inte ett normalt beteende. Jag mådde så illa att jag inte ens kunde prata på typ en timme.

Mmmm kiwi!

Kan man överdosera c-vitamin? Finns en stor risk för det här hemma nu när jag har inhandlat kiwi!
I alla fall. Kristoffer jobbar och jag tittar på Let´s Dance och trycker i mig kiwi och diverse grönsaker. Känns lite väl overkill och jag har ju faktiskt en halv vaniljkrans i skafferiet.



Jag har i alla fall sällskap av denna madame;

Plastikkirurgi.

Kollade precis en snabbis på plastikkirurgerna. Helskotta vad man kan åstadkomma underverk! Men det måste ju vara ett av de hetaste diskussionsämnen som finns. Moralkärringarna går väl ner i brygga av alla dessa bruttor med silikon och botox både här och där. Men det är väl upp till var och en vad man gör med sin kropp!

Själv säger jag bara; shake what your mama gave ya!

These things I do.

Nyss hemkommen! Vi köpte ett Happy Meal till mig på vägen hem. Skitnyttig tjej! Nu ska vi spela några matcher betapet sen slipa!

Wham bam thank you ma' am.

Vilket snökaos! Gör ju inget för mig som ändå bara ligger i sängen hela dagarna. Det är så hemskt men jag har blivit så förslappad att jag behöver botox-injektioner i samtliga delar av kroppen.

I alla fall. Jag gör ju som sagt inget annat än att kolla på Sex and the city och House hela dagarna och häromdagen i ett House-avsnitt kom denna kommentaren upp;

Dr. Foreman: Do you ever watch Gilligan's Island reruns and really really think they're going to get off the island this time?

Precis så är jag!! Varje gång jag kollar på Sex and the city hoppas jag att Carrie ångrar sig och gifter sig med Aidan istället. Så jävla töntigt problem, men ändock fruktansvärt irriterande! Mr Big är ju arrogant och gammal. I alla fall.

Nu ska jag snart till Frida igen och se skräckis. Om vi tar oss fram i detta oväder.





Jag måste bleka tänderna. Samma nyans som Audrina i The Hills tack på förhand.



Längesen.

Jag har lagt ut mina drömmar framför dina fötter, gå varsamt, ty du går på mina drömmar.

Don´t sell your dreams too soon.

Jag gick upp imorse och skulle hjälpa Kristoffer att leta hans försvunna nycklar. Jag hittade dom i hans ficka. I byxorna han hade på sig. Nåväl sen tänkte jag ta mig en liten vilopaus och drömde världens sorgligaste mardröm. Drömde att jag tog Kristoffers telefon och hittade massa sjuka sms. Han hade alltså ett förhållande med någon annan och skrev att han älskade henne mer och mer för varje dag! Fy fan vilken ångestkänsla. Han blånekade och blånekade och till sist när jag sa att han var tvungen att flytta ut sa han att han visst var kär i henne och att jag skulle ringa Lale för att höra vilken "jävla pussywagon" han egentligen var. Haha, det sista var lite komiskt mitt i all tragik. Vaknade med hjärtklappning och ångest.

Gudarna ska veta hur mycket vi har kämpat för att få detta förhållande att fungera. Men nu är det äntligen bra och så ska det förbli!



Jaaa!

Vilken härlig dag! Till att börja med ringde dom från Haga imorse och erbjöd mig work! Till att börja med hela nästa vecka och sen så mycket som det går så länge någon var sjukskriven. I en etta! Gud vad roligt, jag blir så glad!!!
SEN har jag spanat på ett par skor på Nelly och idag kom det äntligen in svarta i min storlek!
bild från www.nelly.se
Nu ska vi cleana lite sen ska jag till Fridus och mysa. Tänk om fler dagar kunde vara som denna!

Kiss kiss kiss.

Britt-Marie är verkligen en KISSekatt. Hon springer ju på lådan 24/7. Fast ofta så går hon bara in och vänder. Hur vet jag det? Jo för jag är så beroende av den här kissande tjejen att jag följer efter henne vart hon än går. Tydligen är jag också så sjuk att jag skriver ett helt blogginlägg om hennes kissande. Nåväl. Jag har tråkigt och Kristoffer sitter med sitt (uppenbarligen) beroendeframkallande spel. Själv ska jag spela betapet och kolla på House. Jag lessnar aldrig på skäggiga greg!


Brr.

Ja, det var ju trevligt med en liten promenad. Ännu trevligare att telefonen verkar fungera perfekt fortfarande. Har fört över alla bilder från den luren till datorn och herregud vad mycket onödiga bilder. En dag hade jag knäppt cirka 22 bilder på mig själv i min nya mössa haha.

Men man blev glad! Kolla får ni se;





Haha frida kolla vilken bild jag hittade på Meja!





Visst blev man lite glad i hjärtat?

Hittade också en rätt skrämmande bild. Fördelen är väl att jag aldrig behöver fylla läpparna med restylane.



Överläppen är ju groteskt stor!! Jaja, nån nytta har den säkert.

Tröttsamt.

Jag vaknade halv ett! Snacka om slöseri med tid. Men så går det när man har jagat en helt galen kattunge som har massakerat byrån, svingat sig som tarzan i alla möjliga trådar hon har kommit åt och jagat stackars Britt-Marie halva natten.

Tänkte vara halvhurtig och ta en promenad men lurarna till telefonen är borta och det suger utan musik. Så nu försöker jag ladda min vattenskadade sony ericsson, än så länge verkar det fungera peppar peppar! Hoppas jag kan använda den ist för jävla skithtc:n jag använder nu. Har aldrig haft en sämre jävla telefon!!
Jag avskyr dig kära lur!

Märkligt.

Jag har svårt att bestämma mig för om det är skönt eller vansinnigt att ligga i sängen hela dagarna. Imorgon ska jag iaf städa och ta en promenad. Kanske borde hämta bilen hos pappa också, om den nu vill starta.
Nu till någonting fruktansvärt irriterande men samtidigt lite heartbreaking! Det är en katt som skriker nedanför vårat fönster dag OCH natt! Vad ska man göra? Det är ju synd om åbäket.

Papi papi

Pappa kom nyss hit med leverpastej till katterna. Men ingen mat alls till sin svältande dotter!

Här är min förlovningsring förresten, det är blankpolerad titan
Vi har varken datum eller varandras namn i ringarna. Dels för att vi visste inte vilket datum vi skulle få ringarna och så ville inte Kristoffer ha något som alla andra har. Så vi tog helt sonika en mening från Toy story´s Buzz Lightyear. I min ring står det To infinity och i hans står det and beyond. Toppenbra och personligt.

Idag är det du och jag Gregory!

House: "What, you're saying I've only got one friend?"
Wilson: "Uh, and who...?"
House: "...Kevin, in Bookkeeping."
Wilson: "Okay, well first of all, his name's Carl."
House: "I call him Kevin. It's a secret "friendship club" name."

RSS 2.0