tack för den..

Nicco tvingade mig att prova hennes lacklegging i onsdags, sen knäppte hon ett kort och la ut på sin blogg. Korvstoppning säger jag bara hahahahaha


Jag letar för tillfället efter en hämndbild. :)

näe..

Jag letar frenetiskt efter min närspray. Varför är det så jävla mkt grejer överallt?! Jag blir vansinnig. Jag kan aldrig hålla reda på nånting! Dessutom är jag totalt värdelös på att spara pengar! Tyckte jag var så duktig när jag skulle sälja iväg ett par stövlar och ett par jeans, mmm! SVINBRA om man inte köper en jacka för nästan 4000. Kan ingen bara banka in lite vett i mig?



Det är inte alltid viktigt att vara stark. Man är ingen sämre människa för att man blir ledsen ibland. Tänk på det lilla snos och prata med mig så fort det är något. Imorgon tänker jag på dig.


åååhåå

Jag har så förbannat ont i näsan. Så jävla snorig har jag varit idag. Ibland undrar man ju hur mkt jävla snor det kan finnas i en människa. CA 7000 LITER. Inte blev det bättre av att jag har suttit och torkar snoken med hårda pappersservetter idag på jobbet. MEN AAAAAAAAAAAJ!!!!


Skulle även vara tacksam om det kunde sluta snöa. Jag med världens sämsta kondis höll på att avlida när jag skulle uppför backen förut. Varenda steg tänkte jag "men näe, jag lägger mig ner och slutar andas bara". :D


Har bara ätit paj idag. Men är inte ett dugg hungrig! Ett perfekt tillfälle att tappa otrevliga extrakilon. 
Fast det går väl inte, jag äter ju jämt, hungrig eller ej. 


NU TÄNKER JAG TA EN MINIKÄCK (numera kick) OCH KÄNNA LIVET I MIG
just ja, bilderna kommer så fort jag hittat sladden till el kameros

hmm

Jag har just ätit en skaganbaguette och räkorna smakde jävligt konstigt :s iiiiiu


Jag är iaf nykter. Sundsvall + onsdagar suger tydligen.


Nu ska jag snosa. Ska lägga upp bilder imorgon om jag orkar.

halsbajs

Min hals gör förjävla ont. Frida och jag har kommit fram till att nattens skräckupplevelse nog berodde på kebaben. Hon hade diverse magåkommor inatt med hehe :D

Nu väntar jag på att Nicco ska komma. Sen ska vi ner till lilla Maria där hon, Michaela och marias kompis sandra är! wehoo!



Vad som än händer så älskar jag dig. Det är bara att vänta och se vad som händer.

men aj och blä

Inatt vaknade jag av att jag akut behövde spy. Eller eg inte men halsen var så jävla grötig att varje gång jag svalde ville jag verkligen kräkas! Jag med mina fobier kutade runt i lägenheten mellan 5-7 och försökte att hålla mig lugn haha. Till slut hittade jag det enda som funkade; hänga ut genom fönstret och dra in svinmkt kall luft! Fats jag vaknade imorse och kände nästan likadant. Fats nu häller jag i mig rött te så jag kan ju hoppas att det har nån effekt.

Har småstädat lite idag. Skönt att ha det undanplockat, speciellt att få bort disken! Har en tvätt i maskinen också.

Nu måste jag skutta in i duschen så jag hinner till min KL 13:30. Sen fiiiiki med Nicco och lilla Maria!



så jävla bra

Fan, vad jag är bra på att bjuda in mig själv. Jag ska till Jempa på lördag! Undra om dom tycker att det är lika roligt som jag tycker? :D




caaaaaaaaaaan delight

Det känns lite lättare nu efter 40 minuter i telefonen med Nony! haha

Jag vill så gärna fila naglarna, vart fan är filarna? Frida var så vänlig att låna ut Kiras klofil men den funkade inte så jävla bra. Ganska IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIU också. :D


Näe, nu ska jag sova så att jag imorgon orkar;

Städa
Tvätta
Ha en dubbel körlektion
Fika med Nicco
Gå ut


Tisdag.

Fy fan vad trött jag är och har varit det hela dagen. Jag ansvarar ej för felstavningar i detta inlägg. Särskrivningar får ni dock halshugga mig för.

Var på stan en sväng. Hade planerat träning men det blev kebab och shopping istället. Allvarligt, det är nåt fel på mitt huvud. Ingen disciplin alls. Hur fan stavas disciplin? disiplin? diciplin? haha 

Däremot har jag efter några veckors frysande lagt bud på en svart fjällräven på tradera. Den är dyr som fan men jag dör om jag måste gå omkring och frysa så fort jag är ute. Jag ska ha den där! Sen ska jag aldrig ta av mig den. Iofs är det så förbannat kallt i min lägenhet att jag förmodligen måste sova med den på.

Jag är hos Frido och en timme börjar desperate. Efter ska jag hem och duscha och använda mitt nya schampo och balsam :)

Jag har sån jävla konstigt känsla i magen. JAG BLIR GALEN!

Jävla karlar, cant live with them, cant live without them. Och där kom fjortisen i mig fram.




fan

I'm staring at a broken door
There's nothing left here anymore
My room is cold, it's making me insane
I've been waitin' here so long
Another moment seems to've come
I see the dark clouds comin' up again

And when I loose myself I think of you.





Oh yes.

Sov som en kratta inatt. Ändå vaknade jag av mig själv strax innan 7, hade körlektion 8 så det var bara pallra sig ut.

Jobbdagen har verkligen gått svinfort. Undra just hur många ggr jag har suckat idag. Men det var suckarna som gjorde att jag tog mig genom dagen utan att börja HYSTERISKT GRÅTA i örat på någon ovetandes stackare. Jag ville helst bara stampa hårt i marken hela dagen. Jag nöjde mig med att klämma foten i dörren just när Frida och Simon skjutsade hem mig. Sen grät jag hela vägen uppför trappen :p



Jaja.

Måste vara mitt undermedvetna som bloggade i morse. För jag har varken städat eller tränat. Jag har däremot varit hos Frida och ätit pizza. Helt sanslöst.


Nu ska jag vara generad och titta på Ranking the stars. Fantastiskt roligt varje gång surAnna Book himlar med ögonen så fort Ann Södergren öppnar munnen. hahaha

men ååååååh

Jag orkar inte städa säger jag. Jag vill träna idag istället. Nu är dagarna som tjockis snart over!"

Jag ska nog smsa Frida. Jag tror jag har lite Frida-abstinens idag! :)


Varför är det ingen som vill hyra ut en lägenhet till mig? Så jävla otrevligt.


Näe, jag ska ringa Frida och höra hur kolikbarnet mår idag. En annan har ju fått ledigt från Exenia och Tristan.

HURRAAA!

Finally fredag! Åh vad skönt!

Nu är jag faktiskt lite småtrött. Men det skiter jag i för nu ska jag dricka ett glas vitt med Frido och surra tills öronen blöder!

ang. bonde

Igår när jag kollade på überpinsamma bonde söker fru (numera ett beroende) så hade fredrik mage att säga att han "inte hade så starka känslor för Lena" 

MEN LENA VILL JU HA EN KILLE!!!! HON SA DET IGÅR! "JAG VILLE I ALLA FALL FÖRSÖKA FÅ EN KILLE"

GE LENA EN KILLE!


Ja, jag säger då det.

Nu ska jag vara en fjolla och fila naglarna.

ääääääääääntligen

Äntligen, fredag imorgon och jag har återigen ledig helg! HÄRLIGT!

Eftersom pappa försökte skjutsa mig en timme för tidigt i morse valde jag att promenera tilll jobbet i morse. Gick hem också. Mycket duktigt.


Jajaaaaaaaaaa, jag börjar 7 morgon men det är bara bra för då får jag gå hem 15:30!

så jävla sämst!

Jag föll fr grupptrycket och skulle registrera mig på facebook. Svinbra om jag INTE HADE REGISTRERAT FEL EMAILADRESS TVÅ(!!!!!!) GGR. Så jävla tröttsamt.

herregud

Jag la nyss upp två auktioner på tradera. Eller rättare sagt för 20 min sen men fortfarande har jag inte fått ett enda besök på dom! Jag får panik! Jag dör om jag inte får åka till New York. Jag orkar helt enkelt inte leva! Moget tänkt av mig. Jag är som en pubbetonåring.

träningsvärk

Igår tog jag en promenad från jobbet hem till Frido där det bjöds på stuvade makaroner och falukorv! Himla gott! Sen fick vi nå ryck och gick hem till mig så jag fick hämta mina träningskläder sen bar det av ner till Ego. Vart inte lång träning men tillräckligt för att jag ska ha träningsvärk. Ajaj.

Promenerade hem ikväll också. Var en aning skönare idag när jag hade vantar! Ska fan börja gå ist för att åka buss. Iaf till jag tar körkort för då ska jag köra lilla pääärlan!



image31






Fick just ett mail av en kille på radio seven haha försöker luska reda på en låt jag hörde igår :p hahaaa


Väntade ett brev hemma på mig, ett lönebesked på 19322 kr. wehooo! plus att de sista slantarna från donki kommer!
Jag har fått en kommentar "jag vill pumpa din rumpa". Ser kommentaren när jag loggat in och kollat på översikt och kommentarer men jag hittar inte själva inlägget i bloggen!? Undrar just vad för bild som gömmer sig där som kan locka fram såna kommentarer.. haha


lejter



åhååå

Idag älskar jag dig så mycket att det värker i hjärtat.

hoooooooji

Jaha, välkommen  söndag! Denna helg har jag lyckats förstöra två middagar. Jag är så jävla kass på att laga mat att det är pinsamt! Jag är mycket nöjd och lycklig om jag får till kokt potatis.

Har inte gjort ett skit i helgen förutom att tagit det luuuugnt! Himla skönt!

Imorgon jobbar jag, men har delat pass så därimellan ska jag klämma in en dubbel körlektion + fika med nony!


men trött

Jag önskar jag fick lägga mig i sängen och snosa men jag ska tydligen träna. Dumt val haha..

Börjar 9:30 imorgon iaf så jag får sova liiite till iaf..

Helt sjuk sak som hände i natt! Jag vaknade helt plötsligt och var jättepigg! Det var kolsvart ute men det är det ju klockan 6 också då alarmet var ställt. Så jag klev upp och sen slängde jag ett getöga på klockan, den visade 3:00!!! Men jaha... fick gå och lägga mig igen och klev upp 6 och var tröttare än janssons gris. Pissdag.

Nu ska jag försöka få bort det här förbannade nagellacket!!!!

herregud..

Nu är bonde söker fru snart slut och det är en vecka till jag får höra fredriks "mmmm jauhaaaaaaaaaaau" igen, haha vad rooooligt!


Jag tänker gå och sova nu eftersom jag är en arbetande kvinna och alarmet är ställt på 06:00. Men men snart är det helg igen, och jag är ledig och ska baka blåbärspaj med herr Åström.


Jaja, dom är för hääääääääääärliga ungdomarna..

iiih

Idag skulle jag köpa dammsugarpåser men pga Sibas sugiga och okunniga personal vart det inget :p haha näe jennifer du var så duktig! får se om jag hade rätt påsar hemma ändå.. pappa fixar imorgon!

Imorgon börjar jag inte förrän 9:30 och det känns som ren lyx! Har inte gjort nån matlåda och har ingen aning om vad det blir, åt iaf fiskgratäng till middag och GUD VAD GOTT DET VAR! FISH IS GR8 skulle man kunna säga.

Nu sitter jag och trycker i mig pistagenötter, jag måste fan ha nån form av ätstörning. Jag äter ju jämt. Jag har inte en bebis i magen.


Nu lyssnar jag på obsession med aventura och kommer ihåg Bulgarien. Det var en mkt hemsk vecka! haha



Dagens irritationsobjekt: Missförstånd, trasig dammsugare och bortskavt nagellack

Dagens glädjeämnen: Min varma tröja som värmt mig på jobbet hela dagen, fisk och naturgodis!


På torsdag ska träningen upptas igen. Då ska jag bli SS (smal & smäcker)


lejter



Breaks my heart.

Jahaja, då var den lediga helgen förbi. I fredags mötte jag upp Snorhan på stan efter jobbet och var på Subway och köpte snorgoda veggie delite på honey oat med sweet onion-dressing! Guud vad gott! Sov ut (eller ja, jag slog upp ögonen typ 9) och for ut till Johans mami och var där praktiskt taget hela dagen! Sen for vi in och J bjuppade på 7 kryddor. Tack sa jag som var svinhungrig! Var beredda att anteckna; kycklingspett och massa grejs med ett glas vitt först och kladdkaka och en irish coffe till efterrätt. Var hem en sväng sen var jag på O´learys ca 1 timme. Förmodligen helgens onödigaste! Tog en taxi hem och myste ist! Idag har vi ÄTIT smörgåstårta hemma hos pappa :D mucho nicos.

Efter denna helgs frosserier så är det naturdiet som gäller imorgon. Dels för att jag känner mig övermätt + att jag ändå inte orkar göra nån matlåda.


Nicco ringde igår och frågade om vi inte skulle åka till New York i vår. EH JO var mitt svar och nu letar jag febrilt efter billiga resor! ÅÅÅÅÅÅH vad det skulle vara roligt! Eller vart som helst när man får shoppa och se saker och äääta! Shoppa utan en karl som går surmulet efter en och suckar och kollar på klockan! :) Är det nån som vet nåt billigt flygbolag? gärna nån form av paketresa :D




MEN HAHAHAHAHAHA. Vi kollade igenom bilderna på min gammdator hemma hos pappa och låt mig säga att jag är väldigt generad!!! Jag var tvungen att sno med den här bilden för att lägga in på bloggen.
Var vänlig notera:
1. Det falska leendet.
2. Att mina tänder ser SUPERSNEA ut. Dom är inte perfekta men dom är inte snea!
3. Det gråa håret.
4. Fina kudden i vänstra hörnet.

Jag bjuder på ett gott skratt kära medmänniskor.


114814-101


Imorgon ska jag till frisören och se till att min blonda utväxt försvinner. Eller gråa kanske jag ska säga.

(om en viss person skriver att hon ska till frisören nu så vet jag att jag är hennes idol. Tycker att det är väldigt mkt som skrivs här som hamnar i hennes blogg också. Enerverande)


Jaja, jag är inte bitter som Jennifer skulle ha sagt. Men trött är jag. Och jag börjar sju imorgon.
Men jag ska först spela betapet. Det är mitt kall här i livet!


så jävla tröttsamt

As the shine on her diamond starts to fade
She recalls the promises they made
But a bond can only bend so far before it breaks
She's stuck between a rock and a heartache


ååååhååå

Gud vad jag är trött. Är vaken på ren vilja för att jag är ledig imorgon haha.





iiiih

Det är omänskligt att gå upp klockan sex på morgonen.

Nu ska jag åka till jobbet och jag håller på att frysa ihjäääääääääääääääääl!!!

wehooo!

Idag klarade jag teoriprovet! yeeey! Och pappa är gladast av alla och lovade mig vinterdäck till bilen för att jag var så duktig haha! snällpapi!

I övrigt har det varit en dålig dag på jobbet. Har bara suttit och längtat hem..

Imorgon är det inte så jobbig dag förutom att jag börjar 7:15, men jag är ledig på onsdag och i helgen! lyx!

..

Vilket jävla menlöst inlägg.

I´ll stand by you.

Jag är trött säger jag. Vilken mardrömsnatt i natt, vilka jävla idioter det finns!!!! Skönt att man iaf slipper se dom :)

Idag har jag ätit nudlar. Himla nyttigt och energigivande.



Jag är så trött att jag inte kan tänka. Jag måste nog gå och lägga mig!


hmm

Jag försökte googla hur man fick upp en vaselinburk (det är faktiskt lite trickigt)
Jag fick i princip bara upp sexnoveller.

Tips välkomnas varmt.

men aaaaaaaaaaj!!!!

AJ SOM FÖRIHELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nog för att jag brukar vara ganska mjäkig när jag gör illa mig men det här gör svinont! Skulle öppna en vaselinburk och gled över den och bröt liksom tumnageln bakåt, jag riktigt kände hur den böjde sig! Nu blöder jag bakom själva nageln för den fick självklart inte av, den bara studsade tillbaka. Jag springer runt i lägenheten som en förvirrad höna med tummen i vädret och känner mig som världens fjant!!!


AAAAAAAAAAAAAAJAJAJAJAJAJAJAJAJ

hoho

Jag kunde inte ha hittat en bättre text som passar in på denna jävla idiot.


You think that you're so cool
That you're nobody's fool
But you´ve got a personality
Just like a bucket full of pee

How does it feel to be a real... Asshole
You´re such a creep
You look like a sheep... Asshole

You know you've got no shame
And you've got such a stupid name
And one day you'll finally shut your trap
'Cause you're the cream of the crap



JAG HATAR DIG!!!!!

oooohoooooh

Mycket trevlig kväll igår faktiskt! Första filmen var rätt kass och andra hade jag redan sett så jag blev lite okoncentrerad och började prata bajs med jennifer. Himla moget. Men fan vad jag garvade.

"två minuter orkar man ju knappt med, då nyper man av"

Alltså, jag garvade tills jag grät och fick en hostattack! hahahahahahaha


Nu sitter jag under täcket i soffan och kollar ut på snön utanför. Jag känner inte ett dugg.
Fattar inte vad grejen med snö är.

Näe, städa och teoria ska jag göra idag iaf. Äntligen har jag köpt ett tvätthängare så jag kan hänga tvätt på ett vettigt sätt ist för t ex: över vardagsrumslampan.


åh nej

nu har jag gjort tre godkända rep.faser på körskolan :)

Har nyss ätit och ska snart fara till bajsbryggan och kolla på film! Då ska jag köpa godis för det får man på fredagar (vilket skämt)

Jag hatar dig, du är ett stort jävla svin.
Som vi sa "ett strålande exempel på ett praktarsle"

Lilla mamma.

Jag och pappa var som sagt och tände ljus på mammas grav idag. Ljuset står lite snett men det vart himla fint.
Mamma skulle ha varit så nöjd. :)

Åh, vad jag saknar dig!



image97

men tröttsamt

Fan jag har inte ens rör mig ur soffan. Men snart ska jag diska! Lyssnade nämligen på teenage dirtbag, haha hade helt glömt bort den låten :D

Fy fan vad det blåser och är snorkallt ute! Varför kan det inte vara en varm sommarkväll så man kan promenera runt sidsjön. Jag gjorde det minst en gång den här sommaren! Andreas avlutade promenaden med att köpa chips och dipp haha

image37


hejdoo

ojoj

Herregud vad dåligt det gick med rep.fasen. Men imorgon åker jag direkt efter jobbet och tragglar på.

Åt potatis och lax till middag idag. Laxen vart bränd som vanligt, blääää! Men jag åt ändå för penicillinens skull + att jag bara drack en naturdiet till lunch idag efter en väldigt otrevlig överraskning i samband med min morgonvägning. :D


Näe, diska ska jag göra.

typiskt

Nu sitter jag med teorin igen. Håhåjaja. Egentligen vill jag städa haha


Jaja, ska försöka få klart den här skiten nu så jag och papi kan åka och tända ljus på mamma och annicas gravar senare idag. Det här kommer ju verkligen att bli en riktig toppendag...

RSS 2.0