Heeeeeeeeeeeeeeeeej.

Jag har inte tid att ordbajsa så mycket för jag måste försöka bli kvitt den här jävla utväxten som får mig att se ut som skalleper. Jag tänkte bara snabbt slänga upp lite bilder så nu kan se vad förtjusande jag och Frida var i fredags!





Livsfarligt med såna här uppfinningar, det rann ju rakt ner!























Aj.

Jag är alldeles skinnflådd under överläppen. Fråga mig inte varför men jag antar lammet är närmast till hands att skylla på. Nu ska jag polera gaddarna sen krypa ner bredvid min älskling. Världens bästa!

Baaaaaaaakis.

Fy vad jag är bakis. Dessutom tappade jag min plånbok igen, jag är så jävla slarvig. Men sen vart jag telefonterrad av någon som hade hittat den. Sen imorse när vi skulle hämta den så var det Stefan som var med i Bulgarien! Jag är så tacksam att han tog reda på den och bemödade sig att leta upp mitt nummer så jag fick tillbaka den. Tom alla pengar var kvar!












Jahaja.

Jag börjar bli en jobbig jävel som inte kan hålla mig ifrån min pojkvän. Nu har jag varit ifrån honom cirka 40 minuter och ångesten börjar redan smyga sig på...



Lördag.

Fy vad jag började må illa. Jag måste lägga mig och snosa innan jag ska till Ida och dricka sprit.


Adjö.



Lugnt.

And if I never have another love
Well at least I had last night
Now I know how the feeling grows
'Cause you made me come alive

Jag kräks.

Jag kräks. Snarare av psykiska anledningar än av fysiska. Och snart är det jobb. Hur fan ska detta gå?

Irriterande.

Nu har jag svurit över det här förbannade jävla tvspelshelvetet de senaste timmarna. Innan maten var klar hann jag tom gråta för jag inte klarade en bana på sista världen. Jag är besatt av mariodjävulen så nu är spelet avstängt. Kristoffer hotade till och med att ta det till sina föräldrar! Uppenbarligen hanterar jag inte det här med förluster så bra..

Hallå!

Bilder på bebis kommer sen eller imorgon, nu har jag inte tid för jag och Kristoffer håller på att spela supermario 3. Och han är ganska dålig om jag får säga det själv.

Ledig!

Finally ledig! Jag väcktes imorse av en liten kille i tigerpyjamas som tvingade in ett finger i min näsa. Nu har vi nyss hällt i oss kaffe och nu ska vi åka och sola våra bleka. Samtidigt som jag försöker blogga har jag ett öga i nacken på Lucas som för tillfället är mer vild än tam och förflyttar sig ca 50 km/h.


Söndag.

Känns inte som söndag idag direkt, jag blir helt dagvild av att jobba helg. Men nu är denna 6-dagars jobbvecka färdig och imorgon jobbar jag 9:30-18 sen ledig på tisdag. Då ska jag och emelie ha pyjamasparty eftersom magnus är borta någonstans.

För tillfället äter jag choklad och dricker rött te. Det finns inget som är bättre för en deprimerad själ än lite (mycket) choklad.






 


Vadå Norge?

Jag tyckte Norge var lika dåliga som Israel. Men nog om det, nu ska jag åka och jobba. Om jag har någon ork kvar när jag kommer hem kommer ett väldigt informarikt inlägg senare!


Lördag.

Känns fantastiskt att jag precis ska åka till jobbet. Jag är så jävla trött att jag skulle kunna vomera på fläcken. Men nu är det slutgnällt och ikväll är det eurovision...


Aj.

Tänk när man hittar saker man inte alls gillar hos en person man i övrigt gillar hur mycket som helst. Ibland undrar jag hur mycket allt det här är värt egentligen. Svartsjuka är värst för den som är svartsjuk. Så är det.

Jaha.

Nu hade precis lammet koka äggen i tio minuter, vi får se om min fejktand håller för det här eller om den lossnar igen...

Fredag.

Min livsglädje försvinner en aning när jag måste jobba helg. Konstigt nog är det här den enda helgen jag jobbar den här månaden och jag överväger starkt att inte jobba extra. Jag är fortfarande trött efter att ha jobbat typ alla helger fram till nu. Nu har jag legat förbannad i sängen i någon timme. Jävla maskinshelvete som håller på utanför fönstret. JAG. BLIR. TOKIG. Det lät som de höll på precis ovanför mitt huvud. Sen när jag skulle vända mig om för att få lite tröst petar lammet mig i ögat för att "jag låg för nära." Jag känner mig oerhört uppskattad.

Nu ska jag ligga på soffan och vänta på att frukosten blir färdig, och sen jobb då of course.



Sova.

Jag vill åka hem till världens största säng och sova. Med lammet.

Bajsvecka.

Den här veckan jobbar jag 6 dagar och det kan man ju tycka vad man vill om. Nu har vi iaf precis nyss ätit frukost efter jag har rundat sidsjön två gånger här på morgonkvisten. Igår var jag dessutom väldigt imponerad av mig själv när jag först sprang på morgonen sen var jag och preggo-jennifer och simmade. Jag trodde att jag hade krossat samtliga revben imorse när jag vaknade men nu börjar det räta till sig.

Här har ni några mästerverk att kika på;



Skansen: där alla exen samlas efter avslutat förhållande.




Syster och Max





































Vi åt langos en hel helg och jag gick upp ca 22 kilo.



Världens finaste bild och finaste Emelie och Lucas!



Spännande.

Jag måste säga att jag är en fantastiskt bloggare. Nu har jag dessutom inte tid attn skriva många rader för jag ska ut och röra på fläsket. MEN SEN!

Mongo.

http://sanjos.blogg.se/2009/may/entry-38539962.html

Galet.

Jag är en rätt trött tjej just nu. Men jag får ta mig i kragen så blir det nog bra. Idag ska det handlas mat och jag får nog ta en runda i elljusspåret för att undvika mer gäddhäng. Sen ska jag lägga mig tidigt så jag inte är ett vandrande lik imorgon. Men snart är det helg!

God morgon!

Imorse struntade jag i att gå ut och springa och sov ist. Jag får kompensera med en kvällspromenad ikväll helt enkelt. Eftersom Kristoffer som sagt tog hit sin säng igår så har vi nu förmodligen norra Sveriges bredaste säng. Nu får alla komma hit och sova för man kan ligga lite kors och tvärs utan att ens nudda varandra!



Mejabebis



Fridus


Söta öde.

Oj oj oj, stackars stackars Com Hems kundtjänst imorgon.

Tisdag.

Hallelåja. Idag är det något bättre, hade bara en dålig dag allmänt igår. Nu har jag nyss kommit hem från sidsjön där jag tog ett morgonvarv medan Kristoffer var och hämtade sin säng hem hit. Det känns rätt sjukt att han praktiskt taget bor här redan men myyyyysigt. Han är precis det jag behöver!






Nu måste jag snabba mig lite men jag återkommer senare med lite bilder från sista när Frida gör Lisa-posen!

Jag. orkar. inte.

House: "I said I was an addict. I didn't say I had a problem."


För eran information är jag oerhört nära ett nervsammanbrott.

Fredag.

Igår slog jag mig ihop med Frida, Meja och Simon och åkte till Simons syster. Det var mycket trevligt och vi hann avverka diskussionsämnen ända från tänder till bajs. Jag ahnn även göra ett snabbt uppträdande med lilla snigel nere vid majbrasan. Sen kom lammet och vi åkte hem pch jag hann bara ta en dusch och lägga mig ner så sov jag som en stock.

Idag, jobb till 12:45 sen åker vi ner till syster och maxen! Nu åt jag iofs lite tårta igår men eftersom idag är det helgdag ska jag äta godis hela vägen ner, det slutar väl med att jag fontänkräks redan i svartvik.

Näe, nu är jag tom på svammel förutom..


FLONIIIIIN KASTA DEN TILL MIIIIIIIIIIIG...

RSS 2.0