Herregud.

Jag kollar på 5:an och gråter. Jag tycker det är så jävla hemskt när barn blir drabbade av cancer och diverse. Överlåt det gärna på diverse pedofiler istället.

Sometimes love comes around.

Jag har umgåtts med hot mamas i Norrhassel varpå jag blev attackerad av mygg så mitt ena ögonlock went FATASSÖGONLOCK. Jag försökte jobba en kvart med ett öga innan jag blev hemskickad av en coach. Men det har lagt sig och i helgen har jag kunnat jobba som vanligt. Igår var jag till Fridus & GullMeja och agerade pensionär genom att  hänge mig helt åt sommarkrysset. Jag var nära ett nervsammansbrott när det stod klart att jag inte var vinnaren av 73000. Jävla skitprogram. Funderar starkt på att starta en bojkottningsgrupp på Facebook. Dock tror jag att mina tekniska kunskaper stoppar mig.

Just get back up when it knocks you down

I övrigt har jag haft rätt mycket tid att fundera och har insett att jag behöver rannsaka mig själv en aning. Ett visst beteendemönster kanske inte är okej och det är dags att avsluta svartsjukan, vilket förmodligen är lättare sagt än gjort. Igår inträffade en incident där faktiskt JAG visade mig vara den större personen. Ibland får man helt enkelt svälja onödiga kommentarer för att få relationen att fungera. Jag ska sluta älta saker som har hänt i både mitt och Kristoffers tidigare liv och se framåt. Annars finns det en risk att jag går helt upp i mig själv och ältar sönder det bästa som jag har. Ibland ska man bara vara hålla käften och vara tacksam att folk står ut och älskar mig fast jag har störda sidor.

Så i helgen far vi ner till människan som alltid kommer måste stå ut med mig, systeryster som jag saknar asmycket!! (och max också så han inte känner sig utanför. Ifall han skulle råka läsa bloggen.)





I don't wanna play no more
Cause the only one that I want is you

Måndag.

Måndagsstressen har inte riktigt hunnit ikapp mig eftersom jag har jobbat hela helgen. För mig känns det snarare som onsdag. På tal om onsdag kan vi ju hoppas att det blir sol så vi kan åka till norrhassel och socialisera oss en aning. Något mer allmänbildande hade jag inte att berätta just nu. Jag behöver borsta hår och gaddar och sen åka till worket.


Jobbjobbjobb.

Jag jobbar samtliga helger den här månaden och det kan man ju tycka vad man vill om. Men så kan det gå och man får väl stå ut helt enkelt. I dessa tider ska man väl vara glad att man ens har ett jobb att gå till. Anyhow. Snart har jag min sista semestervecka och ångesten är skyhög. Jag skulle behöva en vecka i solen som kompensation för att jag fick ligga inne med svininfluensa i Turkiet. Any offers?

I´m lost in pain without you.

What I have in me
In my mind is you

These days are foul, destiny's selecting me
Murder these thoughts, life is disconnecting me
Loving is effecting me,
Count all the times, you were there, protecting me


Om jag inte vore så jävla lättstött och lättpåverkad skulle antagligen mitt liv se betydligt enklare ut. För att skjuta undan tankar på otrevliga saker ska  jag nu gör någonting åt min utväxt. Turkiet gjorde mig flintskallig. Och sjuk.

Meeeeeen.

Seriöst. jag måste ju ha svininfluensa. Varför hostar jag annars som en lungsjuk hora?

RSS 2.0