Tack.

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I'm terrified but I'm not leaving




For what it´s worth, I love you.



Brother oh brother, she will break your heart.

Känner mig konstig. Nu måste jag städa sen ska jag lägga mig och fundera en stund på spikmattan. Ikväll ska alla frågetecken lösas upp!


Pingvin.

Igår drog Frida upp att jag inte visste att pingvin var en fågel sen visade det sig att Simon inte heller visste! Följande samtal utspelades;

Simon: Jaha, men lägger pingviner ägg eller?
Frida: Ja, hanarna ruvar på fötterna, det har jag sett på naturfilm!
Simon: Happy Feet är ingen naturfilm..

Det var mycket underhållande, tror fortfarande inte att pingviner är en fågel..

Jennifer klagade på att jag inte har skrivit om krocken men va fan. Jag kom över ett krön, det var en olycka längre bort och en biljävel hade ställt sig mittmellan två filer och jag tror fan att någon hade hällt såpa på backen för bättre glid har jag sällan skådat! Så jag smackade in i henne. Det hade varit rätt intressant om någon hade filmat scenariot som utspelade sig. Jag gråter och skriker i telefonen till pappa, en annan hyperventilerar, camilla flyter runt som en osalig ande och camillas mamma tänker ta med sig carro på en promenad på motorvägen vilket slutar med att hon får sätta sig i polisbilen. Kaos var bara förnamnet!

Nu ska jag färga hår sen blir det outwalk! (utgång för er tröga)


Jag gnäller ihjäl mig.

Min bakade potatis var så fruktansvärt oklar att det var som att tugga på rå lök. Min huvudvärk är förjävlig. Jag har mensvärk och vill i princip dö hahaha. Katastrofkväll. Nu ska jag lägga mig i badkaret och sen kommer Kristoffer. Då blir jag happy! Jag älskar honom.


Idioti.

Det känns så bra att jag väntar på att något dåligt ska hända.



HA HA HA

Haha vilket skämt mina svar var idag på tentan. Min nivå har legat lågt hela dagen t ex när jag skrev "det finns i tankeschemat att suga" höll jag på att skratta ihjäl mig för mig själv. Kaos kaos kaos. På slutet av dagen tog jag och Camilla varsin Mcflurry, väl värt.

Idag ska jag inte plugga ett smack, kan iofs ha att göra med att jag inte har böckerna till det här delmomentet haha. Kanske borde börja plugga till omtentan. En annan dag!



Jag och krullet. Efter en slitsam dag värmer denna bild hjärtat


Piaget min vän jag avskyr dig.

Jag lägger ner pluggandet nu. Tentan får gå som den vill. Men den här gången kan jag nog glömma att klara den. Men jag är glad ändå. Har haft en mysig helg med en älskling! Och lilla kissen såklart, men henne får man ju lite på köpet haha. Det var tänkt att Kristoffer skulle ha henne i medskogs den här veckan eftersom jag är borta hela dagarna men sedan insåg jag att de har en katt som är stor som ett hus så jag tvingar helt sonika hit pappa att kattvakta! Han är bra på det. Dock började jag tvivla när han sa att vi borde chipmärka henne eftersom han kanske kommer "råka släppa ut henne" någon gång i sommar när hon är där.

Jag hoppas att jag kommer vara vaken mer på den här veckans föreläsningar än vad jag var på förra inneveckans. Sov seriöst på 90 % av föreläsningarna. Katastrofstudent! Men natten innan förra tentan sov jag faktiskt 0 timmar så man kanske inte borde ändra på ett vinnande koncept! Synd bara att det är pensionärsvarning på mig nuförtiden när jag blir trött redan vid 20-tiden.

Nu ska jag in i duschen och tvätta ett stycke flodhäst!






Fredag.

Så trött i huvudet att jag inte orkar mer. Funderar på att ta en liten eftermiddagslur såhär mitt i natten! Således följer här lite intressanta bilder;



Min älskade lilla fåntratt!



Happy ugly jag och finaste Meja



Toalettbild, fräsch tjej!



Jag knäppte denna bild för att bevisa att jag INTE var full. Jag måste ju vara störd som valde denna bild. Vinkärring!




Jennifer och KJ


Normrelaterad bedömning.

Nu ska jag släpa mitt big ass ur sängen och göra mig i ordning inför träffen med studiegruppen. Tänkte skriva att gud vad skönt med helg men jag lär väl få plugga 24/7. Lite dagvild är jag dessutom eftersom jag frågade Kristoffer igår om det var måndag.

Lilla missan går omkring och ser ut som en trattkantarell och går in i allt med sin lilla tratt. Hennes sår är i äckligaste laget så jag försöker att undvika att titta på det när jag inte måste.

Men jag orkar inte säger jag!!!! hej då


Keep on walking.

Pluggplugg. Ångest inför tentan på måndag som jag redan nu vet kommer gå åt skogen. Jävla skitböcker.

I alla fall ligger Britt-Marie (missan) på operationsbordet as we speak! Hoppas hon vaknar igen.



Gullkisse!


What did you say?

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's gonna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright


Fruktansvärt förkyld. Fruktansvärt TRÖTT OCH LESS på kattskrället som är kåt som jag vet inte vad. Hon ylar nätterna igenom och jag har aldrig varit så nära ett nervsammanbrott som nu. Men det känns som att jag står ut pga världens bästa helg! I fredags var jag på ett litet galej hemma hos Sanna och Anna. Befarade innan jag somnade att jag skulle vara bakis men icke! Jag slog upp ögonen redan klockan 8! Vid tiotiden for vi iväg till paradisbadet och det var asroligt! Tyvärr råkade jag bryta mig när jag skulle visa att jag kunde gå ner i split. Men det gick bra, och i övrigt klarade vi oss utan skador (utom max som kom hem med en svart och svullen armbåge). Igår låg jag i soffan och surade för att jag hade tappat smaken. Men snällaste K lagade god mat (smaken kom tillbaka lite grann) och då kändes det mycket bättre!

Imorse var jag på vc för att kontrollera om jag verkligen hade aids i hårbotten. Det hade jag inte. Det var väl inte helt otippat att det var psoriasis när det finns inom familjen. Skönt att det är gjort för det har varit nära att driva mig till vansinne.

Nu ska jag in i duschen sen dejta studiegruppen.


Men först, en bild från paradisbadet;



Döden.

Igår kväll var jag säker på att döden utklädd till huvudvärk hade kommit för att hämta mig. FY FAN vilken pain. Visste inte om jag skulle blunda eller ha ögonen öppna. Till sist började jag skratta för det var löjligt hur ont man kan ha innan man kolar vippen. Nog om det.

Idag har Emelie, Othilia, Maria, Nicke och jag svettat oss igenom boda borg. Okej, vi klarade bara 4 banor men det var på tre timmar. Man är ju inte direkt smidig nuförtiden. I helgen ska jag dock visa min bikiniform då hela packet (Jag, Pia, Hilma, Max, Kristoffer och PAPPA!!!!) åker upp till paradisbadet. Om pappa har smalare ben än mig kommer jag aldrig att lämna bubbelpoolen.

Nu ska jag städa upp här, sen plugg och sen tänkte jag unna mig lite tid i kärringgrillen!


 


Skit.

Jag behöver en ny säng NU. Sover så sjukt dåligt vilket resulterar i huvudvärk. Nu måste jag fortsätta plugga och sen ska jag träffa Fridus!


Trött.

Ska plugga tills ögonen blöder nu. Fruktansvärt trött och ONT i kroppen efter igår. Jag har varit lite orolig för att katten ska trilla av pin eftersom hon med god min har ätit både frigolit och badbomb. Men hon verkar ha baaaaaaaalls of steeeeel!

Okej, hej då nu.


Hoho.

Hujedamig! Idag var jag och Kristoffer i Hassela och nu kan jag bromsa och svänga på snowboarden, men inte i barnbacken haha. Katastrof. Jag stukade dessutom foten. Men det var när jag snavade ner i ett hål utanför restaurangen! Kristoffer å andra sidan bröt röven och det tyckte jag var roligt! Men nu stänger jag mina blå för imorgon ska jag dejta studiegruppen.

Fridens liljor!



Missy Higgins.




See I thought love was black and white
That it was wrong or it was right
But you ain't leaving without a fight and I think I am just as torn inside

And I won't be far from where you are if ever you should call
You meant more to me than anyone I ever loved at all
But you taught me how to trust myself
And so I say to you, "This is what I have to do"



Mm.

Igår var vi ut och tog en öl. Jag var praktiskt taget nykter, men jag tror det inte var lika bra ställt med Sanna och Anna haha. Därför ska jag nu åka dit och sjunga bird is the word!!


Hujedamig.

I fredags var jag Emlan och sen for vi ut till Matfors och cicci och jag fick försöka peta i mig lite sallad trots mitt illamående. När de skulle se film gav jag upp och åkte till skb och Annas överraskningsfest, trevligt men man kunde ju ha mått bättre. På lördagen gjorde jag iaf det och drog en spontanutgång med Anna aka Hulkenlover. Mycket roligt och jag kom inte i säng förrän vid halv sjutiden vilket märktes på söndagen. Man är ju inte direkt ngn ungdom längre!

Nog om detta. Nu ska jag snart fara på stan och fika med humle och dumle. På söndag ska jag eventuellt till Hassela med K-fed för att prova mina snowboardskills igen! Efter det vet jag nog om jag måste sälja brädan eller inte haha

Jag har blivit ett sånt fruktansvärt hormonmonster och det måste ju bero på de nya p-pillrena. Jag skämtar inte om jag säger att jag i alla fall gråter minst 5 gånger om dagen. Jag har gråtit till Hogan know best, biggest looser, rederiet och simpson. Höll på att börja stortjuta igår när det inte fanns grillad kyckling på Ica. Grät som ett barn när jag såg Jennifer och H i webcamen. Det finns liksom ingen hejd! 


RSS 2.0