Wait foreeeeever la la laaaa

Gud vad trött jag är. Nu tänker jag faktiskt laga matlåda sen tänker jag gå och lägga mig. Helt sjukt men jag ska faktiskt upp klockan 5.

Jag pratade nyss med pappa. Han har träffat en reseledare som han umgås rätt friskt med. Jag utelämnar hennes ålder eftersom jag är i chocktillstånd. Men jag kan säga att hon skulle kunna vara Pias lillasyster.

Serdar skrev nyss på msn men eftersom jag travade omkring som en orolig häst här i lägenheten hann jag inte svara innan han gick offline. Jag har inte pratat med honom sen han skrev ett kryptiskt meddelande om någonting om USA och att jag kanske skulle förstå en dag?! Nåväl.

Fan!

Pappa ringde nyss; "Ja, jag har inte tid att prata jag ska gå ner på stranden. Solen lyser och det är jättefint idag!" Men vad roligt för honom att han får vara i Alanya och att jag får vara här och att jag dessutom ska jobba natt i helgen.

Mennnn

Jag menade alltså att jag hade sagt vid TRE OLIKA TILLFÄLLEN att Lucas vägde 6000 kilo. Jag har lite problem med svenskan.

Däremot har jag inga problem att kliva upp tidigt längre. 05:20 satt jag nämligen nyduschad i soffan och åt frukost. Nu vill jag sluta så att jag kan få sola och sen åka hem och sova. Det är viktigt att sova! Okej, koncentration nu.

Infinity.

Johan påpekade att det var jag som gjorde slut med honom i december och så var det med det. Nu vet ju de flesta redan vad det var som hände i april så det är ingen mening att dra upp det igen. Men jaja. '

Jag kollar på färjan och skäms.


Snillen.

L: Jag saknar Lucas
E: Jamen kom hit när du vill, kom ikväll så får du tonfisksallad. Eller så kan vi fira med en pizza!
L: Jag börjar så tidigt imorgon men jag kommer på torsdag
E: Gud vad jag vart sugen på pizza
L; Men ska jag komma på torsdag?
E: Jag kan inte prata, jag måste ringa och beställa pizza hej då.


Det hade varit roligare för er om ni hade hört paniken i hennes röst när hon vart akutsugen på pizzan. Jag har för övrigt visat prov på min intelligens när jag sa tre gånger vid olika tillfällen att Lucas vägde 6000 kilo.

Hjärtont.

Fy, jag läste nyss både Alex och Katrins blogg och fyyyyy vad jag får ont i magen. Jag blir nästan gråtfärdig och vill skrika för att jag känner mig hjärtekrossad. Lite psychovarning men ändå, hur ont gör det inte att få sitt hjärta krossat? Man tror ju tamejfan att man ska dö. Jag trodde att jag skulle dö i april när Johan gjorde slut med mig. Men som tur är kom Alanyaresan i maj som en räddande ängel och jag mådde svinbra igen. Jag hade tom glömt bort hur det kändes. Men sen läser jag hennes blogg och jag kommer på en gång ihåg hur det känns. Nu har jag bestämt mig för att aldrig mer må så dåligt.
 

Det betyder alltså att jag har följande alternativ att välja på;

Måste alltid göra slut först i alla förhållanden resten av min livstid
Bli en känslokall robot
Gå i kloster
Skaffa ett harem så ifall någon gör slut med mig har jag alltid resten av mitt harem kvar

Hur fan ska detta gå?


 


ALL ALONE I SHOULD GO HOOOOOOME


Näe nu ska jag diska sen träffa (sl)Ida.

!!!

Lina ditt rikspucko den heter one more NIGHT! Du har ju snöat in på 90-talet haha!

Måndag.

Jag vaknade 04:58 imorse och var svinpigg. Var ju bra det för jag skulle ändå börja jobba kvart i sju. Nu håller jag på att hungra ihjäl men jag bortser från det och tänker på vilken fin väggljusstake jag ska hitta ute i Birsta efter jobbet.

Åååååååh

Herregud vad mätt jag är. Jag har ätit hummersoppa och vitlöksbröd här i min ensamhet. Nu orkar jag knappt andas. Ska ändå försöka dra mitt feta arsle till solariet nu.


Åååååååh

Herregud vad mätt jag är. Jag har ätit hummersoppa och vitlöksbröd här i min ensamhet. Nu orkar jag knappt andas. Ska ändå försöka dra mitt feta arsle till solariet nu.


Passande.

Alltså herregud hur jag ser ut idag. Jag gick nyss förbi en spegel och såg att koftan jag har på mig har råkat krympa lite i tvätten. Håret står rakt upp och inget smink. Man kan säga att det är jävligt tur att jag jobbar som telefonist.

Sunday morning.

Såg ni vad internationell jag var i rubriken? Imorse vaknade jag först klockan 7 och var jättepigg men tvingade mig själv att somna, sen när klockan ringde 07:55 ville jag bara hänga mig. Hann i alla fall äta frukost OCH kolla på Fresh prince i Bel Air. Däremot hann jag inte laga någon mat så jag ser verkligen fram emot min lunch som består av ett ägg och tre morötter!

Ikväll är det Coyote Ugly, den filmen hatälskar jag! Då blir det popcorn och portello.

Mästaren.

Nähepp. Jag solade inte solarium. Jag var inte på Ica heller för den delen. Dessutom sket jag i både hårinpackningen och ansiktsmasken. Så jag tog nyss en dusch och nu äter jag överkokta nudlar. Lyxlördag!

Dejt med mig själv.

Ikväll ska jag dejta mig själv. Jag måste först in på Ica och köpa frukt sen blir det raka vägen till solariet. En hårinpackning, en ansiktsmask, frukt och nya Lokan så blir jag glad igen.


Kanske lite Phil Collins (Linas idol) och rederiet också.

Utvecklingsstörd.

Alltså jag är så jävla störd. Jag satt och funderade på hur det kommer kännas när jag ska tatuera mig så jag tänkte att jag skulle provnypa med naglarna i nacken. Nu har jag ett sår som blöder. Inte frisk på en fläck som man brukar säga.

Haha

"Ja, jag hör ju på din dialekt att du borde vara van med kyla. Men Lisa ta på dig en tröja nu."

Omtänksamma kunder idag!

Poetisk.

Jag sitter här och funderar på hur våra upplevelser formar oss som människor. Haha, näe jag skojar bara, jag äter gott & blandat och funderar på om jag ska sola solarium när jag slutar. That´s how deep I am liksom.

Lördag.

Här sitter jag och lyssnar på lugna favoriter och äter frukost haha.
Och sen var det inget mer.


Trött i benen.

Kul att jag gjorde av med så mycket pengar idag men JAJA. Nu har jag städat och tvätten är snart färdig också. Nu vart jag så uttråkad att jag ska åka och handla mat. Men jag suger på att handla mat. Det blir ändå så att jag handlar varje dag ändå, det blir ju oerhört billigt i längden. Nu ska jag låtsas vara vuxen och skriva en matlista.


Snyggsyster!



Är det såhär jag pratar ska jag vara tyst resten av mitt liv.


Men ååååh.

Gud vad illa jag mår jag blir tokig! Skit i det för nu ska jag på Birsta med Emelie och Lucas. Sen ska jag hem för Lina säger att jag måste städa och vid närmare eftertanke har hon nog rätt. Ikväll kommer hon iaf och här och häpna även Snorhan. Det ska bli intressant att se om han och jag klarar av att umgås utan att ett mord sker haha.





 




Titta vilken minibild!

Tröttsamt.

Nu har jag drygt en timme kvar att jobba sen ska jag träffa Lina och käka middag. Synd bara att jag har en mongiströja på mig så jag ser helt deformerad ut. Men nog om det. Imorgon är jag ledig och då blir det dejt med mästaren på stavning och Lucas. Hon vet inte om det än men jag ska tvinga med henne när jag provar jeans också. Och stövlar. Helst en väska också.

Kritik.

Emelie - Min Lucas, mitt allt! säger:

nä de finns inga finna kläder där

Lisa säger:

men hur fan stavar du fina egentligen?! haha

Emelie - Min Lucas, mitt allt! säger:

ojj

Emelie - Min Lucas, mitt allt! säger:

mötta

Lisa säger:

oj stavas med ett j

Emelie - Min Lucas, mitt allt! säger:

men JAAAA miss perfekt gå och LÄGG DIG!


Lisa säger:

jag har nyss beställt en svart kofta, ett grönt linne och en brun tsgirt

Lisa säger:

och ett par tygskor

Emelie - Min Lucas, mitt allt! säger:

tsgirt??

Emelie - Min Lucas, mitt allt! säger:

kan du inte stava?

Lisa säger:

Tönt.


AHA!

Kommer ni ihåg att jag hade lagt upp en länk till garageshoes.com för jag hade hittat ett par skor jag ville ha? Dom finns ju på have2have!!!!! För 498 pengar så blir dom mina. Jag startar en insamling redan nu.

Iofs tänkte jag på att mitt paket från H&M som jag hämtade ut betalade jag faktiskt INNAN lön, alltså kan man säga att jag inte har shoppat den här månaden. Det betyder att man får klicka på "lägg i kundvagnen"

http://www.have2have.se/product.asp?product=4681&sub=548&page=1

Vad tror ni?

Maja kommer nog att tänka:; Ja, det beror väl på om man jobbar som strippa, strippa eller strippa.


Hm.

Det jobbar en tjej här som onekligen är väldigt lik personen som spelade Emelie i Rederiet. Jag tycker det är rätt scary med tanke på vad Emelie sysslar med i slutet av säsong 1. Hon låser ju in Carl i källaren och våldtar honom! Så kan man ju inte hålla på. Jag sitter här och gömmer mig bakom datorn för man vet aldrig!

Allvarligt.

Jag känner att jag pressade ner 5 vitlöksklyftor i min lunch.
Fy fan vad jag stinkeeeer.

Deppo.

Det var väl själva fan vad jag ska vara deppad nuförtiden. Jag vill bara åka hem och lyssna på Phil Collins.

Ni hör ju själv hur illa det här.

Detox.

Skönt att vakna mer än två timmar innan klockan ringer. Synd bara att man jobbar 13:30-22 idag. Näe, nu ska vi sluta gnälla och vara glada att vi har ett jobb som betalar hyran och utlandsresor! Nu ska jag dricka detox-te och sen börja göra lunch.

Jag tänkte först att jag skulle ta en promenad men sen kom jag på att det inte vore bra för min karaktär.

Pundsvall.

Från tjuvlyssnat.se

På en buss i Sundsvall

Busschauffören ~40 tar en snus och pratar högt i telefon innan avgång.
Chauffören: Ja! Jag har ju börjat snusa nu igen... Och igår blev jag så jävla snusfull att jag var tvungen att stanna i Bosvedjan och låtsas att motorn gått sönder.


ÄR DET KONSTIGT ATT MAN LÄNGTAR BORT NÅGON GÅÅÅÅNG?


Idag.

Nu ska jag göra följande;

köpa linsvätska
åka till pappa och äta middag
träffa Karin och skvallra
träffa Lina och gnälla

Vem sa att jag inte lever ett glamouröst liv?! Det är ju fullt med kändisar och lyxmiddagar. T ex ska jag och pappa äta hans egna färskpotatis!

Jag funderar på att lägga upp ett par bilder från i lördags men hur gör man för att photoshopa bort en fylleblick?

Mimimiiii

Jag väljer av privata skäl att inte kommentera denna helg. Och om du mina kära syster kommenterar detta så vet du att jag inte kommer godkänna det haha. Nu har jag två och en halv timme kvar att jobba sen MÅSTE jag köpa linsvätska. Glömmer jag det kan jag lika gärna lägga mig ner och gråta, så var det med det.

Angående igår så kräktes jag aldrig men däremot var det någon som visade sig från sin allra soligaste sida på msn. Eller kanske inte riktigt. Jag vart så sur att jag var irriterad hela kvällen. Fjant-Tamer! Hah, jag skrev det rakt ut.
Jag ska bli mer avslöjande här i bloggen.

Jag vill bara påpeka att vi bara är kompisar. Kanske inte ens det nu eftersom jag råkade fråga om han hade klippt sig och han vart sur. Härliga människa!

Hemma.

Nu är jag i Sundsvall igen med en huvudvärk som inte är av denna värld.
Jag tror att jag måste åka hem och kräkas.


Nehehe.

Hur kan det bara ha gått två minuter sen sist jag kollade på klockan? Det kändes ju som att det var minst en timme sen. Fredagseftermiddagar går seeeeeeeeegt.

Ibland tar det en liten stund innan folk blir ivägkopplade och då kan det vara en fördel om man trycker på sekretessknappen. Det glömde jag nyss. Men vem vet, han kanske blev glad av att höra mig väldigt falskt sjunga en snutt ur Forever med Chris Brown. Vad är det med den här dagen?! Jag råkade visa bh:n samt en del av rumpan på coop förut också. Fy fan vad jag skriver osammanhängande. Jag fattar inte ens själv.

Åhå!

Åh vad spännande vem är anonym som vill veta min hårfärg?! Det här är ju ungefär det mest spännande som händer under arbetstid. Nu har jag nyss ätit en kycklingsallad och det var ju första lunchen denna vecka, fan vad störd jag är.

Tillbaka till mina hårstrån så färgade jag det mörkbrunt och ja, det vart himla mörkt måste jag säga. Jag ska knäppa kort i helgen nere i Stockholm så sen får ni väl se vare sig ni vill eller inte. Men jag vill inte ha några elaka kommentarer då jag har nära till tårar nuförtiden!!!!

Sicko.

Jag har också färgat min hand ser jag. Och halsen. Ni kan kalla mig fläcktyfus.

Done.

Sådärja, då har jag färgat håret, ena örat och en bit av låret samt toalettgolvet. Jag tror jag har gjort mitt för ikväll så jag går väl och knyter mig.
Imorgon är det äntligen fredag!

Ångesten smyger sig på.

Nu börjar jag få ångest över tatueringen.
Det enda jag sitter och googlar på nu är "ont tatuering ryggen".

Haha

Samtal med pappa

Jag: Jaha, men funkar bilen igen nudå?
Pappa; Ja, hur bra som helst. Speciellt när den väl startar.


Det kanske bara var jag som tyckte det var roligt.
 Men så brukar ju syrran säga att jag är lite speciell.

Finbesök.



Jag och Lucas

Men jag döööööööör

Okej, här bloggas det friskt men kolla här!
Sånt här missar man när man diskar istället för att kolla på Idol.



Peppo!

För att gå från ett deppo till ett peppo kan man ju alltid lyssna lite på Toybox! Hahaha

Tarzan is handsome, full of surprise,
He's really cute, and his hair is nice.
Tarzan is handsome, Tarzan is strong,
So listen to the jungle song.

Yeah!
Go cheetah, get banana,
Hey monkey, get funky.
Swing along, Tarzan.
Go cheetah, get banana,
Hey monkey, get funky

Det måste vara 90-talets minst genomtänkta text.

Trött sa jag.

Kul att man får stresstvätta för någon jävla blockmongo har bokat tiden efter mig. Det stämde inte alls med mina planeringar och då är det okej att använda såna ord. Nu vet ni det. Annars har jag just diskat och ätit en macka. Emelie och Lucas är väl på väg hit snart tror jag. Sen börjar jag jobba 16:45 igen. När jag slutar måste jag iaf färga håret innan någon misstar mig för Donald Trump. Imorgon åker jag ner till syrran och det ska ju bli jävligt intressant haha!

Fake is your middlename.


I know my head is achin of all the drinks I've taken
I know you won't get along
I have waited so long for something to come along
I won't find it in this town



Hrm.

Imorse ringde pappa och sa att han ska åka utomlands nästa vecka om han får tag i någon billig resa och att det var ju synd att jag inte kunde få ledigt på så kort varsel. Ibland vill man bara lägga sig ner och avlida.


Soool!!!

Jag är så sjukt sugen på att åka utomlands. Jag behöver sol för att överleva.

Ajaj.

(www.sjukvardsradgivningen.se)

Allmänt

Den vanligaste orsaken till tandvärk är att tandnerven blivit inflammerad eller infekterad på grund av till exempel hål i tänderna, djupa lagningar, blottade tandhalsar eller sprickor i tänderna. Men tandvärk kan också bero på exempelvis tandgnissling, tandköttsinflammation eller tandlossning.

En del sjukdomar, som till exempel bihåleinflammation och käkledsinflammation, kan ge värk i ansiktet som kan missuppfattas som tandvärk.

Tandvärk är inte farligt, men det kan vara mycket plågsamt.



Bara för att barbamamma var tvungen att äta lite choklad.


Matmatmat.

Varför är jag så jävla dålig på att äta på regelbunda tider? Jag kan skärpa mig i ungefär två dagar sen slutar jag äta frukost, äter inget på jobbet och äter bara på kvällarna när jag kommer hem. Varför kan ingen flytta hem till mig och tvinga mig att äta oftare?! Jag blir så jävla trött på det här. Jag ska snart försöka en sista gång att skärpa mig, funkar inte det får jag helt enkelt inse att jag suger på att äta bra och att jag alltid kommer ha en kropp formad som en barbamamma.

Otrevligt.

Jag ska sluta kalla honom för as för det är ju rätt otrevligt faktiskt. Jag ska kalla honom för PTL.

Sanslöst.

Jaha, igår skickade aset en låt till mig. PART-TIME LOVER MED STEVIE WONDER. Det var ju onekligen ganska så roligt av honom, men ändå. Lina campade hos mig i natt med och det var mycket trevligt. Vi åt och gnällde, man kan ju kanske säga att vi gjorde det vi gör bäst.

Imorgon ska jag färga håret och DET mina raringar är mycket välbehövligt.



We are undercover passion on the run
Chasing love up against the sun
We are strangers by day, lovers by night
Knowing it's so wrong, but feeling so right

HAHAHAHAHAHAHAHA

Trött.

Jag ska åka till Lina efter jobbet nu så kan vi sitta och gnälla ihop.
 Mycket välbehövligt.

Fleeeera.

Jag slutar snart. Jag ska nog steka mig ett par basilikapuckar när jag kommer hem, har inte ätit något idag förutom ett halvt äpple förut. Det är ju skit att äta såhär sent men vad fan gör man inte. Skrev sms till Lina förut att jag skulle kunna tävla om titeln som västernorrlands fetaste kvinna. Men det gör inget.
För nu har vi konstaterat att det snart är sommar igen!

A point of view.

Ibland hamnar man i en kris. När man känner att ingenting spelar roll och att man kan lika gärna skita i att kliva upp på morgonen. Ungefär så känns det nu, jag vet inte om jag är ledsen, förbannad eller bara så jävla uttråkad. Jag måste göra någonting för jag kommer att bli vansinnig av att gå omkring och känna att all energi bara försvinner.

Jag är inte ett dugg självmordsbenägen. Men jag saknar honom.
Och han är ett jävla as.




Lördagkväll!

Här kommer lite bilder på oss partypinglor!



Jag, Petra och Lina





Jag och Petra


Jag och Lina

Trött.

Emelie smsade och väckte mig 08:42 i morse så jag åkte ut hit till Nolby för att Lucas fyllde en månad. Nu har vi ätit tacopaj, blåbärspaj OCH tårta. Jag är rätt mätt måste jag säga. Nu ska jag snart åka och träffa Thoran.

Kolla vilken gammal bild jag hittade på Emlans dator! Blondinjag och Carro för flera flera år sedan!!



Helgiii

Nähä jag ska inte sova. Maja ska komma förbi! Iiih älsklingsmaja!

Först ska jag på pökmeH och köpa cola.

Mind and soul.

Jaha, dejtade Tony med sällskap på donken nyss. Sen när jag är på väg från bilen ser jag att jag har ett missat samtal på mobilen. Från Turkiet haha! Först fick jag panik sen kom jag på att det är ju faktiskt bara en som har mitt nummer därnere, som jag och nony nyss pratade om också haha. Jaja, jag pratade nyss med T på msn iaf så han verkade inte vilja något speciellt.

Blä, jag är så  trött så jag måste nog lägga mig och alternativt sova en svängom.

Tack för ingenting.

Det här lider jag av; INGENTING! För att få veta det fick jag åka till Ljustadalen, betala 150 pengar, få ett stick i fingret samt få en tops nerkörd i halsen tills jag kväljdes så mycket att hon fick hämta ett glas vatten!!!! Jaha, då är man frisk då.

Synd att det känns som att jag har svalt en linjal på tvären.

Vårdis!

Jag ska till vårdcentralen 13:45!
 Äntligen ska dom kolla i halsen och kolla vad fan jag lider av.

Hmpf.

Att hör folks drömmar är ju bland det pisstråkigaste som finns. Därför måste jag berätta vad jag drömde inatt! Helt meningslös dröm. Jag drömde att alla klänningar på stylebystars kostade 100 kronor och jag shoppade som en galning. Vid ett tillfälle vaknade jag tom ur drömmen och kollade om klänningarna hängde på mig klädställning. NÄHÄ.


Pixbox!

Jag har gjort en pixbox för jag hatar bilddagboken. Sen mitt i all lessnade jag på det också haha. Vill ni kika så heter jag lhaegg. Nu ska jag duscha och fixa naglarna.

EFTERLYSNING!!

Vart är mina gråa uclamjukisbrallor?!

KP.

Pappa hade lämnat en matlåda i bilen idag igen! Jag börjar fundera på om han har världens största förråd med spagetti och köttfärssås hemma.

Nåväl, det gick ju bra men tyvärr avslutade jag lunchrasten med att bränna sönder tungan på kaffehelvetet.

Hmpf.

Den här dagen kommer bli min död, sanna mina ord!

Give it up to me.

Du gör mig förbannad med din taskiga jävla attityd.


Nu ska jag kolla på rederiet och sova!!


 
Jag hittade den här bilden bland de senaste alanyabilderna. Vilka i helvete är det här? Jag har förstått att de jobbar på James Dean men det här har jag ju ingen minne av. Och what´s up med ena killens ögonbryn?! Det här måste ju vara Karins verk.


Jacka.

Idag ska jag hämta tillbaka min skinnjacka som jag råkade glömma på Olearys. FÖR TRE VECKOR SEN. Snabbtjej22.

Finally a star.

Jaha, då har man en dejt med Nony efter jobbet då, trevligt! Imorgon har jag tagit på mig att jobba över en halvtimme, inte mycket men duktig kicka i alla fall. Näe, lunch vare ja.

Piggelin.

Jag ringde nyss pappa;

"Lisa, jag och Kenneth kommer imorgon och ska mäta i köket. Städa upp lite grann, det ser ju värre ut än New Yorks slumkvarter"

Menar han at jag ska städa 20:35 när jag nyss kommit från jobbet. Nehehehe

Åååååh!

Jag fick nyss en komplimang!  "åh, vad snäll du var" av en liten pojke.
Här sitter jag alldeles rörd till tårar haha.

Liiiiisaaaaaa.

Idag känner jag stark jävla ovilja till att laga mat ikväll. Jag funderar på att skita i det och svälta ihjäl imorgon på jobbet. Jag fattar inte varför jag är sugen på sushi fast jag egentligen inte ens tycker om det. Jag blir alltid sugen på konstiga saker! Men jag är INTE gravid. I så fall är det världens längsta graviditet med tanke på att jag har varit såhär sen jag föddes.

Halstabletterna Bafucin suger. De hjälper inte ett smack!

Fyfanfyfanfyfan.

Det utspelades just ett drama här hemma. Jag skulle ta ut ena linsen men den gick sönder och jag fick bara ut halva. Så den andra halvan flöt omkring på ögat och jag såg den inte, men den skavde som ett litet helvete. PANIK!!! Jaja, till sist kom den ut iaf. Nu har jag pajat tre högerlinser på en månad. Jag blir ganska trött på mig själv ibland.

Pucko.

Höjden av min karriär som raketforskare kom idag när jag sökte efter en privatperson som hette Bo(o) Rackethall.

Nattgöra.

Dr Wilson: I love my wife.
Dr Gregory House: You certainly love saying it.

Gud vad jag saknar House. Hah! Tur att jag har två boxar hemma, då har jag nåt att göra när jag kommer hem!



Gregory House: I teach you to lie, cheat, and steal, and as soon as my back's turned you wait in line?


Herreguuuud vad jag är hungrig!!!!

Chicken.

Jag fixar kyckling lite snabbt innan jag ska ner på stan. Emlan ringde och frågade om hon och Lukas skulle bjuda mig på fika på stan! Då har jag något att göra innan jag börjar jobba igen.

Delat pass.

Jaha, då var man hemma då. 17:30 börjar jag jobba igen, pappa är på väg hit nu för att vi ska sätta upp tavlor. Det kommer nog bli en rätt vild diskussion eftersom han helst vill göra som han tycker utan att ens fråga mig först.


Mina partners in crime igår



Jag och lillskrutten



Hallucinationer.

Jag har haft skitkonstiga hallucinationer inatt haha. Jag har vaknat och sett massa maskar springa på kudden men så fort jag skulle ta i dom sprang dom in i täcket. Anyhow, jag har sovit skitbra även fast jag vaknat några ggr av att Lukas har legat och gnolat lite. Jag vaknade sista gången och tänkte SNÄLLA GODE GUD SÄG ATT KLOCKAN ÄR TYP 4, men nääääe den var 07:12 och det var 3 minuter innan klockan skulle ringa. Jaja. Jag överlever väl det här också.

Huvudvärk.

Fan vad ont i huvudet jag har. Jag tror att det är för att jag har inte druckit något vatten alls idag. Skit i det för nu ska vi dricka sockerdricka och kolla på rederiet!

Pajpaj.

Emelie bakar paj igen. Den förra blev ju lite tunn och nu gör hon sitt bästa för att den ska bli tjockare haha. Jag hann baka chokladbollar under den tiden hon skalade äpplen! Snacka om masterchef! Okej, nu sa jag försöka hjälpa henne här.

Promenix.

Vi har varit ute på en prommis med Lukas och Kelly. På hemvägen fick jag gå barfota för jag fick såna jävla skavsår av Emelies skor. Jag ska sova härute inatt för Magnus är och jobbar, mys mys!


Allvarligt.

Helt seriöst kan du sluta kommentera i bloggen?! Jag godkänner ändå inte dina kommentarer. Jag skiter fullständigt i dig och ditt liv och känner du dig så träffad av allt jag skriver så är det ditt problem. DET HANDLAR INTE OM DIG!!!

Hahahahahaha

Jag läste nyss en fruktansvärt komisk sak. Du är ju faktiskt blåst på riktigt!!!!!





Orangea madrasser är INTE att leka med! Eller hur Karin?

GALEN!

Alttså vissa människor vet ju precis vad dom ska säga för att göra en (mig) så jävla förbannade. Jag syftar främst på ex. Nu ska jag skärpa till mig och åka och träffa Emelajnen. Jag tänker inte tvätta håret. Torrschampo it is!

Trailertrash.

När jag var och handlade förut hade jag på mig skor med ett hål på och mina trailertrashbrallor. Jag kände mig som Hertiginnan av Sundsvall så att säga.


Va?!

Lisa säger:

du är ju fan dum i huvudet på riktigt

Lisa säger:

ja det är väl på tiden att du skaffar dig ett liv

Sekunden efter gick min nagel av. Vissa straffar gud på direkten tydligen!


Lilla lilla.

Kan man göra något än att älska det här lilla pyret?!
Jag är helt förtrollad av honom!


Bilder.

Tv:n är på plats. Speciellt imponerad är jag över den vita sladden faktiskt.




Och hyllorna med.






Give it to me.

Man skulle ju iofs kunna se det positivt att jag är vaken nu för då hinner jag ju med massor av saker. Nu ska alla kartonger ut ut lägenheten och badrummet ska städas. Och kylskåpet. Speciellt kylskåpet. Men först ska jag åka och handla mat.

Bilder från igår;







Jag ber om ursäkt för sista bilden men jag såg ju aspackad ut. Inte okej. GOSBEBIS!!!!

Men vad i helvete!

När man för en gångs skull är ledig och kan sova till 15:30 om man vill då är det väl tamejfan självklart att man vaknar 09:22. Nu ska jag sura hela dagen.

Paltkoma.

Jag är så mätt att jag förmodligen avlider snart. Jag är ute hos Emelie och v har grillat. Och nu ska v äta äppelpaj för socker går alltid ner! Lukas ligger och sover men han låg på mig mage förut och myste. Lilla gosbebis! Okej, äppelpaj var det.

Det kan inte vara sant!!!

LEDIG HEEEEEELG, JAG HAR VÄNTAT I TRE VECKOR!
 Hej då med er jag ska till Emelie och nosa på bebis.

Men jaha.

Fy fan vad dåligt det blir kommenterat här. För varje ny kommentar till det här inlägget lägger jag ut en osmickrande bild på mig själv!

Present tack.

Nu tycker jag faktiskt att det är dags för gåvor. I septemberpresent önskar jag mig dom här klänningarna från stylebystars;

Black exclusive dress
Three colour dress (den finns inte kvar i min storlek man man kan alltid ha den hängandes hemma)

Jag tackar ödmjukast på förhand.

Googla!

Var tvungen att googla texten för jag har nämligen den här kent-låten på hjärnan

Det är tårar
Kan man gråta som en karl?
Snälla du förlåt mig
Jag glömde vem Jag var
Snälla sluta lyssna
Glöm allt jag sa
Jag mår bra
Du måste lämna mig ifred


Men allt jag kom ihåg vad KAN MAN GRÅTA SOM EN KARL och det vart rätt enformigt att sjunga den meningen om och om igen. Men nu vet jag precis hur den går! Och nu är det 5 timmar och en kvart kvar till ledig helg!

La la laaaaa

He's just a boy
And I'm just a girl
Can I make it anymore obvious?
We are in love
Haven't you heard
How we rock each others world?

Ernst Häggblom.

Pappa Kjell och kompanjon Kenneth är här och sätter upp hyllorna. Det verkar inte vara alldeles lätt men jag tror att dom snart är klara. Jag tror pappa fick ett mindre anfall nyss när han hade tappat något;

"LÅS PORTARNA, TUMSTOCKEN ÄR BORTA!"

Men det blir himla bra! Och sen ska tv:n upp!

Förtydligande.

Ja, jag tycker att det är mycket fint att länkarna inte syns.

Hoho.

Är det bara jag eller har inte www.stylebystars.com himla mycket fina klänningar?

Sudoku.

Jag har även nyss löst mitt allra första sudoku.
Det kan faktiskt vara en bidragande orsak till huvudvärken faktiskt.

Huvudvärk.

Jag har huvudvärk. Jag skulle vilja ligga i ett mörkt rum med stängda ögon. Får jag inte persienner i mitt sovrum snart kommer jag bli galen. GALEN SA JAG!!

Gottgottgottgott

Jag kanske åt världens godaste middag nu. Jag stekte kyckling med färska champinjoner och vitlök. Sen åt jag couscous och soltorkade tomater till det.
Jag kanske borde bli kock ändå.

Vaaaa

Det var väl själva fan vad kycklingen tinar långsamt när man är hungrig. Och nej, jag kan inte tina i micron för jag förstår inte hur man ställer in upptining haha

Addiction.

Jag har 3 grejer jag har svåra cravings för. Pigall, polly och portello. Jag insåg samtidigt som jag skrev det att allt börjar på P. De kanske är ett undermedvetet substitut för pojkvän.

God eftermiddag!

Nämen hejsan! Nu har jag precis kommit hem från jobbet, fan vad den här dagen har gått snabbt. Jag bytta mitt pass mot ett tidigare på fredag så jag börjar 6 istället, men det är det värt när man får gå hem 14! Nu ska jag ta fram kyckling och sen diska för jag tror att pappa och vem det nu var är på väg hit.



Det råkade bli ett jättehål på mina strumpbyxor idag

Ironic.

Det är rätt svårt att städa när dammsugaren inte fungerar, fy fan vad trött jag blir. Och pappa ringde nyss och sa att det var extra viktigt att jag städar bra eftersom någon ska följa med honom hit imorgon för de ska bygga ett skåp?! Eller något snt, orkade inte lyssna pga irritation över dammsugaren. Näe, nu ska jag hämta tvätten sen ska jag steka kyckling!

Observera gärna det otvättade och oborstade håret.
Observera även min naturliga fallenhet för att hålla i en bebis och rottweilern i hörnet! 


Men herregud.


En ny nivå.

Nu har jag äntligen köpt ett tv-fäste! Och lackhyllorna. Jag har nyss kommit hem från Emelie och världens bästa bebis. Nu jävlar ska jag ta itu med garderoberna. Ungefär såhär mycket lust har jag; 0 x 0.

Tips på bra städlåtar tack!

Nattfotograf.

Jag har knäppt ett kort på mig inatt. Fast jag kommer inte ihåg det, jag hittade den nu när jag skulle kolla igenom kameran. Det måste ju vara tidigt imorse. Det är trevligt att sova i ett rum utan persienner. Nåväl.




Nu ska jag och pappa ut och göra av med pengar.

They can wait for a moment.

Jag vet att det är en gammal bild men jag blir så glad när jag ser den här bilden!



Jag har ALDRIG skrattat så mycket som jag gjorde i maj när jag och Jennifer var i Alanya. Helt sjukt vad vi skrattade.
Det var vad vi gjorde den veckan. Skrattade och drack sprit.


Lisa aka allvetaren.

Sök och du ska finna;

http://jonastm.blogg.se/









 




Hahaha

Ledig!

Hah! Mycket skönt att vara ledig imorgon, synd bara att jag har så mycket att göra. Jag ska städa, rensa garderoben (jag vet), åka till Birsta och leta fläktkåpa, köpa 5 lackhyllor på IKEA, har bokat tvätttid och mitt i allt ska jag hinna träffa Emelie med bebis också. Det slutar väl med en hjärninfarkt.


Jag spyr på er.

Jag vart så sjukt sugen på att ha en kalender så jag måste åka på Birsta City och köpa en efter jobbet. Hoppas den kan hjälpa mig att bli en mer ordningssam människa. Hahahaha.

Fy fan vad jag spyr på er falska människor. Speciellt dig jävla flintis.

Smooth operator.

Kära medmänniskor, vi har halvtid.

RSS 2.0