Speak up!

Okej, dags för ett erkännande. Vem är det som har gett min mail till Kosovo? Han addade mig igår på msn och sa att han fått det av en av mina kompisar. Mailen ligger inte ute någonstans så jag skulle snarare kalla den här "kompisen" för förrädare. Han kan ju iofs ljuga men jag fattar inte vart han har fått den ifrån. Den ligger inte ute på facebook eller någonannanstans heller för den delen. Nog om det, blockerad och bortkastad. 

Nu kan vi koncentrera oss på viktigare saker, som tex vad ska jag dricka ikväll?

All the things I´ve done.

Jag jobbar sent ikväll igen. Men imorgon jobbar jag bara 10-14 sen är jag ledig på torsdag OCH i helgen. Då bär det av ner till Stockholm för att umgås med syster och diverse. Imorgon ska jag umgås med Jennifer, trots missnöjda läten från N:s håll att jag är en svikare haha.

Jag pratade förövrigt med storasyster förut och hon föreslog att jag skickar en pikblogginlägg mot någon som verkar lida av förföljelsemani. Men jag orkar inte, för jag bryr mig faktiskt inte längre. Det här är överspelat för längesen. Hoppas min blogg kommer till någon nytta men jag tycker nog att ni bör bli bättre på att kommentera. Men bara trevliga saker! Annars gråter jag och det vill ni såklart inte. Eller va fan, kommentera precis vilken skit ni vill.
Skitsnack kan också vara underhållande.

Ojoj.

Är det något speciellt idag eller är Sveriges befolkning såhär jävla alkoholsierade?


Yes.

Just nu ser det ut som att jag får fira min 23:dje födelsedag på ett ställe jag älskar med människor jag älskar. Bättre än så kan det väl knappast bli?

You cant read on my pokerface.

Jahaja. Nu befinner sig Jempa i duschen och jag yrar omkring här i vardagsrummet. Nu ska vi ner till stan för att undersöka vad det kostar att åka till turken från Sundsvall. Nu är vi ju tom 4 stycken som åker. Mycket bra! Sen måste jag på banken och ta ut pengar samt käka lunch innan jag ska jobba natt. Det är ju däremot mindre roligt. Men jobb = pengar = turk = förfall.
Och vi vet ju alla att förfall är bra!


Kul.

Jag är fruktansvärt bra på att blogga.
Och nu måste jag återgå till att vara magsjuk.

Förbannade jävla gubbjävel!!!!!

Jag är så jävla arg att jag knappt kan skriva. Samtliga surgubbar bör skickas på kurs i hur fan man beter sig. Jag tycker synd om din familj din jävla tönt.

Hoppsan.

Vad bra att jag bankade i taket som en galning innan jag insåg att musiken kom nerifrån. TRE VÅNINGAR NER!! Om jag inte kunde sova hur jävla högt var det inte i lägenheterna som låg precis runt. Jag ringde iaf störningsjouren men sen somnade jag kanske vid kvart i fem och då var musiken fortfarande igång. Jag kommer bli den perfekta surtanten när jag blir gammal!

Idioter!!!!

Här ligger man och snosar som en prinsessa och vaknar TJUGO I FYRA av att jävla idiotgrannarna ovanför spelar lemon tree. Nu har jag bankat i taket med en mopp men nu är det jag som ringer störningsjouren som den pensionär jag är! Nån jävla måtta får det faktiskt vara!!!!


Hot.

Jag orkar inte skriva ngt så här kommer lite bilder ist!


Hos Ida förra helgen


Jempa och Bonus


Min balfrisyr!


Jag kommer vara lång imorgon!



Och just nu ser det ut såhär;




Mycket bra, näe nu blir det dusch och sängen!




Åhgud.

Jag satt precis och kollade på vimmebilder.
Jag måste gå och kräkas. Jag skulle vilja sammanfatta det såhär;

Jag kan se tillbaka på ett liv av högst tveksamma beslut. Jag har generat mig. Försatt mig i prekära situationer. Och sällan eller aldrig satt hälsan i främsta rummet.

Ååååh.

Nog för att jag kan vara extremt negativ och tom bli irriterad när folk kastar ut sig god jul hit och dit så kan inte ens jag undgå att bli lite rörd när det ringer in söttanter och bara överröser en med snälla ord. Gulltant!

You´re nothing.

Jaha, här ligger man och försöker sova men shoppingbegäret tog över och jag drog upp datorn och klickade hem en stylebystarsklänning. På riktigt så behöver jag låsta konton och en ekonomisk rådgivare.

AAAAAAAAAAAAAJ.

Alltså ursäkta min negativitet men FY I HELVETE vad jag har skavsår.
Jag kan inte gå. Jag måste sjukskriva mig.

Jobb.

Jag har bunkrat upp med mandariner, vatten, grönt te och blandade naturella nötter och massa tidningar. Nu måste jag väl överleva tills 23 och jag får gå hem. Jag har fortfarande träningsvärk i benen, och maaagen.
 

Igår fick jag en biobiljett av Tony! Jag vart så glad att jag höll på att börja grina haha

Yes.

Jag måste verkligen börja promenera varje morgon, det var hur skönt som helst. Fast det blåste ganska mycket snö i mina ögon så jag blev lite ledsen, men jag kom över det ganska snabbt. Nu blir det gröt med blåbär framför tre kronor.


Måndag.

Vaknade av ett sms av Maja att hon hade fixat biljetterna till juldagen och strax därefter ringde pappa och sa att han hade lämnat lite janssons i min bil samt sopat av det lilla bilhelvetet. Den här morgonen började mycket trevligt och nu ska jag ut på en morgonprommis. Synd att jag jobbar den asiga tiden 14:30-23 idag men jag får ladda upp med mandariner och tidningar.
 
Inga konstigheter som färjanhåkan kulle ha sagt.

Cha cha slide!

Satt och kollade igenom massa filmer på datorn och hittade detta;

Capella




Cubana OCH KOLLA KOCKEN I KÖKET! 
 

Nu har jag kollat på den senaste tre gånger och jag tycker kocken är fantastiskt rolig!

Söndag.

Jag har precis gjort mycket goda försök till att skrapa bort hårfärgen från min nacke och hals. Ja, det gjorde ont. Och det försvann dessutom inte så jag känner mig lite irriterad. Men sen blev jag glad när jag kom på vem som ska vara mitt sällskap på lördag;



Då blir det långpromenader och mycket mys!

Black.

Jaha, mitt hår vart tydligen svart. Tack så mycket Loreal för att jag ser ut som ett ofrivilligt emo. En emo? Ett emo?! I vilket fall är håret svart och jag är lite deprimerad över detta. Idag har jag dejtat Tony och det var mycket trevligt. Nu är jag hemma och äter mandariner och ska leta upp alanyaresor, eftersom Karin är så jävla kräsen när det gäller hotell.




Jag: Om man kollar jättenoga kanske man kan se när de simmar omkring.
Tony; Är du dum eller, brukar du känna när de simmar omkring i munnen också eller?

Jag. Nony och Nisse hade en diskussion om soldater.

Hup.

Nu var håret färgat och naglarna målade. Äntligen har naglar vuxit ut igen förutom en jävla förrädare som gick av igår. Idag gick jag som sagt bort till Frida för en snabbvisit sen var jag och Ida ute på Birsta och sen hemma hos henne och hetsåt mandariner, syfilis (physalis), ananas och melon. Nu måste jag förmodligen lägga mig och sova om jag ska orka med att vara ledig imorgon!

Yeah.

Här hemma färgas det hår medans Tarkan spelas på högsta volym, trevligt!

Lussekattkris.

Jag ringde pappa för att fråga om han ville baka lussebullar med mig imorgon. Men han sa aldrig i livet. Han sa däremot att han skulle prova göra en liten janssons imorgon för att prova så den blir bra så jag inte skulle bli besviken på julafton eftersom jag har tjatat om det sen i augusti. Då vart jag lite rörd. Man kan ju faktiskt köpa lussebullar!


Karlar.

Snart är det här året slut och det har varit ett fruktansvärt roligt år. Och det som skapat mest drama är väl som alla år alla dessa grabbar. Inte för att vara negativ men alla karlar (läs pojkar) jag har träffat detta år har har antingen varit gifta, känslomässigt störda, svin, förståndshandikappade eller velat ta mig till Kosovo för att föda barn. Men om man bortser från det så har det här året varit det roligaste och bästa på väldigt länge. Så det är väl bara att hoppas att nästa år blir lika bra minus löksituationer, eller hur T?


Det låter som att jag har dejtat friskt men det har jag inte. Vissa av dessa människor besitter flera av de ovannämnda egenskaperna.



Closer.

Godmorgon. Nyvaken och idag ska jag börja äta mat. Igår år jag iofs en sallad... men Jennifer tryckte faktiskt i sig en pizza! Jag håller för närvarande på att leta ihjäl mig efter min sladd till telefonen men den tycks ha försvunnit spårlöst, fy fan vad arg jag blir. Skit i det nu ska jag ta en promenix till Frida.

Helgas.

Nu ska Jempa börja blogga igen, ägna en minut att kika på våran granskning. Det slog mig för en vecka sedan vem hennes pojkväns dubbelgångare var...


Meh.

Fruktansvärt dålig respons på mitt avslöjande. Som of course inte var sant, förhoppningsvis är det mitt hjärtegull Thessa som blir inneboende!

Let´s make it official.

Hah, det ser ut som att jag blir sambo den 5 januari!
Välkommen till Sundsvall Tamer!

Fy fan.

Jag tänkte som en liten uppmuntran ta en godis som de har ställt fram i fikarummet. Sagt och gjort men tro på fan att det lilla helvetet smakade KANEL. Jag har väldigt svårt för kanel. Men jag åt upp den ändå. Bara för att.

Smidigt.

Vilken fantastiskt start på morgonen. Jag spillde just ut en hel naturdiet över; golvet, skrivbordet, tangentbordet, min pilgrimsklocka, mobilen och över armen på min VITA kofta. Jag vart jätteglad.

Tack gode gud att det är fredag och att jag är ledig i helgen.

Maja!



Världens bästa Maja ringde nyss, jag längtar tills du kommer hem!

Torsdag.

Idag samarbetar magen lite mer iaf. Dessutom får jag gå hem 16:15 istället för 18:30 och det var mer än välbehövligt för jag är så jävla trött idag efter gårdagens problem.  Så jag ska köpa balsam, åka hem och vila innan jag ska åka och sola lite senare. Skönt! Och imorgon är det fredag och uppenbarligen sista dagen på naturdieten eftersom påsarna kommer ta slut. Vi får se vad jag ska ta mig till då.

Rehab.

På riktigt. Min mage har gått i fullkomlig konkurs. Jag tror att jag är lite döende. Nu ska jag sova så jag slipper den här SKITEN!

Finanskris?

Jag och T smsade just om att vi befinner oss i ekonomisk kris. Jag följer som alltid mitt mönster när jag är fattiglapp, jag nätshoppar! Jag har till mitt försvar kollat på skorna länge och nu har de sänkts med nästan 200 kronor, man skulle alltså kunna säga att jag ligger på plus. Bara en idiot skulle sumpa den här chansen!

Hej då magen, I dont need you anymore.

Min mage har totalt gett upp nu kan jag säga. Men skit i det jag kör på, idag visade vågen -2! Nu kommer jag äntligen få motivation till att börja träna när jag inte väger 180 kilo längre! Jag tror jag ska fortsätta tills alla mina naturdietpåsar är slut men vet inte riktigt hur många som finns kvar. Jag hade velat fortsätta efter julafton också men jag får se om jag får köpa mer eller vad jag gör. På julafton ska jag iaf äta Janssons, fett och bra!

Hmpf.

Du är ju tamejfan lika dum som ditt ex ser ut. Idiot.

Nu åker jag och jobbar.


Onsdag.

Hey ladies! Eftersom ingen hade bokat tvättiden mellan 10-14 passade jag på att tvätta lite sängkläder och mina vantar. Jag har dessutom slängt ut ALLA kartonger som fortfarande låg och skräpade bredvid soffan plus dammsugit. Nu tänkte jag bara ta det lugnt innan jag börjar jobba igen klockan 17. Jag tänkte alternativt ta en promenad men jag tyckte det var så jävla halt förut att jag överväger att strunta i det. Angående naturdieten så flyter det på dock åt jag lite sallad igår men det är nog inget jag dör av.


Hrm.

Okej, idag känns det inte så bra. jag känner mig helt svimfärdig. Men det har jag inte tid att tänka på för nu ska jag; hämta paket, lämna överrasning hos pappa, tända ljus på mammas grav och träffa Em med respektive i Birsta!

Ledig tisdag!

Jag tog nyss på mig att jobba fyra timmar på nyårsafton. Jag tänkte att 10-14 kanske inte är så jobbigt att jobba plus att det ger några kronor extra. Dessutom jobbar jag HELA julveckan. Men men, det ska väl inte vara några problem. Nu ska jag upp och städa innan jag får ett besök av hälsovårdsnämnden.

Nu var det nära!

Nu var det nära att det gick åt helvete här! Tänkte precis äta lite hallonsorbet i min ensamhet men jag tog ist... ett glas vatten. Hur jävla bra är jag inte?! Mycket nöjd! De här två dagarna har jag alltså fått i mig 480 kalorier per dag och det är ju egentligen lite för lite så jag tänkte dricka 4 eller 5 stycken imorgon om det går. I övrigt ska jag städa och dejta Emlan och Lucas ute i Birsta, mysigt!


Fräsch tjej.

Min naturdiet har ju för fan gått ut! Förra månaden, men skit samma det är ju bara pulver och blir man magsjuk är ju det viktnedgång det också haha. Näe, nu ska jag och pappa Häggblom på bio!

Lunch.

Jag tog en snabbprommis på lunchen och svängde även förbi Coop för att köpa en snackbar till bion ikväll. Man kanske borde ta en promenad varje lunch för det var ganska uppfriskande må jag säga. Näe, måste upp till lunchrummet för att hämta det lilla naturdietshelvetet.

Måndag.

Naturdiet dag två. Chokladvälling är väl inte exakt vad man är sugen på när man vaknar men det är bara att dricka och se glad ut. Ikväll när pappa och jag ska på bio tänkte jag festa till det med en Loka. Lucky me!

Jag dör.

Ja men nu känns det ju bra att första dagen är avklarad, nu måste jag omedelbart lägga mig och sova för att inte dö av hunger.
Men skam den som ger sig!

Despo.

Jaha, två timmar kvar att jobba. Imorgon jobbar jag 10:30-19 och sen ska jag och pappa på bio eftersom det inte blev av förra veckan. På tisdag är jag leeeeedig! Då ska jag städa upp i min för närvarande (och alltid) sviniga lägenhet.

Jag har druckit minst 2 liter vatten sen jag började så nu är hungern inte så farlig. Jag känner på mig att det kommer gå vägen den här gången! Eller hur Jonas?!?!

Aaah.

Jamen nu är i alla fall den här dagen snart och det är ju 1 dag utan mat, mycket bra. Jag ska försöka köra bara på naturdieten tills julafton när vi ska äta middag hos pappa. Magen kommer ju hamna i total chock men skitsamma. Nu ska jag inta en naturdiet här, wish me luck.

Fy fan.

Säga vad man vill men det här naturdietpulvret man blandar själv smakar ju tamejfan välling med kakaopulver i. Men skit i det, jag vägrar sluta den här gången.

Kör så att det ryker.

Okej nu är det sista gången jag provar naturdiet. Vi får se hur detta slutar... 

Beam me up.

It doesn't really matter what you say or do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you




Middag hos pappa.

Jag ringde precis och informerade pappa om att jag var hungrig och att om han ville fick han gärna göra tacos. Sagt och gjort 18:15 bär det av till pappa för att hämta linser och käka middag sen har T manipulerat mig så vi ska gå ut ikväll. Men jag ska inte dricka en droppe med tanke på att jag jobbar hela helgen. Imorgon ska jag bege mig ut på landet igen och umgås med Jempa, det ska bli mycket trevligt men tanke på att vi inte har setts sen i somras.

Fredag.

Idag startade jag operation mjuka armbågar. Jag har blivit manisk och smörjer in flera gånger i timmen, resulterar i att jag glider omkring här på skrivbordet. Men de börjar bli mjukare! Fick dessutom ringa ett paniksamtal till pappa och be honom hämta ut mina linser eftersom jag bara har ett par kvar. Hur vore det om någon gav mig lite framförhållning i julklapp? Förutom resecheckarna förstås.

Idag har jag ätit en lussebulle! Jag har väntat i flera år känns det som.

Just like a circus.

Duktig tjej, jag har nyss klickat hem OBH Nordica Björn Axén Volumaster från favvo www.eleven.se. De hade en ny Max Factormascara som jag kände att jag behövde också. Thessa säger att volumastern är mycket bra så vi får väl se då. Jag är astrött fast jag sov nästan 10 timmar inatt, så nu är det i med inpackning i håret och raka vägen ner i säng!

Bilder och Niccos idolaudition!








Jag blev väldigt glad över mitt lockiga hår!








Herregud.

Bra att jag kom ihåg att jag hade tagit på mig extratimmar idag. En timme och en kvart försent?! Jag har aldrig kommit försent till det här jobbet förut. Men även solen har sina fläckar I guess. Jaha igår då... fick höra världens sämsta raggningsreplik "Jaa, jag är ju Tingseks basist". Tyvärr insåg jag alldeles försent (idag) att han var rätt het.

Morgonen var rätt intressant måste jag säga. Skvallras ska det göras när jag åker till T sen!

Mythos!

Vi poppar circus med brittan och jag dricker mythos och Thessagull har gett sig in på rödvinet. Myhtos ger grymma kreta-flashbacks. Emelie och jag, 15 år, gratis sprit en vecka och nattbad med snygga holländare och heta norrmän. Ja, det var tider det! Jag spanade alanyaresor idag, jag märker att priserna börjar höjas, nu gäller det att börja pressa N och K så att det blir så billigt som möjligt.

Nästa sommar föredrar K mindre magsjuka och jag föredrar mycket mindre drama med svartsjuka turkar. Jag har dock redan planerat att köra en reunion med Johnny Depp!





Timbuktu-tisdag.

Okej, nu slutar jag om en timme och en kvart och då är det hem till Thessa och raka vägen in i duschen. Jag känner på mig att det här kommer bli bra!

Hett.

Det finns tre karlar jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med;

Ed Westwick




Johnny Knoxville




Magnus Betner




22 år och har fortfarande tonårscrusher på kändisar. Fan vad jag är cool.





(bilder snodda från www.gossipgirlinsider.com www.exposay.com och http://citykollen.se)

Tre kronor.

Jag fattar inte varför jag blir så inne i gamla svenska serier, förut var det ju rederiet men nu har jag börjat se Tre kronor.

Fredrik frågade nyss om jag kollade på det just nu;

Lisa säger: jag slutade nyss för det vart så jävla hackigt.. sen blev jag lite ledsen för klimax skrek "dra åt helvete jävla alkis" till kent.



 


Jag saknar dig.

Okej, packa ner kläder, in i duschen och sen ner i sängen med mig.




Familjeidyll?

Jag och Maja läste en oerhört pinsam artikel i lördagskväll på st.nu som handlande om FAMILJEIDYLLEN. Åh, vad bra det är att ha familjen samlad! Men vet hon om hans desperata försök att få till det med sin hyresgäst?
Mitt svar; antagligen inte.

Aha.

Okej 1 och ½ timme kvar sen slutar jag. Då blir det raka vägen till två bleka. Jag börjar misstänka att jag solar lite för mycket men skit samma. Jag grundar bara lite inför turkietresan haha. Jag läste förresten en gammal artikel på expressen.se att var sjätte anmäld matförgiftning kommer från frukter och grönsaker. Sen stod det att 5 personer hade blivit sjuka av salmonellasmittad ruccola. Ganska otrevligt med tanke på att jag har ätit ruccola dom senaste fyra dagarna. Äh. Det är bra med lite magsjuka så man kan gå ner ett kilo eller sju!

Jag funderar lite på att färga håret ikväll. Jag trodde att jag hade lyckats bra sist men det var ju rena rama katastrofen. Jag vore tacksam om jag kunde sluta slarva så jävla mycket när jag färgar mitt hår. Tröttsamt.


Förvirrande.

Tamer ringde just. Han öppnade med "hur är lääääägerrrrr?". Jag satt mest förstummad för jag fattade inte vem jag pratade med, ena stunden var det T och andra sekunden hans svensktalande kusin. Jag fattade inte riktigt vad han ville men han sa att han skulle ringa sen. Jag överväger att be pappa svara.

Bra Lisa.

Kvällens noppning av ögonbryn resulterade i ett hack. Jag ser lite mer ghetto ut helt enkelt. Men då kanske jag har större chans hos Jason?

Wow.

Jag befinner mig i fullkomlig paltkoma. Det blev kyckling med ruccola & avocadosallad. Jag ger mig själv högsta betyg faktiskt. Jag har dessutom städat köket och jag håller på att tvätta för fullt. Imorgon blir det jobb sen ska jag och pappa på bio. På tisdag ska jag och T pallra oss iväg och se Timbuktu på stadshuset. Just i denna sekund fick jag lite klädpanik. Men det får jag ta senare för nu måste jag definitivt noppa ögobrynen, ser ut som en krigsdrabbat område ovanför ögonen. På tal om krigsdrabbade områden så pratade jag med Kosovo i telefon förut. Han frågade om jag hade ringt honom inatt. Jag kände bara att eftersom jag varken hör av mig eller svarar på hans sms så är chansen obefintlig att jag skulle ringa honom mitt i natten. Jag sa bara nej och att jag var tvungen att fortsätta städa. Så ska dom tas!

Smalsmalsmal

Okej, frukost har ätits och jag har varit och handlat. Jag fick även skrapa INSIDAN på framrutan! Dessutom backade jag ner i ett dike igår ute hos Maja. Så hennes bror fick rädda situationen eftersom jag dog av pinsamhet. Men det gick bra det med. Nu ska jag åka till T och vi ska sola! Jag tänkte prova dricka en naturdiet sen för att undersöka hur det smakar. Brun och smal ska jag bli.


Söndag.

'

Varför låter man så fruktansvärt efterbliven när man pratar med barn?
Jag ska genast sluta.

Toppen.

Ja, det är ju alldeles fantastiskt att jag fortfarande är vaken...

Bra dag!

Jag plattar håret och lyssnar på Maybellene i hofteholder.

Could scream like a pig, Could bark like a dog
Just to get attention as I'm chasing you down the hall
oh Maybelenne you've been so lonely
Got a fire burning as I'm smoking you out again...
Still all the leaves will keep on falling
until I see you dancing on the table 45 again

Foo fighters.

Säga vad man vill, men lite Foo fighters piggar alltid upp!


Lördag.

Okej, nu börjar allvaret. Frukost ska intas varje morgon och inga ursäkter. Jag måste helt allvarligt sluta slarva med maten. Från det ena till det andra så mår jag faktiskt ganska bra idag. Det var ju rätt skönt för omväxlings skull. Nu ska jag försöka få tag i T och se om hon vill umgås med mig eller inte. Hon kom väl hem vid halv elva igår och jag tror att vi ändå hann prata med varandra 4 ggr innan jag gick och la mig haha.


Nicco; jag rekommenderar inte bantningsmetoden haha

Just nu.

Jag somnade till mitt i mitt Will&Grace-maraton. Och just nu ser det ut såhär;


Blåa fiskar it is! Men varför ser det ut som att jag har så stor näsa på alla bilder?! Jag har ingen stor näsa. Men korta naglar har jag, men jag har insett att det finns större problem i livet är korta och ojämna naglar.

Herr S skrev förut att han skulle hjälpa oss med boende i sommar och nu är jag rädd att han tänker stuva in oss hos hans mormor i bergen eller liknande. Men det återstår att se. Jag röstar för hotell.


Nicco; Jag vill inte läsa svenska B. Jag orkar inte läsa om resenären..

För er som inte riktigt hängde med syftade hon alltså på renässansen och jag skrattade tills jag nästan kräktes. Detta är alltså samma tjej som säger City Kross och apelsinkrokat! Jag älskar dig propp!

Live.

Nu ska jag först iväg på sjukhuset sen ska jag träffa min Maja. Ut i verkligheten med mig, nu är det slut på detta. Jag känner mig lite som Carrie i SATC-filmen när hon går ner och käkar frukost med brudarna i Mexico. Fast utan kraschat bröllop. 


Part 2.

Hormoner styr menscykeln och ägglossningen. Under de två veckorna mellan mens och ägglossning är det störst chans att bli gravid. Själva befruktningen är däremot endast möjlig under något dygn, men det kan vara svårt att säga exakt när ägget släpps.



www.vardguiden.se it is.


!!!

Jag sitter och kollar på du är vad du äter och läkaren sa nyss "det är cirka 4 dagar i en menstruationscykel man har någorlunda chans att bli gravid". Ursäkta mig men jag har för mig att jag har haft den här diskussionen med the man without name and brain ett antal gånger. Är det någon som kan reda ut detta. När kan man bli gravid? Tills dess lyssnar jag helt klart på farbrorn på tv.

Torsdag.

Jag tänkte att om man inte vill vara blek och deppad kanske det blir lite roligare om man får lite färg. Sagt och gjort och jag kom nyss hem från två bleka. Jag är ensam för tillfället och det suger.

?

Följande mail fick jag på nightlife nyss;

Hej!
Jag har en fråga.Vi ska ha en maskerad och jag ska samla in strumpbyxor och undrar om du och dina kompisar har strumpbyxor över?




Kul kille.

Ajaj.

Mitt huvud sprängs på riktigt. Nu måste jag försöka byta vårdcentral och det har jag inte den minsta lust med.

Haha, jag och Nicco läste en pinsam blogg nyss. Pinsamt att bli avslöjad att man är en mytoman som överdriver av sin egen pojkvän.

I will survive!

Det kan inte alltid vara bra, ibland går det ner och då behöver man hjälp igen att ta sig upp. (Och nu syftar jag inte på min vurpa i fredags.) Med det vill jag säga TACK TACK TACK till alla som har peppat och oroat sig över mig. Extra mycket tack till Em och Magnus eftersom jag flyttade in där i två dagar. Ni är bäst!

Det jag behöver nu är att få tänka på mig själv och omge av de personer som betyder allra mest. Och med det sagt åker jag nu och träffar Nicco. En av alla mina hjältar! Jag älskar er tjejer, ni är ALLT för mig!


After all of the darkness and sadness
Soon comes happiness
If I surround my self with positive things
I'll gain prosperity


Måndag.

Just nu ser det ut såhär;





Jag är ute hos Em och ska inte jobba imorgon heller. Allt jag behöver är tid.


I never really cared until I met you.

Snacka om att det här är hvudvärken från helvetet. Hur i helvete ska jag kunna jobba?

Jag gick just in på YouTube och under Rekommenderas för dig fanns;

Enya - A day without rain
The verve - Bittersweet symphony
Foo fighters - Times like these

Man blir ju verkligen på ett strålande humör.


My happiness depends on you.

Vilken jävla asnatt. Nu är det fjärde natten i rad jag drömmer samma sak. Jag måste upp och leta ipren innan jag avlider av den här huvudvärken.

RSS 2.0