Fladdermusbajs!

Imorse trodde jag det var någon som skämtade med mig när alarmet ringde. Jag trevade mig fram i lägenheten som en mullvad, såg inget - hörde inget - fattade inget. I vilket fall var vi på Pontus systerbarns avslutningar i kyrkan. Sen var vi och fikade hos Elin innan vi for hem för att vila. Det gick jättebra! För Pontus alltså. Han somnade på två sekunder blankt och snarkade sen i 1 ½ timme medan en annan fick vrida sig i plågor. Men det var bara att bita ihop och åka på studentskiva på Alnö. Sen hem en snabbis innan vi var ut och cachade. Bland fladdermusbajs. Jag tvingade Pontus att ta av sig alla kläder i hallen och nu har vi lagt kläderna i dubbla påsar och bokat tvättid kl 07 imorgon. Haha åååh man måste alltid ta det säkra före det osäkra! Inget fladdermusbajs i våran lägenhet tack på förhand. Vad skulle Britt-Marie säga då?
 
 
Bilder från dagen:
 
 
 
 
 
 
 
Haha, det blev lite skakigt när jag skulle panorama mig men ändock!
 
 
Pontus och hans pappa har likadana skor vilket förr eller senare skulle slutat i att nån av dem tar fel. Today was the day!
 
 
 
 
 
 
NU ska jag sova! Good night, dont let the bedbug bite! Helt allvarligt, har vi dragit hem typ vägglöss eller liknande från denna kvällstur tänker jag fasen stämma varenda fladdermouse i denna kommun!

Väntar och väntar..

Här hemma väntar och väntar vi. Men inget pling i mobilen.
 
Var mycket trevligt hos Jennifer! Sen åkte jag till pappa där Pontus redan var och väntade. En snabb middag sen drog vi en repa förbi lekparken där man har kutat omkring åtskilliga gånger som liten kattunge. På tal om katter pratade jag och pappa om katten som vi hade när jag var mindre. Vet egentligen inte var den kom ifrån men den stannade hos oss. Eventuellt kan det ha varit för att jag bar in den i huset och mamma sedan matade den haha. I vilket fall berättade pappa idag att han hade KÖRT IVÄG katten med bilen bort till Sundsbruk för att den inte skulle stanna hos oss. Men efter tre dagar var den tillbaka till min stora förtjusning! Sen tog grannen den till veterinären och avlivade den när jag levde livets glada dagar i Finland. Jo, jag tackar ja. Men tänk att den kom tillbaka! Alltså inte från avlivningen utan från Sundsbruk!! Den måste ha känt att jag redan då ömmade för katter. Fast jag vet inte vilket kön den var. Den hette dessutom bara Katten. 
 
Och NÄR i hela fridens dagar ska Sons of anarchy börja igen? Jag känner att jag inte riktigt kan nöja mig med svaret "till hösten". Jag vill veta månad, dag, tidpunkt, kanal och plats. OK?

Sleepless

Åh, herregud. Inatt när PJ fick och lade sig vid 01 hade jag lite svårt att somna. Så jag låg i sängen och spelade lite spel på mobilen sen slösurfade jag lite. Helt plötsligt ringer Pontus alarm och klockan var 04:15. Så jag slog på teven.. blev inte trött. Kollade på en serie på datorn.. blev inte trött. Vid 8 slumrade jag till någon timme och nu känns det som jag blivit överkörd av en skördetröska. Vet inte om det är att jag hällde i mig massa kaffe igår, men det var iofs på eftermiddagen. Ska aldrig mer dricka en kopp kaffe efter 13:30 haha.
 
Igår kväll var vi ute i typ 6 timmar och cachade. Om det inte var för alla ***** mygg hade jag kunnat bott utomhus. Mina bett är så svullna och blå! Hatar mygg.
 
Nä, nu måste jag bända upp ögat och fara iväg en sväng till Söderstrumpa för lite update. Sen blir det middag hos den helige fadern och ikväll skulle det inte förvåna mig om vi är ute och friskluftar oss!
 
 

One love, one lifetime.

På måndag börjar jag jobba. Skönt! Min hjärna intar reptilform om den inte blir aktiverad snart. PJ sover för närvarande på soffan, jag ska knappa klart här sen väcka honom. Uteaktiviteter väntar!
 
Ett litet sneak peek in i mitt/vårat liv (och det vi gjort senaste tiden) följer nedan:
 
 
 
Prinsessjakt!
 
 
 
 
 
 
Kolla här ovanför när de små barnen väntar på sin bidrottning vaaaaa!
 
 
Såhär glada blir milley6 och Lasse när jag är och hälsar på!
 
 
 
SEN: En gammal bild på mig och den person som gör varje dag värdefull:
 
 
 
Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar


 
 
 

Härlig helg!

I fredags skickade in man sista uppgifterna på lärarutbildningen då, känns märkligt. Det har onekligen varit 3½ år av blandade känslor, men lätt värt det!
 
I fredags var vi och åt lite grillat hemma hos Pontus föräldrar sen var vi och spelade minigolf med Emil & Malin, Rasmus och Johnny. Jag kom sist... trodde det var mest poäng som räknades. Minigolf är inget för mig, jag blir så lätt irriterad när bollen inte går som jag vill :)
 
Igår var vi och handlade mat sen var i ute nästan 5 timmar och cachade. Har man detta som fritidsintresse behöver man sannerligen inget gymkort. Hett tips från mig!
 
Nu har vi nyss kommit hem från Juniskär där vi var och fiskade med Therese, Andreas och Ida. Jag har inte bara otur i minigolf, jag har otur i metning också. Men men, om det var kattungesniff som var tävlingen skulle jag vara överlägsen. Tur man är bra på något. Vi käkade på Juniskärs café innan vi drog hemåt och nu väntar tvättstugan. Ska se om jag kan lägga in några bilder om ett tag, men först... rena lakan!

Fantastisk!

Den filmen vi såg igår, En oväntad vänskap/Intouchables, är verkligen en av de bästa filmerna jag sett på länge! En riktig feel-good film som alla borde se. Den påminde nästan lite om The blind side fast ändå inte haha. Denna var dock mycket bättre! Jag måste nog se om den snart igen. Inte nog med detta så hittade jag även ny favoritlåt på piano i filmen! Citat Pontus: "Men ååh, nu kommer du lägga in den på spotify och lyssna på den HELA tiden!".
 
Jag älskar allt man blir varm i hjärtat av, såsom:
 
Kärlek, min familj, mina vänner, gosiga djur, varma sommarkvällar, kramar, regn mot fönsterbrädan på natten, musik, kvällsdopp på sommaren, smultron, fina klänningar, skrattande bebisar, solsken, Astrid Lindgren, fina barndomsminnen, lägga sig nyduschad i en renbäddad säng, fina skor, att se dom man älskar vara lyckliga, saltlakrits, att vakna varje morgon bredvid den man älskar, stjärnklara nätter, sommarlov, naturen, fredagsmys, bra filmer, fina citat.
 
Det finns mycket som för en genuint lycklig! Man kanske borde fokusera på de ljusa sakerna i livet istället för att gräva ner sig i de problem man har. Problemen blir aldrig större än man själv själv gör dom!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0