Where I stood.


Tidsresan.

Sitter med hemtentan och är något less. Vill hellre dricka kaffe och skvallra. Men så är livet! I övrigt är jag lite upp och ner, lite ut och in och ganska förvirrad. Måste börja ta saker för vad dom är och inte tänka sönder varenda grej som händer. Men jag trivs rätt bra i situationen.. jamen visst gör jag det. Eller så är jag livrädd.


Underbart.

I might not be the perfect person for you. Past stories made me cold-blooded. Opening up is not a term. Letting someone in isnt either. But there´s one thing I can promise you; I´m not a vampire, but the walls around my heart can be cold like one. Maybe I´m not the person you need. Maybe I´m not the one. But one thing is for sure; The lion really did fell in love with the lamb.




Underneith my skin there´s an eagle

Ja, jag säger då det. Sen sist har jag sprungit på en idol hehe, storstädat batmangrottan och åkt på världens förkylning. Som är segare än sirap. Men lika glad för det är jag! Nu ska jag fortsätta med hemtentan sen ikväll har jag annat planerat :)

Det var bättre förr.

Jag är less på människor som ljuger för mig. Som tror att jag inte förstår att de ljuger mig rakt upp i ansiktet. Jag är trött på att höra ursäkter som inte betyder något. Jag är så jäkla besviken på vissa. Sen får jag väl skylla mig själv som inte bara ignorerar idioterna. Det har varit ett minst sagt stormigt halvår. Jag har haft roligt men har haft svårt att slappna av. Jag känner inte riktigt igen mig själv. Nu är det återigen dags att sätta mina känslor i första hand :)



Skönhetssömn

Kul att vakna nu när man har asmycket att göra. Nä upp och hoppa i med frukost och sen måste jag posta klänningen och sen raka spåret till våran fantastiska naturruta. Känner att detta är exakt den rätta dagen för att leta trofinivåer i snön.

Britt-Marie sover som vanligt på mitt huvud hela nätterna. När jag sover själv vill säga, sover någon här surar hon i badrummet hela natten och kommer och trampar en i ansiktet på morgonkvisten. Charming!
Nämen lite fil på det här så.

Guldgossen.

Äntligen är kemiuppgiften inskickad! Eftersom pappa kom med mitt nya köksbord idag tänkte jag ägna resten av kvällen åt att städa och snörvla. Jävla skitförkylning. Men först! En snabb shoppingtur på en matbutik med min hemlige älskare sen middag hos papi chulo.

Det var med sorg i hjärtat jag la ut min paljettklänning från Nelly på tradera. En sak är säker iaf och det är att människorna som gjort den klänningen inte kan sy! Den var för stor över låren, svinstor över axlarna men över brösten var det som ett korvskinn, tyckte nästan jag hörde hur det sprakade i sömmarna. Helt värdelöst. Måste alltså skaffa mig fetare lår, bredare axlar och inga tuttar. Any offers?
Titta vilken minibild på mig och Mattsson från nyår!

Funny.

Jag skrattar seriöst ihjäl mig. Att folk orkar! Tur man har tagit av sig offerkoftan och istället kan skratta åt folk utan varken ögon att se med eller hjärna att tänka med. Det ligger mig inte för mig längre att tjata, så jag väntar i min lugna vrå och vet att de alltid kommer tillbaka :)

Själv sitter jag och skriver en kemiuppgift. Helt sjukt att jag är på FEMTE terminen. Jag och Camilla funderar på att skriva examensarbetet nästa termin ist för nästa vår så det är gjort liksom. Vore skönt att bara ha en specialiseringstermin kvar innan man slutar. De tenderar att vara lite lättare tänkte jag skriva.. sen kom jag på att jag har suttit med den här kemiskiten sen klockan 13 och skrivit typ 5 meningar enbart. Nåväl, man är väl en krigare!

RSS 2.0