Everything I own.

Oj oj oj. Idag gjorde jag cellprov. Men nu har jag fan skitont i magen! Nu ber vi bara till gudarna att det inte visr något och att jag inte behöver komma tillbaka förrän nästa år. Måste plugga sen blir det nog en tidig kväll. Hade som sagt fruktansvärt svårt att sova inatt, somnade kanske runt 05-06. Måste bli mer harmomisk, helst igår.


Tearin´ up my heart.

Skitnatt. Ingen sömn kommer det att bli. Jag är nämligen upptagen med att stirra in i väggen. Det är en sån natt när allt gör ont. Inatt saknar jag dig så mycket att det känns som att hjärtat kommer att gå sönder.

Du & Jag.

Håll hårt i din goda vän för därute finns det gott om ormar.

Huvudperson i mina sämsta minnen.

Sitter och väntar på segaste Frida innan vi ska masa oss ut till Birsta och hitta en outfit till lördag! Kommer bli toppen detta.


Senaste dagarna har känts toppen! Jag saknar fortfarande honom i mitt liv men på ett helt annat sätt än förut. Det känns som om jag äntligen har börjat leva igen!



Har på känn.

Vilken produktiv dag! Jag har dansat, sjungt (??), byggt en pingvin och räddat befolkningen i Hameln. Bästa pappa kom även förbi med en pizza såhär på kvällskvisten. Då har jag ju nåt att äta i minst 3 dagar framöver haha

Jag hatar när saker och ting går långsamt. Jag vill att det ska gå snabbt och smärtfritt. Att trampa som katten kring het gröt är VERKLIGEN INTE min grej. Jag lessnar för fort. Synd, för det hade nog kunnat blivit bra. Nåväl.





Äsch då.

Jag vill så gärna bara kunna lyfta luren och ringa dig som jag alltid har kunnat gjort. När något roligt har hänt, när något tråkigt har hänt, när jag är ledsen eller när jag är glad. Eller när Britt-Marie har ramlat ner för fönsterbrädan eller gått in i väggen. Jag blir galen på att vi inte är något. Vi är ingenting alls.



Ta den chans du får.

Kan inte påminna mig om att jag har haft en sån här påfrestande innevecka någon gång. Eller så är jag dåligt förberedd, fast det tillhör ju inte direkt ovanligheterna. Nu ska jag kasta i mig en macka och slänga ett getöga på UR-programmet igen. Sen ska jag och det oändliga strecket slå våra kloka huvuden ihop!












Jag vill inte att du ska gå, men du kan inte stanna hos mig.

Kvällning.

Nyss hemkommen från en date med Fridis och en snabbdejt med Thoran. Nu ska jag duscha och slå en volt ner i sängen! Har drömt så sjuka drömmar inatt, hoppas på bättring inatt! Somnar som en gladare tjej än igår iaf!


Söndag.

Det går jättedåligt för mitt lag just nu. Nu ska jag snart fara till pappa och käka middag. Lyx med stekt sill på en söndag haha. Hade tänkt plugga sen men jag ska deppa under täcket istället. Det verkar vara min grej det!

Dont forget me, I beg.

Alltså nu ska jag berätta något sinnessjukt. Idag kom tentaresultatet och jag var 5 poäng ifrån en fullpott!!!! Jag har aldrig presterat så bra på en tenta. Dessutom tyckte jag böckerna till denna var så svåra att jag grät blod när jag läste dom. En pojkspoling i min studiegrupp sa idag att jag var gruppens svarta får för att jag alltid är så ofokuserad, hah! Där fick han! Nu ska jag ta en segerdusch och sen ett glas segervin!
Ja, man får bli såhär glad när man klarar en tenta!

Let it rain over me.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way
but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home, late last night
but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
And then she'd shout down the line tell me she's got no more time
'cause she's a supergirl, and supergirls don't hide.
And then she'd scream in my face, tell me that leave, leave this place
'cause she's a supergirl, and supergirls just fly

I´ve heard you´re happy now.

Jag känner mig så jäkla splittrad. Jag är så rädd att jag ska göra någon ledsen. Men jag kan inte sätta någon annan än mig själv i första hand. Men denna gång måste jag göra ett vettigt val, jag kan inte gå igenom detta en gång till. Eller? Knäpp med fingrarna så är jag din.


Snälla, säg att du tänker på mig.

Igår speedade jag genom IKEA på jakt efter en lampa men nej nej, värdelöst utbud haha. På kvällen var jag hos Camilla och kikade igenom vad vi skulle göra denna termin. När jag skulle hem tänkte jag slänga mig nerför trapporna med huvudet före för att slippa denna kurs! Men för att använda fader Kjells favorituttryck så är det väl bara att bita ihop och se glad ut. Nu ska jag fortsätta läsa Estetiska lärprocesser...

Sakna mig då!!

This isn´t pain we´re feeling.

Ett och två. Nu ska Snorhan hämta upp mig för en snabb repa på Birsta. Han ska tydligen köpa en kavaj! Jag ska köpa nåt så lyxigt som lampor. Kan inte gå omkring i detta eviga mörker. Det kan ju dessutom vara roligt att se hur min bedbuddy ser ut i annat än mörker!


Heeej gumman!

Rise and shine. Vaknade av att Mona lekte med en popcornkärna och sedan satte den i halsen. Åh, detta glamourösa liv! Har precis skrivit klart den alternativa VFU-uppgift jag och Camilla gjorde. Tänkte ta och kolla på de UR-access-programmen vi ska se. Kanske äta ett ägg! Någon sa "Ja, du tror ju att ett kokt ägg täcker hela ditt energibehov under en dag". Nä men vad ska man göra när matlusten fortfarande tryter? Jag har inte valt att bli mätt efter tre tuggor. Jag känner på kläderna att jag har gått ner ganska mycket i vikt och det är ju bra men nu känner jag att det får räcka. Jaja, ingen mening att reflektera över detta!

Vi var nog kanske aldrig perfekta. Men jag saknar dig ibland.

Never mind.

Idag var jag ute och for med Jennifer som tog körkort idag.. höggravid. Jag var en aning skräckslagen av och till men det gick bra haha. Nu har jag precis nätshoppat för pengar jag inte har, men jag känner att jag behöver mer kläder som jag kan lägga på golvet. Helt allvarligt känns det som att mina kläder får MINDRE plats nu än när Kristoffer bodde här. Nu är det kläder seriöst ÖVERALLT. Har hört mer än en gång jag behöver städa men hur fan städar man när man inte har någonstans att lägga grejerna? Vavava?

Little monkey lost


aaaah

Jag är sinnessjukt trött. Och sinnessjukt less på att katterna väcker mig VARENDA morgon. Jag behöver en stödfamilj där de får vara på helgerna så tired mama kan få sova! Nu ska jag fortsätta med tentan.. huga vad kass den blev, kommer bli genant att skicka in denna.

Terrorist nr 1

...

För mig utan hjärna är det jättesvårt att fatta vem som kommenterat! Skriv en jätteledtråd så kanske det går. Eventuellt. Jag är för tillfället inte den vassaste kniven i lådan ;)

Du är nog den.

Fan vad dum jag är. Ska sluta bygga upp murar för att jag är så rädd att bli sårad igen. Man måste ju få känna liksom. Nu måste jag fortsätta med tentan. Så slipper jag fundera så mycket på andra saker! Idag och alla andra dagar ska bli bra!
hej och hå!

...

Förresten vem var det som kommenterade mitt deppinlägg? Om du vill vara en hemlig agent behöver jag inte godkänna kommentaren, blev bara nyfiken :)

Stay strong.

Pluggpluggplugg.


And this type of love isn't rational, it's physical.

Idag är en bättre dag! Nu håller jag på att tvätta och pluggar lite vid sidan om. Jennifer ska tvinga med mig en snabbis på dollar snart tydligen. Ikväll ska jag nog låsa in mig och dricka te och meditera haha.

Såhär glad är jag idag!

Spaces between us.

Herregud vilken konstig dag. Jag har varit lycklig och förstörd om vartannat. Jag har ingen anledning att vara förstörd. Eller har jag det? Jag får liksom inget avslut på det här. Det händer eller sägs alltid något som drar mig tillbaka. Men jag har dock större anledningar att vara lycklig. Tror jag. Eller det vet jag iofs inte heller. Jag vet nog ingenting och det är kanske lika bra. Jag önskar att jag inte visste vad han har gjort mig. För då kanske jag hade kunnat känna att det vi hade tillsammans var värt någonting. Nu känns dessa år som en dimma. Och jag behöver hitta ut.


Take my life.

Honey, she´s nothing like me.

Ja duja.


RSS 2.0