Aj aj aaj!

Aj mitt mellangärde. Nu börjar det där som jag hade i bröstet igen, började i mellangärdet förra gången också. Men den här gången tänker jag inte prova nå jävla samarin.

Jag har diskat och plockat undan lite nu när snorhan han åkt, väntar på att Frida ska ringa så vi kan skvallra lite grann! Har varit hos pappa och ätit kyckling, ris och currysås och tvättat av bilen. Jag har kanske inte garvat så mycket på länge. Roligast var när;

pappa svor för att vattnet hade frusit
pappa svor för att han hade tappat borsten
pappa svor för att borsten lossnade från slangen
pappa svor för att han sprutade supermycket vatten på sitt ben och fot




Okej.

Jag sitter redan på jobbet. Jag kanske måste gå hem pga förfrusna händer. Jag var nämligen tvungen att skrapa bilrutorna imorse. Med ett cdfodral för jag hittade inte den riktiga skrapan. Frös så jävla mycket om fingrarna att jag bara skrapade ett litet hål precis framför där jag sitter. Så där satt jag och kikade.

GOD MORGON!

Jaha, nu har man vaknat efter 11 timmars sömn. MYCKET välbehövligt. Det ska bli väldigt spännande att höra hur Snorhan mår idag eftersom han ringde inatt och var så jävla snorpackad hahahahaha!

Nu ska jag springa ner till tvättstugan lite och sen ska jag skura golv!

HEJ DOO!

image186

Som en zombie.

Jag ljög när jag skrev att jag skulle lägga upp bilder. Jag orkar inte för jag är så trött att jag avlider om en sekund. Det här har jag gjort idag;

1. Jobbade 8-14:30 (kanske världshistoriens skönaste pass. Åttatimmars sucks som Johan brukar säga.)
2. Åkte hem och skulle storstäda men det enda jag gjorde var att rensa kylskåpet och torka ur det samt slänga 300 soppåsar. 
3. Blev bjuden på bio av papi. Det var mycket trevligt! Vi såg Angel och själva filmen var väl sådär. Som vanligt går jag mest på bio för att få äta popcorn med så mycket smörsalt att man mår illa.
 
Nu sitter jag här och är irriterad över Let´s dance. Tina kommer vinna men alla vet ju redan vem jag hejar på!

LEDIG HELG OCH PÅ MÅNDAG JOBBAR JAG DEN HELT OTROLIGA TIDEN 6-10.


JAG VET!

Jag vet att jag inte har bloggat på 1000 år.
Jag vet att jag stavade less med ett s.

Nu jobbar jag så inga spännande bilder kommer. Men ikväll! Så fort jag har städat ska jag lägga upp alla bilder jag knäppt när jag inte har bloggat. Snacka om exciting (nej, jag vet inte hur det stavas)

Sen en sak till. JAG HAR BLIVIT KÄR. Jag har träffat världens sötaste rottweilervalpar. Jag har aldrig sett något sötare i hela mitt liv. Jag ville bara ta alla 6 under armen och åka hem och låsa in mig i lägenheten med dom. Fast jag tycker om dom stora hundarna också. Måste ju vara världens mysigaste hundar! Även om vissa anser att det är mördarhundar. Om sanningen ska fram är jag mer rädd för bjäbbiga hundar, typ pudlar. Det är nog Frida också efter att grannens pudel jagade henne 30 varv runt huset en sommar! hahaha

HEJHEJ!

Jag har inte bloggat på några dagar eftersom jag har varit halvdöd pga tristess. FY FAN VAD LES JAG ÄR PÅ ALLT NU!

Jag ska ut lite med Fridi nu, jag återkommer senare och då ska jag berätta om när jag körde ner i diket för några timmar sen!

Dagens bästa!

Dagens glädeämne; Imorse vägde jag 57,4 kilo. Då vart jag mycket glad.

Undra hur många som sitter och tänker "fan, hon är ganska fet ändå." Jag antar att alla inte kan vara lika smala som Stina-Lee.

Tack hej!

Varför är jag så jävla less? Gud jag bryter ihop säger jag! Kan vara för att jag ska jobba tors-mån. Men nu kommer ju syster & co så det blir ju roligt iaf.

Nu slutar jag om 20 minuter. Måste skynda mig hem så jag kan se debatten där BB är med. haha

Happy day.

Dagens känsla; Fy fan vad jag inte bryr mig om någonting idag. Och jag är så jävla less.

Jag & Nicco

Jag hittade just två bilder på mig och sötnicola!

Hemma hos Johan när han hade låst in sig i badrummet efter för mkt rödvin.

image184



Vi i Skottland. Tänk att jag alltid ser så jävla glad ut på kort! Men resan var så jävla rolig!

image185


AAAAAAAAAAAJ!!!

Vilken tur att jag är jävligt ledig idag. Jag sitter nämligen här med världens värsta mensvärk. Jag vaknade dessutom första gången imorse, klockan sju, av sendrag i vaden.

Men skit i det. Nu ska jag vara positiv och hoppas på att ingen tvättar så jag äntligen kan få börja tvätta bort mitt berg. Dessutom är det våra bästa år 12:50. Fast den serien kan man ju missa i tre månader sen är dom ändå på samma fest och Stefano står bakom gardinen och lurar. Han borde verkligen komma tillbaka till serien.
Han och min farfar ser ut som tvillingar!

God natt.

Jag har ont i halsen och vill kräkas lite tror jag, Är egentligen skittrött men försöker hålla mig vaken bara för att jag är ledig imorgon! Jag ska städa lite smått och som sagt åka upp till ingenmansland på eftermiddagen. På onsdag ska Lina (t)hor bjuppa mig på mat har jag fått höra. Det ska bli mkt trevligt! Sen i helgen kommer ju syster med barn och karl. Det är roligt när man har för en gångs skull har mycket att sysselsätta sig med. Heter det "för en gång skull" eller "för en gångS skull". Jag får panik när jag inte kan svenska. Jag borde söka någon form av hjälp.

Iallafall tar jag HEMSKT GÄRNA emot tips på hur man stoppar naglar från att skiva sig? Mina börjar alltid skiva sig sen bryter jag loss bit för bit. Nu har jag skitont i flera fingrar bara för att jag är så jävla dum i huvudet att jag inte kan låta bli och förstöra! Har ett sånt där trindnails någonstans och det har jag för mig gjorde naglarna stenhårda. Om jag inte minns helt fel skruvade jag i en skruv i mina solglasögon med dom. Det var iofs en miniskruv men ändå!

Later dudes.

La la laaaaaaaaa!!

Gud vad skönt att vara ledig 2 dagar! Imorgon ska jag nog till Härnösand och hälsa på Snorhan. Ska vandra omkring i hans paradvåning mitt i stan. Nä just ja det var en etta på typ 20 kvadrat. 

Inatt drömde jag en väldigt obehaglig dröm om min former körskolelärare. Hahaha


Jag sitter och kollar på Jakten på nätpedofilerna nu. Snacka om att gubbjävlarna ljuger dåligt. Det är väl klart att dom åkte till den där huset för att sätta på en 14-åring!
Obligatorisk kastrering med slö pincett på alla äckliga pedofiler.

Harkel harkel.

Då sitter man och kraxar som en kråka då. Fan vad irriterad jag är i halsen. Snart är klockan 20:30 och jag får kuta till bilen så jag hinner hem och inte missar alltför mycket av Köping. Sen ska jag till pappa och lämna av mitt schema och be han fylla på SPOLARVÄTSKA som jag av misstag råkade kalla för glykol igår.

Fy fan vad jag är beredd att gå hem nu.

Söndag.

Snart har jag jobbat halva passet. Mycket bra. Känns lite som att jag har svalt en taggtråd. Har lite ont i halsen men det ju inget som en påse fishermans inte kan avhjälpa. AVHJÄLPA!? Finns det ens ett sånt ord. Fy fan vad jag måste gå en svenskakurs.

Jag och Snorhan år frukost på Subway imorse. Jag fick en fanta free på köpet. Hon sa att det var för att man skulle få provsmaka den nya smaken. Jag tror mer på teorin att dom delade ut eftersom den hade gått ut 6 mars. Men vad vet jag. Jag slängde den i vilket fall som helst. Men jag var väldigt glad ändå. Jag har alltid blivit ILURAD att man inte ska bry sig så mycket om bäst före-märkningen. Johan säger alltid "Ja, det är bäst före men bra efter". Pappa är inne på samma spår. Men jag vet inte riktigt hur mycket jag litar på en person i vars skafferi det finns konserver som gick ut 1996.

Sooommar.

Tänk när det blir sommar och nätterna är alldeles ljusa och man behöver inte oroa sig för att frysa ihjäl i sömnen för att värmen aldrig funkar i lägenheten. Plus att jag fyller faktiskt år på sommaren. Hoppas jag får en bra present av Snorhan i år. Det är ju inte så svårt att slå förra årets present när han gav mig mat från Sibylla. Men jag är tacksam.

Saker som upprör.

1. Sen jag slutade på Mcdonalds har jag gått upp 4 kilo.
2. Jag fick nyss körkort men kan inte högerregeln.
3. Jag skulle kunna gifta mig med Per Moberg (jag är lite äcklad/förtjust liksom)

Okej, jag har inget annat att komma med.

Bea, dagens hjälte!

Vilken tjej som helt sonika bara kommenterar. Det är ju mer än vad man kan säga om mina så kallade kompisar.

Jag blir lite irriterad när jag tänker på att Johan är hemma hos mig och äter upp min ost. Men för att försöka se positivt på det kan jag ju tänka på hur smal jag blir istället för om jag skulle trycka i mig den.

Varför känns det som att min svenska är alldeles åt helvete idag?

HEJ HEJ!

Nu slutar jag om 5 ½ timme! Rena barnleken för ett proffs som mig. Det gäller att se positivt på saker och ting innan jag lägger mig ner på golvet och skriker i ren frustration. Heter det i ren frustration eller av ren frustration?!Hursomhelst var frustration jävligt jobbigt att stava.

Kul helg.

Jaha, då har man snart jobbat en fjärdedel av den här trevliga arbetsdagen då. Jag orkar inte säger jag! Jag vill ligga i soffan och bli tjock bara. Eller en släng med magsjuka skulle sitta fint trots att det är det värsta jag vet.

Varför kan ingen kommentera något roligt så jag kan bli glad, ledsen, förbannad eller vad som helst!! Annars kommer jag lösenordsskydda min blogg så ingen får läsa alla spännande saker jag brukar skriva. Fan vad ni 2 som läser min blogg skulle gråta då.

Å, mango!

Det luktar så fruktansvärt gott i min lägenhet nu! Och var rent det är! Har torkat varenda hylla och dammsugit alla lister!  Har bara badrummet kvar men det skjuter jag lite på för nu är det faktiskt våra bästa år!

Jag gjorde utropstecken efter varje mening!!!!!!!!!!!!


Trött och full.

Jag drömde att jag var i Turkiet med Emelie och Karin inatt. Sen ville dom inte vara med mig för att jag var full och följde med en kille hem hahahaha! Sen drömde jag att jag var Paris Hilton och var kär i någon som hette Alexander, hade lockigt hår, var 19 år och bodde i Falkenberg. Så jag ringde till Eniro för att leta reda på honom, men sen ser jag honom helt plösligt när han står utanför vid min bil. Nu är jag helt slut efter min drömfylla.
Känner mig bakis på riktigt.

Nu ska jag äta lite frukost innan jag påbörjar den där jävla städningen som jag har skjutit upp i flera dagar.



FET!

Jag har inget skriva så jag lägger ut massa snygga bilder istället.


image177


image178


image179


image180

image181

image182





Okej, att jag inte har världens snyggaste solbrillor men visst fan slår dom Snorhans statoil-glajjer?!

image183


Hmm.

Jag skulle bli så jävla glad om någon köpte parfymen Clean - Shower Fresh till mig! Den luktar så fruktansvärt gott. Men priset på 798 kr tycker jag är rent av larvigt. Jag hoppas Johan tar sig i kragen och köper den här till mig.

Point non taken.

Syster; självklart bokar jag inte in någonting annat när jag inte har träffat er på 100 år!! :)

Nyss hemkommen från Lina. Nu har jag exakt 9 minuter på mig att läsa en miljon bloggar innan Housie börjar!

Mia; tack! Jag tycker också att jag borde skriva för aftonbladet, fast jag lever världens tråkigaste liv! Och bitter är jag också! haha


Hrm.

Herr Älg: Hade du haft en blond (grå) utväxt hade du också prioriterat som jag.

Nysolad, nyduschad och nykockad. Min matlåda imorgon består av världens godaste sallad. Jag har inte ätit en endaste godis idag! Det är faktiskt bra för att vara mig. Sockerjunkien nr 1.

Btw så måste jag nog byta hotmailadress snart. Det var ganska pinsamt på ticket när jag fick rabbla ur mig superlisa osv. Men jag kanske tycker att det är bekvämt! Har haft sen sen jag var runt 12.
 
Nu ska jag polera tänderna och sen snosa!

Second hand-känslor.

Fy fan vad kul det är med måndag INTE! Men jag är ledig onsdag, torsdag. Fast jag tror jag råkade ta på mig 4 timmar på onsdag. Och på onsdag ska jag ÄNTLIGEN få färga och klippa håret! Gud vad skönt. Är så less på den blonda delen av håret, ser ut som jag är flintskallig när jag har uppsatt (på ena sidan bara dessutom). Orkar aldrig ha utsläppt på jobbet för utan plattången ser jag ut som en troll i håret. Men när jag får långt hår ska jag aldrig ha uppsatt!

Nu försöker jag äta nyttigt (för 4305869486 gången bara i år) Eller iaf äta riktigt mat och inte bara äta skräpmat hela tiden. Börjar ju jävligt bra med att jag hoppade middagen. Men jag åt en macka och yoghurt med musli iaf.

HAHAHAHAHAHA jag hämtade ut mitt körkort idag. Jag kom ihåg att kortet blev dåligt men sådär?! Jag ser ut som en mördare på rymmen med extremt uppspärrade ögon. Typ Gynning-eyes. Fast det var det där kortet eller inget eftersom jag blundade på ALLA andra. Hur fan lyckas jag? Well well.

PIA: Jag har bytt bort en del av mitt pass på lördag så jag jobbar bara på morgonen! Ska se imorgon om jag kan byta lite av söndagen också!

Nu ska jag fixa min matlåda tills imorgon sen ska jag nog åka och sola för pengar jag inte har.
(allvarligt vad är det med den här månaden? jag är utblottad! jag har iofs betalat resan. Johan tyckte att jag skulle avboka frisören?! Jag tycker att Johan borde tänka till.)
hej doooooooo

RSS 2.0