Hahahahaha

Jag har Emelie i luren som har ångest över sin bebis huvud hahahaha

Hah!

Det vart ju precis en halvtimme. Jag trodde jag bara var ute en kvart. Fan vad varmt det vart, men skönt!
Frågan är ju vad fan jag ska göra nu i två timmar? Duscha är iaf ett måste.
Helt klart svettvarning efter den här snabbpromenaden!

På gränsen till nervsammanbrott.

Ingen kan säga att jag ligger på blogglatsidan idag iaf. Så går det när man har tråkigt. Försökte ta mig en liten tupplur nyss men älskade pappa ringde och tvingade upp mig för att jag skulle kolla ett nummer åt honom. Så nu sitter jag här och vägrar gå och lägga mig igen. NU JÄVLAR BLIR DET PROMENAD. Förstår ni det?


Lata jävel.

Men jag tog ingen promenad! Men jag solade iaf. Tänkte att eftersom jag ska flytta hela dagen imorgon kommer jag nog röra rätt mycket på mig i alla fall. Jag får väl vara ute och gå dygnet runt när min semester väl börjar medans alla andra är på gatufesten och dricker blasköl. Fy fan vad tråkigt! Jag ska sitta hemma och sura.

Just ja!

Jag har gjort dagens goda gärning idag också; var och pantade förut (som den lodis jag är) MEN jag tryckte på biståndsknappen ist för att ta pengarna själv. Hoppas mina 33 kronor kommer väl till hands! haha

Promenad + solarium.

Jag har suttit och funderat i en timme om jag ska ta en långpromenad eller åka och sola. Kom på den ultimata idén att jag faktiskt kan göra båda! Så nu blir det att dra på sig träningsskorna och sen ska jag ner på två bleka. Eftersom jag har packat ner allt porslin, katruller och mat och sån skit har jag köpt en sallad som ligger i kylskåpet.
Blir svinbra innan bion ikväll.


Hm.

Jag är alldeles svart om händerna, jävla tidningspapper. Men fan vad jag packar, som en galning!


Idioti.

Jag tyckte att jag hade lite lite pengar den här månaden. Så därför bestämde jag mig för att beställa en digitalkameran. Alltså vad lider jag av? Nåväl, när jag inte har råd att köpa mat kan jag ju alltid roa mig med att ta massa kort.

Releaaase!

Jag och nicco såg Alfie igår, men den var så dålig att jag i protest vände mig om och somnade. Nu är jag hemma igen och är grisjävlatrött. Snart kommer pappa och skulle boka någon biljett? Nåväl, jag ska försöka packa ihop det sista idag och åka och slänga massa skräp och skit. Jag antar att vi ska gå på bio ikväll men Jennifer x 2 är rätt dåliga på att höra av sig!

RELEASE THE BEAST NICOLA!!!

SAY WHAT?!

Men vad i helvete!!!!!! Nu jävlar måste jag åka till Nicco för krismöte. Det har var inte med i planeringen!!!!


She'll do anything for a good time
She'll break your back it sounds like last time
She's so exotic and it's so amazing
She's the perfect girl for any occasion
And it's just a matter of time
For she starts to play with your mind
That girl is evil and her love should be illegal

Hrm.

Jag är trött tror jag. Hann iaf promenera 40 minuter efter jag vaknat. Har varit ut till pappa och sen som sagt och hämtat färgkartorna. Fanns INGET jag ville ha. Jag fattar inte ens när vi ska hinna måla om. Jag flyttar ju in på tisdag!!

Anyhow, lite mat och vila på det här så.

TACK SÅ HEMSKT MYCKET FÖR ALL HJÄLP MED MAGVÄSKAN.


Äntligen!

Jag överlevde den här natten också. Har precis vaknat och ska ut på en liten promenad. Sen blir det äggvita och sen köra lite mer kartonger till nya lägenheten. Pappa har dessutom lämnat färgkartor där som jag tänkte kika lite på. Tänkte sola ikväll också. Så jävla skönt att jag är ledig imorgon också, då kan jag göra precis vad som helst ikväll! Micket bra.

HÖRRNI JAG BEHÖVER HJÄLP!!!! Finns det typ magväskor man kan bada med? Med risk för att låta som en gammal kärring med magväska men ändå. Tänkte om man har med sig pengar och sånt på stranden. Har för mig att jag läst om nåt sånt på någon blogg men jag kommer inte ihåg vart. Är der nån som vet? Annars blir jag svinsur säger jag.

Idiots.

Gah, jag bryter ihop snart. Tänk positivt för ihelvete, ledig söndag och måndag, flyttledigt på tisdag, sen är det bara tre dagar kvar innan semester. Men just nu vill jag bara dö tror jag.

Till Frida.

Sitter och äter ett päron. Helt plötsligt känner jag hur jävla segt skalet är. MEN KONSTIGT när jag siter och tuggar på klistermärket som var på. Alltså har jag idag fått i mig;

Äggvita
Fullkornsris, quornbitar och broccoli
Päron
Klistermärke

Frida älskar mina matlistor. Varsuuuugod!


Freak.

Jag hAr gått runt och småsjungit i huvudet hela dagen. Elevator med Flo rida och timbaland. Jag kan bara en mening i hela låten så jag känner mig rätt sinnessjuk faktiskt.

FREAKINACAGE.COM


Shining.

Jag vaknade nu. Jag tog en promenad till Kuben förut innan frukosten och sen plockade jag lite här hemma. Sen efter att jag hade käkat lunch tänkte jag att jag skulle vila lite och sen ta en promenad till innan jag for till jobbet. Så vaknar jag nu?! En timme innan jag börjar. Mycket bra planerat. Näe, det blir dusch, Ica och jobbet.

Men jaha.

Herregud vilken flopp. Thessa var den enda som kommenterade och det var under mer eller mindre hot. Ringde till Maja och frågade om hon inte hade hört att jag var gravid. "Jo, jag läste det i din blogg men jag höjde inte ens på ett ögonbryn"

Jag har ingen oäkting i magen och ingen sommarturk heller. Än.

Förtydligande.

Amningsbehån var alltså till mig eftersom jag är gravid med min turkiska pojkvän.
Det är förresten honom jag ska åka ner till nu i juli.

Jobbjobbjobb.

"Men jag vill inte se ut som hängtutankamo" Emelie vart sur idag för att H&M inte hade amningsbehåar med bygel. Hahaha

Anyhow så råkade jag komma hem med med två part shorts, ett linne och underkläder. Jag har INGEN plats för ett endaste klädesplagg till kan jag säga. Helst skulle jag behöva slänga hälften, men pga av oidentifierbar hjärnsjukdom så kan jag uppenbarligen inte slänga saker. Skitjävlakul.

Tröttsamt.

Nu ska jag börja köra kartonger. Vilket jävla skämt. Kommer få köra 50 gånger pga av världens minsta bil. Dessutom har jag ignorerat att bensinlampan lyser ett par dagar så jag får se om jag ens tar mig ner till Fridhemsgatan.
Trött är jag också, det är inget jävla skämt.

På gränsen till ett nervsammanbrott.

Jag blir galen på den här jävla åldersnojan. Jag känner mig som en fossil!!!!! Jag orkar inte vara vuxen, jag hatar ansvar, att titta på aktuellt och bry sig om vädret. Kanske är lika bra att jag blir på smällen för om man ska gå omkring och vara såhär gammal så är det ju ändå redan helt jävla kört. Jag har blivit en sån som kollar efter rynkor varje gång jag går förbi en spegel. Vad fan har det tagit åt mig? Och hur ska jag överleva när jag väl hamnar i 30-årskrisen?

VAD SKA JAG GÖRAAA?!

Hellre död än äta bröd.

Alltså jag har aldrig varit såhär trött i hela mitt liv, helt jävla allvarligt. Jag är så trött att jag inte ens orkar andas. Jag vill faktiskt gå hem och sova nu men jahaaa jobbade jag till 01. Jag vill hem och sova sova sova sova sova.
M å å stee jooob ba a

Fight in the night!

Men herregud vad fan var det som hände? Skulle ut och käka med teamet och sen hem och sova. Jag kom hem nu. Jag mår ganska dåligt dessutom. Och känner mig gammal. Jag drack champagne klockan 4 imorse. Det är inte okej. Fick dessutom höra att jag är så pass gammal att jag borde skaffa barn, för då blir jag faktiskt en milf! Då kände jag för att gå hem lite grann, men jag spenderade natten med ryssland och nu ska jag snart iväg och jobba. Fan vad nice!

FIGHT IN THE NIGHT!

In need of knark.

Fick ett smärre vansinnesutbrott förut när jag och Maja insåg att det inte fanns någon postlåda där. Lite överdrivet kan jag tycka såhär i efterhand haha. Men vi kunde posta sakerna till sist tack vare köpmangatan!

Jag är så hungrig att jag svimmar snart. Måste ta mig ett lätt tilltugg. UTAN KOLHYDRATER. Maja säger att jag har matnoja men det måste man ju för fan ha i den här världen. Orkar inte bara blåval säger jag.


Stuck on my elevator.

Godmorgon gullungar! Solen skiner inte men det är skitsamma för idag är det löning! Och jag ska bara jobba tre timmar. Kan inte bli mycket bättre. Näe, dags för äggvita och c-vitamin.

Godnatt.

Jag packade ner alla skor och blev deprimerad. Så jag har köpt två par till på nätet. Lovely! Nu ska jag bara plocka ihop lite sen ska jag snosa. Jag blir helt slut av att inte göra någonting.

Imorgon ska jag jobba några timmar på morgonen, sen till nya lägan och träffa pappa sen SHOPPING!!! och sen på kvällen ska vi ut med teamet och käka middag. Fullspäckat.

Kartonghelvete!

Alltså när man får en gångs skull var lite sugen på att packa, NÄE DÅ FATTAR JAG INTE HUR MAN VIKER IHOP IKEAKARTONGEN. Vad är det för fel på mig? Är jag helt utvecklingsstörd? Eller så är det något fel på kartongen.
Det är väl troligast det. Hjälp är på väg!

Snart smal-Lisa.

Jag går in stenhårt för den här dieten! Var ungefär en nanosekund från att skita i det här och åka på Ica och köpa godis. MEN nu kokar jag broccoli istället. Micket duktig.

Harkel harkel.

Nu tycker jag faktiskt att gubben på våningen nedanför har harklat väldigt många gånger på kort tid.
Frågan är ju, har han något i halsen eller vill han att jag ska sänka musiken? Jag avvaktar.

I got a thing for you.

Fick tvätta om en av maskinerna eftersom kläderna stank bränt. Jävla tvättmaskinshelvete. Men det gick ju bra till sist. Nu hänger det tvätt i hela lägenheten, skönt att det är klart! Har nyss ätit tonfisksallad. Tonfisken var äckligast haha. Tänkte att jag skulle bege mig ut på en promenad om ett litet tag. Nu gäller det verkligen att skärpa sig på fettofronten.

Imorse vaknade jag med supersendrag i BÅDA vaderna samtidigt. Behöver jag säga att jag avled?


Dangerous.

Fyfan vad kläder jag har. Men Nicco har hjälpt mig lite idag så vi har fått ner en hel del nu. Kör för närvarande två maskiner sen är allt rent. Nu tänker jag inte tvätta mer innan jag flyttar. I såna fall gör jag det hos pappa. 

Idag har jag bara ätit min äggvita och en nutrilett. Jag funderar på att äta lite tonfisksallad senare.
Det är delfinkött i tonfisk!

Snaaart så.

The Killers - Mr Brightside gör mig så glaad! Ska börja med att lyssna på den varje morgon tror jag.

Nåväl, dagens fullspäckade schema ser ut såhär;

* Frukost (äggvita haha), duscha, leta kläder.
* Diska och slänga in en maskin tvätt
* Åka till Birsta och hämta upp Nicco, köpa kartoner och en ny tvättställning
* Packa tills jag avlider
* Träffa pappa och kolla golvet i nya lägenheten
* Kolla vad det är för fel på bilen


NOTE TO SELF; GLÖM INTE OKQ8 OCH SKICKA IVÄG TRADERAAUKTIONERNA.




 


Take me.

Snart är jag 22 år och 1 dag. Och fortfarande så jävla omogen och okunnig. Jag kan varken byta däck eller laga mat. Men jag kan dricka öl. Och göra av med pengar, det är vad jag gör allra bäst! Förbannade jävla åldersnoja.

22 år ung.

Idag fyller jag åååår! Känns inte ett dugg. Eller iofs ska Maja bjuppa på middag efter jobbet. Gud vad trevligt. Igår ringde jag pappa och sa att jag funderade på att tatuera mig när jag åker utomlands. Nyheten mottogs sådär positivt och idag ringde han och sa att jag får en tatuering i födelsedagspresent. Hah! Så ös på med latinska citat! Jag vill göra den nu nu nu men jag kommer nog dö av smärtchock. Men det är smällar man får ta. Gud vad snorig jag är. Snor-Lisa.

Just dance.

Jag har fått mitt första grattis! Eller grattis i förskott iaf... av ellos. Hur jävla cool är inte jag?

Nucka.

För övrigt fyller jag 22 i morgon, lika bra att påminna eftersom ingen kommer att komma ihåg det! Lika bra är väl kanske det, jag tror jag börjar få lite åldersnoja. Jag orkar inte bli vuxen säger jag!

En hel bil.

Jag som tänkte att jag skulle lägga mig i tid igår. Jag råkade stanna hos Andreas i 6 timmar!! Förresten så var salladen bland det vidrigaste jag ätit. BLÄÄÄÄÄÄ! Hann ju dessutom inte laga mat när jag kom hem heller så jag tänkte att jag kunde ju ta en nutrilett eftersom jag ändå hade hemma. Hur stor var chansen att jag skulle komma ihåg nutriletten när jag inte ens kom ihåg att fylla i ögonbrynen?
Nu sitter jag här med osynliga ögonbryn och utan nutrilett.


Så jävla poppis!

Nu kommer våran maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat! Jag och Andreas har beställt från Kermit. Jag var duktig och tog en sallad faktiskt. Räckte ju med att jag käkade en kebabrulle till frukost.

Nåväl, om A bara kan ta sig i kragen och slå på en film så blir det ju bra det här!

Oh god.

Ser ni vad jävla osammanhängande jag skriver? Anyhow.

So she can get a..

Jaha. Jag har 500 myggbett på samma fot som inte är alldeles sköna. Men jag hade faktiskt mycket roligt igår! Började med en nära dödenupplevelse i båten när vi for ut till ön. Jag var helt säker på att den skulle välta, jag såg inte riktigt vad som hände eftersom jag hade fullt upp med att få saltvatten i ögonen och undvika att krossa gravidot Frida. Men väl framme lugnade jag ner mig och åt tills jag nästan kräktes, precis som det ska vara. Roligast måste ha varit när Simon försökte skrämma iväg måsar genom att stå och vifta på stranden så dom skulle tro att det var en större fågel (Frida; "näe nu ska han låtsas vara fågelmamma igen, sådär gör han jämt") Fantastiskt roligt.

Inte lika roligt imorse när jag vaknade och trodde att jag hade 10 kg stickig bomull i halsen. Låg och harklade och hostade tills Frida röt till. Försökte dricka vatten, äta halstabletter men inget hjälpte! Men till slut hörde jag att Frida somnade om så då låg jag och smyghostade in i kudden haha! Jaja, kebab till frukost var kanske inte den bästa idén. Paltkoma igen som heter duga. Imorgon blir det nutrilett. Snart stranddags!

Nu blir det jobb och sen påhälsning hos Andreas.

Midsommar.

Jag vart måttligt nöjd när klockan ringde 6 i morse. Men det gick det å. Åt päron och en kaka när jag kom till jobbet, mycket bra. Nu sitter jag hemma hos Frida medan hon är i badet. Vi ska hem till Simons syrra och grilla och dom som inte är gravidos ska väl dricka tror jag haha. Vi har varit på Willys och köpt kött, marinad, potatissallad, vanlig sallad, dricka och så fick jag en lördagsgodispåse! Hann trycka i mig en skagenbaguette också. På måndag blir det superdieten_nr1 så att säga. Här ska kommas i bikiniform!

Nåväl. Öl var det ja. 

No aiiiiir no aaaaiiiiiiiiiiiiiir

Vaknade upp till jävligt roligt väder. Men det känns som att det inte spelar någon roll, för dom några veckor ligger jag ändå på stranden och svettas som en gris på grillspett. Fy fan vad nice!


Say what?

Jag ringde Lina för ett tag sen och pratade 37 minuter. Det gick en spänn!!! Hur fan gick det till? Jaja, jag är inte den som är den. Däremot undrar jag också varför jag är vaken. Alarmet ringer 06:00 imorgon. Ganska onice om jag får säga det själv. Har gått och lagt mig ca 5 ggr och gått upp igen. Den här gången gick jag upp för att jag ville lyssna lite på Sexual Eruption haha.

Jag kanske också har gått upp 5 gånger för att jag väntar svar på ett mail! HAHAHAHA det här är ju helt sjukt. Jag tror att Nicco dog på msn när jag berättade vad som har hänt. Här lämnar man Sverige men nog fan hinner sanningen upp en. Tydligen heeeeeeeeeeeeeela vägen från Tyskland! hahaha


Finally.

Jag har packat 4 kartonger. Det syns inte ett jävla dugg! Kom just precis på varför jag hatar att packa. Sitter och lyssnar på Better in time och blev lite nedstämd. Fast jag har 0 anledningar. Det flyter på just nu, har typ 2 veckor kvar att jobba, nästa vecka är det middag på Medvind med teamet och efter det är det 2 (två) jobbdagar kvar. Mitt i allt ska jag flytta och 10 juli drar vi. Då är det bye bye Sverige igen. Helt jävla fantastiskt. Kan knappt tro att det är sant faktiskt.

Keep it up.

Här sitter jag och kraxar men nu ska jag iaf jobba. Eller iallafall försöka. Ska bara jobba 3 timmar eller nåt så jag hoppas att det går bra. Måste ringa henne med lägenheten och kolla med tidigare inflytt också. Ringa folksam, käka middag med pappa och BÖRJA PACKA. Nej, jag har fortfarande inte börjat. Nämnde jag att jag blir ganska trött på mig själv?


Hmm.

Undra om det är lite fördröjning från matchen?
Annars tycker jag nog att Fredrik Ljungberg halkade efter litegrann i nationalsången.

Är det saaaaant?!

Okej, jag var nyss hysterisk för att jag skulle få sitta hemma ensam och titta på tv på midsommarafton samt att jag skulle få stanna i Sundsvall hela semester. Nu ska jag hänga med Frida på fredag och dra utomlands med Karin aka Lisalover i juli! Fy fan vad lovely!!!!

Solklart raggningsförsök!

Hur mycket snor kan en vuxen människa egentligen producera? Det här är ju fan inte klokt. Igår kväll var jag så täppt när jag låg ner att jag fick yra omkring här hemma och leta efter en jävla nässpray. Till slut hittade jag en men den hade gått ut 2007. Men den funkade ändå! Pappa kanske har rätt när han säger att man inte ska stirra sig blind på bäst-föredatum.

Anyhow, jag mår inte mycket bättre men nu har jag iallafall rösten tillbaka.
Och en fin huvudvärk kom med köpet.


Fan.

Jag dör. På riktigt. Det känns som att jag ska dö. Jag har sovit nästan hela dagen för att jag inte har orkat med att ha så jävla ont i halsen. Får ju för fan ångest innan varje gång jag ska svälja.
Låt mig bli frisk!!

Okej aj.

Det här med att jag aldrig bli förkyld har slagit tillbaka på mig BIG TIME. Här sitter jag HELT utan röst. Har varit vaken hela natten för jag har inte kunnat svälja. Jag har så jävla ont. Fanskap.
Nicola; Nu är du tyst. Jag gör inte såna saker!

Mhm.

Jag har så ont i halsen att jag avlider snart tror jag. Känner mig helt borta i huvudet. Tror jag måste gå och lägga mig. Okej att jag kan vara lite hypokondriker och tro att jag har både cancer och elefantsjukan vissa dagar men förkyld är jag ALDRIG. Enda gången jag kommer ihåg är förra året men då hade jag bara hosta hur många veckor som helst. That´s it! Så, vad är det här? Vem är den skyldige som har smittat mig med halsbakterier!? VEM?!

Better in time.

Jag och Nicco har sovit över 12 timmar inatt. Fy fan vad skönt! Idag måste jag packa ihjäl mig. Bara så att ni vet.

Low low low!

Niccos kväll började såhär



och slutade såhär på mitt hallgolv




You already know. I wanna...

Okej. Igår sov jag HELA dagen. Kom ju iallafall i väg till Thessa där vi färgade hår, kollade fotboll och käkade pizza. Drack nåt glas vin och tog sedan bussen till Alnö. Så jävla lost var vi. Klev iaf av på SISTA HÅLLPLATSEN eftersom busschauffören mer eller mindre kastade ut oss. Thessa svor över vart den förbannade ögrillen låg. Vi kom fram till sist efter Eniros hjälp haha. Han dricka 3 glas vin kanske sen for vi ner på stadshuset där vi träffade snorfulla Nicco! Roligast var när två killar utanför Shell frågade mig om Nicola var från en annan del av köping och sen när hon kom ut därifrån började dom sjunga "make your own kind of music..."

Jag är för gammal för det här

Alltså vad hände igår egentligen? Jag tror att jag inte var helt nykter. Var inte så jävla roligt att vara Lisa idag nör baksmällan kom smygande! Såhär var inte INTE i turken! haha Nu har jag iofs sovit hela dagen så jag tror att jag börjar bli människa igen. Nu har jag svinbråttom för jag ska till Thessa och käka dricka vin och se fotboll!
Rock on!


Two can play that game.

Jahaja. Filmkväll med mycket onyttigt skulle det bli ja. Nu sitter jag här med vinglaset i högsta hugg och Ida är inne å duschen. Ida ska jobba klockan 7 imorgon och sa förut "jag vill iaf hinna sova två timmar" så jag antar att hon planerar fullt ös medvetslös.

Jag antar vi ses i vimlet då.

Tant Lisa del 2.

Igår när jag for från stan åkte jag förbi massa studentlastbilar och tänkte hur fan dom orkar dricka en hel dag? Sen kom jag att tänka på min student och veckan i Turkiet. Jag tror jag drack mer i turken än alla studenter gjorde tillsammans.

Frigida fredag.

Äntligen fredag! Jag förtjänar sannerligen tre dagars ledighet nu. Ikväll blir det filmkväll hemma hos SL-Ida och imorgon ska jag dricka öl och bli fet. Kan knappt bärga mig.

Igår jobbade jag som vanligt sen var jag hem till pappa och åt smörgåstårta. Sen for jag till Niccos studentmottagning och åt ännu mer, mycket trevligt. Hahaha, när jag och Thessa åkte sov Nicola i en fåtölj med en ölburk i ena handen!

Just ja, jag vaknar svinofta (hrm) nuförtiden jättetidigt på morgonen med ett jävla sendrag i vaden. Alltid samma jävla vad. Pappa sa att man ska ha ett glas saltvatten bredvid sängen som tydligen är värsta mirakelmedicinen mot sendrag. Kan ju säga att man känner mig en aning skeptisk till det här. Man spyr ju om man dricker saltvatten! Nåväl, jag läste iaf på internet att man kan ha vätskebrist eller magnesiumbrist. Vart köper man magnesiumtabletter?!
Jag är en gammal tant med magnesiumbrist.

SvinLisa.

I mina sista tre inlägg har jag använt ordet svin. Svinnära, svingod och svinsmart. Svin måste vara mitt personliga uttryck som när Thoran säger "så att säga" eller Nicco säger "men saken är .."

För ett par dagar sedan var det någon som sa ett ord som jag tänkte att jag skulle börja använda men nu kommer jag inte ihåg vad det var. Saken är den att svin får väl hänga med ett tag nu då så att säga. Fan vad nice.

Ibland blir jag så trött.

Alltså mitt hår var jättefluffigt och glansigt i Turken, micket bra. Så tänkte jag vara svinsmart och köpa en saltvattenspray för att det skulle bli samma här hemma. Jag insåg just att det var knappast saltvattnet som fixade biffen eftersom antal gånger jag badade i havet var 0. Alltså har det med luften att göra. Hur ska jag få tag i sån luft? Jag vill ha fluff.


Pastasallad.

Jag har gjort en svingod pastasallad som jag ska trycka in i huvudet om en kvart. Jag är så hungrig att jag avlider.

Nya lägenheten gör att jag och pappa bråkar hela tiden. Först bråkade HAN på mig om att det inte fanns några taklister i köket. Men nähä?! Jag sa på ett lugnt sätt att det inte gör något om det saknas en liten list i ett hörn eftersom folk inte går och stirrar upp i taket när dom är hemma hos folk. Men han förklarade på ett mindre lugnt sätt att han faktiskt är fackman och det ska finnas taklister! Sen igår vart det tredje världskriget angående stilen på latinska uttrycket jag ska ha på sovrumsväggen, vilken stil jag än valde så sa han "det där blir inte bra". Nu funderar jag på att lägga mig under täcket och aldrig komma fram. Sätt upp en list då och skriv med blyerts på väggen för snart får jag ett nervsammanbrott.

Men tack ändå älskade pappa för att du hjälper mig!

Inte roligare än så.

JENNIFER; Nu har jag kollat upp raden i sexyback som vi funderade på nere i turken. Såhär sjunger dom alltså...

Come here girl, go ahead be gone with it
Come to the back, go ahead be gone with it
VIP, go ahead be gone with it

Jag var ju svinnära med min gissning för jag trodde dom sjöng "go hit me going".
Jag är jävligt inne på hit och engelskan suger ju uppenbarligen lika mycket som vanligt.  Men iallafall. Nu vet ni!

Snillen spekulerar.

Propp; Det är fan ganska äckligt att röka..
Jag; Det är ganska äckligt att suga *** också men det gör ju du ändå..




Micket bra.

Jag slängde just ett getöga på schemat och såg att jag är ledig lördag, söndag OCH måndag. Fantastiskt! Fatta hur mycket jag kommer sova. Egentligen borde jag packa men jag orkar inte. Jag hatar att packa.

Krax.

Blä, jag har så ont i halsen. Jag tror att detta är Niccos fel, så jävla otrevligt.

Anyhow, jobbet kallar så jag återkommer.


Baby, you´re the best part of my dreams.

Okej, jag börjar komma över mina turkiska pojkvänner nu haha. Är trött som en kastrull och vill bara soooova. Nu vill jag verkligen att det ska vara helg! Men bara tre dagar kvar så det blir nog bra. Då ska jag sova sova sova. Imorgon måste jag ner på stan och leta studentpresent till Nicco. Fy fan vad jag hatar att köpa presenter, kommer aldrig på NÅGOT ALLS att köpa. Jag funderar på att helt sonika rita en teckning. Blir förmodligen mycket uppskattat.

Nu ska jag ta och prova min saltvattenspray som jag har köpt. Wish me luck!

Just ja. Jag och Nicco såg Ciao Bella igår och tänkte bara gå ut med en allmän varning. Hahaaaa vilken pinsam film. Jag skämdes hela tiden förutom på slutet när jag vart så irriterad att jag blundade.

 

Operation Rhodos.

Okej mitt kommande projekt är att få med mig Nicco till Rhodos. Det ska nog gå. Jag är smiiiiidig.


FjortisLisa



Capella

Hälsningar från Murat.

Pappa har idag varnat mig för att gifta mig med min tilltänkta. Så det sket sig antar jag. Jag får väl skita i Alanya och kolla om Nicco fortfarande vill bo på gatan på Rhodos i juli.
"Jamen om vi är full dygnet runt måste Satina hjälpa oss att hitta ett boende"

Nog om det. Imorgon slutar jag 19 sen drar jag till Systeryster och CO. Dryyygt att köra.

Hrm.

And there're hearts all over the world tonight,
Said the hearts all over the world tonight


Ang stranden.

Det finns inga bilder när vi är på stranden och vet ni varför?
Jennifer ville inte gå dit för "det är så mycket sand där"

image261

Herregud.

Ord och meningar jag inte kan säga eller höra utan att börja skratta

"så att säga"
"herregud/fyfan"
"positions"
"övergödd biffko"
"musikant"
"tomas nummer"
"turkisk kebab"
"frozen ice"
"jämnt flöde"
"mallet"

Sen har jag garvat inombords åt att Jennifer sa "släpp inte en fis nu bara" när James eller whatever stod vid megafläkten och han började garva och sa ooops och försökte se ut som en 15-årig schoolgirl. Jag är så dålig på att förklara så ni fattar väl halv sju (HAHAHAHAHHA) men tro mig, det var jävligt underhållande!

Tarkan!



Capella

World hold on.



Ser ut som att jag ska börja tokgrina i början och det var fan nära för jag tyckte det gjorde ont. Dessutom gillar jag inte nör folk tar på min blodådror haha

Jamen dåså.

Om det var såhär lätt att få två personer att kommentera på så kort tid måste det var lätt att få med sig någon till Turken i juli. Eller hur?

Men åh.

Tack Emelie för omtanken! Fast det var ingen riktigt kommentar haha!

Nu är jag sur!

Det var ett jävla tjat efter bilder och bloggning och sen kommenterar ni INGENTING. Jag är mycket besviken.

Clumsy.

Lite pics

image245

image246
Mästerfotografen Jennifer

image247
Jävligt halt golv resulterar ofta i en bakåtvolt

image248


image249

image250

image251

image252

image253

image254

image255
kaoset

image256

image257

image258

image259

image260


Några frågor på det?

Jag vill åka tillbaka i sommar. Följ meeeeeed!

Video del två.

Verkar som att de kommer en och en eftersom youtube och jag drar inte riktigt jämt för tillfället. Men varsågod!
(Ber om ursäkt för att Jennifer försöker göra någon form av upskirtfilm iinklusive på sitt resesällskap!)



A girl cant help it.

Veckans fulaste felhörning;

"Do you want to beat me?"
"BEAT YOU?"
"Yes, I like you, do you want to beat me?"
"You like me and then you want me to beat you, like HIT you?"
"herregud, beeee wiiiiith meeeee"

image242

Svenska flicka saknar dricka

 


Vi provar här så och ser om det funkar. Eftersom jag pajar hela grejen genom att vända ner kameran på slutet. Men han spottar tillbaka skiten iaf. Det förstår ni nog.

Ni kan ju bortse från att jag gapar i bakgrunden och att jag råkade filma helt fucked up på slutet. Var alltså inte meningen att filma hans BYXOR så att säga.


RSS 2.0