Friday friday

Imorse gjorde jag ett tappert försök till att skriva klart ännu en uppgift! Det gick bra! Men sen var det läge att gå ut i solen så jag och PJ tog med oss Klister och for till Hamstasjön. Vi var faktiskt där redan igår eftermiddag och tog premiärdoppet, det var knappt kallt! Sen var vi och hämtade pappa på sjukhuset. Han åkte in akut igår för hans knä hade låst sig och blev inlagd men efter en operation idag så kunde han knalla ut själv idag från sjukhuset :) vi var en sväng på city gross sen hem och panikgjorde grillspett sen ut till Hofling och Therese för att grilla. Hejjaggörvärldenslängstaochmestosammanhängandemeningarnaever.
 
Nu har jag precis tagit en snabbdusch och Pontus filurar med sin nya lur. Men nu ska vi slänga oss ner i sängen, käka godis och kolla på En oväntad vänskap! Jag har velat sett den sedan vi såg trailern en annan gång vi var på bio. Och äntligen! Hoppas jag håller mig vaken bara höhö.
 
 
Om du läser detta älskling (som jag vet att du gör förr eller senare) så ville jag bara säga JAG ÄLSKAR DIG! Du är den bästa som finns och tack för att jag varje morgon får vakna bredvid dig! :)
 
 
 

Uppe med tuppen

Igår åt vi standardmiddagen på fredagar, tacos! Gjorde den vanliga vitlöksröran och idag tror jag att jag vaknade av min egen andedräkt efter den vitlöksattacken jag blev utsatt för igår! Jag har försökt väcka Pontus men han vägrar öppna ögonen. Så då ringde jag pappa för sällskap men han sov också så nu har jag ingen att prata med!
 
I alla fall. Vid 22:30 igår bestämde vi att det var dags för lite geocaching! Men så fort det blev mörkt blev det lite tråkigare. Fattar inte hur vi kunde göra det här alla mörka nätter i februari! Nåväl, det är en superrolig hobby iaf. Pontus hamnade i ett deprimerat läge (och drog en av de mer rejäla svordomsramsor jag hört på länge) igår när vi var ute och han insåg att han hade glömt sin..... pannlampa! I början tyckte jag att det kändes weird att han sprang omkring med den men nu har jag insett att den är rätt smidig när man är ute och ränner haha. 
 
Ikväll blir det grillning! Hoppas vädret håller i sig för det lilla jag ser nu ser iaf fint ut. Jag föreslog för Pontus när jag försökte väcka honom nyss att vi kanske kunde åka och bada i en sjö idag. Uppenbarligen kan man inte det än haha. Tankeverksamheten är kanske inte på topp just nu!
 
 
 
Igår fyllde min lilla skrutta 4 år! Det blev godis för hela slanten. Även om hon snarare skulle behöva gå på diet. Men hon har sånt litet gulligt katthuvud att man bara vill nosa hela dagen lång på hennes lilla kattpanna!

Fredag!

Men nu så. Nu är allt bokat inför nästa vecka så i helgen ska jag ägna mig åt att finna ett inre lugn! Pontus ville gå på bio ikväll men det kan bli en aning hetsiga diskussioner när det kommer till filmval :) Imorgon hoppas vi på bra väder för då ska vi väl eventuellt grilla om man ska lyssna på PJ. Han tänkt fira sin födelsedag lite i efterskott eftersom han fyllde år i måndags men har jobbat hela veckan. På tal på om hans födelsedag så hade jag fått två cupcakesmixar från Kungsörnen av Jennifer som jag slängde ihop. Chokladvarianten var jättegod men den rosa lämnar mycket att önska. Fast Pontus gillade iofs den så det är väl en smaksak antar jag! Å andra sidan gillar ju P Dr Pepper vilket borde säga en hel del om hans sk. smaksinne :D
 
Nu måste jag samla ihop mig och åka till Helige fader och lapa lite sol. Det är bra för välmåendet!
 
 
Bild från kungsornen.se

Att bita ihop.

Idag går jag på halvfart. Så oerhört trött trots en hel natts sömn. Kanske borde ta mig till en läkare för att kolla mina värden, känner mig inte riktigt hundra. Däremot så får jag nu mer motion än någonsin när vi är ute och geocachar. Mer motion och mer blåmärken och skrapsår av alla turer i skogen :)
 
Håller på att tvätta alla sängkläder och liknande här hemma just nu. Känner mig så låst när jag väntar att någon ska ringa för att boka in ett möte samtidigt som jag skulle vilja åka ner och träffa min teamchef på jobbet innan sommaren. Men man får ta det som det kommer. P slutar om en halvtimme och jag kan verkligen behöva honom just nu. Ibland har man sådana dagar.
 
 
 
Jag tror att om solen bara ville komma fram skulle allt kännas lite ljusare!
 
hehe

ostkrokar!!

Imorse var jag så oerhört trött att jag knappt fick upp ögat. Pontus åkte till jobbet vid halv åtta men jag sov lite till. Sen kilade jag upp till lilla Camilla, det var ett tag sen! Man måste få sin dos av förnuftiga människor ibland. Jag menar inte att Pontus inte är förnuftig höhö.......
 
Vi har kommit hem efter en cacherunda, passade på att köpa en sallad på väg hem och nu är jag redo att gå och lägga mig. Jag är så oerhört trött men samtidigt stressad hela tiden att jag tror att mitt hjärta snart kommer haverera. Skulle behöva något form av vilohem tror jag!
 
 
Lilla Moni vilar ofta!

Hej och hå!

Courage is asking for a time-out, to shed a tear, to dust yourself off and then getting back in the ring to fight like you never fought before. 
 
 
 
 
I både med och motgångar är det viktigaste att ha ett skyddsnät. Och jag har världens bästa skyddsnät! Att ha en sambo att komma hem till varje dag samt världens finaste vänner är något jag uppskattar mer än någonsin just nu. 

Grattis!

Idag fyller älskade Pontus 28 år! Vi har varit och käkat bitelinepizza och marängsviss hos svärisarna och nu är han och jobbar några timmar medan jag förbereder en liten överraskning på hemmaplan :) Nu måste jag sätta fart, har som inget annat viktigt att säga. Kanske några bilder!!
 
 



 
Våra små pälsklingar! Den absoluta favoritplatsen är såklart Pontus datastol!
 
 
På väg till Stockholm pigga och glada! Sen vaknade PJ med 39 graders feber på lördagen.............
 
 
 
Britt-Marie tror nog ibland att hon är vårat barn eftersom hon gärna sover mellan oss och under täcket. Man ska gärna hålla om henne också, då blir hon en mycket nöjd svartbrun katt!
 
 
Typ såhär nöjd.
 
 
Okej, hej då!
 
 
 
 
 

Mitt allt.

Love was just a word until the day I met you.
 
 

Hoppsan

Alltså, det är ingen äktenskapskris på gång här, vilket men kanske kunde tro med tanke på mitt förra inlägg hehe. Igår dök vi ner i soffan och käkade tacos och kollade på Lets dance. Det kanske låter tråkigt men att vara hemma på helgerna är väl typ ungefär det bästa som finns. Imorse sov vi ut (jag vaknade 9 i vanlig ordning utvilad och charmig), sen har vi varit ute och cachat hela dagen. Tyvärr regnade det en skvätt men det var skönt ändå! Sen var vi ut en sväng nu till Timrå och kollade på cruisingen men det var både kallt och för mycket avgaser så nu är vi hemma igen.
 
 
De små missarna lever och frodas också. Igår var det Britt-Maries lyckodag för jag tvättade och bytte sängkläder. Det finns ingenting den katten älskar så mycket som när man bäddar in henne under lakanet osv. Där kan hon ligga hur länge som helst. Tänk att jag har världens bästa katter och pojkvän, hurra!
 
 

You can fly pretty girl

You didn´t love her. You just didn´t want to be alone. Or maybe, she was just good for your ego. Or maybe she made you feel better about your miserable life, but you didn´t love her. Because you don´t destroy people you love.
 
She´s been there for you since day one. Through hell and back, she never once left you by yourself. And you took advantage of that, of everything she offered which was all she had. 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0