Friday friday

Imorse gjorde jag ett tappert försök till att skriva klart ännu en uppgift! Det gick bra! Men sen var det läge att gå ut i solen så jag och PJ tog med oss Klister och for till Hamstasjön. Vi var faktiskt där redan igår eftermiddag och tog premiärdoppet, det var knappt kallt! Sen var vi och hämtade pappa på sjukhuset. Han åkte in akut igår för hans knä hade låst sig och blev inlagd men efter en operation idag så kunde han knalla ut själv idag från sjukhuset :) vi var en sväng på city gross sen hem och panikgjorde grillspett sen ut till Hofling och Therese för att grilla. Hejjaggörvärldenslängstaochmestosammanhängandemeningarnaever.
 
Nu har jag precis tagit en snabbdusch och Pontus filurar med sin nya lur. Men nu ska vi slänga oss ner i sängen, käka godis och kolla på En oväntad vänskap! Jag har velat sett den sedan vi såg trailern en annan gång vi var på bio. Och äntligen! Hoppas jag håller mig vaken bara höhö.
 
 
Om du läser detta älskling (som jag vet att du gör förr eller senare) så ville jag bara säga JAG ÄLSKAR DIG! Du är den bästa som finns och tack för att jag varje morgon får vakna bredvid dig! :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0