Sömnproblem.

Låg och försökte sova när jag av någon sjuk anledning började tänka på Darth vader. Jag kände att jag behövde reda ut situationen, så jag frågade Kristoffer;

Jag: Är Darth Vader pappa till Luke Skywalker?
Kristoffer: Ja..
Jag: Men hur känner Luke inför det? Dom har ingen vidare kontakt va?
Kristoffer: Njae, men dom jobbar på det tror jag..

Alltså jag har inte ens sett någon star warsfilm så jag är inte vidare insatt. Men det vore ju trevligt om Luke kunde få en bra fadersgestalt. Poor Luke..





Här är Kjell Vader kreativt skapad i paint!

Måndag.

Nu har jag pluggat sen jag kom hem. har gjort klart läromedelsanalysen och planerat inför morgondagens mattekluringar! Nu ska jag försöka få med mig Kristoffer till gymmet. Han säger att han inte orkar men det är bara att dra på sig kläderna och se glad ut!

Nytt nytt!

Idag la jag pengar på ett par nya träningsskor! Tråkigt för kontot men desto trevligare för mina stackars benhinnor. Nu kollar vi på fenomen och äter mögelost, lovely!

Live!

Life is short. Break the rules. Forgive quickly. Kiss slowly. Love truly. Laugh uncontrollably.
And never regret anything that made you smile.






Zumba!

Gjorde lite zumba hemma i vardagsrummet ja! Haha man skulle haft någon som filmar en 24/7 så man får se hur jävla dumma man grejer hela tiden. Tänkte åka till friskis men jag har ingen bensin i bilen! Så jag gjorde en nödlösning. Sen ringde pappa och fråga om jag ville ha en pizza haha. Ja varför inte. Det är snyggt med former...

På fredag ska vi till sidsjön med skolan! Då jäklar ska det åkas längd! Sen far vi som sagt till Stockholm. Kan knappt vänta!

På tal om praktiken så är det verkligen när jag är ute på VFU som jag känner att det här ÄR det ska jag vill göra! Man får så mycket tillbaka av barnen och har svårt att tänka mig ett yrke jag skulle trivas bättre med. Det är värt att traggla sig igenom all denna teori!

Det var lite vad jag hade i huvudet just nu.

Saganaki!

Idag hittade vi äntligen saganaki från Fontanas sortiment på coop i nacksta! Tjohooo!
Nu är det house så det vart som inget mer nu..

Snabbloggning

Nu måste jag lägga på ett kol! I helgen har jag umgåtts med Fridus och igår kom jag äntligen iväg till gymmet och tränade! Herregud vad skönt det var. Sa till Kristoffer att jag skulle kunna springa på bandet hela natten haha

I helgen ska vi till Stockholm och det ser vi fram emot!

Bästa!


Hej och hå!

Vad skönt det skulle bli att sova ut tänkte jag. Sa även till Kristoffer att det var såå skönt att slippa gå upp tidigt. Sen tittade jag på klockan och den visade 07.53. Värdelöst. Vaknade inatt av att Britt-Marie använde mitt huvud som pall för att kunna klösa ner ännu mer av väggtexten. Tror att jag har tassmärken i pannan!

Sektgrannar.

Förresten spelade grannarna nyss den där sjuka musiken/videoklippet eller vad i helskotta det är. Jag smög som en indian ut i trappen och träffade två grannar som också undrade om sekt-bertil har flyttat in. En av grannarna var lilla söta tanten som fastnade i hissen häromåret. Hon sa att nu borde han väl vara tyst snart för annars skulle han nog bli hes! Vi hade ett snabbt grannmöte och sen smög vi in i våra lägenheter igen.. utan att ens ha plingat på. Typiskt svenskt. Konstigt nog var det ingen som ringde störningsjouren. Nästa gång sektis åker du dit!

Favvo favvo!

Mina absolut favoritbloggare måste ju vara schulmanparet! Amanda Schulman är förmodligen den snyggaste människa jag har sett i hela mitt liv. När jag läser Alex blogg så skrattar jag.. och gråter. När han skriver så fint om sin fru och sin dotter så är det nästan så att jag måste ligga i fosterställning med näsdukar i överflod. När jag läste hans tal till Calles bröllop började jag genast planera ett eget bröllopstal. Fast jag får ju aldrig gå på bröllop så det är väl bara att bränna den idéen. I vilket fall kan jag vara ödmjuk att ge er länkar ok?

http://blogg.yourlife.nu/amanda-schulman/

http://blogg.aftonbladet.se/schulman



Tisdag

Stackars Kristoffer spydde galla i flera timmar i söndags. Han var så blek och ynklig i sängen medan jag åt choklad i soffan, snacka om kontraster. Nu är han pigg och alert i alla fall och vi gör middag. Det blir kyckling i ugn, potatisklyftor och vitlökssås gjord på creme fraiche. Jag är så hungrig att jag snart dör! Åt lunch redan 10:30 med barnen idag.. härligt med skolmat igen imorgon blir det kebab haha

Köpte en ram på IKEA (passepartou ingick) och satte in bilder på mig, mamma och pappa. Det vart så fint!

Magsjuka!

Åh vad tröttsamt. Kristoffer har åkt på magsjuka och jag överväger att lämna landet. Jag kan inte missa en enda praktikdag för då måste jag ta igen den senare och det har jag inte tid med. Så nu äter jag vitpepparkorn och försöker hålla andan resten av dagen!

Just can´t get enough.

Gud vilken konstig dag. Den har varit svinlång men jag kommer ändå inte ihåg vad jag har gjort haha. Nu tvättar jag lite och K jobbar. K är ju såklart Kristoffer men han har så långt namn att jag inte orkar skriva det nåt mer. Imorgon ska vi äta hos pappa, kylling!

Jag ringde allrakäraste syster idag och bjöd in oss själv om två helger! Gud vilken konstig mening det var men det är ett smärre kaos i hjärnan idag.
Den här kära madamen försökte jag ringa idag men hon behagade inte att svara! Så ser du det här Jennifer Simsek så ring mig omgående, ok?!

grannfejden nästa

Alltså vad i helskotta håller grannarna på med??? Dom spelar någonting på ashög volym men jag fattar inte vad det är för det låter inte som en låt, mer en karl som gapar och lite begravningsmusik bakom. Ev ett sektmöte kanske. Behöver inte ens vara en granne. När huset ovanför har fest låter det som att dom är i vårat sovrum. Sjukt lyhört. Eller bara sjukt hög volym.

Herreguuud

Herregud vilken stark korvstroganoff Kristoffer hade gjort igår. Äter resterna nu och jag kan knappt andas haha. Nu ska jag färga håret sen när han kommer hem igen ska vi till medskogs och äta middag. På söndag är vi båda lediga och då är det pyjamasläge heeeeela dagen! Jag saknar honom när han jobbar så mycket!


Perfection.

God morgon! Jag blir så full i skratt över vissa människor. Jag läser en blogg som framstår att vara en riktig know-it-allbrud. Hon kommenterar friskt bloggar som skrivs av människor hon inte gillar. Ofta spydiga kommentarer.. för hon vet ju bäst liksom. Hon är ju en heeeeeeelt annan typ av människa än dom hahaha fruktansvärt underhållande! Hur kan man ens värdera sig högre än någon annan?

Igår när jag och Kristoffer kollade på debatt ang mordet på Carla sa jag att det hade varit bättre om mördaren (alltså pappan till deras gemensamma barn) hade varit där så man fick kasta pil på honom. Mördar man modern till sina egna barn (eller människor öht), våldtar och misshandlar då har jag så svårt att känna någon som helst förståelse. Men betyder det att denna person har mist sitt värde? Ja de gör det förmodligen för många människor. Jag känner mig kluven. Tragiken är i vilket fall ett fakum. Det är en sak som är säker.

Beroende!

Jag har blivit beroende av en grej. Jag har det på allt jag äter nästan. På frukostmackorna, i salladen, i maten och tom på broccolin jag kokade till kvällsfika igår!

Den är så bra! Lite mildare men mycket godare än tabasco! KÖP!
Jag kokar precis ett ägg. Det var jättetungt så jag är rädd att jag kommer hitta typ en kyckling i det. To be continued...

Jag kommer.

Jahaja. En trevlig dag med Frida och lilla hjärtat! Vi åt på IKEA och masade runt på Birsta ett bra tag.. Frida köpte passepartout! Sen mobbade hon mig för att jag inte visste var det var. Vet ni det? Utan att googla alltså.

Jajjamen!

Sitter hos Frida ja istället för att skriva uppsats! Men det gör inget, den kan jag nog knåpa ihop under resten av veckan! Nu gör Frida sallad så vi ska bli smala!

Jahaja!

Men Emelie det var ju om jag inte fick jobb ditt lilla pucko! Den här kursen har inga träffar det var en av anledningarna att jag valde den för annars jobbar jag ju nästan varje dag!

Nu slökollar jag på den hemlige miljonären. Tragiskt program. Och här gnäller man över en och annan cellulit, näe fy fan!

Papaya coconut

Nu sökte jag precis en sommarkurs. Jag ska ju jobba på mitt gamla jobb men bara 80 % så då passar jag på att klämma in en litteratur-kurs. Den är helt webbaserad så det fungerar nog bra. Det ska bli jätteroligt. Ännu roligare
om man lyssnar på denna låt;

Mmm mat!

Det går ganska bra med att inte äta massa onyttigt. Fast lite godis slank ner nyss haha men det var en obetydlig mängd! Kristoffer ska väl förhoppningsvis börja med maten snart, idag blir det kött, egna potatisklyftor, champinjoner och creme faiche med vitlök. Säkert inte så nyttigt men svingott. Ibland är det huvudsaken.

Jag råkade somna till förut på förmiddagen. Sov som en stock tills Kristoffer kom hem vid halv fyra. Vaknade bara en gång av ett ylande haha det var Britt-Marie som gapade i sömnen. Imorgon blir det inge sova för då ska jag umgås med Frida! Vi kanske kan ta en prommis. Eller så ska vi lära oss shaka som shakira haha

Mmmm misosoppa!

Av någon anledning så la vi ett par pengar på sushi till middag idag. Det är ju så fruktansvärt gott. Misosoppan är också bland det bästa som finns. Märkligt då jag tyckte att det smakade diskmedel första gången jag fick det haha

Vi skulle ju eg ha tvättat men hamnade i matkoma i sängen. Inte helt fel!

Day and night.

Jag råkade ta en liten paus i städningen men nu du! Det ska glänsa på varenda ytjävel innan jag är klar. Här har ni en bra disklåt!


Skinny

Jag ska idag seriöst börja banta! Fick en chock på vågen igår. Nu jäklar blir det inga friterade räkor och tårta Frida!

Fy fan

Satt nyss och skrev ett argt inlägg om idiotiska försäkringskassan men jag tog bort det. Det blev lite väl negativt.

I alla fall! Igår var jag i princip hela dagen ute på alnö med frida och co. Det var så roligt! Vi knäppte kort, var harmoniska och åt och åt och åt. Och gjorde min nya design! Nu ska jag först städa detta kaos vi kallar lägenhet och sen skriva uppsats!

Men trött nu.

Katten har börjar löpa IGEN och jag blir snart lika galen som henne. Kristoffer skulle ta henne till veterinären idag men det vart inget av med det så vi får väl se hur mycket sömn det blir inatt då. Denna natt har jag tänkt oerhört syndiga tankar. I ett mycket svagt ögonblick råkade jag säga att jag snart skulle spika upp henne på väggen men då blev Kristoffer så upprörd att vi började bråka haha då var klockan 03 och jag blev aningen svimfärdig.



Finaste bebis! Det är inte alltid så lätt men nog älskar jag dig allt! Ungefär mest i hela världen.


Onsdag

Jag har hamnat i världens bästa klass med en jättebra LLU:are. Skönt! Nu måste jag skynda mig dit!


RSS 2.0