Second hand-känslor.

Fy fan vad kul det är med måndag INTE! Men jag är ledig onsdag, torsdag. Fast jag tror jag råkade ta på mig 4 timmar på onsdag. Och på onsdag ska jag ÄNTLIGEN få färga och klippa håret! Gud vad skönt. Är så less på den blonda delen av håret, ser ut som jag är flintskallig när jag har uppsatt (på ena sidan bara dessutom). Orkar aldrig ha utsläppt på jobbet för utan plattången ser jag ut som en troll i håret. Men när jag får långt hår ska jag aldrig ha uppsatt!

Nu försöker jag äta nyttigt (för 4305869486 gången bara i år) Eller iaf äta riktigt mat och inte bara äta skräpmat hela tiden. Börjar ju jävligt bra med att jag hoppade middagen. Men jag åt en macka och yoghurt med musli iaf.

HAHAHAHAHAHA jag hämtade ut mitt körkort idag. Jag kom ihåg att kortet blev dåligt men sådär?! Jag ser ut som en mördare på rymmen med extremt uppspärrade ögon. Typ Gynning-eyes. Fast det var det där kortet eller inget eftersom jag blundade på ALLA andra. Hur fan lyckas jag? Well well.

PIA: Jag har bytt bort en del av mitt pass på lördag så jag jobbar bara på morgonen! Ska se imorgon om jag kan byta lite av söndagen också!

Nu ska jag fixa min matlåda tills imorgon sen ska jag nog åka och sola för pengar jag inte har.
(allvarligt vad är det med den här månaden? jag är utblottad! jag har iofs betalat resan. Johan tyckte att jag skulle avboka frisören?! Jag tycker att Johan borde tänka till.)
hej doooooooo

Kommentarer
Postat av: Älg

Meh. Ser ut som ett troll? Du är ju ett troll :) Och för den delen så är det väl inte dumt att avboka frisören när du inte har några pengar?

2008-03-03 @ 20:09:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0