welcome fjällis!

Idag hämtade jag fjällis! Men storleken är s?! Det stod i auktionen xxs. När jag mailade och frågade fick jag till svar att det var fjolårets modell och att s motsvarar xxs?! Är jag lurad eller what? Jaja. Jag tänker ta den på testtur imorgon så får jag se om jag fryser eller inte. Annars ska jag skicka ett argt mail med många utropstecken och gråtande gubbar. Sen ska jag avsluta med ~kramisar~ som en tjej gjorde till mig när hon vunnit mina stövlar.

Vad händer på löjtnanten då? INTE ETT PISS. Jag var färdig att gå och sova 18:10. Men vi åt bakad potatis istället. Nu är jag så trött att jag inte orkar leva men jag kan ändå inte sova. Funderar på hur jag kan möblera om i lägenheten. Men helst av allt vill jag flytta. Finns det nån ledig tvåa mitt inne i stan med en hyra på 1500 inkl allt?
Jag är på isf.

Imorgon ska jag se reprisen av bonde söker fru! Jag har laddat hela veckan! Synd att jag missade ännu förra avsnittet när Lena vart upprörd. Vilken äventyr! Jag har redan läst i AB att Hanna är ledsen över Isabells psykningar!

Jag har beställt grejer från www.eleven.se. Jag älskar eleven!!!! Dom har parfymer som luktar allt från popcorn till jordgubbsglass. Haha hittade även en som hette Dirt. Den köpte jag. INTE.


Träffade cicci idag! Och henne har jag inte träffat på flera år tror jag! Vi var ju ute jämt förut! Haha, det var roligt att se henne igen, och lilla söttjejen hennes :) Hon bor ju bara en gata bortifrån mig!


Jaja. dags för möbleringsplanering.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0