Perfect vision.

Hej och hå och nu är hälften av intevjuerna (eller interjuv som jag skulle sagt) avklarade! Jag fattar inte hur jag kan ha så svåra problem med svenska språket!!! Vissa grejer har som hängt med sen jag var mindre och jag vill inte gärna inse att jag har fel. Exempel på detta: Romn (hahaha driver folk till vansinne!), solamrium, interjuv och dodderant. Jag behöver gå någon form av svenskakurs som lär ut hur man uttalar svenska ord. 
 
Jag och PJ har börjat med geocaching! Nu när jag inte har ngn fritid och han jobbar heldagar oftast har vi åkt ut på natten. Som om jag inte skulle behöva de timmarna till sömn. Men men, det är roligt och man får mycket frisk luft! Sen får man se sin älskade i fantastiska positioner när han letar caches så det är bara ett plus i kanten. HA HA HA kom just och tänka på en natt för ett tag sen när vi släpade med oss Mauro ut. Då ville Pontus att Marcus skulle lyfta honom för att han behöva komma upp en bit. PJ 2 meter lång klev upp på stackars Marcus hand och mössor flög och pannluggar hängde i vägen. För mig som åskådare var detta iaf hilarious. Kanske kan rita en bild om ni har svårt att skapa inre bilder med hjälp av fantastin. 
 
Nu smäller jag igen skolböckerna och ikväll ska vi se klart sista avsnitten av säsong 4 av sons! Jag har fastnat så mycket för serien att jag känner pure hate mot clay haha. Jag sitter som på nålar. 
 
 
Adios!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0