Men jävla grann/&#/(%¤

Alltsååååååååååååååååå bor vi i samma hus Martin Timell eller? Våran granne borrar jämt!!!!! Alltid efter 20 och alltid i en betongvägg. När de inte borrar brukar de skrika. När inte grannarna brukar borra eller skrika brukar Britt-Marie prata med flugorna utanför fönstret, hon låter såhär: prrrrr prrrrrr. Som en duva. När inte grannen borrar, skriker eller Britt-Marie pratar med flugor har Mona frispel och kutar runt i lägenheten i 180 km/h. När grannen inte borrar, skriker, Britt-Marie pratar med flugor eller Mona har frispel brukar Kristoffer spela något skitirriterande spel på datorn som innebär att han måste hetsklicka med musen. Typ 300 tryck i minuten. Det är aldrig tyst här och jag blir galen snart.

Just ja, när man för en gång skull kan somna om när Kristoffer åkt på jobbet sliter pappa upp ytterdörren strax efter 9 och ropar GOD MORGOOOON BRITT-MARIIIIE SKA VI HA KATTFEEEEEEEST?





I julklapp önskar jag mig en bunker där jag kan sitta alldeles ensam och inte höra ett ljud. Men då slutar det väl med att jag blir rastlös efter 30 sek för att inget händer.

Kommentarer
Postat av: Anonym

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Puss Sis

2011-08-12 @ 09:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0