Lördag.

Efter att Mona kissat i Pontus säng och Britt-Marie hade diverse magproblem igår är vi numer utkörda från hans lägenhet! Vilket jävla sätt höhö. Igår träffade jag min lilla stora Frida äntligen. Skönt! Sen gjorde jag diverse ärenden med Ida och sen återvände jag till Haga. Nu ska jag däremot in i duschen och sen ut till Matilda för 5-kamp och grillning. Ska bli intressant att se hur vi tar oss in till stan sen men det löser sig nog. Ska ju försöka få med mig min då jägerstinna pojkvän hem :)

Förresten. Häromdagen när jag kom hem från skolan fanns det en vas med rosor och ett kort utanför min dörr. Finaste Pontus! Ska sluta vara arg från och med nu.

Katterna de små.

Nu har jag precis anlänt hem till Korsta efter en dag i H-sand. Är så tomt i lägenheten utan de små katterna som är hos Pontus just nu. Vi hämtade dom dit igår så de fick se ett nytt ställe. Gullkissar! Nu ska jag lite snabbt betala räkningar sen fara till katterna och sätta mig där och plugga. P jobbar till 20 så jag hoppas att jag får något gjort, seminarium imorrn.. cant wait.

...

Everyone says that love hurts but that´s not the truth. Loneliness hurts. Rejection hurts. Losing someone hurts. Envy hurts. Everyone gets these things confused with love. But in reality love is the only thing in the world that covers up all the pain and makes someone feel wonderful again.

Pluggeliplugg

Gud vad trött jag är på min halvpaja bil. Hoppas pappa fixar. I alla fall då så idag har jag varit hos Jennifer och barnen, kan inte låta bli att bära runt på lilljäntan, så jäkla gullig! Sen har jag ätit med faderskapet, varit hem en vända till mina små älsklingar och nu är jag hos Pontus och ska försöka få lite plugg gjort.

Följer Breiviks rättegång så mycket jag hinner och jag kan inte låta bli att vara fascinerad över den människan. Absolut inte på ett bra sätt utan mer hur mycket ondska det finns i någon som faktiskt bara är människa. Skrämmande.




Mina små ullbollar. Älskar Britt-Maries sovstil i bakgrunden!

Who´s gonna save us now.

Håhåjaja. Igår när jag slog upp ögonen fattade jag inte alls vart jag var nånstans. Sen gick det upp för mig att jag vaknade alldeles ensam hos Pontus. Så jag brassade iväg till pappa och vi handlade och käkade lunch. Sen var jag på Birsta med Camilla och Therese och de små knoddarna. Kvällen vart bara lugn så jag och P kollade på Harry Potter. Älskar Snape.

Idag är en effektiv dag. Har redan rensat avloppen i badrummet och kört igång två maskiner. Ska rensa ut allt skräp och jag antar att jag måste göra en ordentlig rensning bland mina kläder också. Snart kommer ju en tillfällig inneboende :)

We´re soldiers and soldiers bleed


Aint no sunshine when she´s gone.

Idag är det mammas födelsedag. Jag har inte varit på graven ännu men jag ska lite senare. Av någon anledning bävar jag något fruktansvärt. Men det är klart jag ska dit. Jag tänker på henne varje dag. Och vissa dagar saknar jag henne så fruktansvärt mycket att det känns som att hjärtat ska gå sönder. Att förlora henne är utan tvekan det värsta jag upplevt. Jag älskar henne. Och idag är det bara hennes dag.



Fan.


Lay it on me.

And I never was smart with love,
I let the bad ones in and the good ones go.
But I'm gonna love you like I've never been hurt before,
I'm gonna love you like I'm indestructible.



Näe!

Jag ska aldrig mer spela bingolotto. Vi var hos Pontus kompisar igår och spelade och jag var knappt ens nära att vinna. Vägrar spela mer förutom på uppesittarkvällen. Då ska jag bli miljonär.

Nu är jag precis hemkommen och inväntar samtal från Karin! Hurra! Vi ska äntligen träffas, det var jättelängesen. Sen verkar jag vara något av en tidsoptimist för jag hade tänkt åka på birsta med pappa, städa, tvätta och plugga innan P kommer hit efter jobbet. Nåja.

Men vad är det för fel?

Nu börjar jag fundera på vad i helskotta som är fel med mig. Den senaste tiden har jag varit så fruktansvärt trött och sovit bort nästan all min tid. Inatt sov jag hos Pontus och sov hela natten och åkte hem typ halv elva när han skulle fara och jobba. Då gick jag och la mig hemma och vaknade NU. Hade sagt att jag skulle käka middag med pappa kl 17 men det enda jag funderar på är hur fan jag ens ska orka ta mig ner i bilen. Vill bara kasta i mig maten och sen åka hem och sova igen. Och det här med maten ja. Det går lite upp och ner. Jag gör mitt bästa iaf. Men det går inte jättebra. Nåväl.

Jag & Leia

...

Du är den vackraste jag mött,
inte tuff och kall och hård som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött,
och när jag har dig när du tar mej,
min hungrande kropp får frid bortom all rum och tid.
Då är du den finaste jag mött.



RSS 2.0